Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-02-22


22.02.1997.  F., Ark, Laura, TR, JR, V.

 

P: Pozdrav i koga imamo, koje ćemo ime koristiti večeras?

O: Opponoa.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Dobro, imamo nekoliko stvari o kojima smo diskutirali ranije. Želite li nešto reći prije nego što počnemo s pitanjima?

O: Podzemne baze podrazumijevaju dramatičan porast budžeta.

P: Dobro, zašto one povećavaju budžet?

O: Jer će u njima biti sve više aktivnosti.

P: Dobro, koja vrsta aktivnosti?

O: Široki spektar.

P: Možete li istaći, reći, tri najveće?

O: Eksperimentiranje, korištenje i izvođenje.

P: L i TR: Čega?

O: Ljudskih "izvora". Plan se ostvaruje u vezi "žetve".

P: T: Nove podzemne baze, zajedno s svim starim, postoje radi nadolazeće žetve?

O: I druge svrhe isplanirane od OPS snaga.

P: Ostali OPS planovi... L: Što je ta stvar nazvana "Žetva"?

O: Što vi mislite?

P: Pa, da li je ta žetva u negativan ili pozitivan događaj? Mislim, kao kod žetve pšenice i kukolja...

O: Ili/i.

P: Dobro, sad ste rekli da se planovi ostvaruju. Koji su specifični događaji zadnjih, recimo, nekoliko tjedana ili mjeseci, ili bilo kojeg vremenskog perioda, koji te planove sprovode u djelo? Mislim, koji je ključ u bravi?

O: Da li si obraćala pažnju, kao što smo uvijek savjetovali?

P: Naravno! Samo sam pitala jer sam htjela da nabrojite! Naravno da sam obraćala pažnju!

O: Nedavno je bilo zloupotrebe kod tebe.

P: Pa, to ne znači da spavam! V: Mogu li upitati brzo pitanje? Ako će tamo biti puno više aktivnosti i stvari će se ubrzano dešavati, što će onda doći, ili štogod...

O: V. je spomenula vrijeme. Nije li to bilo malo "oštro" za vas u Centralnoj Evropi u 12. i 1. mjesecu, Arkadiusz?

P: T: V. je spomenula vrijeme i promjene u njemu. Kako se zvao onaj film koji smo gledali u Tallahassee-u, zaboravio sam imae... ( TR govori o SF filmu koji smo gledali . Vanzemaljci su bili među nama i kovali zavjeru tako da utiču na vrijeme na taj način da ono postane nepodobno za nas, ali savršeno za njih. Prirodno, bilo je tu tajnosti i zataškivanja. Onda se tema preselila na odašiljače mobitelne telefonije koju smo primjetili u naseljenom području Sjeverne Floride. To je onda vodilo da pitanja o odašiljačima za mobitele. Prvi dio pitanja je izgubljen. ) T: ... prenose prema nama i natrag... što može biti preneseno? Može li negativna energija biti fokusirana kroz te mikrovalne odašiljače? V: I koja je veza između čudnog vremena i žetve? L: Rečeno nam je da se promjene u vremenu dešavaju zbog energetske izgradnje vala. To je bilo prije 2 godine. I nije imalo ništa sa "žetvom". T: Ali bi također moglo biti i to da HAARP to pospješuje. J: Dobro, pa, pitajmo... L: Pa oni bi rado željeli da mi mislimo da HAARP ima nešto s vremenom. "Da, imamo čudno vrijeme. Svalimo krivnju na HAARP!", jer ćemo tako i misliti na HAARP... Koja savršena... T: Pa, HAARP je puno više nego samo kontrola vremena. Oni mogu isprobati bilo koju stvar na bazi energije, s kojom eksperimentiraju na jednom mjestu, jer mogu činiti što god žele, samo mijenjanjem frekvencija... J: Ili čak i nastaviti nered kod vremenskih prilika da bi nastavili kreirati negativne vibracije, zabrinutost i neodređenost... V: Nagađam da je bit, koji pokušavam shvatiti, taj da te vremenske promjene predstavljaju neke promjene u fizičkom tijelu, tako da se naprave fizička tijela "bolja za žetvu"? T: Moglo bi lako tako biti. L: Pa, to je sve povezano, ali nebi rekla da jedno uzrokuje drugo, samo bih rekla da se dešavaju... T: Ali zašto, kako smo ranije pričali o tome, zašto se te čudne stvari zbivaju kroz sve medije?

O: Rekli smo vam da HAARP konstruiran za hvatanje i moduliranje elektromagnetskih polja u svrhu totalne kontrole misaonih uzoraka da bi se uspostavio sistem kompletne "vladavine na površini planete" bilo u 3. ili 4. denzitetu.

P: L: Da li je HAARP u pogonu sada?

O: Da, u svojim ranijim dijelovima.

P: T: Da li je širenje svih tih komunikacijskih tornjeva po cijeloj zemlji ekvivalent HAARP programa na cjelokupnoj kontinentalnoj skali?

O: Rezervni sistem.

P: L: Dakle, oni ne trebaju tornjeve ( odašiljače ) za pogon HAARP sistema, ali oni su tu kao rezerva?

O: Tornjevi služe u dvojne i kasnije svrhe.

P: T: Lokalne i regionalne vlasti mogu koristiti tornjeve da bi pratili ljude, između ostalog. L: Da li je vrijeme kontrolirano ili promjenjeno na bilo koji način od strane HAARP-a?

O: Na klimu utječu 3 faktora, a ubrzo će i 4.

P: L: Dobro, zagrist ću; dajte mi 3 faktora, a takođe i taj četvrti!

O: 1) Približavanje vala. 2) Porast klorofluorougljika u atmosferi, koji utiče na ozonski omotač. 3) Promjena u kutu i rotaciji planete i njenoj orijentaciji. 4) Umjetno uplitanje od strane 3. i 4. OPS sila na brojne različite načine. Budite oprezni. Promatrajte. Budite oprezni kod svog planiranja i budite svijesni. Ne dozvolite da emocionalne anomalije zasjene vašu bazu znanja. Ovo nije "vrijeme" da se netko ne čuva. Budite pogotovo oprezni kod putovanja na nepoznate lokacije, kao i spavanja u nepoznatim okolinama!!! Promatra vas se. Ili, bar, najbolje je sumnjati da vas se promatra, pa djelujete, mislite i pripremate se prema tome. Zapamtite da ste bili upozoreni u vezi napada. Kako učite više i znate više, vi postajete sve interesantniji... i, kad vaš rang poraste, vi ste ranjiviji ukoliko niste i svjesniji!!!

P: Dobro, da li su ti faktori koji su dani, da li će se tim redoslijedom dogoditi? Četvrti je taj koji dolazi kasnije?

O: Možda, ali zapamtite ovo: promjena u brzini rotacije se nemora objaviti dok je ona neprimjetna, osim za instrumente. Ekvator je blago "širi" nego polarne zone. Ali, to odstupanje se trenutno pomalo smanjuje. Jedna promjena koja će se desiti u 21. stoljeću će biti iznenadno topljenje ledenjaka, prvo u Euroaziji, onda i u Sjevernoj Americi. Granice leda se razvijaju mnogo, mnogo, mnogo brže nego misao. ( diskusija o novoj znanstvenoj teoriji nedavno predstavljenoj o tome da se Zemlja širi )

P: T: Da li se Zemlja širi? Samo tako zvuči glupo, ali, da li se Zemlja širi, kako ste to rekli? Ark: Da, to je teorija: ideja je da se kontinenti udaljavaju zbog toga što se Zemlja širi i to više nego što znamo, i nego što geolozi misle.

O: Kontinentalno "skretanje" je uzrokovano neprekidnim, mada varijabilnim, širenjem plinova iz unutrašnjosti prema površini, uglavnom na točkama magnetskog značaja.

P: J: Što uzrokuje promjenu u kutu ( nagiba Zemlje )?

O: Usporavanje rotacije. Zemlja se alternativno zagrijava i hladi u unutrašnjosti.

P: L: Zašto se to dešava? Što to uzrokuje?

O: Dio ciklusa vezanog za energetsko naprezanje površine radi frekventne rezonancije vibracijskog profila ljudi i drugih.

P: T: Sad smo malo skrenuli. L: Pa, trebamo to uskoro posvetiti tome ovdje. Ima li još nečeg o ovoj žetvi ili o planetarnim promjenama koje bi trebali sada spomenuti?

O: Pitajte.

P: T: Dobro, vratimo se na početak sesije kad smo govorili o ubrzanju/širenju podzemnih baza i pripremi za žetvu. Da li se to radi širom svijeta?

O: Da, ali fokus su SAD radi profila djelomično kooperativnih struktura moći.

P: Da li želimo pitati o profilu strukture moći? L: Ne, znamo što to jest; oni su se složili da rade s njima. Ali, ono što bih htjela znati jest, koji su posebni koraci poduzeti, koje posebne aktivnosti su se intenzivirale?

O: Sakupljanje podataka, režiranje, testiranje planiranih aktivnosti.

P: I koje su planirane aktivnosti?

O: Kontrola apsolutno svega.

P: Oh, da! T: To je jedna svjetska vlada! To oni hoće! L: Dobro, ima li posebno nešto što bi mogli učiniti da...

O: Znanje štiti, ignoriranje šteti. Svijest vas čini manje ranjivima, i direktno i indirektno. Čuli ste nedavno o sintetičkoj krvi, izmjenama krvi i plazme?

P: Tu je nova kanta s crvima! Dobro, zagrist ću! Idemo; recite nam o sintetičkoj krvi i plazmi. T: Tu je vjerojatno bilo mnogo istraživanja kod toga...

O: Treba manje "osakaćenosti".

L: Mutilacije ( osakaćenja ) stoke. Oni ne trebaju više toliko mutilacije stoke. T: Da li je to ista ideja kao i kad su napravili sve kristale za stealth tehnologiju ( stealth avioni ). Prije nego što su uzgojili dosta kristala da naprave što su napravili, vi niste mogli dobiti bilo koji berilij, akvamarin kamen. Oni su nestali sa tržišta. Zato je akvamarinu skočila cijena. Prije nekoliko godina, obično je lijep komad akvamarina koštao 50-100$, a završio je s cijenom od nekoliko stotina dolara... L: Pa, vidi što se desilo s topazom, ista stvar; cijena je bila nevjerovatna. AK: Ali zašto? Za što su ih koristili? T: Koristio se berilij; on ima izvjesnu kristalnu strukturu koja reflektira svjetlo i elektromagnetske valove. Toplina se disipira vrlo ravnomjerno kroz njih i zato rezači kamenja vole toliko rezati to kamenje, jer oni disipiraju toplinu i ne mrve se toliko često kad se režu. To je zbog toga što je to kompozitni materijal koji koriste kod izgradnje okvira Stealth bombardera i tko zna što još. Kad su isprva počeli eksperimentirati i raditi s njim, nisu mogli napraviti umjetni berilij dovoljno brzo za ono što su trebali pa su uzeli koliko su mogli iz prirodnog kamenja. To smo otkrili jer smo razgovarali s nekim na jednom sajmu kamenja i kristala ovdje, i on nam je rekao da nema više nigdje akvamarina. Rekao je da je vlada pokupovala tone i tone te stvari u čitavom svijetu. Oni su ga mljeli i miješali s kompozitnim materijalima koje su koristili kod oklopa Stealth aviona.

O: Bio i kibernetske humanoidne vrste sad eksponencijalno rastu u generalnoj populaciji. Ti si već mogao naići na jednu ili dvije za vrijeme zadnjih 10 dana.

P: L: Ti, tko? Ti kao ja, kao F., tko?

O: Za odgovor, razmislite o aktivnostima, moći i utjecajima i njihovim centrima.

P: Pa, razmislit ćemo o tome idući tjedan, ali ćemo zasad morati reći laku noć.

O: Ako baš želite. Laku noć. Laurine bilješke: Za vrijeme perioda od 10 dana, bilo je MNOGO aktivnosti vezanih uz financije, osiguranje, biroa za vozačke dozvole, kupnja automobila; Ark je pohađao konferenciju na UFL, imao je interakciju s brojnim univerzitetima i njihovim upravama... tako da je tu bilo mnogo toga pokrivenog da je teško pomisliti tko bi to mogao biti. Pa ipak, jedno moje nagađanje bilo bi da je odvjetnik koji je radio papire za zajam za automobil. Njegovo ime je "Chip". Ništa, osim te smješne povezanosti, mi nije palo na pamet.