Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-06-21


21.06.1997.  F., Laura, AK

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga večeras imamo sa nama?

O: Himmani.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja je tamo kroz kuda prenosimo.

P: Oprostite. Kroz, ne od kuda. Dobro, pa mislim da znate da ste bili imenovani kao korespodent na sudu za razvod! Mislim da je to stvar koja se nikad nije ni mogla očekivati!

O: Razvod je koncept od davnina, odkad ste pokoreni ovdje, kao što bi vi mjerili vrijeme.

P: Samo sam vas malo bocnula! Sad, da pitam Arkova pitanja prvo, da budem sigurna da ćemo ih proći večeras. Izgleda da su SJB odjednom postali voljni financirati istraživanje krugova u žitu, nakon što su čuli da je momak na Art Bell show-u rekao da je jedan bio "tvornica" za NLO.

O: Zbilja?!? Onda mi preporučamo da mu pišete i zahtjevate u pismu da tu neće biti prikačenih "znakova" i da opširno i adekvatno odgovore.

P: Dobro. Zvuči kao prava stvar koju trebamo učiniti. Ako će oni biti iskreni, prihvatit će takve zahtjeve. Ako neće, onda neće. Iduće: željela bih da dijagnosticirate Arkov notebook ( prijenosni kompjuter ) koji mu zadaje MNOGO problema...

O: Dijagnoza nije potrebna... Novi notebook jest.

P: Nagađam da to znači da je problem toliko ozbiljan da bi bilo beskorisno pokušati popraviti ga. Dobro, iduće pitanje. Primili smo na znanje da se UCF interesira za Arka za "poziciju u fotelji" u njihovom odjelu za fiziku. Sad, znam da je to prilično administrativna pozicija i nije točno ono što Ark traži, pa se pitam da li bi trebali ispitati to malo pobliže? Da li je to poželjno i ako jest, koje bi dodatne stvari mogli napraviti za moguće otvaranje adekvatnog mjesta za njega?

O: Naravno da je poželjno... Nismo li predlagali to kao jedan od puteva? Sad, kontaktirajte advokata za imigracije i ako prvi odgovori šepavo, kontaktirajte drugoga... Neka se zna vaša meta.

P: Što ste mislili pod metom?

O: Meta je u lubanji.

P: Da li bi to trebao učiniti Ark ili ja?

O: Oboje. Ako učinite prave poteze, bit ćete prilično uspješni. Ali budite oprezni da se ne spotaknete radi grešaka poput mentalnih lijenosti i/ili impulsivnosti.

P: Mislite na strpljenje i postojanost?

O: I temeljitost.

P: Dobro. Mislim da to pomaže. Pobrinut ćemo se za to o vidjeti kamo to sve ide. Sad, pokušavala sam povezati Kanarske Otoke s Roswell-om i primjetila sam zanimljive brojeve geografskih širina. Zbilja ne želim više čitati o toj temi, ali iskopala sam sve one stvari koje mi je poslao Stan Friedman. I za vrijeme čitanja, gledala sam kartu i locirala razna mjesta koje je spomenuo. Izgleda da se stvarni pad nije dogodio u Roswellu. Bio je bliže Coroni. I blizu Corone je mjesto zvano "Socorro" i postoji Socorro na Kanarima, također, što je skoro točno tamo gdje je ta statua Djevice pronađena. Chloe i ja smo istražile i to znači "succor" ( pomoć ). Natpis na slici na kojoj je Magdalena, koja je u crkvi u Rennes le Chateau, govori o "suzama djevice" koje peru grijehe i koje su dokaz za pomoć. I ta slika je oblikovana prema slici St. Anthony-ja, pustinjaka, prikazivala je izazivanje bića koja jedino mogu biti opisana kao "vanzemaljci". Sad, tu je također Magdalena, St. Anthony i čak Pearce na karti blizu tog mjesta pada NLO-a. I kad sam nacrtala linije između svih njih, koje ih spajaju, one su obuhvatile tu nizinu, San Augustin...

O: I tko je bio Saint Augustine/San Augustin... Augustus, Augustinovi Svećenici, itd?

P: Oh! Pa, nikad nisam o tome razmišljala! Tražila sam St. Anthony i Magdalenu... St. Augustine je bio jedan od ranijih crkvenih "očeva" koji je napisao mnogo stvari i postavio doktrinu crkve u generalnom pogledu.

O: Ili je postavio rano crkveno "krečenje". Što je bila "corona"? Tko je bio "Rainer"? Također, interesantno je da bi te Valerian trebao kontaktirati... Da li je on ikad istražio Rainera?

P: Pa, ne mislim da je on posebno zainteresiran budući da sam poslala mali esej o genetici nekolicini ljudi, i on je jedan od njih. Ne mislim da je tu bilo što korisno ili interesantno uopće. On je na potpuno drugoj valnoj duljini, mislim.

O: Jaki umovi stimuliraju otkrića kad se energije spoje i kad se ego ostavi "iza vrata...". Makar privremeno.

P: Dobro. Pokušat ću ostaviti svoj ego van toga i podijeliti ovo, ali ne mislim da je važno...

O: Da, jest!

P: Promjena teme: slijedim tragove kroz različite jezike i alfabete ( znakove ). Željela bih znati koji su alfabeti, Runski, Grčki, ili Etruščanski, prethodili drugima i iz kojeg su drugi nastali?

O: Etruščanski.

P: Pa, tko su bili Etrušćani?

O: Templarski nositelji.

P: Što to znači?

O: Potraži i naći ćeš.

P: Pa, kako bi to trebala pronaći? Ne mogu ništa naći o Etrušćanima!

O: Ne.

P: Što mislite pod "ne"? Mislili ste da ima još nečega negdje o Etrušćanima?

O: Da.

P: Dobro. Što su Templarski nositelji?

O: Pentijski Avijski Lordovi ( Pentient Avian Lords, prim. prev. ).

P: Što to znači?

O: Za vaše istraživanje. Sve je izvedeno iz jedne drevne forme.

P: Dobro, pustimo ovo zasad. Kopala sam po sanskritskom alfabetu i pronašla da ga je "izumio" veliki Hindu gramatičar, Panani, što znači da to jednostavno može biti neosnovano. I iz nekog razloga, kopajući dalje, ne izgleda mi interesantno...

O: Jer nisi još povezala te točkice.

P: Oh, dakle to će biti dio slike, eventualno. Pa, dobro. Pozabavit ćemo se s time kad to ispliva. Iduće: primjetila sam da je Sargon Veliki nekako nepoznata osoba u povijesnim terminima. On je prvi veliki "Akkadijski" kralj Sumerije, ali nitko točno nezna odkud je došao termin "Akkadijski", niti kad je bio "Akkad". Tko je bio taj Sargon?

O: Onaj koji obilježava samoglasnike točkama na dubokom nivou. ( Deep level punctuator, prim. prev. )

P: Što?!? Što to znači?

O: Što to nagovještava?

P: Pa, stavljanje znakova interpunkcije je način na koji se odnosi sa jezikom, gramatikom...

O: Početak ili kraj.

P: Momci, izluđujete me potpuno! Nikad ovo neću shvatiti!

O: Sve je unutar tvog shvaćanja.

P: Pa mislim da je veliki ključ u istraživanju i praćenju jezika...

O: Korijeni svih jezika su identični...

P: Što mislite pod time?

O: Vaše porijeklo.

P: Mislite, Atlantida?

O: Da li je to vaše porijeklo?

P: Mislite Orion?

O: Interesantna istovjetnost korijena riječi, zar ne?

P: Pa, istovrsni korijeni riječi, a i MNOGE stvari su VRLO interesantne! Začuđujuće su stvari koje sam otkrila pomoću praćenja korijena riječi...

O: Arhitekti vaših jezika su ostavili dosta tragova. I imate rijetku mogućnost da naučite daleko više od ovoga pomoću učenja izgovora i razumijevanje drugih jezika. Savjetujemo da radite na probijanju tog OPS usađenog otpora u tom području.

P: Jednu stvar želim razumijeti, budući da je umješana u sve ovo, a ta je ideja "duhovnog vođe" ( Shepherd, prim. prev. ). Sve drevne legende, mitovi i priče, na kraju vode do nekog "duhovnog vođe" ili "duhovnog kralja".

O: Duhovni vođa je najčešće udaren od svjetlosti, pomoću palice, i zato "prosvjetljen" ili "osvjetljen"!!!

P: Smješno rečeno! Ali, što je kontrast između koncepta duhovnog vođe i agronoma? Ti vodi do korijena svega? Imamo Cain i Abel-a, Jakoba i Esau-a, Isaaca i Ishmaela...

O: Niste li vi "sposobni" to shvatiti?

P: Pa, imam neke ideje u vezi toga, ali neke su vrlo bizarne! Na primjer: prvo slovo grčkog alfabeta je alfa, koji sadrži "A" zvuk, a prvo slovo Elder Futhark-a je runa s "F" zvukom. Bilo kako bilo, oboje tvrde da predstavljaju "stoku" ili "pokretna" dobra...

O: Niste li naučili razvijati svoje ideje bez predrasuda?

P: Da, uveliko smo naučili. Ali svako malo kad stvarno zapnem radi stvari koje proizlaze iz toga, toliko su izvrsne da se jednostavno ne mogu zaustaviti i trebam sve ispucati u blok... C. i ja smo razgovarale u vezi kreiranja baze podataka u vezi drevnih stvari i sakupljanju svega zajedno u plastične omote na kojima bi istakli ključne elemente i pokušali skupiti "tijelo" skupa, takoreći... Želimo vidjeti što se ponavlja, opet i opet, i kako se to ponavlja...

O: Jako dobro!

P: Pa, želimo to učiniti, ali neznam kako ćemo to napraviti razdvojeno, sa udaljenih strana... nadam se da će si ona pribaviti svoj kompjuter...

O: Vidi kako će C. uskoro biti "izbubana" "lovom".

P: Kojim vrstom lova? Da li to ima veze s njenom povećanom sviješću? Da će eksplodirati i otvoriti se, i kad se veo otvori, da će biti EM izgaranja?

O: Možda, ali planine Karoline ne opraštaju onima koji su usamljeni i slabi u srcu!

P: Zašto je tako?

O: Komplicirano je, ali korijen su prirodni magnetski utjecaji, koji opet vode do rudarskih aktivnosti onih EBE OPS 4. denziteta po prirodi, što vodi do razvoja onih široko poznatih podzemnih hodnika, i/ili baza.

P: Pa, neću joj TO reći! Lama Singh joj je rekao da joj je to mjesto bio prošli dom, za vrijeme Atlantide i da je zato ona sagradila svoju sadašnju kuću tamo. rekao joj je da su planine Karoline dio stare Atlantide. Bio je to njihov san, da se vrate ovamo!

O: Dosad ste morali otkriti da Singh nije uvijek "pjevao ispravnu melodiju".

P: Pa, da. On je vrlo dobar, ali ima mnogo dijelova koji nedostaju i nejasnoća. Znam to iz svojih osobnih iskustava, čitala sam mnoge njegove stvari. Imaju li ta svojstva ili bilo što, što je u planini, nešto s razvojem raka T.?

O: Ako je tako, samo na posredni način.

P: Budući da mi je C. samo rekao da bi on vjerojatno izgubio svoju ruku da je preživio, interesantno je kako je to rekao. Željela bi biti u mogućnosti nešto joj reći, ali jednostavno mislim da nemogu. Ona je još previše ranjiva zasad.

O: Točno. Promatraj razvoj i savjetuj razvoj nakon ovoga. C. je skeptičan u vezi naše egzistencije. Ali onda opet, Arkadiusz je jednom držao duboko skrivene rezerve slične prirode, a sad, pogledaj ga... I usput, to je još uvijek u procesu... Vidi što se sada dešava C-u!!!

P: Pa moram priznati da sam i ja imala svoje vlastite rezerviranosti... i još uvijek možda i imam. Ali, tu su jednostavno neke stvari koje su toliko očite da nije moguće, čak i sa svim našim čitanjima i iskustvima, da bi bilo tko od nas mogao to sve imati u svojoj podsvijesti. I predviđanja i "unutrašnje" informacije su iznad zaprepašćujućeg. Nagađam da vi momci radite na oko 100% točnosti, dozvoljavajući prevođenju određenu širinu i predrasude u NAŠIM umovima! Dakle, imam još nekoliko rezervi više nego prije. Uz to, izgledate da ste u mogućnosti predvidjeti akcije drugih s izvanrednim uočavanjem, opet i opet... I dok smo već kod toga, imate li kakvih predskazanja sada?

O: Nema potrebe... još...

P: A: Željela bih znati zašto sam ozljedila svoje rame 1979.g.?

O: AK, draga moja, bili smo strpljivi sa svima vama. Ali mislimo da je sad došlo "vrijeme" da se prevaziđe korištenje ovog kanala kao forum za osobne OPS orijentirane zahtjeve. Govorimo o vezi stvari i važnosti realiteta svih kreacija u svojim cjelostima. Sa dužnim poštovanjem, ljubavi i pomaganjem, kreacija će preživjeti razne hirove tvog ramena!

P: L: F. i ja smo proveli neko vrijeme objašnjavajući kako takve stvari mogu biti simboli duhovne pozicije i stava. Da li smo na pravom putu kad tako savjetujemo u vezi toga?

O: Blizu.

P: Imam jednostavno pitanje koje ću postaviti za nju. Da li će vođenje zabilješki kao vježba, otvoriti izvjesne kanale u njenom umu koje ona trenutno nemože vidjeti?

O: Da, polako.

P: Dakle, stvar je u postojanosti i vjeri da će ona moći vidjeti više, kako se stvari razvijaju?

O: Da.

P: Natrag u 1995. kad smo napravili sesiju s R. prisutnom, čitala sam ponovo to jučer jer je Ark u Dijonu gdje je taj momak M., i te noći kad je bila ta sesija, imala sam viziju njegovog lica, a također kad sam i spomenula san gdje sam se udala i da mi je to bilo toliko bizarno kao ideja u to vrijeme. R. je bila fokusirana na svojem planu u vezi ženskih bogova i Elohhimu, i izgleda da je ona jednostavno zatvorila svaku mogućnost komuniciranja sa vama. Dakle, u ponovnom čitanju te sesije, izgleda da ste govorili na totalno drugom nivou, samo meni, i da je to skoro bilo kodirano. Ona je željela pričati o Francuskoj revoluciji i vi ste govorili o mojem prošlom životu u Njemačkoj... i sada je Ark u Francuskoj... i imala sam tu viziju... i bila je onda kad ste istaknuli M... i M. je u Francuskoj... ima li tu neke povezanosti?

O: Možda.

P: Da li sam u pravu kad mislim da ste to govorili meni na nivou kojeg čak nisam bila niti svjesna u to vrijeme?

O: Može biti!

P: Možete li mi pomoći kod toga? Željela bih znati u vezi te stvari s M. Niste samo dali ime, već i mnoge druge stvari. I izgleda da je to otvorilo vrata i usmjerilo me u određenom pravcu. Čak ni neznam kako pitati u vezi toga jer je to toliko čudno...

O: Onda to treba biti ostavljeno na polici.

P: Da li je to jedna od onih stvari koje ćete izbjeći?

O: Polja djeteline ( alfalfa ) u Rhineland-u doprinose zasad još nezamislivim bogatstvima.

P: Gdje su ta polja djeteline?

O: Blizu dobro pohabanih puteva.

P: Još neki trag, molim vas.

O: Ne, to je zasad dosta!!

P: Momci, izludit ćete me! Mislite na Rhineland kao njemačkom posjedu?

O: Ne mislimo na Rhinelander, Wisconsin... Ili mislimo?!? Tko će znati?

P: Tko?

O: Istraživač, kopač, onaj tko neprestano istražuje i traga za zelenijim pašnjacima.

P: Bože moj! Bili ste VRLO nejasni večeras! Zabavne stvari i ja volim, također! Sad, mislim da ću biti vrlo zaposlena idući tjedan radi ovoga, ali ima li nešto što bi mogla nadodati ili dati kao dodatne tragove Arku, ili nešto za mene?

O: Zadnji trag za večeras: potražite svjetlo vibracijskih frekvencija. Laku noć.

P: Laku noć.