Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1998-10-03


03.10.1998.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Wonniea.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Što mislite o ovom pleksiglasu koji je preko ploče i filc na pokazivaču?

O: Dobro zasad.

P: Postoji li nešto što bi moglo raditi bolje?

O: Ako postoji, pronaći ćete vi to.

P: A: Imam jedno tehničko pitanje i jedno koje to nije, pa ću početi s ovim drugim. Primjetio sam da radi nedostatka vremena kod ovog programiranja koje radim, da sam zanemario mnoge stvari koje nebih trebao. Zanemario sam vježbanje, pisanje članaka, malo spavam, nemogu ustati toliko rano da bi radio na svojim internet stranicama. Ne radim na UTP i stvarima vezane uz nju, ne radim na transkriptama. Dakle, pitanje jest: kako izaći iz ove situacije? Da li bi samo napor bio dovoljan ili imate li kakav savjet?

O: Kad radiš kako bi trebao, to je onda bez napora. Neka ti to bude vodič. Ne postoji takva stvar kao što je "težak" rad, jedino ako netko neide "uz dlaku".

P: Sad, tehničko pitanje: u novostima iz fizike, izjavljeno je da su znanstvenici otkrili dalekosežnu akceleraciju prema Suncu kod promatranja putanje Pioneer-a 10 koji je sada 70 AU ( astronomskih jedinica ) od Zemlje i oni to nemogu objasniti. Problem je taj da postoje špekulacije koje bi mogle davati naznake da postoji nešto krivo u teoriji o gravitaciji i je nova teorija neophodna. Što je razlog ton neobičnog ponašanja Pioneer-a 10?

O: Emitiranje valova.

P: Od kuda?

O: Kosmička energija je sastavljena od dijelova, pogrešno identificiranih.

P: L: Kao što?

O: Ne "što", već "čega".

P: L: Od čega?

O: Dijelovi su...?

P: Tahioni?

O: Arkadiusz, molimo!

P: L: Dobro, zašutit ću.

O: Što vaši znanstvenici misle u vezi matrice materija-antimaterija?

P: A: Pa, sad me vodite nekamo drugdje. Pitao sam u vezi anomalija kod putanje Pioneer 10, a sad mi govorite o materiji i antimateriji. Problem je akceleracija Pioneer-a 10 PREMA Suncu.

O: Prema Suncu... Ne od...

P: Pa, ne vidim neku povezanost između tog problema i te matrice koju neprestano spominjete...

O: Da, dakle sad vidimo zašto netko kaže: "Što?!?"

P: Dobro, razmislit ću o tome i pokušati shvatiti.

O: Ne, nećeš tako lako pobjeći! Pokušavamo te dobiti da staviš na glavu svoju "kapu za razmišljanje", a ti čak nećeš ni proći blizu nje!

P: Dobro, radi toga što neprestano spominjete tu "matricu", želim znati točno vašu definiciju te matrice.

O: Zamisli savršeno simetričan trodimenzionalni paralelogram.

P: To je kocka.

O: Da, sad pretvori u 4 dimenzionalnu, i imaš matematičko izraženu matricu materije-antimaterije.

P: Kod matematike, mi matricu shvaćamo kao kocku sa slotovima u koje stavljamo brojeve. Koliko slotova trebamo uključiti?

O: Pokušaj umetnuti PHI ili beskonačno mnogo.

P: Broj slotova mora biti cijeli broj, kao što su 1, 2 ili 3, ne decimalni kao što je phi.

O: 4-dimenzionalno, Arkadiusz, 4. denzitet, vidiš?

P: Dobro, razmislit ću o tome.

O: Ne, nećeš. Koliki je 2. korijen iz 13?

P: Kad me pitate koliki je 2. korijen iz 13, da li da koristim decimalno prikazivanje?

O: Da, to bi bilo zabavno za početak.

P: Dobro, 2. korijen iz 13 je 3.6005551275. Vidim li nešto posebno? Ne. Ali, dobro je za početak. U redu, što je toliko posebno u vezi 2. korijena iz 13, kao drugačijeg od 2. korijena iz 17?

O: Usporedi sa numeričkim prikazom od phi.

P: Vjerujem da je to jedan plus 2. korijen od pet povrh dva, što je 1.618033989. Sad, uspoređujem. Ne vidim nikakvu posebnu vezu između tih brojeva.

O: Podijeli...

P: Dobro, dijelim i imamo sad 1.982521138... itd. To je broj. Još uvijek ne vidim nešto posebno u tim brojevima, kao neki rezultat.

O: Sad, ako možeš samo uskladiti svoju matricu brojevno...

P: L: Koristeći ove brojeve?

O: Da.

P: L: Što ste mislili pod izrazom "uskladiti"?

O: Na što vi mislite kad ga koristite?

P: Ta tri broja su tri dimenzije?

O: Igrajte se s njima, vidite što dobijete. Bit će bolje nego Rubikova kocka.

P: A: Dobro, poigrat ću se s njima. Nije mi jasno kako bi se trebao poigrati s njima, ali hoću... da...

O: Kompjuter.

P: L: Igraj se s njima na kompjuteru. A: Hoću. završio sam. L: Dobro, sad, primili smo ovaj e-mail od momka koji je bio na Leonardovom sastanku i on je pitao Billy Meier-a da li on zna nešto o Kasiopejcima. Billy je odgovorio, citirat ću: "Čuo sam već prije da jedna grupa kaže da ih kontaktira i da su u kontaktu s njima. Sad, pitao sam Ptaah za više detaljnijih informacija. Rezultat tog upita bio je kako slijedi: 1) Spiritualne vođe Plejara nemaju bilo kakvog znanja da postoje Kasiopejci koji su u kontaktu s ljudima na Zemlji. 2) Također sam pitao Plejare da li su oni u kontaktu s nekim bićima s Orionske ili Kasiopejske zvjezdane konstelacije. Odgovor je bio da takav kontakt ne postoji. 3) Poslije istraživanja Ptaah i Florene ( kćerke Ptaah-a koja često posjećuje Zemlju svojim svemirskim brodom ), na Zemlji postoje oni koji kontaktiraju Kasiopejce i koji kradu materijale iz drugih izvora, a mnogo toga proističe iz njihove vlastite fantazije. 4) Ptaah mi je rekao da ne postoje bića na njihovoj planeti Erra ili na nekoj od planeta koje ju okružuju, koja su imala bilo kakav kontakt s Kasiopejskim bićima bilo u fizičkoj ili spiritualnoj egzistenciji. 5) Rekao mi je također da ne postoje nikakva bića, niti spiritualna, niti u fizičkim tijelima, koja sad dolaze ili kontaktiraju Zemlju. 6) Grupa koja kontaktira Kasiopejce, kao i mnoge druge, distribuiraju proizvode svoje vlastite fantazije." To je izjavio "Veliki Billy Meier". Komentar molimo.

O: Komentar?

P: Pa da! Tko su Plejari?

O: Oni koji potječu sa Plejara.

P: A gdje je Plejar?

O: Blizu Margaritaville-a.

P: ( smjeh ) Vidim. Drugim rječima, fantazija inspirirana Jimmy Buffet alkoholom. Tko je taj Ptaah s kojim Billy razgovara?

O: Ne savjetujemo da pokrenete konfrontacijske prepirke. To nema smisla. I bilo bi mudro da uvidite i da postoji Vojska velikih potencijala onih koji bi jednako sumnjali u validnost Kasiopejaca, Pledijaca, Orionaca, Zeta Reticulijaca, itd. Svejedno. Dakle, čemu onda to?

P: Pa, znam to. Ali, samo bi željela znati što je energija koja je iza kontakta Billy Meiera?

O: Kao što smo izjavili, Meier je imao legitiman kontakt na početku, ali postao je švicarska verzija J.Z.Knight-a.

P: Dobro, dosta o tome. Idemo dalje. Mike je pitao u vezi odvajanja Elm-a kod Gisors-a. Možete li komentirati značenje "odvajanja Elm-a"?

O: Ne.

P: Pa, to je bilo kratko i slatko. Mike je također rekao: "Pitam se da li je istraživanje onog na čemu radimo, da li nas komunikacija s Kasiopejcima odvraća previše od učenja naše stvarne prirode i pripreme za 4. denzitet?"

O: Ne, sve dok netko nema takvu predrasudu i stav.

P: On također pita: "Želio bih jednom pitati Kasiopejce što netko od nas malih može učiniti da bi se najbolje razvili da budemo spremni za tranziciju. (...) Možda pitanje jest: što može svatko od nas učiniti, individualno i/ili kao grupa, što moramo učiniti da bi bili sigurni da smo kandidati za 4. denzitet za vrijeme tranzicije i kako možemo pomoći našim prijateljima i voljenima?"

O: Nije korektan koncept.

P: Što JEST korektan koncept?

O: Ako se netko krene na putovanje, što taj čini da bude spreman?

P: Pa, nagađam da ako netko nije siguran u rutu ili cilj, da onda taj pokušava ponijeti raznovrsnu odjeću i neophodne stvari i spakira kofer i postane spreman za polazak, zar ne?

O: Da li se onda netko zamara s određenom bojom kofera?

P: Ne baš. Ako je on dovoljno velik i jak da sadrži sve što bi mogli zatrebati, to je sve što je važno. Da li uspoređujete kofer sa tijelom?

O: Ne.

P: Onda ne razumijem ovu analogiju.

O: Ako netko hoda ulicom, da li on izabire boju svojih čarapa na temelju toga što očekuje da bi se moglo desiti za vrijeme te šetnje?

P: Ne, to bi bila krajnje trivijalna briga. A vi izabirete vaše čarape bazirano na tome što imate, ono što volite i u čemu se osjećate dobro. Ne izabirete vaše čarape bazirano na tom gdje ćete šetati!

O: Da, dakle?

P: On dalje piše: "Nisam siguran kavi su uvjeti za tranziciju u 4. denzitet. Mislim da bi na vrhu liste bilo duhovno prosvjetljenje i predanost prema OPD i vezane osobine. Ali, Lizzardi su na 4. denzitetu i oni zasigurno nisu svi toliko dobri i nisu OPD, kako kaže to pravilo. Kako su oni došli na 4. denzitet? " Već sam predložila da pročita Ra materijal.

O: On treba bolje razumijevanje generalno i to je prirodan proces, tu nema pripremljanja za to.

P: Dobro, Bill Brooks mu je odgovorio: "Postoje dokazi da slučaj ljudske devolucije, a ne evolucije. Mi smo nasljednici naših predaka, nismo nastali iz nekog hibrida-majmuna."

O: Devoluirali?!?

P: Dobro, on dalje piše: "Izgleda da su postojale mnoge civilizacije na našoj planeti koje su imale daleko superiornije unutrašnje izvore s kojim se naši mogu usporediti kao osnovnom školom..."

O: Vi skačete pred rudo ovako prebrzo!

P: On je napisao...

O: Ne, ne, ne.

P: Ne želite da nastavim ovo čitanje?

O: Želimo da poduzmete korak po korak.

P: Pa, to je ono što je Bill odgovorio natrag Mike-u...

O: Ne, ne, ne, ne, ne, ne! Niste odgovorili na naše pitanje!!!! Samo ste ga ignorirali. Kako vi očekujete da bi ova diskusija mogla napredovati?

P: Dobro, vaše pitanje bilo je "Devolucija?" govorila sam o onom što je on govorio. Da li kažete da "devolucija" nije točan način opisivanja sadašnje stanje čovječanstva?

O: Naravno da ne!!

P: Dakle, devolucija nije točan izraz. Koji bi bio točan izraz za opisivanje trenutnog stanja čovječanstva...

O: Devoluiranje ne postoji!

P: A: Pitanje jest, da li postoji evolucija?

O: Ne.

P: L: To nije pitanje. Da li postoji evolucija?

O: Ne.

P: Dakle, sve samo postoji i JEST, to je?

O: Da. Sve što postoji su lekcije.

P: Pa, mi govorimo o očitom dokazu viših i više razvijenih civilizacija u prošlosti. Moja misao bi bila...

O: To nije devoluiranje. Da vaši pra-pra unuci završe tako da bacaju koplje u zrak, to bi također bila "evolucija".

P: Dakle, ono o čemu se radi jest duhovnost i što se broji, a ne tehnološko stanje civilizacije?

O: Blizu.

P: Dakle, visoko napredna civilizacija mogla bi biti i ne toliko evoluirana, duhovno govoreći, jer je manje razvijena s obzirom na duhovnost?

O: Bez obzira na što, to je još uvijek "evolucija".

P: Da li to ima nešto s činjenicom da je vrijeme varijabilno i selektivno, i sve zapravo postoji simultano ( istovremeno )?

O: Donekle.

P: Dakle, to su samo ciklusi?

O: Ne, promašili ste bit. Ne postoji takva stvar kao što je nazadak. Sva iskustva su bogata s lekcijama. Mnogi u vašem realitetu trebaju se izdignuti od tog zamaha superiornosti/inferiornosti.

P: Svejedno, govoreći o drevnim civilizacijama, on kaže: "Pa ipak, one su sve susrele s istim i odlučnim krajem. Nisu uspjele maturirati. Kataklizme su ih sve uništile..."

O: Tko kaže da nisu uspjele maturirati? Taj gospodin je izgovorio to i iz toga slijedi da on zna što čini to maturiranje?!? Kako on to zna?

P: Mislim da je to pretpostavka da je materijalno stanje civilizacije, ili ono što joj se dogodi, mjerilo moguće/vjerojatnosti maturiranja članova te civilizacije u cjelini. On kaže da moramo "ponovno otkriti ono što je se znalo prije. Osobno vjerujem da je to bio neuspješna priprema za tranziciju u 4. denzitet." On kaže: "4. denzitet, kako ja to razumijem, je onaj gdje misli srca mogu stvarno generirati eksterni realitet gotovo trenutno. Možete li zamisliti štetu ako netko nije pripremljen za to? Priprema, izgleda mi, bi se trebala sastojati od poštenja koje bi se trebalo uhvatiti u koštac s onim demonima unutar nas i pročistiti ih kroz raznolika sredstva sve dok voda duha ne počne isticati čista iz naših namjera."

O: Priprema se sastoji samo od toga da ste tu!

P: Mislim da je stvar ta, na koju su ta dva momka htjeli doći, da oni žele tranzit u 4. denzitet, oni ne žele biti u post-kataklizmičkom svijetu i gdje je sve zbrkano, oni ne žele poći na početnu poziciju i proći opet 3. denzitet od početka, patiti, pa bi oni htjeli znati kako, zašto ili što činiti da bi osigurali svoju tranziciju.

O: Vi se ne možete iskreno zabaviti takvim glupostima, zar ne?

P: Pa, pokušavala sam im objasniti da nije bitno gdje ste ili da netrebate raditi nikakve pripreme za to, već je važno to TKO ste i što vi VIDITE. I viđenje je bazirano na svijesti, a svijest je bazirana na znanju. Zato, izgleda mi da je jedina stvar kojom bi se netko trebao posvetiti ta da sakuplja i stječe znanje.

O: Bliže.

P: Možemo li doći bliže od toga?

O: Ne.

P: Dobro. Krenimo dalje. Bill je također rekao da ono što on misli da je priprema za 4. denzitet, a to je veliki napor prema metodama kreiranja svojeg vlastitog realiteta, u smislu korištenja vizualizacija prema željenom kraju i s dovoljno usklađenim emocionalnom intenzitetom, da bi se manifestirao taj fenomen u fizičkom.

O: Također, i tri šalice šećera, pomiješanog sa kininom i okom od gnua. Budite sigurni da to dobro protresete tri puta iznad svoje glave u vreći od grubog platna i istovremeno nosite amajliju sa slikom kralja George-a prevlačite je preko sebe preko svoje lijeve bradavice. Izrecite 14 oooma dok tresete svojim lijevim gležnjem 5 puta, bacite to u nešto monoatomskog zlata... ( nakon ovog smo postali svjesni onog što su željeli reći i smijeh je bio toliko jak da je teško bilo čuti koja slova proizlaze iz ploče )

P: Mislim da sam shvatila. Kažete da sve to što rade ljudi jest to da oni misle da rade nešto da ih negdje odvede, a to je jednostavno gubitak vremena?

O: Oh ne, ni najmanje, zaboravili smo spomenuti kadulju, sol i kruh bez kvasca!

P: Zaključak jest taj da svatko tko to radi ili da SA NAMJEROM poseže za 4. denzitetom, da slijedi OPS oblik jer oni OČEKUJU NEKI REZULTAT ili nagradu, što je služenje sebi...

O: Da, i oni promašuju bit. Usput, kad je na rasporedu idući let za Sjevernu Karolinu?

P: Dakle, želja da se UČINI nešto, a ne samo da se BUDE koliko se to može ovdje i sada čini...

O: OPS i... misli 3. denziteta.

P: U redu. Mislim da to pokriva ovu temu! Sad, krenimo na Falun Dafa. On kaže: "Falun su inteligentni entiteti. Oni su njegovali prakticiranje Budinog zakona i pomoću vježbi koje izgledaju kao Tai Chi. Naglasak je na prakticiranje Zhen Shan Reng-a, ili Potpune Istinitosti, Dobronamjernosti, Tolerancije, vrhovnih karakteristika univerzuma. Vi stičete Falun i stavljate ga na Dan Tien, pupak, i on se tu okreće i nastavlja tvoje njegovanje za tebe. (...)" Ono što me najviše interesira je ideja o Falunima kao inteligentnim entitetima. Što ili tko su oni?

O: Ovo još uvijek nije prikladno.

P: Pa, najvažnija stvar mu je - da li oni postoje kao što je opisano od strane tog Master Li-a?

O: Dobro, onda oni postoje.

P: Možete li ih dobiti i uzgajati ih i postići 10000 supernormalnih moći?

O: Da, pretpostavljamo. Ali prvo, kontaktirajte vašeg brokera, osigurajte kreditne kartice, sjetite se ugasiti kompjuter i odspojiti mikrovalku iz mreže. Također, Maple set za jelo bi trebao dobiti svježu dozu limunovog deterdženta za suđe, Lemon Pledge, tako da daje autentičan sjaj i "vidite svoj odsjaj u njemu"!

P: Što?! Zašto ste toliko sarkastični? Sve što ti ljudi znaju o tome je ono što smo i mi znali na početku, kad smo počinjali!

O: Jer već znate kako ih posavjetovati u vezi ovakvih stvari.

P: Znam to! Ali, kad ja to kažem, to nije isto. Oni žele VAS da ima kažete to posebno!

O: Dobro, jesmo.

P: Dobro, kod čitanja tih raznih knjiga vezanih uz elemente "potrage", pronašli smo dosta bradatih bijelih ljudi koji se motaju oko podijeljenog znanja i bliskih asocijacija između njih i zmija, iako tamo još nije bilo spomenut odnos između Zmije, Templara i Krista. Imala sam sugestije i mislila sam da su postojali "dobri momci" i "loši momci" i da nešto što izgleda dobronamjerno, da također može biti i drugačije, ako se malo pobliže istraži. Mike se složio, osim kod spominjanja boga "zadimljenog ogledala", što je vodilo natrag do žrtvovanja. Dakle, izgleda da je tamo postojala asocijacija dobronamjernih momaka sa "zmijskim znanjem". Možete li komentirati?

O: Mnoge priče koje proizlaze iz vaše povijesti ili antike su zamućene ili korumpirane.

P: Da li su se bradati bijeli momci motali oko podijeljenog znanja koje je bilo vezano za zmiju?

O: Ne.

P: dakle, bradati bijeli momci su bili u suprotnosti od zmije.

O: Zbunjeni s njom.

P: Što je "bog zadimljenog ogledala", kojeg spominju Maje?

O: Nešto poput Kastanedinih opisivanja.

P: Dakle, bio je to ne baš prijateljski momak iz 4. denziteta. Sad, on je citirao izvod iz knjige John Keel-a, "Naš često posjećivan planet" ( Our Haunted Planet ). On kaže: "Paraljudski Zmijski ljudi prošlosti su još uvijek među nama. Oni su vjerojatno obožavani od strane onih koji su izgradili Stonehenge i zaboravljenih, rubnih kultura Južne Amerike". Da li su oni koji su izgradili Stonehenge obožavali Zmijske ljude?

O: Ne.

P: Koga su oni obožavali?

O: Komplicirano.

P: Dajte mi neke ključne riječi da to istražim.

O: Duh, zvijezde, energija.

P: Keel također govori o zmijskim ljudima koji su se integrirali u naše društvo pomoću holografskih slika i koje varaju jer prekrivaju njihova lica. Da li je ikad bio slučaj?

O: Može biti.

P: Poput Ljudi u Crnom?

O: Može biti.

P: Mike dalje pita: "Kako da maksimiziramo naše napore? Možda, jednom dok ubrzamo, moći ćemo se razdvojiti i istraživati na različitim putevima. Možda bi Kasiopejci mogli predložiti plan akcije". Možete li?

O: Sticanje znanja na vašoj brzini; umreženje.

P: Da pitam brzo o ovome: pročitala sam knjigu u vezi Spindletop-a i napisala autoru neka pitanja, a on me samo otpilio. Sad, pitanje jest: ima li IKAKVE vrijednosti to što Meadow-i tvrde da bi mogli dobiti iz tog naftnog polja?

O: Čekajte i vidite.

P: Zašto je Rosine McFaddin ubila svog dečka nakon što je izjavio da je razgovarao s profesionalnom geneologinjom u Salt Lake Citiy-ju?

O: Napad ljubomore.

P: Da li je tu bilo nešto povezano s tim što je dečko rekao geneologinji?

O: Ne.

P: Onda zašto je ona pošla i posjetila geneologinju, riskirajući da ju ponovo strpaju u zatvor radi povrede jamstvenih pravila?

O: Ljubav iste vrste.

P: Dakle, ona je samo poludjela žena u menopauzi. Sad, kad sam prethodno pitala u vezi držanja tih važnih krvnih linija, koje bi trebala pratiti, rekli ste da slijedim trag iz Maroka, u Španjolsku, pa Francusku, uključujući i Kanarske Otoke. Također, ta krvna linija je slijedila one najviše sposobne. Sad, pomislila sam da bi to mogla biti Arapska veza preko Moors-ovih, do plemićkih kuća u Španjolskoj, a onda i u Francuskoj. Da li je to, zapravo, slučaj?

O: Da.

P: Dobro, rekli ste da artifakti omogućuju ključ. Sanjala sam jedne noći da su artifakti u pitanjima bili većinom tajanstveni dio palube Tarota, da bi oni mogli biti korišteni da bi se otkrila misterija. Da li je to bio legitiman trag u mojim snovima?

O: Alati. To su i astrološke karte.

P: Kod istraživanja i praćenja te krvne linije, došla sam do tog momka koji je bio Gal-rimski senator, koji se zvao Tonantius Ferreolus. Da li je ta individua proizašla iz Isusa/Jesinavaraha?

O: To je zasigurno mogućnost.

P: Rekli ste da je Jesivarah imao troje djece s te tri Rimljanke. Nikad nisam pitala da li su ona muška ili ženska djeca. Da li su bila muška ili ženska?

O: Vella? Što ti misliš?

P: Imena Vella, Rafae i Alicia su dana imena od tih triju žena, majki? Da li sam pogriješila i pomiješala, a u stvari su to imena djece?

O: Ponekad, jedno slijedi drugo.

P: Kako su se zvala djeca Isusa?

O: Imaš tragove, i tvoja potraga je zasad bila divna, pa zašto sada stati?

P: Dakle, pronaći ću ih! U redu.

O: Može biti poput Svetog Grala.

P: Što bi moglo biti poput Svetog Grala?

O: Pehar.

P: Što pehar predstavlja?

O: Što je njegov korijen?

P: Dobro, zašto su psi predstavljani u egipatskoj mitologiji kao "oni koji otvaraju put"?

O: Straža, vođe.

P: Što je cilj ove potrage? Znam da je to nešto što me krajnje fascinira i želim to rješiti...

O: Nastavi.

P: To nije gubljenje vremena? Mislim, to me neće dovesti do 4. denziteta, ja to samo radim jer to volim, mislim.

O: Ako ti to nećeš učiniti, što bi radila?

P: Pa, ne mogu razmišljati o bilo kojem dijelu slagalice koja je fascinantnija ili interesantnija, osim možda, izgradnja vremenskog stroja i mislim da će odgovor ove slagalice voditi do vremenskog stroja.

O: Možda...

P: Dobro, čula sam smješne oštre zvukove i pucketanja u psihomantiumu prošle noći. Jedne noći, čak sam vidjela Egipćana koji se šetao od ogledala pa do kreveta gdje sam bila. Izgledao je točno kao i oni na onim crtežima iz smiješne perspektive. Izgledalo mi je da je izašao iz ogledala, na neki način komunicirao samnom, i ja sam bila svjesna njegove prisutnosti, i on se vratio... Spavali smo regularno u psihomantiumu i tamo je VELIKO povećanje u frekvenciji i čistoći snova. Tamo je i interesantna energija u šatoru. Tko ili što je bilo to biće koje sam srela?

O: Istraži.

P: Postoji li nešto što bi mogli učiniti da bi poboljšali taj proces? Spavamo u njemu i pokušavamo se naviknuti na njega i biti tamo bez nekih očekivanja.

O: Dobro.

P: Da li su to vrata koja mogu biti korištena dok spavamo?

O: Da.

P: Da li ih mi koristimo dok spavamo?

O: Vjerojatno.

P: Još nešto što bi dodali u vezi psihomantiuma?

O: Ne.

P: Da li sve napreduje kako bi i trebalo?

O: Oh, Laura!

P: Što to znači? Jeste li samo frustrirani samnom jer pitam takva smješna pitanja?

O: Blizu. Laku noć.