Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-07-12


12.07.1997.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo s nama večeras?

O: Deotton.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: : U ovim knjigama o podzemnim bazama koje sam čitala, dva stara rudara pričaju o tome kako su pali kroz rupu u rudnku u grad zlata s mumificiranim vojnicima koji sjede oko velikog stola i 98 stopa visokog, zlatnog kipa. Ja bih voljela znati da li su to oni samo izmislili?

O: Bajka.

P: To znači da nisu pali kroz stari rudnik u zlatni grad u Panamint planinama?

O: Područje oko Death Valley ima mnoge podzemne misteriozne tajne, ali mnogi su čuli samo legende.

P: U redu. Samo jedna legenda koja se ponavlja i uljepšava. I mislila sam da je tako. Sada, kad pogledam na plan, vidim da tamo postoji mjesto zvano "China Lake Naval Weapons Center" (China Lake - mornarički oružani centar, prim. prev.) u blizini Death Valley. Mislim, osim toga, da je tu jedna mornarička stanica, a nigdje u blizini nema vode, da li je to na bilo koji način povezano sa tim podzemnim bazama ili gradovima?

O: Na zaobilazan način.

P: Također primjećujem da je Zrakoplovna baza Edwards malo južnije od toga i pretpostavljam da su ove baze povezane sa ovim podzemnim sustavom tunela, ovim podzemnim bazama ili gradovima. Idem li u pravom smjeru?

O: Povuci crtu na mapi i spoji Death Valley, Edwards i Antelope Valley. Onda spoji sa Mount Shasta, Mount Rainer, natrag na Las Vegas, na Sedonu, preko Archuleta Mesi, onda do zračne luke Denver.

P: Pa, govoreći o zračnoj luci Denveru, može biti da ce C * * * * ići tamo uskoro, jer Samantha SAD ima rak, na kraju svih njenih životnih patnji. Tako, može biti da će C***** otići tamo. Tako da će ona biti blizu. Imate li bilo kakvu primjedbu?

O: Onda neka  C * * * * ode u tu zračnu luku, promatra pažljivo, onda izvjesti vas o tome što je pronašla.Vrlo važno, jer su crteži izravno povezani sa svime što vi upravo sada pažljivo proučavate. Tamo mogu biti pronađeni interesantni tragovi, koji mogu ukazati na monstruozne buduće planove od strane 4D OPS-a i mnogo, mnogo više. Budite oprezni ako se C * * * * odupre toj ideji... Ovo nešto znači! Očito to za nju nije problem. Ali predlažemo da to što pronađete, zadržite unutar vaše grupe!

P: Pa dobro onda, da li je sigurno da se tamo ide? Odnosno, da li je Samantha odjednom razvila ovo "stanje", samo da bi odvukla C * * * * tamo? Ima li stvarno ozbiljan problem kao što ona kaže? Hoće li izgubiti svoj nos?

O: To je napuhano "izvan svih granica".

P: Vrlo slatko. Pa, ja mislim da od kada je C * * * *  govorila o svojim lošim izborima i morala je priznati da ona ponavlja svoje loše izbore, sada treba drugu ispriku za to da bi održala te svoje izbore, te da se nemože drugačije žaliti na sve muškarce koji su bili loši prema njoj.

O: Manje-više.

P: Tako, to bi mogao biti način održavanja kontrole onoga čega ONA želi, dok i dalje dobiva suosjećanje?

O: Možda.

P: Postoji li ijedan način da ona izgubi svoj nos?

O: Ne.

P: Da li ona ima rak?

O: Da. Ali to je dobra mogućnost za C*** da promatra ove crteže ( na zidu ), atmosferu aerodroma i da izvjesti o tome.

P: U redu, u ovom reljefu koje je napravio Berenger Sauniere u crkvi u Rennes le Chateau, Mary Magdalena gleda puna nade ili poštovanja prema drvetu koji je formiran u križ, koji je zaboden u pod. Kakvo je to drvo? (http://www.enlightenedlife.org/images/sap/renne2.jpg )

O: "Drvo života".

P: Pa, ja sam imala jednu drugu ideju... neki ljudi kažu da je to drvo bagrem. Hoćete reći da to nije ta vrsta, u vrtlarstvu?

O: Obiteljsko stablo postanka.

P: I kojoj obitelji pripada to obiteljsko stablo?

O: Provjeri svoju Magnu zbog lekcije.

P: Moju magnu? Za sve na svijetu? U redu, "plave jabuke": kamenje ili grožđe?

O: Zašto ne oboje?

P: U redu! To mogu prihvatiti. Zašto je Berenger Sauniere sakupljao svo to kamenje?

O: Što je sa vodičem?

P: Kako to mislite?

O: Što vodi?

P: Da li je on gradio mali Stonehenge?

O: Da li si istražila moć Stonehenga i kako je on povezan... i gdje se uklapa?

P: Da, mi skupljamo stvari komadić po komadić...

O: Pa? A krugovi u žitu? Nevjerovatne povezanosti... I što je sa "Rosy Cross?" ( ružinim križem )

P: Pa, to je ono u što mi gledamo! Ja sam čak otkrila da je Sir Francis Baconovo ime čak izvedeno iz "bukva", te da njegov latinski potpis ima po gematrijskom ( http://en.wikipedia.org/wiki/Gematria prim. prev.) proračunu broj 17 - i 17. siječanj je gozbeni dan Sv. Anthonija, koji je zamijenio Sv. Augustina u ovoj priči... i ja sam spojila Rozenkruzere na cijelom ovom prokletom planetu, za Boga miloga! I, tko je tko ovdje? Koji su pozitivci?

O: Aerodrome koriste i pozitivci i negativci.

P: Pa, što sad TO treba značiti?

O: Transdimenzionalni atomski remolekularizator.

P: Hoćete reći da je na Denverskom aerodromu jedan TDARM?

O: Nije tako jednostavno.... i ima mnogo, mnogo dublje značenje. Jesi li pročitala zadnji izvještaj o Neandertalcima i DNA i kako je to povezano s vama?

P: Da, čitam to. Ali, čini se da su oni odlučili da upravo to dokazuje njihovu uvrnutu teoriju o porijeklu čovječanstva u najdubljoj Africi.

O: Nije "tako uvrnuta". Samo se odnosi na činjenice.

P: Pa, ja primjećujem da se mnoge stvari zagrijavaju od nedavno. Gerald Ford je priznao prekrajanje Warren izvještaja, sonda sa Marsa pokazuje da je jednom bilo puno više vode na Marsu nego što je mogla "biti zaključana" u vječnom ledu kao što je to Sagan predložio. Dragi Bože! Ja sam to rekla prije 10 godina! Da, trebalo je oko 40 dana za svu vodu sa Marsa da se premjesti u našu atmosferu nakon što je Mars je uzeo zamah bliže Zemlji i Zemlja je zgrabila svu njegovu vodu.

O: Takva priznanja se mogu napraviti kad je vrlo "pogodno". Očekujte stvarne poplave... I masovne dokumentarne filmove o NLO-ima koji će biti prikazani na televiziji...

P: Ok. Tražila sam o "Percy-ju" u papirima, ali jedini kojeg sam našla bio je advokat za Shabazza koji je ubio svoju vlastitu baku tako što je zapalio njen stan.

O: Držite vaše oči i um otvorenim.

P: Što je bila Eleusianska tajna? Da li je to nešto na što bi se trebala vratiti, da slijedim taj trag? Mislim, to je gdje sam bila stala?

O: Jedna noga od stola.

P: Ok, na što se odnosi ovaj P-S, koji se pojavljuje na kamenoj ploči na crkvenom groblju dvorca Rennes le Chateau? Svi govore o "sionskom prioratu" Ali, što taj P-S znači? Da li je to to?

O: Pogledaj u stare jezike...

P: Stare jezike? Dovedite me malo bliže tome!

O: Mačevi, bodeži, sablje...

P: Da li je ovo P-S nešto u vezi sa "Percy"? Mačevi, bodeži, sablje... Damaskus? Damaskusov čelik?

O: Traži radi učenja.

P: Ok. Sada, imam ovo "Et in Arcadia ego" prepravljeno u "Tiena arca Ida geo". Jesam li tu na nekom tragu, ili nisam ni blizu ičega?

O: Blizu.

P: I mi imamo Rho-ChI za Ružin Križ i mi imamo IDA, što je Tejeda na Tenerifama i mi imamo REDDIS, koji ja interpretiram kao Rhedae, ili Rhea, što je drugo ime za Heru ili Demetra i REGIS kao Dioniz, jedan kao zemlja i drugi kao spirit i CELLIS koji je žensko načelo i Arcis koji je muško načelo... a zatim mi imamo ovaj tekst Prae-cum koji je iznad paukove slike. ( http://www.rennes-le-chateau-archive.com/ prim. prev. ) Zašto strelica pokazuje od P-S na dolje prema pauku? Što je pauk?

O: Vi znate o pauku!

P: Pa da, ali ja znam ono što znam i neznam da li idem nekuda s tim?

O: Hočeš, kada povežeš "točkice".

P: Povežem točkice.. Bože moj! Mačevi, bodeži,... SHVAĆAM.

O: To je "sudbina"!

P: Da! Upravo sam imala sliku o "probadanju pauka", nešto kao zabadanje pauka na komad papira kao uzorak gdje on više nemože plesti svoju mrežu i pobjeći!!! Ok, tu imam Arkovo prvo pitanje: da li je generalni pogled na situaciju koji sam ja napisao i nazvao "ptičji pogled" korektan?

O: Zašto ne? Da nije tako, ta misao te nebi tako "izjedala".

P: Ili, možda ja izostavljam neke važne točke i ako je tako, što su te točke?

O: Kad je netko u potrazi za istinskim učenjem i višim znanjem, tu nema izostavljenih točaka, samo onih koje nisu dosad otkrivene!

P: Koliko dugo će oni jos moći korisiti Kasiopejski predajnik, da li bi mi trebali početi razmišljati i poduzimati korake za budućnost, kada će transmisijska točka morati biti premještena? Ili je to nešto o čemu mi nebi trebali brinuti se unaprijed. Volio bih znati... Ne volim biti iznenađen...

O: Nema potrebe da se brinete.

P: Ima li tu još nešto, bilo šta, što mi možete reći u vezi njegovih briga? On će se ionako brinuti...

O: "Ako netko ima volju kao lav, on nema sudbinu kao miš!"

P: Vrlo slatko! Sviđa mi se ovo. Ali, vi ste sada uzeli vjetar iz mojih jedara s vašim odgovorom o sudbini. Ali, prema mojoj percepciji ovog rasporeda na ovom kamenu, izgleda da dvije strane trebaju biti ujedinjene, da li je to točno? Ili je strijela od P-S koja pokazuje na pauka, podijela dvije suprotne grupe?

O: Otvoreno za tvoje otkrivanje!

P: Oh, vi dečki ste jako LOŠI prema meni večeras!

O: Ne, mi smo jaako jaako dooobri prema Lauri!

P: Ok, pretprošlu noć, čula sam buku i nešto je pokušavalo izvući me van iz mog tijela. "Nabacila" sam manje više mentalnu snagu i to je otišlo, i u tom istom momentu sam vidjela guštera kako trči preko mog prozora. To me je stvarno šokiralo. Tko je bio u mojoj sobi i pokušavao izbaciti me iz tijela?

O: Što ti misliš?

P: Pa očigledno je da je bio jedan Gušter, jer univerzum mi je dao taj pametan mali znakić. Ali što je bila svrha u toj maloj vježbi mentalne dominacije?

O: Nema potrebe za svrhom, to samo jest!

P: Što je bio uzrok, koji je uzrokovao naš mali "događaj" u prošlih nekoliko dana?

O: S valovi.

P: Što je S val?

O: Istraži, otključaj.

P: Tko je bio meta tih S valova?

O: Ark.

P: Hoće li ovo imati efekta, zbog događaja u Dionu?

O: Polovno.

P: Pa, koji drugi faktor je u pitanju?

O: Arkadiusz ima jako jaku volju. Mora imati da bi mogao biti tragalac za svjetovima. Da parafraziramo: "Ja postajem JEDAN... Kreator svjetova." I, na tu napomenu za razmišljanje, laku noć.