Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-01-25


25.01.1997.  Frank, Laura, TR, JR, AK, gost TRA.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga večeras imamo sa nama, koje ćemo ime koristiti?

O: Torra.

P: Dobro, i od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Dobro. Imamo gosta večeras sa nama: TRA, naš terapeut. On ima neka pitanja koje bi želio pitati, ako je to u redu.

O: Pa, naravno, kad vi očekujete da vam kažemo "ne"?

P: TRA: Samo želim znati što je taj pritisak koji osjećam kad god osjetim energiju kod nekoga. Što je to što ja osjećam?

O: TRA bi morao biti upoznat s umjetnošću preciznog ispitivanja. Budi otvoren, momak, sram jednostavno to neće donijeti!

P: L: Dobro, pitaj direktna, precizna pitanja.

O: Detaljno!

P: TRA: Da li pritisak koji osjećam u svojoj glavi ima neki značaj?

O: Da.

P: Da li kupim tuđu energiju na način meridijana?

O: Pa, da, ali meridijani??

P: L: Pa, prvi dio odgovora na složeno pitanje je bio da, ali drugi dio ne, ne meridijana.

O: Što znaš o elektromagnetizmu?

P: TRA: Samo osnove, znate, energetska polja, općenito.

O: Kako je to povezano s ljudima?

P: Pa, ljudsko tijelo je napravljeno od energetskog toka; svako živo biće ima svoj energetski tok... L: Mislim da bi na to što tražiš kasnije. TRA je svjesan toga, da, on kupi tuđu energiju. Mislim da ono što on...

O: Molimo dozvoli da TRA pita, to je važno! Hvala ti!

P: TRA: Da li to ima što s prošlim životom, mojom sposobnošću da pokupim bilo što iz prošlog života?

O: Korak po korak...

P: L: Natrag na elektromagnetizam.

O: Polje o kojem govoriš, ne posjeduješ, ono je "posuđeno".

P: On posuđuje tuđe polje?

O: Ne.

P: TRA: Vratimo se kreaciji, da li je to energetsko polje prošlo iz jedne generacije bića...

O: Ne.

P: ... u iduću generaciju...? L: Ne... J: Da li je to polje svijesti? TR: Skrećemo s teme. Ona govori o vezi TRA-ovog polja i polja njegovog pacijenta. To je elektromagnetska interakcija...

O: TRA je izrekao u vezi tog polja na način kao da je ono udomaćeno u ljudskim bićima, ali ne. Ono je posuđeno.

P: L: Dobro, dakle on je to iznio kao da to polje ima svatko, ali polje je posuđeno. Od kuda je to polje posuđeno?

O: Denzitet broj 7.

P: Dobro, to je najveći denzitet, br. 7. To je "Bog". TR: "Kreator".

O: Ne, to je "unija u jedno".

P: TRA: Da li se ono predstavlja i manifestira kao život? Da li ono predstavlja život? Da li je ono primjer života? Ili življenja? Nešto što je život?

O: Nije dobro izrečeno, ali ono što jest, je animacija sile svijesti na svim nivoima i svim manifestacijama.

P: L: Dobro...

O: Bliže.

P: TR: Na što dolazim jest to, da kako TRA radi svoj posao, tako je i u mogućnosti priključiti se u univerzalnu životnu silu, energetsko polje, univerzalne frekvencije energija... on ulazi u njih.

O: Neprikladno. Svi se "priključuju" na taj način, ali koliko od njih to nekako "osjeća"?!?

P: TRA: Zašto to ja osjećam, a drugi ljudi ne?

O: Bliže si transformaciji u 4. denzitet.

P: Mogu li ja koristiti taj osjećaj da pomognem onima s kojima sam u kontaktu, tako da zbilja osjetim jaku težnju ili jaku silu, da im mogu pomoći da balansiraju svoja tijela?

O: Oj! Čekaj malo! Može li novorođenče koristiti "Boing 747"?

P: TR: Pa, na neki način on je koristi... J: Ti si tamo... svjestan toga...

O: Ne.

P: L: Ne, on ju ne koristi? TRA: Kad koristim akupunkturu, samo oslobađam energetske blokade u osobi?

O: Ne. TRA. Ti osjećaš ono što svi doživljavaju kad su u kontaktu s drugima.Ti vidiš u povijesti svojeg života drastične promjene u mentalnoj, emocionalnoj i psihičkoj svijesti, a ne kažeš ništa o stavu i svijesti. To je simptomatično kod promjene u rezonanciji vibracijskih frekvencija. Stvari koje su te interesirale, više te ne interesiraju, i obratno. Na jedan način, to se manifestira kao smanjennje interesa u materijalnom ili fizičkom. Nečiji libido ima tendenciju pada, na primjer.

P: L: Da li će se njegova svijest, kod ovakve vrste kontakta, nastaviti povećavati?

O: Da.

P: TRA: Svojevremeno, čak nisam samo to osjećao u svojoj glavi, već sam i vidio boje, također... Ima li veze između boja koje sam vidio u elektromagnetskom polju?

O: Da, ali viđenje aura je većinom znak nadolazećeg vala, tj. promjene denziteta.

P: L: Pa, to je dobro, jer to znači da si u skladu s onim što se zbiva! TRA: Ima li kakvih povezanosti prošlih života i ovoga, da mogu osjetiti to?

O: Ne baš.

P: L: TRA izgleda da ima instiktivno znanje kako napraviti akupunkturu i...

O: To je bio rezultat promjena za vrijeme ovog života. Da li želiš podijeliti s grupom kakav si bio kad si bio adolescent, kao mladić... i drastičnih promjena između onda i sada? Mislimo da bi to moglo biti interesantno!

P: TRA: Moja svijest o ovome... da li ona ima što s time kad sam imao dječju paralizu kad sam imao 3 godine?

O: Ne, ali to je otvorilo kanal za vrijeme perioda visoke temperature i groznice.

P: L: Imao si vrućice i boljelo te? TRA: Da, bila je 39-40, i paralizirane su mi bile obje noge i moja desna strana. L: Dakle, TRA je imao zbilja realne tjelesne doživljaje!

O: Rekli smo vam! Ima još toga, ali dopustite mu da kaže onda kad će osjećati da je prigodno.

P: TR: Promjene ne moraju biti sve odjednom, one mogu biti postupne poslije svega toga... J: Pa, to je sve serija događaja... TRA: I poslije svega i stresova, živčanih slomova, tri posjete bolnicama... L: Ti si samo pokušavao, nagađam... pa to mi zvuči kao i kod svih nas, svi smo bili tamo! Pokušavali smo biti normalni u svijetu... u kojem jednostavno ne pašemo! TRA: Ne. Da li je to da mi ne pašemo, ili ostatak svijeta ne paše? L: Pa, to je njihov svijet... pa mi smo odlučili doći ovamo, ali... TR: Naravno da mi pripadamo ovdje, to je i naš svijet, također! TRA: Da li je put, posao, na kojem sam sada, da li je to onaj po kojem trebam nastaviti?

O: Vodi do interesantnih stvari, pripremi se za neke neobične doživljaje, snove, vizije i veću svjesnost i svijest.

P: Telefonski poziv, jučer od SV, da li bi takvu poziciju trebao izbjegavati? Kontakt s njom?

O: Neodređeno.

P: L: To je na tebi, ti moraš donijeti odluku. Rekla bi iz naših iskustava, kao primjer... Smješno je kako bi ona odjednom nazvala, izneneada... J: da li mislite na S na koju i ja mislim? Kloni je se, to je moj savjet. L: To ti oni neće reći, moraš sam za sebe odlučiti! J: Da, ali ti mi možemo reći! TRA: Preći ću jednostavno preko onog što osjećam... J: Što je? TR: Koliko dobro ti poznaješ S? TRA: Uvijek je nečeg bilo tu, kadgod sam radio na njoj, neka vrsta, isisavanja energije. Osjećao sam kao da je isisavala energiju iz mene. J: Vrlo lukavo, da. Šteta što mi to nismo osjetili. F: Jesmo. L: Da pitam vrlo brzo pitanje... da li je tu bilo ičeg... TRA je radio samnom drugi dan i ima li tu još nečeg što bi on mogao učiniti da popravi ono što je ispalo? ( duga pauza prije odgovora )

O: Čekajte i vidite.

P: TR: Razmišljali su prije nego što su nam ovo odgovorili! L: Smradovi, neće mi to reći! J: Imam pitanje. Da li mi razmišljamo sa... L: Neznam. TRA, da li se osjećaš zbunjenije nego prije, ili se osjećaš... TRA: Ne. Malo sam se razbistrio, baš kao što smo i razgovarali prije, o tome kako sam prolazio kroz tu gomilu svega i pitao se ima li tu kakve povezanosti s telefonskim pozivom i svime... L: Da, rekla bih da ima, na neki način. J: Želim pitati u vezi doživljaja koje sam imala zadnji tjedan dana, tj., da nisam toliko emocionalna kao što sam prije bila... TR: Kao tjedan prije toga! J: ... kao tjedan dana prije, da! Da li to ima što s hranjivim sastojcima koje sam uzimala, vitaminima i slično?

O: Ima neke, ali zapamtite, sve fizičke i eteričke stvari su međusobno povezane.

P: L: Pa, ako su sve stvari, fizičke i eteričke, povezane, koji je eterički efekt ona iskusila, koji je smanjio fizičko/emocionalno doživljavanje? J: Da, nisam imala intervale plakanja oko 2 tjedna. L: Što se promjenilo eterički?

O: Prekompleksno.

P: Ali nešto se promjenilo, očito. Dobro, to je nešto što ona mora pronaći sama za sebe, samoanalizom ili promatranjem znakova?

O: Shvatili ste!

P: J: Da li to ima nešto s predmenstrualnom situacijom?

O: I više nego samo to.

P: J: Dobro, hvala vam puno, cijenim to.

O: Nema na čemu.

P: AK: Što su rekli u vezi njegove mogućnosti da vam pomogne? L: Rekli su "Čekajte i vidite". Neće mi ništa reći.

O: Pogrešno. Nećemo ti to reći.

P: "To", a ne "ništa". Bockaju, zar ne? TRA: Da li će akupunktura pomoći JR u vezi emocionalnih problema koje ona ima? Uzdizanja i padovi?

O: Učenje je zabavno!

P: L: Pokušaj i vidi! J: Ponekad se osjećam poput situacije iz "Mr. Roger'sovo susjedstvo" serije! TR: "Hoćeš li biti moj prijatelj... ?!? "

O: Naravno da hoćemo. Poslije svega, mi smo vi u "budućnosti". ( pauza )

P: J: Željela bih pitati u vezi osjećaja kojeg sam imala na Courtney Campbell mostu u četvrtak popodne. Što je razlog tom mojem groznom osjećaju kojeg sam imala?

O: Strah udara nekog tko momentalno shvati ograničenja fizičkog u kojem je uhvaćen.

P: J: Nisam to osjetila na cesti odkad sam se vozila u Rte. 10 u NY. Bio je to autoput, podijeljen betonskom ogradom u sredini, i morala sam ubrzati jer sam kasnila. Bijeli tvrdi materijal kraj mene, strah i betonska ograda kraj mog prozora izvana! L: Imala sam taj osjećaj jednom; pogledala sam u retrovizor i nisam ništa vidjela osim rešetki. Imali smo kvar u Tampi i išla sam brzo, ali on je išao još brže! J: Da! L: Ima li njen osjećaj nešto s tim, što bi moglo biti povezano s tim što se njoj desilo u četvrtak?

O: Ne.

P: Još nešto u vezi tog njenog osjećaja?

O: Ne.

P: Da li je tu bio kakvog astrološkog poravnavanja koji se desio u četvrtak? Mislim, pored normalne astrološke situacije.

O: Ne.

P: Dobro, onda svo to skakanje na internetu u vezi toga, kao i u metafizičkom svijetu je jednostavno više-manje "dosadno, pokrenimo glasine", rutina.

O: Da.

P: Dobro, dakle to sam dobro onda "pročitala". Nema nekog velikog značaja kod toga. Dobro, Ark je spomenuo da je ta konferencija, na koju ide, na Fakultetu koji je osnovan od strane Amerike, u Mađarskoj i da su primarno pozvanici, mislim baš primarni, a on je jdna iznimka, da su Rusi. I tu svi ti Rusi idu okolo, kao što je on to opisao, izloženi uvelike vrijednostima američkog načina života. Željela bih znati, jednu stvar koja me zanima, da li je to institucija za napredno učenje, da li su tu širene propagande... pa, možete li dati koji komentar na tu posebnu situaciju?

O: Specificiraj.

P: Dobro, zašto je Ark pozvan, sam zajedno sa svim tim Rusima?

O: Njegov položaj.

P: Zašto su svi ti Rusi pozvani?

O: Njihove vrijednosti.

P: Njihova vrijednost u čemu ili kakva?

O: Upravo tako.

P: Dobro, pojasnite! TR: Oni su ih kupili da ih nebi kupile njihove države! L: Da li je to? TR: To je politički. L: Mi ih kupujemo da ih nebi kupile njihove države? TR: Ako ih mi ne kupimo...

O: Više poput "oni su kupljeni da budemo sigurni da oni neće biti kupljeni".

P: T: Svi ti Rusi su sad bez posla i ne želi se sad da oni odu u Kinu, ili tko zna gdje...

O: Ne, TR. Ne postoje države, samo duše.

P: L: Ok, shvatila sam. Njih su kupili da budu sigurni da se ovi neće prodati i da ne pomisle ništa zasebno ili učine nešto sami, ili individualno. Drugim rječima... J: Oni su ušutkani...

O: To je cilj, iako nije uvijek postignut.

P: L: Dobro, dakle to je "Kupimo ih sve i kažimo što da misle!" TR: Da, to je. Oni ne žele slobodno kretanje. Ima ih već previše tamo vani. L: Ok, sada sam malo znatiželjna u vezi glasina koje se šire oko Arka. A to su da je on član nekog kulta. J: Što? Oh, jer oni znaju da on dolazi ovdje u Floridu. L: Da, ona je morala znati to, jer je fakultet kupio njegove karte za sve. Da li je ona izvor tih glasina?

O: Advokati istražuju.

P: Istražuju ga njeni advokati? I kuda on ide i s kim je u kontaktu?

O: Blizu.

P: Dakle, ona zna da on dolazi ovamo?

O: Da.

P: Da li ona zna nešto o meni?

O: Ne.

P: Dobro, da li će biti još problema iz tog izvora?

O: Pa što ti predviđaš?

P: Pa, rekli ste nam da ne predviđamo, već da se nosimo sa stvarima kako one dolaze. J: Da, ali imaš prilično dobru ideju o... T: Laura, evo misli za tebe. Ona je uzela njegove novce. Sad ona ima odvjetnike. Tamo idu sad njegovi novci. Kad on na kraju dobije svoje novce natrag, to će biti minus na platnoj listi advokata. to će biti većina njegovog novca. L: Oh, ako ona nastavi raditi ovo što radi, neće joj ostati novaca i onda će stvarno biti u vatri. Odsjeći će svoj nos sama pred sobom! Dobro, koliko je dosad ona potrošila njegovih novaca na advokate i privatne detektive?

O: Neodređeno.

P: T: Ona će sve potrošiti. L: Dobro, budući da si ti to predvidio, budući da se to obistinilo, ima li još nešto što bi mogao dati dobrovoljno zasad?

O: Ark se treba više čuvati nego što se sada trenutno. On čak još kompletno ne razumije koliko je krzna imao. Trebao bi biti još oprezniji. Ali bojimo se da on svoju ahilovu petu potcjenjuje, čak i kad kaže da ne.

P: Što bi on mogao učiniti, u vezi konkretne akcije, u ovoj točki...

O: Stvarne konkretne akcije padnu na svoje mjesto prirodno ako netko ima adekvatno znanje i/ili svijest.

P: Koje znanje ili svijest on treba imati da bi poduzeo propisnu konkretnu akciju?

O: Vidi zadnja 3 odgovora.

P: Dakle, drugim rječima, on treba shvatiti to da je ta žena... F: Pa, čekajte malo, što su oni rekli? T: Da će mu to biti teško biti shvatiti i biti svjestan što se dešava oko njega; on je znanstvenik. On je fokusiran.

O: Ali on nije vaš "tipični" znanstvenik u vezi toga i mnogih drugih stvari.

P: L: Ima li nešto što bi mu mogla reći što bi pomoglo u ovoj situaciji?

O: Ono što smo ti upravo rekli.

P: Još nešto u vezi toga?

O: Ako pitaš...

P: Pa, da li još netko ima nešto za pitati? T: Da li ga vlada nadgleda?

O: Da.

P: Da li je on svjestan toga?

O: Ne.

P: L: Da li oni čitaju naše e-mailove?

O: Neodređeno.

P: T: Pa ako oni ne čitaju, NSA čita! AK: Pitaj ima li još nečeg što je on zanemario što je važno u ovom slučaju. L: U smislu podizanja optužbe protiv nje, što bi bilo najefektnije, civilne ili kriminalne, u vezi zaustavljanja njenih akcija?

O: To također, jest doživljaj učenja.

P: Da li ono što sada on uči, da li je to kako crn mrak može biti?

O: Djelomično.

P: I koji je drugi dio toga?

O: Mnogo drugih dijelova.

P: Da li će ga nešto spriječiti od dolaska 11-tog?

O: Možda.

P: T: Da li ga vlada SAD-a nadgleda? Ili barem zapisuje što on radi? Razmislite u vezi toga; on je pozvan na konferenciju.

O: To bi moglo biti istina i mnogo prije svega ovoga!

P: Oni ga nadgledaju jer je rangiran kao najbolji europski naučnik; oni nadgledaju svakog. Ali, samo pomislite; on je pozvan na konferenciju i ti si pitala zašto je on pozvan na konferenciju, osim svoje stručnosti?

O: Ako baš molite za savjet u vezi toga, reći ćemo samo ovo: možda je najbolje da koncentrirate sve, i mislimo sve, energije u vezi ovoga i ozbiljnosti ovoga za vrijeme komunikacija. Bit će "vrijeme", više u "budućnosti", za ovo, i iz srca, kasnije. Trebate razumjeti opasnosti koje su skrivene i koje su potencijalno ekstremne, jednom za uvijek!!!!!

P: L: Ako koncentriramo svu energiju u vezi toga, što je specifično... T: Da Ark dođe ovdje... L: Znam, ali od...

O: I u vezi razvoda i napada generalno. Što smo vam rekli u vezi najvećih napada i zašto?

P: Oni koji su na putu su subjekti najvećih napada, i zato jer su na putu da pronađu kako to prevazići sve to. Da li je to?

O: Ne.

P: T: Federalci i znanstveno društvo žele biti sigurni da Ark neće učiniti ništa iza njihovih leđa, čega oni nebi bili svjesni u ovoj točki. Da li smo u pravu u vezi papira i putovnice, kao i kreditne kartice?

O: Djelomično.

P: L: Što se desilo s putovnicom i kreditnom karticom?

O: Istraživanje, dekodiranje i promjena radi svrhe nadgledanja.

P: Gdje su ih maknuli? Gdje su oduzete? Gdje je on bio kad su mu ih ukrali?

O: Sjedio u gužvi.

P: J: Kad su mu ih zamjenili? L: Nisu zamjenjeni, dali su mu ih za stolom. J: Oh, da, točno! L: Tko ih je uzeo? J: Tko ih je vratio?

O: Agent iz Alfa 1.

P: T: Vjerojatno program vlade. J: Njihove ili naše? L: One su sve jedna.

O: Oboje.

P: Dobro, da li bi bilo dobro da on pokuša zamijeniti te kartice i putovnicu?

O: Ne!!!

P: T: To nije važno. Osim toga, ako on to učini, onda će oni znati da on zna! Onda će mu dati drugi set koji je označen!

O: Znanje štiti i... ignoriranje šteti!

P: I što još u vezi cijele ove situacije? Da li je Ark pokušao komunicirati samnom i reći mi da je u opasnosti kad je govorio u vezi kartica i papira, ili kad je govorio da je svjesan situacije?

O: Osjetio je nešto krivo, ali djelomično je krivo dijagnosticirao.

P: J: Zašto je telefonski poziv koji mu je upućen u sobu toliko ispitivački?

O: Da procijene svijest.

P: L: Da li oni nadgledaju moje telefonske pozive prema njemu, svaki dan?

O: Da.

P: T: Oni čak prisluškuju telefonske pozive prema Kanadi i natrag, čak iako smo samo prijatelji. Mi smo sve jedna zemlja, to je granica i oni ju nadgledaju. J: Da li oni prisluškuju sve vaše telefonske pozive? L: Vjerojatno.

O: Ponekad "oni" čak nadgledaju ove komunikacije. Davno prije, rekli smo vam kako sada tehnologija čini ovakve stvari, poput prisluškivanja telefona, kao samo jedan primjer, totalno, kompletno i smješno zastarjelo.

P: Da li bi mu ja trebala reći nešto u vezi ovoga, bilo preko telefona ili e-maila?

O: Besmisleno.

P: T: Ti to ne moraš. On je svjestan toga sam i iz onog što si nam već rekla, on je svjestan. Stvar s kultom bi ga zbilja trebala razljutiti... od kuda to dolazi?

O: Pretpostavke. Svijest treba biti povećana. I moramo vam reći da je tehnologija "tajne svjetske vlade" otprilike 150 godina ispred bilo čega do čega vi možete doći.

P: L: Zašto je beskorisno za mene da komuniciram s njim u vezi toga? Zašto ste odgovorili s "besmisleno" u vezi toga?

O: Ne to što smo rekli. Nije besmisleno da ga upozoriš da bude mudriji i pametniji kod opreza. Samo je besmisleno pokušati dati mu upute, detaljno, ili prakticirati "izgovore". Poslije svega, kad vaš um može biti pročitan kao jutarnje novine, koja je svrha?

P: Jesu li odvjetnici ili privatni istraživači koje je A. unajmila, nadgledali našu komunikaciju internetom? Ili naše telefonske razgovore? Imaju li oni pristup tome?

O: Ne odvjetnici, ali možda stvarima koje "se okreću oko".

P: J: to je poput stare igre "telefonima"... L: Koliko su oni blizu tome? On je jedini koji zna za mene, osim njegovog odvjetnika i njegove majke i sestre. T: Ima oko 500 stvari između tamo i ovdje! L: Stvari okolo...

O: Nije li to dosta da te prosvijetli?

P: T: Stvari oko toga... Odvjetnici i žena nisu bitni u tome; oni su samo dio. J: Pa, to je poput pokretanja glasina, netko nešto načuje, i... L: Da li glasine koriste A ili ne? J: Oh, dobra pomisao!

O: Možda, ali sestra i/ili majka kažu kćeri koja kaže ženi koja kaže odvjetnicima koji kažu istraživačima koji kažu...

P: ... i tako dalje i dalje.... T: I hej, on dolazi na područje Clearwatera. L: Odkud dolazi ta stvar s kultom?

O: Odvjetnici preko istraživača... kriva dijagnoza ili pogodan plan za iskoristiti kasnije?

P: Može li on vjerovati svom vlastitom advokatu?

O: Možeš li ti vjerovati svojemu?

P: Samo kad oni žele još novaca.

O: Dobro.

P: T: Sjećate se što je lik iz "Primal Fear" rekao: "Nije me briga, ne može me biti briga, jeste li nedužni ili krivi; bilo da ste to učinili ili niste, ja sam vaša majka, otac, sestra, brat, vi pričate samo samnom, ja sam vaš advokat..." L: Ima li kakve stvari koju bi on mogao poduzeti, koja bi zaustavila te glasine o kultu i...

O: Vidi pretodne odgovore na slična pitanja.

P: Dobro, rekli su da će on vidjeti neke konkretne akcije koje se trebaju poduzeti jednom dok se njegova svijest podigne, točno?

O: Da.

P: Ima li još nekih informacija koje bi nam mogli dati večeras, za Arka ili za nas?

O: Ne.

P: Onda laku noć i hvala.

O: Laku noć.