Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-08-08


08.08.1995.  F., Laura, SV

 

P: L: S. ima neka ozbiljna pitanja o imanju koje želi kupiti. Možemo li pitati pitanja vezana uz to?

O: Da.

P: Da li je kuća koju S. namjerava kupiti, locirana na __ Centralnoj Aveniji, dobar posao kao što izgleda s obzirom na cijenu?

O: To je subjektivno. Sadrži subjektivno procjenjivanje.

P: Ima li nečeg što je skriveno od strane prodavača, što bi se trebalo pogledati?

O: Prodavačeva glavna briga je profit. Također, tu je neki mehanizam umješan kod transfera koji bi mogao težiti k maksimalnom profitu prodavača. To ima nešto s vremenom, kalendarskim datumima.

P: Ima li još nečeg dodatno, što bi nam mogli dati i što bi moglo pomoći S. da se skrasi i trenutno malo opusti?

O: Problem nije s kupcem, već situacija gdje prodavač može obaviti prodaju i realizirati veći profit, ili manji profit unutar iste prodajne cijene. Dakle, zato, kupac nema uticaja.

P: Dakle, prodavač ima rok da bi maksimizirao svoj profit?

O: Da. Ne utiče se na prodaju sa pogleda kupca, u bilo kojem slučaju.

P: Dakle, S. može sigurno sudjelovati u zatvaranju i ne mora biti zabrinuta o stvarima prodavača?

O: Apsolutno točno. Percepcija o prevari odnosi se na manevre prodavača koji mu osiguravaju potencijal maksimalnog profita, što NIJE uvjetovano kupcem.

P: S: Da li je kuća ispravna? Nije nastanjena termitima ili radeon plinom ili bilo čim, zar ne?

O: To je više mjesto natjecanja. To su subjektivna pitanja u većoj mjeri. Zasigurno se ne očekuje da se sruši.

P: L: S. ima drugo pitanje vezano za drugu stvar...

O: S. ima mnoga pitanja i treba ih pitati sama.

P: S: Dobro. To se odnosi na moj datum i mjesto rođenja. Na mojim papirima o posvajanju piše jedan datum rođenja...

O: Nisi li još željela pitati daljnja pitanja o imanju koje namjeravaš kupiti?

P: Naravno! Ali nisam htjela istrošiti temu.

O: Tu nema mogućnosti da se potroši tema.

P: Laura i ja imamo mnogo planova s tom kućom. Mi želimo održavati sate... neke stvari koje planiramo... kao duhovna oslobađanja... ta energija se neće muvati oko kuće, zar ne?

O: Takva događanja nemaju ništa sa strukturom u kojoj se dese. Takve stvari su samo manifestacija događaja samog po sebi, i kako se takva htjenja poduzmu, a ne strukture u kojoj su se desila.

P: L: Dakle, oslobađanja duhova ( spirit relase, prim. prev. ) se mogu poduzimati bez straha od zadržavanja tih energija unutar kuće?

O: Oslobađanja duhova se sigurno - ili nesigurno - mogu učiniti prema procedurama koje se koriste i onih koji ih koriste. Struktura unutar koje je to učinjeno, nije ni u kojem slučaju vezana uz te procedure. To je također i istina u ovom posebnom slučaju, za koji ste pitali.

P: S. je rekla da bi mi rađe posudila novac za moju kuću, novac koji mi je trenutno potreban dok ne dobijem rješenje od osiguranja. Da li je taj plan izvodljiv? Ne želim da joj nedostaje novca u bilo kojem pogledu u njenoj situaciji. Ne želim naštetiti da se S. proširi u tom pogledu.

O: Jedno područje gdje bi netko trebao biti najoprezniji je posuđivanje novca.

P: Svjesna sam toga, i zato pitam.

O: Na pitanje koje pitaš, ne može biti odgovoreno na način koji bi željela, ne zato jer nisu poznati odgovori, već zato što lekcije na tvom karmičkom putu ne mogu biti pokazane prije nego što se dogode. I odlukama kao ova, preporuča se da se baziraju na doživljajima iz prošlih života kombiniranih sa periodom refleksije, i ako ti izabereš slijediti put posudbe, čvrsto se preporuča da sve strane kod toga razumiju moguće varijable, i sagledaju se rezultati svih mogućih varijabli.

P: Mislite na jednostavno rješavanje toga kao biznisa?

O: To nije baš bit toga. Bit uključuje više proces emocionalnog učenja da to može biti bolno. pa ipak, također, moguće je da se izbjegnu ta bolna iskustva pomoću opreznog i preciznog sagledavanja svih mogućih događaja i bilo koje moguće situacije koja može rezultirati radi toga, prije poduzimanja bilo kojih koraka. Drugim rječima, otvorena i poštena diskusija svih mogućih kuteva gledanja gdje su uključene emocionalne situacije. To su opasne zone koje se stalno pojavljuju kad god su posuđene veće količine novca između individua koje imaju emocionalnu vezu. Financijski aspekt nije ni u jednom korijenu bilo kojih bolnih lekcija, već aspekt emocija. Ako je moguće da diskutirate o bilo kojoj od svih mogućih situacija i varijacija, i koji bi se efekti izdigli iz svake od njih, tada možete nastaviti ono kako mislite da je najbolje, sa hrabrošću i znanjem, i da promotrite krajnje granice SVIH mogućih varijacija.

P: S: Imam još jedno pitanje. Ako kupim tu kuću i uvidim da su u njoj bili žohari, a ne volim žohare, i želim ih se rješiti. U jednoj prethodnoj sesiji govorili ste o automatskom rastjerivaču žohara. Znam da nije štetan za ljude. Ali, imam mačku, a možda nabavim i psa. Da li će oni biti osjetljivi na te frekvencije koje proizvodi taj aparat? Da li će to imati utjecaja na njihov nervni sistem, kroz dulje razdoblje, ili na moj ili nečiji tuđi?

O: Molimo budite svjesni da u stanju bića kojeg trenutno okupirate, i u okolini u kojoj trenutno stanujete, kao bića 3. denziteta, imate mnogo stresova u vašem fizičkom biću radi okoline, što vi često predvidite. I fokusiranje na bilo koji poseban stres je besmisleno bez fokusiranja na opomenu. Dakle zato možda bi bilo mudro ne fokusirati se ni na jedan stres, jedino ukoliko ne izaberete drugačiji put kao pokušavanje fokusiranja na sve, a to može biti najteži put. Dakle, sve dok se fokusirate na jedno područje - kao npr. djelovanje elektronskog antiparazitskog uređaja - je razumljivo, ali uzaludno ako se ne fokusirate i na uzimanje hrane, pušenje, zagađivanje mehaničkih naprava, sunčevog zračenja, smanjivanje ozonskog omotača, vibracije iz zvučnih zagađenja i mnoge druge posljedice, a koje bi se trebale normalno sagledati i izbaciti iz vašeg uma. Nije nužno postati zabrinut o bilo kojem dešavanju u okolini.

P: L: Dakle, da li je to šest u jedan ili šest drugih, nije bitno. Sprej za bube, rastjerivači buba, ili bube - odaberi.

O: Točno. Ali razlog za dugačak odgovor više je bio da stimulira refleksiju u širem području tema slične prirode, nego da se jednostavno odgovori na jedno pitanje.

P: S: Ali ja, kao jedna individua, ne mogu ništa učiniti u vezi ozonskog omotača ili zvučnog zagađenja... L: Nije to bit. Tu ima svakakvih naprava s kojim možeš napraviti ozon, i naprava da eliminiraš zvučna zagađenja u svom domu. Dakle, ako ćeš brinuti o rastjerivaču buba, trebala bi i brinuti za sve. S: Pa, mislila sam i o tome također! Na mojem certifikatu o usvajanju piše jedan datum. Rekli ste mi drugi datum, i promotrila sam ih oba astrološki. Niti jedan od njih ne izgleda točan. Možete li mi reći točan datum i mjesto mog rođenja?

O: Prvo, zapamti da čitanje astroloških karata zahtjeva totalnu objektivnost da se objasni točno. I opet, kad je tu emocionalna veza između onoga tko očitava i onog koga se čita, teško je to postići. Zato, interpretacije mogu biti nekako pogrešne. To je prva stvar koja se treba postići. Također, pokušajte izbjeći bilo koje željene rezultate, već rađe budite otvoreni prema bilo kojoj od svih mogućnosti kad čitate mape od onih s kojima imate emocionalnu vezu. U vezi datuma, vremena i mjesta, dolazi riječ "Mankato", a također brojke 12, i 3:06 ujutro.

P: L: Imamo još jedno pitanje koje je osobno. Možete li objasniti djelovanje DMSO-a ( Dimethyl sulfoxid ) na tkivo tijela, i da li može biti štetan?

O: Molimo definirajte "štetan".

P: Pustite štetnost i opišite samo djelovanje na tkivo.

O: Pore na koži su stimulirane da se otvore na način na koji se one normalno ne otvaraju, radi kemijskih reakcija koje se dešavaju između ulja koja su normalno prisutna na koži i kemijske supstance u DMSO-u, što dozvoljava brzo apsorbiranje kemijskih supstanci u kožu, u toj mjeri da su završeci živaca jednako stimulirani da proizvedu željeni rezultat koji bi se mogao opisati kao obamrlost. Ali, trebalo bi zapamtiti da ta obamrlost ( neosjetljivost ) je samo rezultat umiranja živčanih završetaka kao suprotnost bilo kojem medicinskom tretmanu koji uzrokuje neugodnost. Zato, nije posebno od pomoći za nekog da ga koristi kod dugoročnog tretmana lječenja. To je samo kratkoročni ugođaj na privremenoj bazi, pa se ne preporuča za duga lječenja.

P: Proučavanja koja su napravljena u vezi DMSO-a kažu da se on veže s molekulama vode i prolazi brzo kroz stanice, prisiljavajući stanice da se restruktuiraju u svoju originalnu formu i da on može nositi u tkivo bilo koji drugu ljekovitu tvar koja se stavila s njim. Dakle, ako želite primjeniti antibiotik u nekom specifičnom dijelu tijela, vi ga pomješate sa DMSO-om i primjenite ga tamo i nemate tretman antibiotikom na cijelo tijelo, već samo na tom području tijela. Da li je bilo što od ovog točno?

O: Pa, odlučili smo postaviti vam pitanje: Takvi komplicirani procesi kao što je ovaj opisani, nekoga čudi kako bi takva tvar bila široko dostupna, i dana u smislu političkih i ekonomskih ograničenja u vašoj okolini 3. denziteta.

P: Pa, ona se prodaje za korištenje u veterinarstvu...

O: Opet: Kako bi takva tvar bila dostupna za vaše korištenje, ako zaista ima takav rezultat kao što ste ga vi opisali? Mi smo postavili pitanje. I moguće je za vas, radi vaše znatiželjne prirode, da izađete s pouzdanom i istinski vrijednom kemijskom analizom kroz vlastite napore, što bi rezultiralo kao provjera naše izjave: on je samo rezultat umiranja živčanih završetaka, što olakšava bol. Sad, molimo vas da razmislite o ovome na trenutak; opet ne da odgovorimo na ovo jednostavno pitanje u smislu jedne relativno nevažne teme, nego da i također odgovorimo čitavom nizu stvari u prirodi vaše okoline. Da li bi vi očekivali bilo što, što proizvodi rezultate koje ste opisali, da bude spremno i dostupno vama?

P: Pa, neznam. Netko mora to kupiti iz veterinarskih izvora... dakle, nije baš u supermarketima!

O: Tada, zašto vi recimo ne možete kupiti npr. plutonij od takvih izvora?

P: Pa, plutonij je jako rijedak.

O: Ali mi ne diskutiramo o rijetkosti supstance, mi diskutiramo o rezultatima koji se podrazumijevaju i prozlaze iz korištenja DMSO-a. I vi rađe opisujete fantastične rezultate koji uključuju neke još fantastične kemijske reakcije, što dovodi do pitanja "zašto bi takva tvar kao ta bila čak posredno dostupna prosječnoj individui u vašem okruženju, kad druge tvari za koje se ZNA i koje proizvode razne kemijske reakcije koje bi bile korisne, a NISU dostupne." Opet, pozivamo se na ekonomsku i političku strukturu vaše okoline 3. denziteta kad postavljamo takvo pitanje.

P: Da li kažete da je skoro nemoguće da se dobije bilo što što je dobro ili korisno u ovoj okolini? Zar nema "dobrih momaka" koji stavlaju na raspolaganje stvari koje su dobre za nas?

O: Što vi mislite?

P: Istinski se nadam da ima!

O: Zapamtite, izvjesni period vremena do sada, kao što vi mjerite vrijeme, mi smo pokušavali informirati vas o efektu da je vaša okolina 3. denziteta bila potpuno kontrolirana i bit će kontrolirana od strane snaga koje nastoje samo služiti sebi u jednom periodu, kao što vi mjerite vrijeme, koji traje 309000 godina. I mnogo, mnogo puta u vašoj trenutnoj životnoj egzistenciji razmišljali ste o pitanjima koja uključuju korisnu ili drugačiju egzistenciju indivdualaca ili individue U TOJ okolini, protiv i kontra egzistiranja takve egzistencije, i što je uključeno u nju. I točno ste opazili da je zaključak taj da je to, primarno, negativna egzistencija. Ali, nije da dobre stvari ne dolaze iz negativnih iskustava, već osnovni indikator da je to negativno iskustvo bi također trebao indicirati da je to iskustvo vezano za zapovjedni lanac koji uključuje Opredjeljenje Prema Sebi. I zato, OPS je manipulativna akcija, više nego otvorena, dobrobitna akcija. To je oduzimanje i uzimanje kretanja, a ne širenje kretanja. I te tvrdnje vam mogu odgovoriti, ne na samo jednostavna pitanja o nekoj kemijskoj tvari, već pravoj prirodi vaše egzistencije s kojom bi trebali početi.

P: To vodi do nekoliko drugih pitanja. Što je kriterij da se bude kandidat za 4. denzitet?

O: Tu nema kriterija. Kriterij uključuje sistem osuđivanja što uključuje indivuduu ili individualce koji nadgledaju progres drugih individualaca. To je samo dio prirodnog procesa učenja, u kojem ste vi pod totalnom kontrolom od početka do kraja, u nekom smislu. U tom smislu, vi ste izabrali da budete u okruženju u kojem jeste, što ne pokazuje neku preporuku okruženja od bilo kojeg višeg izvora, ili, obratno, bilo koja osuda okoline od strane bilo kojeg višeg izvora, već samo egzistiranje okoline i vaš je izbor da egzistirate u njemu. Zato, biti kandidat samo znači da ste izabrali da budete kandidat za BILO KOJI nivo denziteta, bilo prvi, drugi, itd. To je izbor samog sebe da se nastavi taj put učenja.

P: Dobro, proizašlo je pitanje: u vrijeme tranzicije u 4. denzitet, da li će biti bilo koje asistencije onih koji su prvi stigli u taj denzitet, ili znanje tog denziteta dolazi automatski?

O: Niti jedno. Kad netko dođe u 4. denzitet, to je nečiji izbor da nađe svoj put, kao i u drugim denzitetima. Tamo nema nikog tko čeka da bi vam asistirao. To bi bila iluzija. Vi sami asistirate sebi kao izbor da to napravite, na način kako vi to odlučite.

P: Imali smo diskusiju neki dan, koja me je učinila znatiželjnom. Izgleda da neki ljudi jednostavno nemaju kapacitet da bi razumjeli izvjesne koncepte. Da li je to funkcija vibracionih frekvencija?

O: To baš ne ulazi u tematiku na način na koji bi vi željeli dobiti odgovore. Drugim rječima, to je paralelna razumjevačka forma. Nije vibracijska frekvencija ona koja određuje sposobnost da se shvati bilo koja određena misao. Vibracijska frekvencija uključuje ćud, ili formu koju je netko izabrao, generalno gledajući. Ali da damo primjer, tu su oni koji imaju vrlo NISKU, kao što vi mjerite, vibracijsku frekvenciju, koji su u mogućnosti shvatiti ekstremno komplicirane stvari i otkrivaju također i ekstremno precizne, komplicirane i zamršene odgovore na vrlo kompleksna pitanja i probleme s točke gledišta u iluziji. Ali, nivo vibracijske frekvencije ima više s emocionalnim putem koji vodi ili u OPS kao svoj najveći mogući izražaj, ili OPD kao svoj najveći mogući izražaj, a ne s intelektualnim kapacitetom. Dakle, moguće je za kompletnu OPS individuu na bilo kojem nivou denziteta da kompletno prepoznaje svu egzistenciju, baš kao što je i moguće da je kompletna OPD individua kompletno sposobna prepoznati svu egzistenciju. To nema ništa sa vibracijskom frekvencijom jer je to emocionalni put.

P: Razlog što to pitam jest taj što sam zapazila da izvjesne osobe mogu iskriviti nadolazeći materijal u smjeru svojih predrasuda radi svojih emocionalnih privjesaka i ovisnosti koje imaju prema njima. I sigurna sam da moje vlastite predrasude imaju utjecaja, također. Ali primjetila sam vrlo često da razumijevanje materijala od strane drugih je nešto drugačije nego Frankovo i moje, odnosno onog kako mi to razumijemo. Izgleda da mi svi čujemo nešto drugo. Da li to pokazuje vibracijsku razliku koja bi se mogla smatrati kao nedostatak izvještavanja, ili neki drugi fenomen kojeg nisam svjesna?

O: Jedini fenomen koji je tu prisutan, koji je vezan uz ovu situaciju koju si opisala, je taj koji bi mogao označavati intelektualni kapacitet, koji nije direktno vezan uz vibracijsku frekvenciju. Razmisli ako želiš, da li si ikad u svom životu ikad srela a) individuu za koju nebi rekla da je posebno intelektualno razvijena, koja je unatoč toga vrlo ljubazna, draga i voljena osoba i voli davati po prirodi; ili b) individuu koja ima veliki intelektualni kapacitet, koja je unatoč toga ekstremno sebična i ne voli davati, nije ljubazna, niti obazriva prema nikome osim prema sama sebi?

P: Da. Znam na što točno mislite. Ali tu je još uvijek neka pukotina koju želim ispuniti. Imam malu teoriju da ljudi koji se sprijatelje, imaju tendenciju da razmišljaju na slične načine ili slične forme, čak i na različitim nivoima. I mislim da je to radi emocionalne istovrsnosti ili identiteta svrhe ili orijentacije, da bi oni skoro mogli početi razmišljati kao jedan um ili kretati se kao jedno tijelo, da rade kao jedinka. Zašto se to ne događa? Zašto se ne podudaraju?

O: Realna stvar koja uključuje nekog u vezi intelektualnog kapaciteta, unutar i izvan sebe, može voditi svim vrstama emocionalnih komplikacija i neslaganja. To ne zahtjeva razliku u nivoima vibracijskih frekvencija da bi se proizvelo tipove simptoma koje ste opisali. To je samo intelektualni kapacitet koji je podređen, a ne nivo vibracijskih frekvencija. Opet, taj nivo vibracijskih frekvencija uključuje prirodu bića i emociju, ne inteligenciju.

P: Napravila sam procjenu, malo na tu temu, Frank i ja smo diskutirali o svim mogućim načinima, i ne možemo naći bilo koji razlog zašto osobe koje su izložene korektnoj gramatici i sintaksi, ne mogu napraviti neku vrstu osmoze, da im toliko to ne bode uši - kako drugi MARE za riječi i koji ih izgovaraju i koriste korektno.

O: Intelektualni kapacitet.

P: Pa, to nebi trebalo uzimati toliko mozga da se čuje što drugi govore i da ih, u najmanju ruku, imitiraju!

O: Što je veći intelektualni kapacitet, to je veća šansa da svaki dio intelekta bude dostupan za korištenje, rast i stimulaciju. Što je manji intelektualni kapacitet, veća je šansa da to nekom neće biti dostupno. I primjeri koje si dala o sposobnosti da se nauči propisna gramatika pomoću mimike ili razumijevanja korektnog izgovora i sintakse, samo bi mogli zatvoriti taj poseban dio intelektualnog kapaciteta, nego bilo koji drugi sa drugačijeg nivoa vibracijskih frekvencija. I to je važno za vas, da budete svjesni toga da ne činite subjektivne osude individue ili individualaca, misleći da su podređeni u pokušajima ili želji za intelektualnim kapacitetima. Dar toga je iritantan za vas i druge. Ali jedan način da se olakša to iritiranje unutar vas je da se dođe do istinskog i kompletnog razumijevanja uzroka iritiranja. Jednom kad ste to shvatili, onda to postaje manje iritantno. Posebno ako je slučaj kod nekog ako može oprostiti ili ispričati se.

P: Pa, to me vodi na iduće pitanje: korištenje riječi koje smatram osobno uvredljive. Da li je to nešto što bi također trebala oprostiti? Mislim na korištenje riječi koje su vezane za dijelove tijela, funkcije tijela koje su vrlo privatne, itd., koje se koriste kao pridjevi i prilozi i koje se govore u normalnom govoru o uobičajenim temama. Što se smatra da je ekstremni ulični jezik ili pornografski jezik?

O: Pa, trebala bi biti svjesna da je borba protiv takvih dešavanja bezuspješna u specifičnoj točki prostora/vremena iz koje proizlazi tvoja svijest, jer je to dio okruženja u ekstremnim mjerama u ovoj točki. I, budući da je istina da su to simptomi prijenosa negativne energije, tu skoro ništa ne možeš učiniti da bi utjecala ili promjenila na bilo što od toga.

P: Ne moram pridonositi toj negativnoj energiji.

O: To je istina, zasigurno. I to izgleda da vi, kao generalno pravilo, to ne činite. Pa ipak, možda bi bilo od pomoći, opet, za vas da shvatite da je to više pitanje promjena koje se dešavaju u okolini 3. denziteta upravo sada, i vi ćete uočiti vrlo mnogo stvari koje ćete shvaćati kao nepoželjne ili kao nevolje, ili čak zastrašujuće po svojoj prirodi. To je vaše naprednije stanje percepcije i vašeg intelektualnog kapaciteta, što je također naprednije usporedimo li ga sa drugima u vašem realitetu i koji vam dozvoljava da imate dublje razumijevanje svega ovoga. Ali ovo je razumno, vi težite postati, možda, previše emocionalno umješani u svaki osobni doživljaj, kada je poslije svega, sve dio veće slike koja se odvija oko vas. I vjerojatno bi bilo bolje da fokusirate vašu pažnju na tu veću sliku nego na individualne elemente nevolja koje su sadržane unutar nje.

P: Razumijem kako je u ostalom dijelu svijeta, i da tu ne mogu ništa oko tih stvari, niti ću pokušavati. Ali, u mojoj osobnoj okolini ne želim pridonositi toj negativnoj energiji i mislim da to vrijedi i za sve članove grupe povećene donošenju pozitivne energije znanja za promjene, a i nebi pridonosila toj negativnoj energiji ni u njihovim privatnim životima.

O: To je zasigurno razumljivo. Ali, nešto čega bi trebali biti svjesni uveliko, vi ste već postigli micanje tih stvari koje su nepoželjne, pa zato nadugačko raspravljanje o tome nebi bilo od pomoći. Korištenje takvih riječi, koje ste opisali, opet neprestano ponavljamo, je zaista simptomatično promjenama koje se dešavaju unutar vašeg nivoa 3. denziteta u vašoj posebnoj točki vremena/prostora, i negativan je transfer energije, jedan od njih bezbroj, dok je istina da je to po prirodi koju ste opisali, vi naveliko, ako ne i 100%, uspješni u micanju tog posebnog problema iz vaše okoline i od grupe koju ste opisali, zato, ako ima nekog povremenog zagađenja, ono može biti zanemareno kad se usporedi sa vašim cjelokupnim uspjehom u micanju takvih elemenata.

P: Slažem se. Željela bih nastaviti. Željela bi znati da li bi sastavljanje knjige koja bi se sastojala od naših doživljaja i onog što smo naučili u ovoj grupi i iz ovog projekta, bio uspješan posao?

O: Pa, to je na vama. Ali bi dali upozorenje da, radi vašeg nedostatka vjerodostojnosti, i radi ovoga, mislimo kao razumijevanje u iluziji, to bi moglo biti teško za vas da postignete vaše željene ciljeve, unutar vremenskog perioda kojeg bi željeli, što bi bilo obeshrabrujuće za vas. Taj problem može biti olakšan od onog koga ste spomenuli, Tom French-a, i mogli bi mu pomoći da pomogne sebi da završi projekt pomoću istinskog razumijevanja prirode prepreka s kojima se suočava.

P: Dobro. Možete li ponuditi bilo koji savjet u smislu što da UČINIMO s tom masom informacija koje smo primili?

O: Pa, zasad ste učinili ekstremno izvrstan iznos "izvlačenja riječi", kao što bi vi to nazvali, u prošloj kalendarskoj godini, kao što vi mjerite vrijeme, pomoću toga što ste samo slijedili svoj instinkt. I nebi bilo primjereno za nas da se umješamo u taj put učenja pomoću davanja sugestija ili odgovaranja tog pitanja, dok vi u stvari, želite da se odgovori na to, a to je nepotrebno. Vi radite mnogo u napretku. Nema potrebe za vas da odstupite s bilo kojeg puta kojim se krećete u ovom području.

P: Pa, jako želim da budem financijski stabilna da bi mogla poduzeti izvjesne korake...

O: Upozorit ćemo vas: usporedite vaš trenutni status i pogledajte napredak koji ste napravili u zadnje dvije godine, i zapitajte se da li ste istinski patili u tom vremenskom periodu, ili ste imali sve vaše potrebe uvijek osigurane, pa čak i u zadnjem trenutku. i ako je to istina, onda će doći i znanje o financijskoj stabilnosti koju tražite i doći na vaš put, pa zašto se onda brinete?

P: Takođe mislim da je F. previše radio i bio premalo plaćen.

O: Sve što postoji - su lekcije.

P: Pa, ako ne napravim neke promjene, past ću u rupu.

O: Da li te je ikad rupa progutala?

P: Pa, na njenoj sam ivici.

O: Kad te je progutala?

P: Nikad.

O: Da li očekuješ da se to promjeni?

P: Ne.

O: U stvari, ti si savjetovala drugima koji su se žalili na slične stvari, da tu ne treba brinuti, jer kao što si ti to rekla "Bog će dati." I ako imaš vjeru u taj vrlo jednostavan princip, zašto bi tvoja vjera odstupila u ovoj posebnoj točki?

P: Jer ponekad jednostavno neznam što učiniti i osjećam se kao da sam proždrana stresom koji ne mogu rješiti.

O: Mi ne vjerujemo da je to, u stvari, točna izjava, već više emocionalno zaflekana izjava, što mi ne osuđujemo. To je zasigurno razumljivo, ali je također od pomoći da razumiješ što to jest. Prije si opisala opcije koje su ti na raspolaganju, i to je tvoj izbor, pa ih onda tražiš i pretvaraš u odgovore. Zar ne osjećaš da su te opcije dostupne tebi?

P: Pa, da. Ali ni jedna nije pretjerano ugodna. I tu je umješan rizik.

O: Molimo objasni nam bilo koju stvar u vašem realitetu koja ne uključuje rizik?

P: Dobro, zbilja sam znatiželjna da otkrijem nešto o drevnim legendama zvanim Hiperborijci ( Hyperboreans, prim. prev. ).

O: Tu ima maskiranja. To je nekorektan opis.

P: Što mislite? Bilo je navodno rase zvane Hiperborijci...

O: To je maskiranje.

P: Što je maskiranje?

O: Maskiranje je nekorektni opis povijesnog događaja ili stanja.

P: Koji je bio istinski događaj ili stanje koje je maskirano kao Hiperborijci?

O: Bilo je, u vašoj okolini 3. denziteta, u raznim točkama vremena/prostora, obitavajući na površini vaše planete, i također unutar njene atmosfere, čija se struktura ubrzo promjenila, i u stvari, ispod površine vaše prirodne okoline u 3. denzitetu, mnogo vrsta ljudi, nekih koji trenutno postoje u vašoj okolini, a neki više ne. I također, alternativni ljudi. Drugim rječima, bića 3. denziteta koja liče na ljude koja nebi mogla biti opisana točno kao ljudi, kako bi ih vi mogli znati. i također, bilo je interakcije sa bićima 4. denziteta koji su nastupili kao bića 3. denziteta, a i bića 3. denziteta koji su u vašoj povijesti bili u mogućnosti privremeno i po volji stupiti u kontakt s 4. denzitetom na takav način da se prikažu kao bića 4. denziteta. Dakle, mi ovdje opisujemo virtualnu mješavinu u povijesti koja uključuje inteligentni život unutar istog realiteta ili stanja vaše okoline. Usmjeravanje na bilo koju grupu i davanje im imena u ovoj točki nije baš odgovarajuće jer imena ne daju dokaz, već u stvari, mogu jedva biti obilježje.

P: Dobro. To je sve?

O: Na vama je.

P: Hiperborijci su opisani kao rasa koja je živjela na dalekom sjeveru, koja je živjela u tropskom usjeku blizu Sjevernog Pola, okružena planinama leda. Oni su navodno bili polu-prozirni i navodno ih je nešto prisililo da dođu među ostale ljude, i pomiješali su se s njima. Legenda kaže da je svaka 5. generacija, sljedeći liniju majke, imala individuu posebne ljepote i inteligencije. Dakle, misli se na nekim mjestima da su ljudi koji su izuzetno lijepi i inteligentni, da su rezultat Hiperborijske genetike. Također, Hiperborijci su navodno preci Kelta.

O: To je toliko lijepa priča! Mmmmmm.

P: Volim je!

O: Nažalost, ona ne očitava istinu. Ali, fantazije su uvijek zabavne.

P: Da li je bilo rase koja je živjela u području Sjevernog Pola?

O: Pa, tamo ima trenutno grupa koja živi u tom području.

P: Tko su oni?

O: Eskimi.

P: Dobro. Da li neke tajne knjižnice sadrže svu tajnu mudrost naše povijesti, i koja egzistira negdje na našoj planeti?

O: Ne. Tajne na koje smjerate su sadržane unutar mentalnih struktura u psihičkim realitetima, nekih o kojima vi imate jako malo ideja ili uopće nemate. Tamo nema potrebe za zapisivanjem u bilo kojoj formi koja bi se mogla smjestiti u bilo koju knjižnicu. Sve je napravljeno kroz usmenu predaju i kroz mentalnu telepatiju.

P: Tko i što su bili Maje?

O: Maje su bile ljudi u tranziciji koji još uvijek egzistiraju u zemljama koje vi znate kao centralna Amerika. I imali su izvjesne fizičke karakteristike koje nisu u skladu sa ostatkom ljudskih bića u 3. denzitetu na Zemlji, radi njihovih interakcija, u povijesti kao što vi mjerite vrijeme, s bićima s drugih nivoa denziteta.

P: Koja bi ta bića bila?

O: Pa, opisali smo OPS bića 4. denziteta u mnogo slučajeva.

P: Lizzard bića?

O: Naravno.

P: Tko je bio Arajuna Tiahuanaco?

O: Pa, vjerujemo da vi podrazumijevate jednog od otprilike osam hibrida koji su vladali područjem trenutno znanim kao Centralna Amerika. Hibridna bića su eksperiment transfera iz 4. denziteta u 3. denzitet od strane Lizzard bića na ljudskoj rasi, što je napušteno poslije otprilike 240 godina eksperimentiranja Lizzarda, radi neuspjeha održanja fizičkog duplikata, ili reprodukciju rase. To je bio jedan od nekoliko pokušaja Lizzard bića da direktno prebace svoje duše u okolinu 3. denziteta zbog trajnog ostajanja tamo. I, naravno, to više ne smatraju neophodnim jer njihova namjera je da vladaju bićima iz trenutno 3. denziteta u 4. denzitetu kad ovi stignu tamo.

P: Tko je sagradio grad Tiahuanaco?

O: Lizzard bića u kooperaciji s ljudima.

P: Kad je sagrađen?

O: Variraju vremenski okviri jer izgleda da je bio uništen u dvije točke. Morat ćemo procjeniti kao prosječno 8000 godina prije trenutnog vremena, kao što ga vi mjerite.

P: Tko je sagradio kipove u Damien-u u Kabulu?

O: Rana Perzijska rasa, po prirodi, 3. denziteta.

P: Da li Agartha postoji?

O: Ne.