Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-11-18


18.11.1995.  F., Laura, TR i JR

 

P: Pozdrav.

O: Da.

P: Koga imamo sa nama?

O: Rindr.

P: I od kuda si?

O: Kasiopeja.

P: Imamo nekoliko pitanja... da li smo spremni?

O: Naravno.

P: Ima li kakve veze između svih terorističkih bombardiranja koja su se nedavno dogodila u Parizu i bilo koje od sve intenzivnijih vanzemaljskih aktivnosti?

O: Neodređeno.

P: Ima li ičeg što bi mogli postići kod te teme, u smislu formuliranja korektnih pitanja?

O: US Air, let 194 - pad; United Air - pad, Colorado Springs; Veza? Preslušajte transkripte snimljene na trakama.

P: Da li je to u neku ruku povezano s pitanjem o bombama u Parizu?

O: Ne.

P: T: To je vezano uz ono o čemu smo pričali prošli tjedan, bazama koje se mijenjaju u 4. denzitet, avion je uletio u to i srušio se.

O: Pretpostavka! Bljeskava svjetla su korištena za umne kontrole u 3. denzitetu.

P: L: Bljeskalice postavljene gdje?

O: Nije pitanje postavljeno s baš puno razmišljanja!

P: U pravu ste. Samo sam pokušavala otvoriti temu. T: Što bljeskalice, koje su korištene kod umnih kontrola, imaju s padovima aviona?

O: Samo pustite neka tok teče. Kao što ćete vidjeti, prošle sesije ove prirode su vam donijele najbolje rezultate. Mi smo pokupili vaše misaone valove, koji su orijentirani k napretku, i pokušavamo vam asistirati kod vašeg povećanog učenja i progresu frekvencijskog vala. Vidite, to podiže nivo energije!!!

P: L: Dobro. Onda, pustit ćemo to da ide svojim tokom.

O: Preporučljivo je postavljati pitanja, ali nemojte biti zabrinuti s prirodom sadržaja odgovora prije toga.

P: Da li želite da se vratimo izjavi o bljeskavim svjetlima koja se koriste kod kontrole misli i počnemo od tuda?

O: Najbolje je da nas ne pitate svjesno kako postaviti pitanja, ili da li je ovo ili ono u redu, već rađe samo "pucajte iz boka".

P: Dobro. Spomenuli ste bljeskava svjetla. Da li su te bljeskalice, koje se koriste kod kontrole uma, nešto što bi mi mogli ili ćemo moći vidjeti u svakodnevnom životu?

O: Zar vi neznate već? Mi nismo rekli: neke bljeskalice, već smo rekli: bljeskalice, tj. sve su uključene!

P: T: Bljeskava svjetla dolaze u mnogo oblika i vrsta. Televizor je bljeskalica. Kompjuterski ekrani ( monitori ) su bljeskalice, svjetlosne cijevi - stroboskopi. Fluorescentna svijetla bljeskaju. Ulična rasvjeta bljeska.

O: Policijska vozila, ambulantna, vatrogasna... Koliko dugo je ovo bila istina? Jeste li primjetili bilo kakve promjene u zadnje vrijeme??!!??

P: F: Prije 20 godina nije bilo bljeskavih svjetla na bilo kojim od tih vozila. Imali su stari tip svjetla koja žmigaju ( kao žmigavci ). Sad, sve više, više i više su tu bljskalice koje se pojavljuju na svim mjestima. L: I sad, čak su ih stavili na školske autobuse! T: I na regularne linije autobusa gradskog prijevoza, također. L: Dobro, da li bljeskanje tih svjetala podešavaju izvjesnu frekvenciju da bi se napravile izvjesne stvari?

O: Hipnotizirajući otvarač.

P: Možemo li reći da je to nešto na što smo navikli, tako da druge stvari koje nam se dešavaju u vezi naših interakcija... to jednostavno drži nekoga u kontinuiranom stanju hipnoze?

O: Pretpostavke ograničavaju tok!

P: Koja je svrha da se ovako hipnotički otvori osoba?

O: Vi ne primjećujete letjelicu.

P: Ohhhhhhh! Dakle, mi ne primjećujemo letjelicu jer vidimo bljeskalice. One su hipnotički otvarači i uključuju hipnotički efekt...

O: Pretpostavka!

P: Dobro, tada nastavite.

O: Pa, onda postavite pitanje.

P: Dobro, oni nam kažu da ne pretpostavljamo, već da pitamo. T: Dobro, koju letjelicu mi NE vidimo?

O: Od otvaratelja. Prethodnik je sugestiji što je čujno po prirodi.

P: T: Kojim sugestijama?

O: Stavite vaše kape za razmišljanje. Mrežni rad ne radi pretpostavke. Podebljajte jednostrane izjave s "činjenicom" jest.

P: T: Oh. Izrecite vaše izjave u formi pitanja! Ja bih volio "Hipnotičke otvaratelje" za 200$, Alex! Kosmička pogibelj! L: Ok, rekli ste "sugestija je čujna po prirodi". Ako je to slučaj, gdje sugestija dolazi iz auditorija?

O: Od kuda vi normalno primate slušne sugestije i od koga?

P: Radio, televizija... T: telefon... L: Da li o tome pričamo?

O: Da.

P: Ako primjetite bljeskanje za vrijeme vožnje dok vozite, ili sjedite ispred vašeg tv-a, onda vam sugestije mogu biti bolje stavljene u vas radi tog hipnotičkog, otvorenog stanja? Da li je to točno?

O: Da.

P: Koje su to sugestije dizajnirane da to rade, da sugeriraju? Uglavnom?

O: Ponovno pročitajte.

P: Da ne vidimo letjelicu?

O: Da.

P: T: Da li dobivamo te signale iz radija u autu, čak i ako nije upaljen?

O: Ovisi o tome da li je tamo ili nije - drugi izvor.

P: Drugi izvor kao?

O: Na primjer ELP ( elektromagnetski puls ).

P: L: Što je ELP?

O: Ekstremno nizak puls.

P: T: ELF, ekstremno niska frekvencija, i ELP ekstremno niski puls - da li je to ista stvar?

O: Ponekad.

P: To bi bilo vanjski puls ili frekvencija?

O: Da.

P: Da li bi to poticalo iz izvora bljeskanja?

O: Ne. One rade u skladu.

P: Dva odvojena izvora rade u skladu?

O: Blizu.

P: L: I taj proces sprečava nas da nešto vidimo, kao letjelica koja leti na našem nebu u bilo koje vrijeme?

O: Ili ih možda vidite kao nešto drugo.

P: Sad, moramo se zaustaviti na trenutak jer vam želim nešto reći. Zadnjih nekoliko mjeseci, pažljivo sam gledala nebo kad god sam imala priliku. U 3 ili 4 odvojenih slučaja vidjela sam nešto za što sam mislila da je uobičajeni avion, i promatrala bih ga pažljivo i onda pregledavala lijevo ili desno i kad sam pogledala natrag na mjesto gdje bi trebao biti taj avion, bazirano na promatranoj brzini i smjeru, tamo nebi bilo NIČEGA. Stojim i tražim i tražim, gledam i ništa ne pronalazim. Te stvari su jednostavno samo NESTALE. Znam da sam ih vidjela, znam da nisam bila luda, znam da nisu mogle samo tako nestati kompletno - i desilo se to nekoliko puta i zbilja me potreslo. Što je dublji smisao toga, osim što nas mogu kompletno preletevati cijelo vrijeme, iz raznih razloga, i da mi budemo kompletno masovno nesvjesni toga?

O: Da, monoatomsko zlato!

P: I na što se to odnosi, što to znači?

O: Totalno ropstvo bića, uma, tijela i duše.

P: T: To je ono što je Hudson rekao... na videu.

O: Bljeskalice koriste minutnu zlatnu nit.

P: L: Kako se to može usporediti s uzimanjem monoatomskog zlata interno?

O: Što čini minutu niti, što mislite? Naslutite, nije to iz Fort Knox-a!

P: T: Monoatomsko zlato.

O: Bingo. Vidite, to ima posebna svojstva.

P: Siguran sam da ima! Stvar je u tome da ako radi ono što Hudson kaže, struktura moći bi ga srušila - on nebi mogao toliko daleko stići s time. Dakle, ako oni njemu dopuštaju da to radi, to je radi toga što to ne radi ono što on kaže da radi, već suprotno. Što je ono što je rekao. Kad uzimate tu tvar dugo vremena, vi kompletirate program, to rekonstruirate vaše gene. Nije li to ono što nam se desilo već prije? Da li to želimo učiniti opet? L: I nije li rečeno da je SVJETLO korišteno da bi prekinuli izvjesne DNA faktore? J: Upravo tako! L: Dobro, kako da blokiramo tu vrstu kontrole?

O: Nećete.

P: Da pitam ovo, CD je bio moj tjelohranitelj i išao je samnom u St. Petesburg prošlu noć. Upitao je interesantno pitanje. Glasilo je: ako mi znamo što on misli da znamo, i ako mi gradimo vrstu moći i snage kako on misli da mi radimo, i dobivamo točne informacije oko svih tih stvari, zašto nije netko bilo iz 3. ili 4. denziteta, viđen da to prekine, blokira ili bilo što takvog. Naravno, nisam mu objasnila nivo i intenzitet napada i smetanja i mnogim drugim stvarima... ali, u nekom smislu upitao je vrlo iskreno zašto ništa fizičkog nije učinjeno, kao što je izjavio, "da nas smaknu"?

O: Sile moći žele usporiti objavljivanje informacija.

P: Da li to uključuje OPS-e 4. denziteta?

O: Ne, ali oni ne vide ono što oni ne žele vidjeti.

P: Oni nas ne vide kao prijetnju?

O: Više kao smetnju. usput, zašto CD više ne sudjeluje???

P: Da li je to retoričko pitanje? Ili, pitete mene?

O: I - ili.

P: CD je vrlo znatiželjan. Ali, zašto nam to ne kažete?

O: Budi direktnija u svojoj informativnoj kampanji, Laura, rađe nego pokušavati stimulirati reakcije na način zaobilaznih akcija i izjava.

P: Kažete li da bi trebala biti direktnija s CD-om, posebno?

O: Direktno obraćanje uvijek radi puno bolje, ali ti imaš strah baziran na nesklonosti prema tome, što je vezano uz rane interakcije iz djetinjstva s tvojom majkom. Mi pokušavamo pomoći ti s malo uvida u to i asistirati ti u tvojem napretku. ( pauza )

P: Dobro, želim pitati o doživljaju koji sam imala prošle noći - da li ste još uvijek tu?

O: zašto to uvijek pitaš, zar očekuješ da smo otišli na kavu?

P: Dobro, imala sam iskustvo koje izgleda da je bilo OBE ( iskustvo drugog bića ). da li sam zapravo to doživjela?

O: Bilo je to "sve intenzivno curenje" solarnog realiteta.

P: Što? T: Pa pitala si! F: Pa, sad TO JE kompletno jasno! L: Sarkazam vas nikamo neće odvesti, momci! T: To je toliko jasno kao mulj! L: Dobro, što je to "sve intenzivno curenje" solarnog realiteta?

O: Realiteti su razdjeljeni po kategorijama na raznim nivoima, kao i sve ostalo. Bazni temelji proučavanja astrologije je "ujedinjeni realitet entiteta", što je u vezi s efektom da lokalna kosmička tijela imaju na sebi tijela i duše bića 3. denziteta u bilo kojoj danoj lokaciji.

P: Dakle, što to znači kod onog što sam iskusila? Osjećala sam da se krećem u i izvan svojeg tijela opet i opet, nešto kao da radim neku vježbu.

O: Sunčeva aktivnost se dešava kad se tvoj doživljaj dogodio i koji je baziran na tvojem "sunčevom povratku", i imala si efekt djelomičnog odvajanja tvoje duše od tijela. Sad, samo radi zabave, zašto ne provjeriš svoj horoskop tog dana i vidiš da li je izgled bio povoljan za istek potencijala tijela više nego obično?

P: sad, tu se mogu poigrati malo više s tim, da li ću to doživjeti opet, ili mogu li?

O: Pa, to se uvijek iskusi barem jednom u životu ljudskog bića, ali za većinu ljudi, to se desi na kraju.

P: ( glasnije ) L: Mislite, umrla sam? Ili je to ono što ljudi dožive kad umru?

O: Da, ali ti si se vratila natrag na večeru!

P: F: Mislim da je to smješno! L: Dakle, to nije bilo samo OBE, to je bilo odvajanje duše od tijela? Da li je to drugačije nego kod astralne projekcije?

O: Ne.

P: Da li ljudi koji imaju OBE ( iskustva drugih bića ) doživljavaju ovo?

O: Kod "astralne projekcije" nivo svijsti nije tako intenzivan radi "srebrne niti" i omota svijesti 3. denziteta.

P: Vi momci neznate kako sam to intenzivno doživjela. Bila sam TOLIKO svjesna SVEGA. T: Svjesnija nego ikad prije, točno? L: Moram reći, da. Igrala sam se s tim što mi se dešava i zabavljala se. Primjetila sam svaki mali osjećaj. Odvajanje od tijela proizvodi pištavi zvuk, kao neka vrsta električnog iskrenja, i mijenja se kako se krećete iz tijela ili u tijelo. Znala sam ono što radim. T: U astralnoj projekciji, duša je još uvijek povezana s tijelom. U ovom slučaju, da li je Laurina duša bila kompletno odvojena od njezinog fizičkog tijela?

O: Ne kompletno, već samo dio koji je bio odvojen.

P: Pa, imala sam takoreći nožni prst unutra. T: To je skoro ista stvar koju je Dannion Brinkley opisao u svojoj knjizi. Dakle, da je Laura izgubila kompletnu vezu, da li bi ona u toj točki umrla?

O: Da. ( pauza )

P: L: Imala sam san u kojem sam bila na safariju. Sanjala sam da smo svi otišli u Afriku i da sam dobila neke informacije tamo, nešto što su mi dali i stavili u moj džep na desnoj strani. I onda, samo nekoliko dana kasnije, doživjela sam situaciju kad sam se našla u opasnosti, nešto je istraživalo u smjeru mog uma i zaštitna naprava upucala me je dolje u moju desnu stranu trbuha, kao raketa. I idući dan, primjetila sam malu, duboku ranu na tom mjestu. Što je to bilo?

O: Energetsko pražnjenje.

P: Zašto iz tog područja jajnika?

O: Slabost magnetskog nivoa je tamo.

P: Dakle, da li je korisno da se to može?

O: Možda.

P: Da li je to nešto što sam naučila u tom snu, što mi svi možemo naučiti i napraviti na neki način?

O: Nema potrebe.

P: Pa izgleda da kad se tijelo nađe pred nekom prijetnjom, da se automatski podiže obrana. To je prilično dobar talent koji vrijedi imati.

O: Naravno, u 4. denzitetu.

P: Da li je to akcija 4. denziteta, ili mogućnost u njemu?

O: Blizu.

P: Da li je stvarno nešto izašlo iz mog tijela i ostavilo tu ranu?

O: Već odgovoreno.

P: Dobro, to je bilo energetko pražnjenje. Da li je ta energija ostavila tu ranu na mojem tijelu?

O: Da.

P: Od kud je poteklo to energetsko pražnjenje?

O: Naučit ćeš prirodno kako evoluiraš. Laku noć.