Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1998-02-28


28.02.1998.

 


P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo večeras sa nama?

O: Winyonna.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Dobro, sada, samo da riješimo naši mali spor: da li je video o otmici u Lake County-ju, u Minnesoti, istinit?

O: Ne.

P: Da li je bilo utemeljen na stvarnom slučaju?

O: Ne.

P: U redu, onda zaboravimo cijelu stvar! Mi smo imali nekoliko uzbudljivih događaja prošlog tjedna. Imate li bilo kakve napomene, budući da se ispostavilo, da su se proricanja od prošle godine ili zadnjih dvije godine stvarno nagomilala početkom ove godine. Imali smo napad iz Poljske, kao što znate, ticala, i učinili smo neku reakciju prema toj situaciji. Možete li nam reći hoće li ova reakcija donijeti bilo kakve negativne posljedice u naš smjer?

O: Možda.

P: Što bi one mogle biti?

O: Presijecanje veza.

P: Kakvo presijecanje veza?

O: Poljska.

P: Veze prema Poljskoj? Pa, mi smo na to uvijek gledali kao na mogućnost. Bilo kako bilo, tu su također … A: Zadnji put savjet je bio da bi mi trebali malo potpaliti i nakon toga se ovo dogodilo. Voljeli bi znati da li je to što smo učinili bilo ispravno. Vjerujem da nismo napravili nekakve pogreške.

O: Samo zato što veze mogu biti presječene, ne znači da su i napravljene pogreške.

P: Pa, pravilno potpaljivanje je započelo cijelu stvar... Odnosno, Ark je poslao ono prilično normalno pismo L *** i, on je to isprintao i dao joj je i ona je na to napravila odmazdu kakvu je napravila i mi smo odgovorili na to, to je bilo samo MALO topline! Ja sam radoznala: M*** je rekao da je otrčala niz hodnik i ja sam radoznala zbog čega je ona trčala?

O: Pod pritiskom općenito, zbog okolnosti.

P: Što je bila reakcija na moje e-mailove?

O: Ne shvaća potpuno jezične osobitosti.

P: Ali, da li je razumijela opću bit onoga što sam rekla?

O: Blizu. Pisma nisu bila primjereno prevedena.

P: Možda bi bolje bilo da mi prevedemo i pošaljemo? Da li bi to trebali?

O: Prijedlog je izbjegnete lokalne kolokvijalizme i sleng u pisanim komunikacijama, budući da oni ne zadržavaju njihovo značenje, kad se direktno pretvore iz jednog jezika u drugi!

P: Ok, mi ćemo izbjegavati sleng. A: Ali, neće biti šanse da koristimo te stvari, jer, koliko ja razumijem, konverzacija je zapravo gotova. L: Sada, o kataklizmičkoj erupciji Mount Anne, budući da su se sve ove druge stvari, jedna za drugom događale, made ne neophodno u roku onoga što bi mi nazvali razmuman vremenski period...

O: Čekajte i vidite!!! I sjetite se: vrijeme ne postoji.

P: Pa, ja bi samo željela znati što se tako trenutačno dogodilo ovom dečku L****  koji je maknuo tekstove Kasiopejaca sa njegovih stranica. Znam što mislim, ali htjela bih znati zašto? Da li je bio manipuliran da tako napravi ili je poteklo direktno iz njega samog?

O: Oboje.

P: Zašto?

O: Znate.

P: Ono što je Ark rekao: ljubomora i tako dalje. Što će biti reakcija kad saznaju da su sve Arkove stranice nestale?

O: Zbunjenost.

P: Da li su zbilja toliko glupi?

O: Otvoreno.

P: A: Prošli put kad sam pitao o sadržaju web-stranica, rečeno mi je da je do sada sve ok. Dodao sam neki materijal, i pošto je sve jako osjetljivo, želio bih biti siguran da do sada nisam napravio nikakvu grešku. Neki savjet ili upozorenje, molim.

O: Do sada niste napravili grešku. Nastavite, budući da je vaša frekvencija specijalno pogodna za otkrića u sadašnjem momentu.

P: Znači, čin razmišljanja i pisanja je metoda otkrića ili može voditi ka otkriću. A: Želio bih pitati u vezi sa kriminalnim gonjenjem, koje bi htjeli sačuvati kao zadnju…

O: Budite oprezni: to može rezultirati opasnošću.

P: Hoćete li reći da bi mogla rezultirati opasnost ukoliko bi počeli kriminalno gonjenje protiv nje, budući da ona može ili bi mogla nešto napraviti?

O: Zbog mogućih događaja, generalno.

P: Možete li mi dati primjer toga što mislite pod opasnošću, u tom smislu? Mislim, ukrala je novce i jedna stvar koju on NIJE napravio jest ta da ju prisili da mu potpiše razvod i da započne ovo kriminalno gonjenje. Njemu su prijetili s tim, ali ona nije…

O: Ako jednom počnete, više nemožete kontrolirati.

P: Pa, mi to znamo. A: Ali stvar je u tome da će sud početi gledati u sve… izvore novaca… i oni će kopati i kopati…

O: Da. Pogledajte prije nego što skočite.

P: Pa, ako čekamo do poslije razvoda, nakon što smo vjenčani, nakon što je on dobio državljanstvo, što u vezi s tim?

O: Isto.

P: Drugim riječima, to je nešto što mi jednostavno ne želimo napraviti. MI možemo prijetiti i …

O: Nismo mi to rekli.

P: Vi niste rekli da trebamo prijetiti?

O: Mi vas ne "vodimo za ruku".

P: A: Mi to možemo napraviti, ali opasno je. L: Upravo umirem od znatiželje da saznam o tome šta se dešava tamo preko i što će se desiti sljedeće i što u vezi sa jadnim P*****. Žao mi ga je. Iskoristili su ga.

O: P***** će biti u redu.

P: Jadna M*****  se boji da će ona baciti kiselinu u njegovo lice. Pita da li bi mi trebali učiniti nešto u vezi ovog N*****. L: Imam sastanak sa advokatom… sa advokatom za razvode i imamo formu za VISU… A: Želim pitati o ovoj situaciji sa poslom, jer sad je situacija nestabilna i postoji šansa da neću moći dobiti mjesto za podučavanje i da će to biti jako loše. Da li da radim sve što mogu u Gainesville-u, ili bi trebao biti više energičan. Da li tu radim nekakve greške?

O: Ne.

P: L: Željela bih znati nešto o ovom čudnom vremenu. U zadnje vrijeme je bilo puno viđenja u Gulf Breeze, padajućih vaternih kugli u Coloradu, čudno vrijeme, ali da otvorim vrata prema ovome, ima li tu išta što bi trebalo biti rečeno u vezi sa povećanim NLO aktivnosti i vremenom i svim ovim stvarima koje se dešavaju u sadašnjosti?

O: Pogledajte starije transkripte i predviđanja, ostavite "vremenske" prozore po strani.

P: U jednoj od ranijih sesija je bilo rečeno da će do invazije iz svemira doći u roku od 4 - 6 godina. To je bilo rečeno 1994, što je bilo prije 4 godine. Kakvo je sada stanje stvari u vezi te invazije iz svemira?

O: Lekcije se trebaju učiti sa pažljivim promatranjima.

P: Znači, nećete nam dati još neke ideje u vezi ove invazije iz svemira?

O: Vidi zadnji odgovor, onda pričekaj i vidi.

P: Pa, ja se samo pitam, da li bi mi trebali RADITI nešto u vezi s tim?

O: Ono što vi već radite. Pažljivo čitajte transkripte u vezi sa pitanjima o specijalnim naporima i o tome da li trebate nešto poduzeti ili ne.

P: Pa, ako nastojiš prisiliti stvari, samo ćeš sve napraviti još gorim. Trebaš biti strpljiva i pustiti da stvari sjednu na svoje mjesto.

O: Blizu.

P: Pa, mi jesmo blizu sređivanju kuće, pa možemo napraviti psihomantium u drugoj sobi. Nadamo se da nam neće netko upasti i izbrisati nas prije nego što se to desi.

O: Velika dramatična promjena će doći sa upotrebom psihomantiuma.

P: Pa, ok, mi radimo na tome. Moram STVARNO srediti ovu kuću!

O: Sad će biti sređena vrlo lijepo, i na tu opasku, laku noć.