Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1999-07-24


24.07.1999.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga večeras imamo sa nama?

O: Conopi.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Prošli tjedan sam razgovarala sa jednim momkom preko interneta koji je vrlo upućen u Ra materijal. Poslao mi je hrpu tekstova iz Volume 5 ( 5. dio ) Ra materijala, koji nije ranije bio objavljen. Izgleda da je vremenom Don Elkins pitao razna pitanja u vezi raznih urota i prirodi 4D OPS manipulacija i neke druge strašne stvari, pa je bilo nekih osuda od strane te grupe, ili njenih nekih članova, pa su ti postali neodgovarajući za pitanje kroz OPD kanal. Oni su bili, očito, postali fokusirani na negativne aspekte i zato nisu bili na frekvencijama "ljubavi i svjetla". Takva pitanja i smjerovi pitanja su zato bila obeshrabrujući i grupa se nije složila da se nastavi s njima. Don Elkins JE, ipak, počinio samoubojstvo. Možete li nam reći zašto?

O: Samoubojstvo je izabran put iz razloga bliske realizacije isključivanja buke.

P: Koju buku je on htio ugasiti?

O: To je figurativno rečeno.

P: Željela bih razumjeti. Tu imamo te ljude koji su napravili taj izvanredan kontakt sa Ra...

O: Kontakt sa Ra ne isključuje mogućnost napada.

P: Zašto mu Ra nije dao podatke i informacije koje su neophodne za razumijevanje da je Don bio pod napadom i objašnjenje kakva vrsta napada je to bila, i kako se sa time suočiti?

O: Nije ga pitao.

P: Zašto ta pitanja, koja bi ga zaštitila, nisu bila pitana?

O: "Ljubav i svjetlo".

P: Dakle, radi toga što je bio fokusiran na aspekte ljubavi i svjetla...

O: Ne postoji pozitivnost bez negativnosti.

P: Dakle, pozitivnost, sama, postaje u krajnosti negativnost, ili postaje nula ( balans )?

O: Ne, uvijek je prisutna negativnost, bilo da se zna ili nezna za nju.

P: Dakle, vi kažete da ako se nazna za nju, ako ju se ne stavi na stol, takoreći, to te nekako "ugrize" bez obzira na sve? Da će se ona na neki način manifestirati i ako osoba ide u ekstreme s obzirom na ljubav i svjetlo, da će negativnost doći na stražnja vrata?

O: Blizu.

P: Dobro, tu ima još malo u vezi Linde Howe i Davida Jacobsa na internetu. Bruce Maccabbee je napisao članak u kojem opisuje razlike u stajalištima između David Jacobsa i Linde Howe. David Jacobs, naravno, misli da je čitava priča u vezi vanzemaljaca 4D OPS. On prilično dobro razumije to sve i ima čvrst stav i vidi negativnu prirodu tih manipulacija. Ali, Maccabee spominje da je Linda Howe teži da slijedi put da su "vanzemaljci ovdje da bi nam pomogli, bez obzira na to kako se to nama grozno čini". Ona pokušava naći božanstveno u tome svemu, bez obzira na duboka i detaljna istraživanja koje je već učinila u vezi mutilacija stoke, itd. Dakle, još jednom, tu je proizašla diskusija. Komentar molimo.

O: Specificirajte molimo.

P: Pa, jednom prije rekli ste nam da ona nije bila korumpirana, ali, to sljepilo prema negativnoj prirodi našeg realiteta i očitim manipulacijama, ona izgleda da je nekako korumpirana.

O: Ne, vi previše ulazite u kritike. Tu je prilično ljubomore unutar "NLO zajednice". To se manifestira kao krojenje, prozivanje imena, i drugih oblika operiranja glave. Iskusila si nešto od tog gorkog čaja i sama, i naravno, sve je to svojstveno napadu.

P: A: Pa, mi smo govorili o Don Elkinsu, i očito, bio je pod napadom, ali pitanja koja su mu mogla pomoći kod razumijevanja toga nisu bila postavljena. Pitao bih da li smo mi sada pod napadom. Bolje je pitati to pitanje.

O: Vi ste uvijek bili pod napadom, ali razlika je u tome što vi imate svijest o tome. Znanje štiti.

P: L: Pa, da je Carla bila ovdje, da li bi joj nešto rekli?

O: Da, ali to nije važno.

P: A: Ja sam uvijek sumnjičav. Desilo se to zaustavljanje tog automobila ispred naše kuće i sumnjao sam na to da oni nešto čine; da nas zrače nekim zrakama, ili primjenjuju neke frekvencije na nama. Da li su moje sumnje bile opravdane?

O: Pitaj sebe pomoću ispitivanja detalja. Kako je vozilo izgledalo? Što ono čini? Kako su izgledali ljudi u vozilu? Itd... Promatranje je prijatelj svjesnosti.

P: L: Jedna čudna stvar u vezi toga je bila ta, posebno ovaj put, da je A. postao vrlo bolestan. Njegov trbuh je jednostavno postao kompletno napuhnut i nije ništa mogao jesti osim kruha i mlijeka nekoliko dana. Da li je to bilo povezano s tim?

O: Nismo čuli vaše odgovore na pitanja.

P: Pa u tri slučaja, to se desilo. Jedno vozilo je bio taxi, jedno uobičajeni crveni automobil, a treći je bio novi kombi. U jednom slučaju osoba je izgledala tako da je jednostavno parkirala tamo i pojela nešto. Nisam vidjela što je osoba u taxiju radila. A: U biti nije radila ništa, samo je sjedila tamo. L: I onda kombi, netko je stao i izašao van, učinio je nešto, a ja sam pomislila da bi to mogao biti geodet ( mjeri daljinu ), ali vremenom sam uočila da je to bila žena, vraćala se natrag u kamion i to nije bio uobičajeni servisni kombi kojima se služe dostavljači vode ili neki električari.

O: Kad ubuduće uočiš sumnjive aktivnosti poput ove, snimi ih. Ako je neophodno, priđi vozilu s prijateljskim namjerama, objasni im svoje kao da si član tima za nadgledavanje kriminala u četvrti. Promatraj anomalije u zraku također. Budi oprezna i na straži.

P: A: Želio bih znati što je donijelo moje drastične i produžene probleme sa trbuhom? Da li sam ja kriv? L: Da li je to radi purice, vitamina ili čega?

O: Potencijal za trovanje hranom zahtjeva uveliko povećanu vašu svijest. Zapamtite, ovo je savršen način napada. Perite ruke često, budite vrlo oprezni s onime čime se hranite.

P: Dva puta sam oprala zelenje u salati, meso je bilo svježe iz dućana delikatesa...

O: Delikatno meso? U ovoj eri? Zabranjeno!!! ( verboten, prim. prev. )

P: Mislim da ću morati kuhati sve sama. Nema više gotove hrane.

O: Tu postoji ogroman problem trenutno. Ali zašto? Ignoriranje hrani mogućnost za eksperimentiranje. Ako bi ikad zatrebalo, mnogi bi mogli biti eliminirani na taj način. Poslije svega, kako je ignorantna populacija!

P: Mislim da je to bila pura. Nije bilo zelenje ili začini. Ali, uklonila sam ih sa svježeg pečenja. F: Tu se dešavaju MNOGE takve stvari. U vijestima je to cijelo vrijeme. Postaje sve gore i gore i sve češće i češće. A: Kako možemo biti sigurni da je naša voda u redu?

O: R.O.

P: L: Da, imamo R.O. filter za vodu. F: Da, kad imamo kombinaciju omekšivača vode i anti-osmozijskog pročiščivača, tu je vrlo mala šansa da ćete imati bilo kakve zagađivače u svojoj vodi, čak i ako se stavi namjerno u nju. Danas sam pročitao članak o lokalnom izvoru koji je imao veliki nivo radijacije. Pa ipak, ne mislim da će R.O. filter to profiltrirati. L: U osnovi, živimo u opasnim vremenima. F: Da, koji je lakši način da se eliminiraju ljudi, nego da se stave neke stvari u hranu ili vodu? A: Još jedno pitanje o zdravlju. Što su ovi mjehuri koje oboje imamo?

O: Mikrobi.

P: L: Mikrobi?

O: Da, ali blagi.

P: Željela bih pitati što se desilo sa našim kazetofonom prije nekoliko sesija, kad je snimao na trostrukoj brzini?

O: EM uplitanje.

P: Iz kojeg izvora?

O: Radio odašiljača.

P: Kako može EM zračenje iz radio odašiljača uzrokovati da moj kazetofon snima na trostrukoj brzini kad on jedino snima na jednoj brzini?

O: Dosta je već rečeno o tome.

P: A: Da li je taj EM signal sa radio odašiljača usmjeren?

O: Više poput privlačenja.

P: Privučen je od svih nas, nekog posebnog od nas ili onog što mi ovdje radimo?

O: Zadnje.

P: L: I naravno, tada smo baš pitali pitanja u vezi Nacističkog umnog programiranja. Arizona Wilder i njena razuzdanost do dana današnjeg tvrdi umno programiranje, a mi smo zapravo izgubili jedan dio snimke zbog brzine. Bili smo u mogućnosti vratiti mnogo od toga pomoću digitaliziranja snimke, ubrzavanja i nekako posložili sve to. Jedna strana kazete koja bi trajala 45 minuta, završila je snimanje za 15 minuta. I onda, jedna bizarna stvar, kad je došla do kraja, nije isključila snimanje ( automatsko isključivanje ). Mi smo nastavili sesiju misleći da se traka normalno snima, ali je ona već istekla! Morala sam rekonstruirati 20 minuta sesije. Druga smješna stvar je bila ta da smo prošle subote sjedili ovdje i ponavljali zadnji dio ponovo i ponovo da bi odredili točno gdje se zaustavila traka, a to je bilo na "Kennedy". I naravno, te noći smo slušali o tome da je JFK bio ubijen. Onda, naravno, A. je istaknuo da ti Kennedy-jevi nisu bili baš mudri. Trebali su shvatiti dosad da su bili pod specijalnim napadima i prilikama iz nekog razloga, i NIKAD nisu trebali riskirati. Dakle, željela bih znati što je s tom nesrećom JFK. Jr. ( mlađeg )?

O: Sjećate li se kad vam je prije 5 i pol godina zvonio dugo, 30 sekundi?

P: Pomalo da. Sjećam se da se desilo jednom. Bilo je to potpuno čudno. Počeo je zvoniti i zvučalo je kao da je zvono zapelo nekako.

O: Manjak svijesti hrani vjeru.

P: To je istina! I sad, naravno, svi tabloidi i prodavači glasina kažu da ta vrsta aviona nije mogla tako zaroniti svojim nosom; netko je čuo eksploziju; glasine samo lete unaokolo. I vezano uz glasine, ima ih dosta unaokolo u vezi vremena. Što je uzrok nedavnih vremenskih aktivnosti? Te grozne neobične olujne grmljavine?

O: Povećan statički elektricitet u atmosferi.

P: A: Da li je to samo u našoj regiji ili na cijeloj planeti?

O: Ovo zadnje.

P: L: Pa, sve to izgleda kao pražnjenje nad našim glavama! Nikad nisam još vidjela takvo sijevanje i grmljavinu. A: Dobro, pokušavao sam shvatiti kako napraviti takvo proširenje gravitacije i nacrtao sam tabelu da bi pomogla pitanjima. Prva mogućnost je ta da bi netko mogao izgraditi gravitaciju na bazi kvadratne matrice. Ta matrica može biti simetrična, ili nesimetrična, ili može biti kompleksna matrica. Nazvat ću to mogućnostima a, b i c. Druga mogućnost je izgradnja teorije gravitacije na temelju povezanosti koja izgleda više kao kocka, a ne matrica. Ovdje imamo također tri mogućnosti: bez zakrivljanja ali uvijanje; bez uvijanja ali zakrivljanje; uvijanje i zakrivljanje. To su mogućnosti 1, 2 i 3. Iduća mogućnost je upotreba bilo koje od tih dvaju linija špekuliranja. Iduće je mogućnost niti jedno od ovog svega, već izgradnja gravitacije na temelju nepravilne kocke ili nepravilnog kvadrata, što ću nazvati A. Iduća mogućnost je korištenje nečega što nije ništa od navedenog.

O: Oktagonalni kompleksigram. Pokušaj formulu za mogućnost 1-c prvo.

P: Za vrijeme zadnjih dva tjedna ili tu negdje, povezao sam se preko interneta s ruskim momkom koji se zove Alexander Shpilman, koji je pisao o specijalnim generatorima koje je zvao "okretajuće polje", što je navodno nova vrsta polja koje može penetrirati vodič bez nekog problema i on izgrađuje i opisuje generator tog polja koji zapravo ima rotirajuće dijelove ferita sa malim magnetićima u sebi, itd., koji mogu osjetiti ljudska bića jer mi možemo osjetiti to polje ako smo u pravom stanju, itd. Taj momak i jedan drugi, koji se zove Boyd, pokušavaju povezati to s nekom vrstom proširene gravitacije s uvijanjem jer okretanje bi navodno trebalo biti izvor uvijanja u prostoru. Sve to mi se čini prilično razumnim, i možda je čak dobar trag za slijediti. L: On čak govori o smješnom "svjetlosnom polju". A: Ono što bih htio znati je da li stvari koje Shpilman opisuje - zbilja rade?

O: Da, one bi mogle raditi.

P: Da li je to put prema proširenju gravitacije?

O: Poboljšana gravitacijksa sila. Vezana uz podešavanje prostora/vremena.

P: Drugi problem: zapeo sam u jednoj točki. Kad smo govorili o phi i Mandelbrotu, spomenuli ste ime "Carboni". L: I također ste spomenuli to ime Santilli-ju, i rekli da je ta grupa iza Molise Instituta.

O: Da. Znanstveno/obavještajna matrica. Napuljska.

P: Pa mi smo istraživali i nismo ništa mogli pronaći u vezi toga. Neznam da li je Molise dobio puno novaca od njih jer kad pogledate na njihove stranice, ne izgleda mi da baš imaju poticaja.

O: Izgled može biti varljiv. Glavna je vulkanologija.

P: Mislili ste da oni istražuju vulkane?

O: Uglavnom.

P: Ark je napisao mail Santilli-ju jer je Ruggero proglasio e-mailom da će tužiti neke ljude jer oni koriste njegove stvari bez da ga spominju, kradu njegov rad, zapravo. Dakle, Ark mu je napisao napomenu u kojoj je zahtjevao da mu objasni situaciju i pozvao ga da se nađu. Zasad, nismo dobili nikakav odgovor. Neki komentar?

O: TR i JR su zatrovali tu vezu.

P: Nedavno sam ponovo pročitala sesiju u kojoj je bio Santilli i ovo je dosta čudno. On je bio toliko sretan i imao entuzijazam, a nekako se ugasio i postao kompletno hladan. Ima li neke svrhe slijediti tu promjenu?

O: Možete ponovo ostvariti tu vezu ako želite, samo morate napraviti mali napor da razjasnite da je Arkadiusz ovdje.

P: Da li bi bilo korisno ponovno uspostaviti tu vezu, radi istraživanja i drugih razloga?

O: Vjerojatno, ali njegov talent nije više kao što je nekad bio.

P: A: Ali ja još uvijek ne razumijem. Kakva je priča s tim Carboni-jem koji je spomenut na dosta neočekivan način, u vezi sa phi?

O: Phi je ključna komponenta slagalice u vezi gravitacijskih valova. Carboni je to usporedio s jednim od "čuvara dvorca", takoreći.

P: Dakle, to je poput zaklade, da?

O: Tragovi, tragovi.

P: L: Možda je Carboni ime autora ili nečega što je vezano uz to. Dvorac simbolizira neku vrstu utvrde u kojoj je nešto zažtićeno. Dakle, možda netko tko se zove Carboni zna jedan od ključeva koji dovode unutra...

O: Da, ali to je opasno za igrati se s time, ukoliko se nije oprezan! Naći sami izlaz van? Dobro. Objaviti to? Oh, budite jaaaako oprezni. Vezano uz magnetska polja. Karakteristike minerala... Proučite to u vezi vaših pitanja o gravitaciji. Koji spojevi balansiraju materijalni prostor? Koji od njih reflektira tu karakteristiku na vašu lokaciju?

P: Hoćete li vi momci otići ako postavim pitanje za "Nobelovu nagradu"?

O: Pokušaj i vidi.

P: Hoćemo li ikad osvojiti Nobelovu nagradu?

O: Neodređeno.

P: Pa, mi bi zbilja željeli imati neke novce da se posvetimo ovom istraživanju, da radimo na web stranicama, da izdajemo knjige, itd... Željela bih sastaviti knjigu i prodavati ju na internetu. Usput, imamo novu domenu, zove se "cassiopaea.org". Jeste li ponosni? Stavila sam MNOGO novog materijala tamo i ljudi to čitaju! Pa? A: Nema komentara.

O: Da, zasad ćemo reći laku noć.