Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1998-02-21


21.02.1998. F., Laura, Ark, AK

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo večeras sa nama?

O: Sycoritia.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Imamo nekoliko knjiga večeras i Ark ima neka pitanja... A: Imam pitanje koje nije toliko osobno jer su naše osobne stvari toliko pomiješane s onim generalnima, pa, imam ideju da pošaljem pismo Gregory Brent-u iz Enterprise Florida, a nisam siguran da li je on adekvatna osoba kojoj bi to poslao, pa bih želio savjet u vezi toga.

O: Da.

P: Još nešto u vezi Enterprise Floride?

O: Rekli smo vam, a posebno Lauri, da jednostavno "budete na vrhu" situacije, pa će to rezultirati uspjehom. Savjetujemo da Laura kontaktira izdavača Florida Trend Magazina, u svrhu posla kao i potpomaganju okupljanja. Naravno, prva i najvažnija stvar je da se završi akcija razvoda braka. Savjetujemo da to malo pojačate. I molimo nemojte reći da ste učinili sve što ste mogli jer mi ne spominjemo te stvari kad su one u pitanju.

P: Dobro, to je jedna stvar. Želim pitati u vezi posla u vezi interneta koji trenutno obavljam. Otvaram se još malo i nebih željela napraviti neke greške. Pitanje je više retoričko jer vjerujam da to radim korektno, ali samo radi sigurnosti, želim biti sigurna da je u redu. Da li je?

O: Zasad...

P: Sad, imam neka znanstvena pitanja za koja bih htio imati neke savjete. Radi toga što je vrijeme ograničeno i imam toliko toga za napraviti u malo vremena, a toliko je mnogo tema - pitao bih sljedeće: ako sastavim listu tema i iznesem jednu po jednu, hoćete li mi dati broj ili procjenu vrijednosti svake od njih tako da bih mogao znati koju da počnem, a koju da ostavim za kasnije. Mogu li imati takvu pomoć?

O: Tvoj talent leži u izgradnji matematičkih jednadžbi koje daju kvalitet tvojim teoriemima i koje povećavaju broj tvojih rješenja. Ono što mi radimo jest da savjetujemo na načine koji ne prekidaju učenje, ili se miješaju u slobodnu volju. U drugu ruku, Arkadiusz, ti si toliko toga postigao u svojoj prošlosti sa svojim filozofskim aktivnostima i refleksijama u obliku izdanih članaka. Nema sad potrebe za "malaksalosti" jer ti izgleda život počinje biti u "slađem" putu!

P: Dobro, prva stvar na listi je posao sa tom napravom i otud sam planirao početi. Koji to prioritet ima u odnosu na "projekt"?

O: To je korisno samo ako je orijentirano kao "otvaranje vrata" za tebe.

P: Pronašao sam da je taj Bugar koji je umro, taj Marinov...

O: Elektromagnetski akcelerator.

P: Da li se to tiče tog Marinova? Napisao je jednadžbu koja je nekako neobična i on tvrdi da je jednadžba koja se koristi u fizici - pogrešna, lažna, pa se taj komentar u vezi elektromagnetskog akceleratora odnosi na Marinove dokumente?

O: Blizu.

P: Iduće, imam sono-luminenscentnost. Koja je razdjeljena. Što je to? Kakav je njen prioritet u odnosu na elektromagnetski...

O: Konstrukcija dualnog realiteta.

P: Također mogu poraditi na antigravitaciji... L: Znam savršen način na koji bi mogli organizirati tu listu... pokazat ću ti kasnije. A: Dobro, onda zaustavljamo ovo.

O: Ne.

P: Dobro, NEĆEMO zaustaviti ovaj posao. Antigravitacija, već sam pitao u vezi momka iz Francuske i već sam počeo razmišljati o antigravitaciji. Da li bih trebao uskočiti najvećom brzinom na to područje sada? Koji je njen prioritet?

O: Polako, vruća tema.

P: U redu, napravit ću to polako. Što je s vremenskim strojem od Newman-a? On je povezan s UFT-om ( Ujedinjenom teorijom polja ), vremenskim petljama, putovanju kroz vrijeme... također, mogu skočiti i na ovo...

O: Potraži Von Neumann-a.

P: Von Neumann?! Dobro, čitao sam knjigu o Von Neumann-u i ono što me pogodilo jest to da je on bio vrlo oštrouman čovjek, ali nekako pomalo tragičan i nisam mogao pronaći bilo kakav neobičan trag koji je on napravio, osim u vezi automata, umjetnog života i takvih stvari. Vaš savjet je da pogledam u Von Neumann-e dokumente, je vezano uz ovaj posao ili je pretpostavka da je sudjelovao u Philadelphia eksperimentu?

O: Dobro! Sad si na "trasiranju".

P: Sad, magnetski monopoli. Opet, postoji mogućnost slijediti tu vezu... da li je to prioritet ili samo stranputica?

O: Laura je imala toliko uspjeha kod objelodanjenja šifriranih informacija... to čak povećava nečije vibracije frekvencija ( FRV ). Trebaš "ponovno punjenje, draga moja". Sav ovaj napad te je potkopavao!

P: U kojem smislu, specifično, se trebam napuniti?

O: Ti i Ark morate doći na ispravan "put".

P: Mislite na "put" u smislu "naporan rad"?

O: Vrijeme za dešifriranje nije sada.

P: Govoreći o tom napadu, nebih željela skrenuti s ove teme jer je osobna, ali imate li nekih par riječi u vezi toga kako da se rješimo tog kompletnog luđaka koji mi pokušava uzrokovati probleme?

O: Vidi zadnja 3 odgovora.

P: A: Dobro, 17.01. sesija se završila kad ste rekli da me se ispituje, ili se netko miješa. Koju vrstu ispitivanja sam izbjegao i kako?

O: Od strane OPS-a 4. denziteta.

P: Kako se tome mogu oduprijeti? Da li je loše za mene kad me ispituju? Što bih trebao učiniti? L: Oni ispituju svakoga. To je jednostavno tako da kad ti znaš o tome i možeš reći kad to oni rade, onda ih to i blokira.

O: Da. ZŠ, IŠ.

P: Znanje štiti, ignoriranje šteti. Dobro, imamo ovu knjigu o zdravlju koja tvrdi da ima odgovore na sve fizičke probleme. Da li je zapravo istina da paraziti u korijenu uzrokuju mnoge bolesti kao što je npr. dijabetes, visoki krvni pritisak, alergije, kronična debljina, migrene, Alzheimerova bolest, parkinsonova bolest, multipla skleroza, itd... koje jednostavno mogu biti istražene i izlječene s tim malenim zapper-om? Da li je to slučaj?

O: Djelomično.

P: O kojem dijelu ona NE govori?

O: Nije korektan koncept.

P: A: Koje bolesti sa te liste zbilja uzrokuju paraziti, a koje ne?

O: Nekorektan koncept. Sve spomenuto su često djelomično ili potpuno uzrokovane od raznih parazitskih entiteta, ali ne uvijek.

P: Može li taj zapper koji se opisuje, bilo konstruiran kod kuće ili kupljen od nekog drugog, biti efektan kod ubijanja tih parazita?

O: Da.

P: Koliko često ga trebate koristiti?

O: Varira prema individualnim okolnostima. Ako pobliže pogledate na tekst u toj knjizi, vidjet ćete malene znakove temeljnog kanaliziranja OPD ( NHI ) korijena.

P: U redu, hvala vam. Sad, u ovoj drugoj knjizi, "Bijela Božica", u vezi trostruke Božice, alfabeta, ogranaka, taj autor nas vraća na božicu Danu koja je Rhys identificirao kao Kasiopju... ali, u tom posebnom dijelu, iznosi nešto za što sam bila EKSTREMNO radoznala... šepavi kralj, ranjena butina i stvar ozdravljanja koja je povezana sa tkivom... butina Zeusa i izlječenje Ahila. Pa, izgleda da je MNOGO heroja ili "bogova" imalo tu stvar s butinom ili izlječenjem i da kasnije, božanstvo iz kraljeva povezano s ovim i kralj je postao šepav ritualom. Izgleda da je rana u tkivu uzrokovala nemogućnost da se izlječi na zemlji, što je onda vodilo do taboo-a da kralj nesmije staviti svoja stopala na tlo odjednom. Zašto zabrana kralju da stavi svoja stopala na tlo? Zašto je lječenje podrazumijevalo zabranu kontakta sa tlom?

O: Da bi prekinulo uzemljenje čakri.

P: Što se dešava kad su čakre uzemljene?

O: Što se vama desi?

P: Pa, energetski krug je zatvoren i energija struji kroz vas. Kad ste uzemljeni energija teče iz vas i kroz vas...

O: Ili u vas.

P: Zašto?

O: Da li bi vi radili Reiki u visokim petama?

P: Ne. Vi skinete svoje cipele.

O: Zašto?

P: Da bi kompletno zatvorili krug da bi energija mogla doći u vas da bi ju dali drugoj osobi.

O: Da.

P: Dakle, ako imate kralja kojem nije dozvoljeno da mu stopala dodiruju tlo, to postaje sve skupa OPS način egzistencije, pomislila bih...

O: Licemjerstvo, kako netko danas može vidjeti.

P: Onda, kad individua bude šepava, ona postaje marioneta.

O: Da, i tko je gospodar marioneta? ( film "Puppet master" ?!? )

P: On postaje dio zapovijednog lanca... OPS.

O: Da.

P: Dobro, sad želim pitati u vezi tajnog imena boga, taj momak je navodno imao dešifrirano iz ove poeme...

O: Bio je samo svećenik, kao i svi drugi.

P: Da, znam, ali je pisao da je netko opisivao pjevanje tih vokala u tom posebnom društvu egipatskih svećenika kao toliko melodično da je izgledalo da se to ipak sviralo muzičkim instrumentima. Dakle, sjećam se da ste rekli u vezi "melodičnih" zvukova koji moraju biti proizvedeni iz "centra" unutar nekoga, kao što ste vi to rekli, i pomislila sam da te serije tih vokala mogu biti to što pomiče predmete sa zvukom.

O: Onda bi možda vi to trebali pokušati?!?

P: A: Šalite se?

O: Možda, možda ne.

P: Dobro, probat ću! Još nešto? Mislim da smo pokrili sve za večeras...

O: Lišće pokriva...

P: A: Što u vezi njega?

O: Hrast.

P: Da...

O: Da li je Beechnut tvrtka?

P: Interesantna misao. Dobro. Još nešto?

O: Samo laku noć!