Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-01-20


20.01.1996.  F., Laura, PZ, Pk.Z, SZ, SV, AM, W,...itd.

 

P: Pozdrav. Imamo mnogo gostiju večeras!

O: Pozdrav. Nema potrebe za direktnim prometom.

P: Koje ime ćemo koristiti večeras?

O: Yodnor.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: AM je ovdje večeras s njezinom kamerom koja snima auru. Da li je moguće slikati nas dok kanaliziramo, i hoće li se nešto vidjeti?

O: Probajte to i vidite.

P: Naravno da hoćemo, ali želimo pitati pitanje prije nego što počnemo s tim. Čuli smo glasine da se Betelgeuse pretvorila u supernovu i da se može vidjeti s teleskopom, ali ne još i sa golim okom. Kad se to desilo?

O: Bolje provjerite podatke.

P: Dobro, da li će to kako utjecati na nas?

O: Ne.

P: Hoće li imati kakvog utjecaja na nas u eteričkom smislu?

O: Ne.

P: Da li će to jednostavno biti nešto što će nam biti interesantno kad pogledamo na to?

O: Neodređeno.

P: Uzet ćemo malu pauzu i dopustiti da AM postavi kameru. ( Kameru smo postavili, podesili, metalne ploče su postavljene tako da L stavlja desnu ruku na jednu, a F. lijevu na drugu, i njihove preostale ruke stavljene su na plancetu ) L: Bok, momci! Što mislite o ovoj svoj našoj opremi?

O: Da, zgodno!

P: ( Pripreme su napravljene da bi napravili fotografije aura, L. i F. su se ogrnuli crnom odjećom ) S: Laura, imaš nešto u svojoj kosi! F: To je olovka. S: Ona uvijek ima stvari zabodene u svoju kosu. Nećemo govoriti što je još sve tamo! P: Pa da. Prilično je neobično večeras. Izgledaš kao vještica! L: Pa, ljudi, toliko ste zgodni večeras!

O: Koji?

P: ( smjeh ) Dobro, svi... smirite se! Imamo neke planove i pitanja večeras.

O: Dobro.

P: Da, da li se netko sjeća pitanja? Gdje je lista? W., pitaj pitanje jer sam ja jednostavno ostala bez njih! ( smjeh )

O: Pitaj W. ( smjeh )

P: Pitali smo se što su AM. i S. fotografirali dok su bili u Centralnoj Americi? Bilo je nešto magloviti na slici. Chichen Itza, vjerujem.

O: Otisci aure.

P: Čega? ( fotografirali smo auru od F. )

O: Predstavljanja članova "Quan" sekte u nultom vremenu/prostoru, visokih spiritualista koji su napustili tijela istovremeno.

P: W: Pa ja sam tek sad stigao i neznam što ste prije pitali. Tko je najvjerojatniji kandidat za predsjednika ove godine?

O: Pa, to nije od velike važnosti, jer predsjednik ne donosi odluke, ali lako moguće da bude Dole, kako sada stoje točke. Ali tu ima mnogo toga za vidjeti između sada i tada. Budućnost je otvorena. ( neodređena )

P: AM: Da pomaknemo kameru u stranu, želim slikati sada Lauru. S: Pogledaj Frankovu fotografiju. Izgleda kao da je ruka oko njegove ruke! F: Meni ne liči ni na što. AM: Pokušat ću napraviti jednu na sredini ploče gdje su njihove ruke. L: Momci! Da li ste ovdje i spremni za fotografiju novajlije?

O: Da.

P: AM: Uzmite dah i zadržite... ( slikali smo Laurinu auru ) L: ( gleda na fotografiju svoje aure ) Ovo je čudno momci. Kako da ja nisam na toj slici, a Frank se vidi na svojoj? Zašto sam fizički nestala?

O: Učenje izgrađuje spiritualni rast, a svijest "očvršćuje" znanje.

P: Dobro, momci, nasmijte se za kameru! ( fotografirali smo auru ploče na kojoj su i ruke L. i F. na planceti ) Dobro, ali to ne objašnjava zašto sam ja nestala.

O: Jer je prostor energetskog polja ujedinio tebe s kanalom ( tunelom ), kao što je i uobičajeno za vrijeme sesija kanaliziranja između komunikacija između nivoa 3. i 6. denziteta.

P: ( fotografija ploče se razvila i geometrijska figura se pojavila i zvukovi zaprepaštenja su se začuli iz grupe ) Što je ta geometrijska figura?

O: Bila je to vizualna reprezentacija kanala, uistinu!!! Razlog za takvo čisto osvjetljenje je bio radi toga što su misaoni centri bili čisti i otvoreni u vama u momentu fotografiranja. Drugim rječima, bilo je debalansa energije koja dolazi iz transmisijske točke 6. denziteta. Dakle, ono što vidite je 100% čista svjetlosna energija nekorumpiranog znanja prenošenog kroz vas. To se nikad prije nije vidjelo u 3. denzitetu. Vi još potpuno ne shvaćate posljedice toga, ali budete već. Mi svi smo napravili povijest ovdje večeras, ljudi!!!!! ( pauza i snimili smo još par slika individualnih aura. Kad smo završili, AM. i W. su spakirali opremu i rastavili sve. Diskusija o gramatici. )

P: L: Željela bih da prokomentirate našu diskusiju o gramatici. Da li stjecanje znanja u spiritualnom smislu, pomaže u razvoju znanja u drugim područjima, kao što je npr. komunikacija?

O: Točnost u svim područjima, kao što je dogovoreno pomoću konvencije, može jedino služiti da bi pomoglo ili poboljšalo ili pojačalo sve procese.

P: P: Želim znati što mogu učiniti da poboljšam svoje pamćenje?

O: Imaš poremećaj kod spavanja koja su "kratki spoj" onog što bi uobičajeno bilo krajnje spektakularno kao psihičke i mentalne sposobnosti. Kad si bila mlada, tvoji osjećaji su bili 10 puta oštriji. Ali onda, "počeli su međusobni utjecaji".

P: To je apsolutno točno. Imala sam probleme sa spavanjem godinama. L: Ima li nešto što bi P. mogla učiniti da to prebrodi... fizički ili nekako drugačije?

O: Čišćenje, intenzivno po prirodi; hipnotička regresija; duhovno oslobađanje i dijetalna podešenja. Također, stres, uključujući životne okolnosti, vrlo "obične" prirode, sve to mora biti skrenuto! Obično, u ovom primjeru, ne znači direktno eterične prirode.

P: Pa, poduzela sam nekoliko koraka u tom smjeru.

O: Neke, ali to je poput stavljanja "selotejpa" na ranu od metka.

P: Od čega je implant kojeg imam?

O: Silicijsko bazirana mikronska konačna konstrukcija.

P: Da li zato imam ovaj ožiljak?

O: Ožiljak je manifestacija rane u biću.

P: S: Počela sam imati ozbiljne probleme radi bola u prstima i željela bih znati što da učinim da to poboljšam jer mislim da uzimanje tableta protiv bolova samo krije simptome, a ništa ne čini uzroku.

O: Nije istina, S., ponekad ublaživači bolova izlječe i uzrok, kao i simptom. To je jednostavno suprotna terapija. Simptom umire, tako prekida energetski tok koji je prouzrokovao problem. Onda korijen uzroka umire ako je njegov "dotok goriva" prekinut adekvatnim trajanjem.

P: L: Da li će to raditi i kod mene?

O: Ti trebaš koristiti biljne terapije i nervne ili nervno-blokirajuće tehnike, kao samohipnozu, Reiki i akupunkturu.

P: Pa, imala sam GROZNE bolove u mojoj nozi i nisam mogla hodati bez štake. Što je uzrokovalo tu bol?

O: Zrnca, kvržice tkiva koje prolaze kroz vaskularnu regiju uzrokovane laganom trombozom. Probaj ishranu od biljaka na vodenoj bazi kao npr. spirulina, za početak.

P: Nije li Neutrogena sapun?

O: Baza je dobra za jelo i topikalna.

P: Još nešto oko toga?

O: Chlorella.

P: Gdje ću to nabaviti?

O: Lisnato zeleno povrće.

P: P. je imala skoro identičnu bol u NJENOJ nozi, da li je to slično stanje?

O: Psihološki pritisci registriraju se u fizičkom. Kad su evidentni veliki psihološki pritisci.

P: P: Kad će se ti pritisci završiti?

O: Neodređeno. Preporučamo ginseng ( kineska ljekovita biljka ) i gauranu, a također biljne preparate radi pretjeranih umora.

P: L: Postajem umorna.

O: Laku noć.