Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-08-11


11.08.1996.  Laura, Frank, TR, JR

 

P: Pozdrav.

O: Hoparb.

P: I odakle prenosite večeras?

O: Kasiopeja.

P: Želim prvo pitati jedno zbilja brzo pitanje i onda samo sve ostalo ostaviti otvoreno, možemo o bilo čemu. Kod nekoliko slučaja moje komunikacije sa Arkadiusz-om iz Poljske, i iz Njemačke i Florence-a, bilo je ozbiljnih kompjuterskih problema. Željela bi znati ima li kakve povezanosti između mene i tih elektronskih kvarova?

O: Ako ti to odgovorimo, ti to nečeš limitirati na samo jedno pitanje.

P: Imam ograničenje na samo jedno pitanje? J: Rekla si da bi pitala...

O: Ti si stavila to ograničenje nad sebe. Nije lijepo varati Majku Prirodu, a ni Kasiopejce!!!

P: Dobro, neka ide dok ne iscuri. Ima li kakvih energetskih interakcija koje su uzrokovale te elektroničke kvarove? Ima li kakve indikacije nekih...

O: Da, i upravo je "iscurilo".

P: Što je upravo iscurilo? T: Niz pitanja.

O: Da.

P: Rekla si da neka iscuri, i upravo je iscurilo! J: Večeras se vole igrati! L: Ohhhh! Dakle, da, ima veze i to je sve što ću dobiti! J: Stala si na vlastitu minu, kao što su rekli! T: Veselje, smijeh!

O: Bingo!

P: L: Smradovi, smradovi! Dobro... T: A da počnemo kao što smo i prošlog tjedna, i samo im prepustimo...

O: Ti bi pitala 29 pitanja o sebi i Ark-u, a to "ne-neee", nećemo.

P: T: Ah, ali da li bi i ona pitala pitanje za milijun ( kuna ) među njima? ( 64000$ question, prim. prev. )

O: Da!

P: J: I koji bi odgovor bio?!?!?! ( smjeh )

O: Neodređeno.

P: L: Dobro, govorili smo ranije večeras o namjeri, i naravno, našim vlastitim doživljajima kod namjera i to je zbilja bilo prilično fenomenalno. Došli smo do neke vrste ideje da namjera, kad se neprestano potvrđuje, da zapravo gradi silu. Da li je to korektan koncept i da li još nešto možete dodati na to?

O: Samo dok očekivanje zamuti sliku... varljivo, ha?

P: Da li je očekivanje akt pretpostavljanja da znaš kako će se nešto dogoditi?

O: Slijedi realizaciju, generalno, i nažalost za vas, na 3. denzitetu.

P: Da li je to točna procjena tog procesa?

O: Oba dana primjera su točna. Vidite, jednom kad očekivanje dođe u sliku, namjera više ne može biti OPD.

P: Očekivanje je želja nečeg za sebe. To je?

O: Da.

P: Dobro, dakle u redu je da se namjerava nešto, ili misliti u smislu namjere, ili nadati se na način namjere, za nešto što će služiti drugome, ali očekivanje se definira više kao privatna stvar.

O: I to donosi realizaciju.

P: Dakle, željeti služiti drugima i raditi nešto radi toga što će pomoći drugima, donosi realizaciju...

O: Ali realizacija kreira očekivanje.

P: Pa kako ćemo voditi taj razdor? Mislim, to je poput hodanja po bridu britve. Kontrolirati svoj um da ne očekuje, a ipak, da se nosi sa realizacijom i još uvijek zadrži nadu... J: Rekli su da je varljivo... L: To je, to je, hmmm...

O: Mentalne vježbe poricanja, balansirane s čistom vjerom u to, nepredrasudne vrste.

P: Dobro, dakle drugim rječima, jednostavno prihvatiti ono što je u tom trenutku, cjeniti to kao što i jest u tom trenu, i imati vjeru u univerzum i stvari će se desiti na način na koje su se i trebale desiti, bez postavljanja bilo kakvih očekivanja u vezi kako će to i biti?

O: Da.

P: Ovo je nešto, a ne pitam o Ark-u, nešto o čemu smo pričali u vezi oblikovanja budućnosti. On je govorio o oblikovanju budućnosti kao o namjernom aktu oblikovanja nečeg dobrog, ali bez definiranja momenta mjerenja. Drugim rječima, dodavanje energije tome pomoću te namjere, ali ne odlučivanje gdje, kada ili kako će se moment mjerenja dogoditi. Kad se kvantni skok desi, on se desi sam po sebi, na svoj način. Da li je to koncept s kojim se susrećemo ovdje?

O: Očekivanje.

P: Drugim rječima, da li je ono o čemu je on govorio - očekivanje?

O: Ne.

P: Pa, što ste mislili - očekivanje na odgovor onome što sam rekla?

O: To je ključ oblikovanja budućnosti... Njeno izbjegavanje.

P: T: Dobro, radi toga što mi ne očekujemo kod onog što radimo...

O: Da.

P: Ono što radimo nije ono što bi očekivali, to se jednostavno samo dešava. Mi smo govorili o tome na taj način da s interakcijama s drugima, mi omogućujemo i kreiramo realitet. To je sve što su rekli o realitetu.

O: Kad vas on pogodi, stane.

P: L: Kad nas što pogodi? J: Realizacija. T: Činjenica da se to dešava.

O: Da osim ako ne izbacite sva očekivanja.

P: L: Pa to je vrlo varljivo. J: Pa, čekajte trenutak, imam dodatno pitanje. Način na koji ja percipiram ono što se nama dešava kod kampanje protiv odašiljača za mobitele, kod članaka u Times-u i uredništvu, i izlaganju ljudima... Način na koji to vidim je taj kad se takve stvari kao ovo dogode, ja pogledam na njih i sinhroniciteti mi govore da sam na dobrom putu. Da li je to točna tvrdnja da su ti događaji indikacija da idem u pravom smjeru?

O: Polu.

P: T: To je znak na putu, indikator. J: Dobro, hvala! To je dobro, to je indikator. L: Dobro, oblikovanje budućnosti... J: Na koji način to nije? Odgovor je bio polu ( točno ); dio njega je istina...

O: Rekli smo vam.

P: L: Pa onda to meni izgleda, oprostite na ovom, kao da to Ark razumije bolje nego ja.

O: Da.

P: To je sve što sam željela znati. J: Dakle, neka te nauči! T: On će tebe naučiti ono što ti trebaš naučiti od njega i ti ćeš naučiti njega ono što on treba naučiti od tebe! I kao rezultat, oboje ste dobili!

O: Prethodno ali nebalansirano.

P: L: Što je prethodno? T: On tebe više može naučiti, možda, nego što ti možeš njega? Jer je on dalje? Da li je to točno?

O: Blizu.

P: L: Taj momak je tamo, daleko! T: To je dobro! L: Sad, ovo je jedna mala smješna stvar i želim ju upravo iznijeti. MM me nazvala i rekla da je imala viziju da kad Ark stigne, da će Kasiopejske transmisije prestati, da je on nekako mračan duboko u sebi, zloćudna osoba koja će uzrokovati da se sve raspadne...

O: Glupost!

P: Hvala vam za ovo! To je bilo toliko kratko! To je ono što sam mislila, ali sam to jednostavno odbacila! J: To je njeno očekivanje! L: Pa, to bi ona voljela! T: Da li MM-ina kamera pokazuje istinski Kiralijska ( Kiralian, prim. prev. ) polja i sve te stvari? Da li to, u stvari, pokazuje istinu?

O: Otkrijte.

P: Pa, to pokazuje vraški zanimljivu stvar kad je slikala ovaj stol! T: Ah, ali da li je istina? L: Pa rekli su da jest! T: Rekli su? L: Rekli su nam, "Ono što vidite je stvarna svjetlosna slika kanala".

O: Da li ti misliš, TR, da su sve stvari ili crne ili bijele?

P: T: Ne kod tih fotografija! Ne, samo pitam jer osjećam da slike nisu odraz samo subjekta ispred kamere, već također i subjekta iza kamere. ( Diskusija o tome kako rade kamere ) L: Dobro, da li je istina da ako mi donesemo običnu kameru ( foto-aparat ) i da ćemo onda biti u mogućnosti dobiti neke interesantne fotografije kod naših interakcija? T: Mislim da će to biti "neodređeno" ili "možda".

O: Ne, to bi bilo otkriće.

P: L: To je bio tvoj treći izbor! T: Hvala vam.

O: Previše brbljanja.

P: Dobro, onda ćemo prestati brbljati! ( planceta je počela seriju velikih spirala )

O: Nestabilnost otišla!

P: T: Dobro, ovo je jedno pitanje koje sam htio postaviti prošli tjedan i nisam ga mogao sročiti. Nisam siguran sad, ali ću jednostavno izbaciti ga. Imam kopiju "Awakening to the Zero Point" ( Buđenje Nulte točke - energije ), od Greg Baron-a. Dok smo bili u Atlanti, pročitao sam ju. Imao je mnogo toga za reći u vezi tajne geometrije i specijalno, kruga i sfere ( lopte ). Prethodno smo pričali s vama u vezi toga i došli do izvjesne točke i totalno se izgubili. Mi smo svo vrijeme stavljali to sastrane. Da li je ono, što je taj momak rekao u svojoj knjizi u vezi tajne geometrije i sfere, da li je to ono što se zbiva ovdje ono o čemu smo govorili?

O: Možda.

P: L: da pitam ovo. Ima li koja riječ, koju bi nam mogli dati, kao asocijacija riječi, da saznamo zašto je moja pumpa u bazenu odlučila "umrijeti", pa je zato moj bazen zelen i čini me bolesnom?

O: Što je sa zamorom materijala metala?

P: Dakle, pumpa se pokvarila i to nema ništa s bilo kojim... T: Nisi ti to učinila! L: Bože, nadam se da nisam! T: Reći ću jednu riječ... što je s klorom? J: Ponekad, što jest - jest...

O: Ponekad su okolnosti samo uobičajene, svakodnevne, dosadne "stvari" 3. denziteta.

P: L: Pa, samo sam htjela saznati da to nije bila simbolička činjenica da su SV i njena sestra bile spremne uništiti me na zbilja čudan i ishitren način! T: Ima li večaras koji smjer u kojem bi željeli da krenemo?

O: Što je sa starom, dobrom temom koja je uvijek spremna: NLO-i i vanzemaljci? Ta je uvijek zabavna!

P: L: Dobro, imam pitanje u vezi toga. C. me nazvala danas i u razgovoru s njom u vezi Ra materijala, upitala me da li sam svjesna da je u Ra materijalu Kasiopeja opisana kao sjedište nekih zbilja negativnih, ishitrenih, Orion-tipa vanzemaljaca. Možete li komentirati ovo, molim?

O: ?

P: Također, slika mantis vrsta bića u tom dokumentu kojeg sam posudila Shawn-u, također je opisana kao Kasiopejci. Tko su ti Kasiopejci? T: Prije nego što odgovore, mogu li ja prokomentirati? Ne postoji zvijezda zvana Kasiopeja u našim zvjezdanim kartama. L: Oh, znam... T: To je konstelacija ( sazvježđe ). Dakle ako je ona pročitala to u Ra materijalu i išla s tim da tu ima hrpa ljudi koja Kasiopejce zove strašnim i koji su negdje na planeti kod Kasiopeje, a takvo mjesto ne postoji, onda tu nema nikog kog bi netko mogao zvati Kasiopejci jer ne postoji Kasiopeja. L: Dobro, možemo li dobiti komentar na to?

O: Nama zvuči dobro!

P: Od kuda su došla bića tipa mantis ( bogomoljka )? Oni kojih smo svjesni?

O: Ti o kojima pričate došli su iz aktivnih ljudskih imaginacija!

P: Da li postoje vanzemaljci tipa mantis, kojih nismo svjesni?

O: Da, ima prokleto mnogo toga čega sve niste svjesni!

P: T: Kao što ste rekli, postoje ta mantis bića kojih nismo svjesni, a rekli ste nam da smo i prokleto nesvjesni mnogih stvari! Velik je svemir! L: Drugim rječima, naša svijest je...

O: Da.

P: ... ekstremno ograničena, s obzirom što sam bila u mogućnosti shvatiti. T: rekli su nam da ćemo za par godina znati 30-40% znanja, a sad imamo 2%, znanja najpametnijih ljudi na planeti, ako ne i u svemiru.

O: Da.

P: L: Dakle, drugim rječima, ono što možemo znati sada na ovom nivou je poput umakanje igle u ocean i onoliko vode koliko ostane na igli je naše znanje, uspoređeno s ostalim, što bi predstavljao ocean. T: Veliko! L: Da, ovo nije dobro! T: Mi znamo jednu cigaretu izvađenu iz cijelog polja duhana!

O: Ta ti je dobra!

P: Što su rekli o mantis bićima prije ovog? J: "Ti o kojima pričate došli su iz aktivnih ljudskih imaginacija!"

O: Kasiopejska podvrsta.

P: L: Oh, Kasiopejska podvrsta je produkt previše aktivne imaginacije. Dobro, budući da se Ra materijal smatra početnim materijalom za Kasiopejski materijal, možete li nam dati postotak točnosti tog materijala?

O: 63.

P: 63%. Pa, to je prilično dobro, budući da... J: Nije loše... T: Mnogo toga tamo je vrlo dobra stvar... L: Možete li popričati sa nama još malo o konceptu Wanderersa? Da li je koncept Wanderersa u Ra materijalu ispravan...

O: Da.

P: Dobro, ima li nečeg o Wanderersima što bi nam mogli reći, što bi nam pomoglo da ih identificiramo?

O: Specificirajte, molimo.

P: Dobro, da li je točan navod da su Wanderersi individue koji se osjećaju strano u svjetskom sistemu?

O: Da, ali oni se djelomično mogu prilagoditi.

P: Dobro, da li oni također ponekad imaju fizički...

O: Odvratnost prema fizikalnosti.

P: T: Odvratnost prema fizikalnosti? Oni ne vole fizikalnost? Ali oni su tu! J: Samo zbog toga što su tu, ne znači da to oni i vole! L: Dobro, da li je to uvijek naznaka?

O: Da.

P: Još nešto o njima što... J: Čekajte, imam jedno pitanje. Odvratnost prema fizičkom. Da li se to odnosi na to da ne vole činjenicu da je sve u 3. denzitetu fizičko i da je fiksno, kao suprotnost gornjim denzitetima gdje je varijabilnost?

O: 3. denzitet nije "sav" fizikalan.

P: L: Pa, tu imamo spiritualno... J: Razumijem to, ali fizičko tijelo, samo po sebi je fiksno. L: Pa, ne mislim baš da su na to mislili... J: Zato i pitam. L: Mislim da je ono što su rekli odnosi na nešto poput nečijeg laganog rascjepa između fokusiranja na fizičke osjećaje i suprotnog, fokusiranja na spiritualne, mentalne ili emocionalne osjećaje.

O: Da.

P: I to je nešto što sam pročitala u toj knjizi neki dan, govori se o tome da je tijelo životinja, a duša je duh. Pisac kaže da su ljudi životinje koje jednostavno traže životinjska iskustva i oni ih obžavaju i stimuliraju svoje fizičke emocije.

O: Domoroci 3. denziteta imali su tendenciju koncentriranja u fizičkom do granica veselja.

P: T: Eh, i to nam kažu sada! L: Da. T: Sad otkrivamo glavne stvari. I to se intenzivira svakog dana. J: Mislim da je bit na koji sam htjela doći taj da ako žele ostati u 3. denzitetu, da li će propustiti varijabilnost fizičkog? L: Pa zapamti, Wandereri su bića 6. denziteta.

O: Pomanjkanje.

P: T: Pomanjkanje fizikalnosti?

O: Da. Nedostaje.

P: L: Nedostaje im pmanjkanje fizikalnosti. J: Da, upravo tako. L: Njima nedostaje pomanjkanje fizikalnosti. J: Dobro, to je ono na što sam došla. Samo nisam to dobro rekla.

O: Nije toliko "nedostajanje" koliko poteškoća kod prilagodbe.

P: J: Da, kao kad oslijepite, nedostaje vam mogućnost viđenja nečega, itd. T: Da ste imali slobodu u ne-fizikalnosti, a ovdje ste limitirani, ograničeni, nedostajalo bi vam ne-fizičko. L: Dobro, od kuda je izvađen taj kamen s Marsa? T: To je poput NLO priča!

O: Nejasno koliko može i biti.

P: L: Da li je taj kamen s Marsa, nejasan, ili moje pitanje?

O: Ovo drugo.

P: Dobro, drugo - moje pitanje. Da li je to kamen s Marsa?

O: Da.

P: Koliko dugo znaju da je to kamenje s Marsa na planeti?

O: 12 godina.

P: T: Otprilike onoliko vrmena kad su ih uzeli da bi ih analizirali, uzorke tla sa Mariner sondi. L: Dobro. Zašto su odjednom otkrili, objelodanili i pustili tu informaciju u javnost? Na tako veliki i manipulativni način? T: Upravo si to izrekla!

O: Već ste sami to shvatili.

P: L: Pa, Sheldon Nidle, autor "Postanka Galaksijskog čovjeka" ( Becoming a Galactic Human, prim. prev. )...

O: Ne.

P: T: Ne, Sheldon i Galaksijski čovjek! L: Pa, znam da su rekli ne, ali je Sheldon dao objavu koja je stavljena na internet...

O: Ne.

P: Dakle, neće biti masivnog NLO slijetanja između 29.8. i 31.12. ove godine? T: Jedino ako ne odeš u kino i pogledaš Independence Day ( Dan Nezavisnosti )!

O: Bez komentara!

P: Pa, samo sam... T: To je ono što tajnik za javnost kaže za Clinton-a: bez komentara! "Možete li opisati tu ženu?" "Bez komentara!" L: Da li je to toliko malodušno da ne zavrijeđuje komentar? Dobro, dakle, ne marimo za Sheldon Nidle-ove vanzemaljce koji dolaze i preuzimaju... T: Oni mogu doći i uzeti si Sheldona! L: Pa dobro, ali da li je to kamenje s Marsa i koncept otvaranja vrata, da li to vodi do neke definitivne, očevidne interakcije s vanzemaljcima? T: Rekli su nam, mi to znamo, da!

O: Postupno.

P: O tome svemu je i riječ. Oni su to iznijeli i uzet će novac... Ako žele ići na Mars potražiti civilizacije i te stvari, što vodi do toga, i vratiti se na Mjesec, i sve to, omogućit će Hoaglandu da se dobro osjeća jer je u pravu! Oni su to već napravili!

O: Svemirski brod s robotom za iskopavanje. Jedna sonda je već na putu, druga slijedi. Ne treba dalje objašnjavati "gubitak" Marsovog Istraživača ( Mars Explorer, prim. prev. ).

P: L: Što se desilo s Marsovim Istraživačem?

O: Prekinula se veza. Vidite, "previše je riskantno". I previše i prerano, radi pritiska od strane Hoaglanda i drugih.

P: T: Moje vlastito mišljenje je da su oni već bili tamo i da znaju što je tamo.

O: Ne. Lakše je svariti mikrobe, nego ljude u togama!

P: Kleopatra i Antony neće imati velikih stvari ovaj tjedan! Pogotovo s učenicima Biblije. F: I znanstvenicima! L: Želim izbaciti jedno zbilja brzo pitanje o tom padu aviona. Nekoliko ljudi su mi pisali i pitali me. Diskutirali smo sami o tome. Moguće je da smo kod svih tih padova aviona u stvarnoj, nekakvoj vrsti konflikta i da jednostavno neznamo za to. Bilo je nagovješteno da su bili oboreni od strane Lizzija ili nekoga unutar tih sfera.

O: Ne.

P: Dobro, onda zaboravimo to. Dobro... T: Natrag na Mars. U redu? L: Prema Marsu.

O: Da.

P: T: Dobro, upravo ste spomenuli da je netko sa ove planete već poslao sondu na Mars. Novu sondu, ne onu za koju javnost zna. Zbog toga što se nikad nije govorilo o njoj. Dakle, tajna sonda. Kome ona pripada?

O: Bila je od tajne vlade SAD-a.

P: T: Da li je to bila jedna od onih koje je Shuttle postavio ( misije Shuttle-a )?

O: Ne.

P: J: Kad je lansirana?

O: Septembar 1995.

P: T: Prošli Septembar, prije godinu dana. Dakle, prošlo je godinu dana. Treba godina-dvije da tamo stigne? Možda ne toliko dugo. Dakle, otprilike je na pola puta sada?

O: Da.

P: Kad će ona stići?

O: Iduće godine.

P: Iduće godine ide nova sonda?

O: Da.

P: Da li će to biti javna sonda? Objavljena u javnosti?

O: Obje jesu.

P: Što je svrha tih sondi?

O: Iskopavanje da bi se prikazali živi organizmi.

P: Prikazali? L: Da, za moguću potrošnju. Drugim rječima, ne samo da sada imamo kamen, već on pokazuje dokaz da je tamo bilo... T: Oh, prikazani, kao kad ga oni nađu i iskopaju ga, prikazat će to na snimci! L: Da! T: Connie Kourek će ga intervjuirati! L: Upravo tako! F: Prvo će reći da nisu pronašli nikakav dokaz, onda će reći da su neuvjerljivi... Sad, tko zna što su pronašli! Kod objavljivanja počet će sa životom iz fosila i onda po redu... L: Dakle, oni će prikazati otkrivanje živih organizama na Marsu da poduzmu idući korak za prilagođavanje...

O: Da.

P: Dakle drugim rječima, taj proces će postati nešto kao proces u toku, i svi ti ljudi koji su u tome, znate, kao slijetanja vanzemaljaca...

O: Premda bez lica.

P: Neće biti nikakvih "Lica na Marsu"? Neće nam ih prikazivati...

O: Neće biti objavljeno, što mislite što se desilo s Mars Explorerom?

P: Pa što mu se desilo? T: Sad, sad, sad, dopustite mi...

O: Hoagland je prinuđen slušati ih.

P: Što mi mislimo da se desilo s Mars Explorerom? Mislim da su promjenili kanale. Samo su ih maknuli s jedne vrste komunikacija na drugu i ona radi upravo ono što je i trebala. I oni su to učinili na takav način da i ljudi u NASI nisu znali što se desilo, tako da kad su ih i pitali - oni nisu ni znali, mogli su samo reći: "Mi neznamo što se desilo s njom!" Jer zaista i nisu znali što se desilo! L: Kad govorimo o napadima, kao što smo i prije, kao i kod pada aviona, Olimpijadi i svim tim raznim stvarima - ovo s tim Mars Explorer-ima - sve te stvari, ili bar većina, dolazi iz manipulacija ljudskim mozgovima 4. denziteta, nego...

O: Da.

P: ... nego stvaran fizički ulaz i stvaranje mrtvaca? Da li je to?

O: Da.

P: Dobro, dakle što ti ljudi rade s tom sondom na Marsu, sa svim tim stvarima? Njima se manipuliralo da naprave takve stvari i tu očito ima nekog cilja. Što je cilj?

O: Prekompleksno.

P: Previše kompleksno. Dakle, to nije samo kontrola, već tu je kontrola iz razloga.

O: Da bude vama objašnjeno.

P: T: Jer tu su razlozi iz 4., 5. i 6. denziteta.

O: Samo 4.

P: Imam pitanje. Oni će prikazati žive organizme, kako? Kako će ih istaknuti? Kako će ti organizmi biti veliki? Koliko napredni?

O: Mali-maaaaali.

P: Dakle, mi još uvijek govorimo o mikroskopskim organizmima ovdje?

O: Da.

P: J: Dakle oni nam još uvijek neće mahati!

O: Ali oni će biti živi. Ne vidite li napredak ovdje? "Ne želimo prestrašiti baku Sally, Biblijskog izdavača/investitora u tržište!"

P: L: Imate li još nešto za nas večeras?

O: Ne. Laku noć.