Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-08-24


24.08.1996.  Frank, Laura, V.

 

P: Pozdrav!

O: Pozdrav. Louritha od Kasiopeje i dobrodošla V, dobro je što si prisutna!!

P: L: Zašto imam tu neprestanu bol u svojem ramenu? Jednostavno sam u nemogućnosti da je se rješim. Da to nije toliko gadno, nebih ni pitala, ali ja sam u tolikoj konstantnoj boli da je teško čak i koncentrirati se.

O: Mekano kalcijsko tkivo.

P: V: Kako to ona može rješiti?

O: Kroz ponovno davanje energije tijelu, kombinirano s čišćenjem istovremeno.

P: L: Da li govorite o postu?

O: Post nebi bio dobar, jedino jedan dan u njih deset.

P: Dobro, kažete ponovno davanje energije kombinirano s čišćenjem. Koji je preporučljiv protokol da se to postigne?

O: Previše si provodila "vremena" tako da si bila statična.

P: Kažete da trebam izaći van i kretati se unaokolo?

O: 1,5 sati na dan. Preporučamo prvo očistiti bazen, onda preplivati 100 "krugova" svakoga dana. Plivanje dovodi do kretanja čitavog tijela, a zato je i sredstvo čišćenja tijela.

P: Pa, kad već o tome govorimo, to ne mogu napraviti dok ne sakupim novac i promjenim pumpu za vodu. Dakle, budući da ste, momci, prepuni savjeta, možda mi možete reći kako da to napravim? To je sada nemoguće.

O: Pitaj Arka.

P: Ne mogu ga pitati!

O: Zašto misliš da smo ti ga mi poslali?

P: Vi ste potpuno ludi. Ne mogu TO!!

O: Da, možeš. I pitaj to direktno.

P: Ne mogu to učiniti! V: Da te pitam: ako te Ark voli, da li misliš da on želi da si ti u ovakvoj situaciji? Ako te toliko voli...

O: U tom smislu, on je, kako kažete, "pun".

P: Ne mogu to učiniti! O Bože, momci, ma hajde!

O: Ne, mi još nismo na 7. denzitetu, ali cijenimo taj kompliment!!

P: Ne mogu to učiniti! V: Pa ne možeš, sve dok si to neprestano ponavljaš! L: Da li bi ti mogla pitati čovjeka za novac? V: Da. L: Mogla bi? V: Naravno da bih mogla ako sam u vezi gdje je ljubav prisutna. I ti bi mogla! L: Ne, ne mogu. V: Zašto ti misliš da on želi da ti patiš? Da zna da patiš, ne misliš li da bi se on postarao za to? Da li sam u pravu?

O: Da.

P: L: Frank! Ne izazivaj! F: NE IZAZIVAM! L: Pa, teško mi je pitati bilo koga za bilo što. V: Od kuda ti to? L: Neznam. V: Što je sa ponosom i egom? Veza nije u egu. Veza je povezanost duša i ljubav.

O: Da.

P: V: Hvala! Vidite, postajem dobra! L: Dobro, da pitam zašto imam toliko unutarnje ograničenje?

O: Nemaš. Uvijek si imala velika očekivanja vezana uz svoje vlastite moći, kad se toga rješiš, dešavaju se dobre stvari.

P: V: Da li je to vezano uz "Moram biti savršena" - sindromom? Ili ti misliš da to smanjuje tvoju vrijednost koju bi netko drugi vidio u tebi i da si ti ta koja ne treba davati? L: Pretpostavljam da se radi toga osjećam bezvrijedna.

O: Što ti misliš, što on misli, što si ti?

P: Neznam. Što on misli?

O: Nismo te to pitali. Molimo, odgovori nam.

P: V: Pa...? Razmisli o tome... To je toliko intenzivno, toliko brzo... L: Što on misli? Neznam, jedino znam ono što on kaže. Ali ono što on kaže i ono što on zbilja misli, mogu biti dvije različite stvari. On kaže da sam ja njegova druga polovica, komplet. To je ono što kaže. Tko zna, možda govori istinu.

O: Dakle, gdje je tu ego?

P: Mislim da ga nebi tu trebalo biti.

O: Da li misliš da će te on odbiti ako ćeš biti iskrena i otvorena?

P: Ne.

O: Onda ti predlažemo da mu kažeš tvoje točne okolnosti i da ne skrivaš išta!

P: Mislite da mu moram reći da me moj muž ostavio sa petoro djece, bez novaca i da igra igre da bi me prisilio da ga uzmem natrag ili da gladujem? To, da sam morala iskoristiti sav novac koji sam imala i s kojim sam trebala živjeti i ono što mi je L. dala, da nije dosta? To je potpuno omalovažavajuće! To me čini da izgledam glupo! Koja žena bi se stavila u takvu situaciju? Čekanje isplate od osiguranja bi moglo potrajati tko zna koliko dugo!

O: I kako neka odrasla osoba podiže petoro djece u sadašnjosti? Ne misliš li da je istina bolja od bajki?

P: V: To je onako kako ti živiš svoj život! Baziran na istini. L: Ali nikad nisam pomislila da bi to uključivalo to da nekome mogu reći svoje osobne probleme, moje financijske teškoće! To je otišlo malo dalje od svega ovoga! Očekivala sam novac od osiguranja u Juliju... V: Prihvaćaš da su Kasiopejci u pravu, točno? Onda, to trebaš primjeniti u realnom životu! L: Momci! Stavljate me u nemoguću situaciju! Ne mogu to!

O: Pa, tu je također i trošak za internet.

P: Da. Uskoro ću morati otkazati sve svoje korisničke račune za internet i to ću mu, eventualno, morati reći.

O: Što nekako smješno zvuči kao istina!

P: S obzirom na sve stvari, kad ću dobiti novac od procesa suđenja?

O: Na tebi je.

P: Sad, rekli ste da ste vi "poslali" Arka. Želim znati točno kako ste to mislili. Ne želim biti izmanipulirana!

O: "Poslan" nebi mogao biti točan izraz, više kao "lagano poguran".

P: Pa vi ste zasigurno gurkali MENE u njegovom smjeru! Jeste li sigurni da nemam privjesak u ovoj ruci? Upravo sada me probada!

O: Da. To je plutajuća kalcifikacija.

P: Predivno. Ono što sam oduvijek trebala. Još boli. Dobro, ja sam u tolikoj boli da ću jednostavno učiniti sve da je se riješim. Dobro, reći ću mu. Ali želim da znate da je to iz protesta. I ako ga više neću čuti opet... bolje je to sad znati. V., pitaj svoja pitanja. V: Pomagala sam ženi koja je imala rak. Vidim njezin rak još sastrane, čak i u limfnom sistemu. Da li je to točno?

O: Rak je uvijek "sastrane".

P: Kad sam radila s njom, osjećala sam mnogo energije koja teče iz njenog solarnog pleksusa. Da li je ta energija odlazak bolesti?

O: Ograničavanje olakšanja. Ako ona želi ostati u 3. denzitetu, mora promjeniti 28-godišnji pogled prema van, pročistiti osjećaje, a ne sakupljati ih kao "spužva". Također, potrebne su promjene u dijeti. Preporučamo sok kiselog zelja, voćne sokove i brokulu. Ona treba terapiju za debelo crijevo i ako je dijagnoza "krajnja", zašto se razmišlja o otrovnim tretmanima? Čvrsto savjetujemo da se promjeni pogled na svijet koji traje već 28 godina. Ona mora pročistiti svoj um, tijelo i dušu, kao i SVI pacijenti koji imaju rak.

P: Želim istaknuti još jednu drugu stvar: naplaćivanje za Reiki i druge slične stvari. Mislim, ako je to spiritualni dar...

O: Ponudi mogućnost davanja donacija u bilo kojim iznosima ili formi koju primatelj smatra pripadajućom.

P: L: Dobro, imam 2 brza pitanja. Prošlog nedjeljnog jutra, poslije sesije prethodne noći, imala sam čudan doživljaj sličan s onim koje je Al-Arabi opisao kao "stanje". Bila sam u stanju koje je blizu ludila, Ark je bio tamo, i onda kad je to postalo nepodnošljivo, vratila sam se natrag hladna, drhtajući i drmajući se. Tresla sam se kao da se nikad neću zagrijati i mogla sam OSJETITI kako se moja duša trese u mojem tijelu. Željala bih zanti što je to točno bilo?

O: Balansiranje svoje druge polovice.

P: Što je druga polovica?

O: Tvoja početna verzija, vezana uz rođeni karmički otisak.

P: Što TO znači?

O: Da si sukladna sa početkom ove inkarnacije.

P: Mislite da je to bilo "počinjanje" nečeg? Kao paljenje auta?

O: Ne, ono s čim si počela. To se periodički mora rebalansirati na vrhuncima važnih trenutaka.

P: Iduća stvar koja se dogodila je bila nekoliko dana kasnije. Bila sam u nesvijesti i Ark me vidio kako dolazim u nekom prozoru. Što se desilo?

O: Učenje je zabavno!

P: Pa, moja noć nebi bila kompletna bez toga! V: Ja sam zainteresirana za još Reiki simbola. Pa ipak, nema mjesta gdje bih to mogla naučiti. Može te li me uputiti?

O: Teško.

P: L: Da li je moguće u ovoj točki da se nauči još Reiki simbola?

O: Bit ćemo sretni da vam damo jedan. ( crtaju simbol ) Ovaj se zove Ohnh tu shayti sunehn.

P: I koju energiju taj simbol podstiče ili proizvodi?

O: Ispunjava spiritualno buđenje. I laku noć.