Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-07-23


23.07.1995.   F. direktno kanaliziranje, Laura, SV, TR, JR

 

P: Molimo recite kad ste spremni.

O: Dobro.

P: Imamo brojna pitanja i mislim da JR želi voditi ove večeri. J: Prvo, koga imamo sa nama?

O: Čudi nas što to pitate. Što je očekivani odgovor?

P: J: Ime.

O: Vi još uvijek želite ime. Reći ćemo: Toren.

P: Ako to nije važno, nema veze.

O: Ono što ima veze je to što se vas tiče i naše želje da udovoljimo.

P: L: Toren, prva stvar na mojoj pameti je doživljaj koji sam imala prije nekoliko noći. Izgledalo je kao da je bilo nekekve interakcije između mene i nečeg "drugoga". Možete li mi reći što je bio taj doživljaj?

O: Bio je potiskivanje realiteta.

P: Što je potiskivanje realiteta?

O: To se dešava kad su energetski centri u konfliktu.

P: Koji su energetski centri u konfliktu?

O: Misaoni energetski centri.

P: Čije misli?

O: Ahhh, napredovali smo, zar ne? Misli su temelji svih kreacija. Naposljetku, bez misli, ništa nebi moglo postojati. Zar ne?

P: Istina.

O: Zbog toga, energetski centri koji su u konfliktu, uključuju misaone forme. Mogli bi gledati na to kao presjecanje energija misaonih formi.

P: Možete li malo pojasniti?

O: Osjećamo da vi vodite ( prema nekuda ). Istinski napor stjecanja znanja bi uvijek trebao biti otvoren prema bilo kojem odgovoru, prema bilo kojem pitanju. Zato, kad pitate da budemo specifičniji je pretpostavka da odgovor nije jasan.

P: Pa, izgledalo mi je da se nešto desilo samnom, što mi je izbrisalo period iz mojih doživljavanja, i vi ste rekli da je to potiskivanje energija uzrokovano presjecanjem misaonih centara. Sad, to presjecanje misaonih centara, da li se to desilo unutar mojeg tijela ili unutar mojeg okruženja?

O: Oni su jedno te isto.

P: Da li su to potiskivanje misaonih centara uzrokovale neke moje aktivnosti?

O: Pa, opet te molimo da usporiš sa svojim percepcijama na trenutak, jer netko vidi najiskrenije odgovore kad je otvoren svim mogućim odgovorima i nema predrasuda. I opet, nažalost, osjećamo vodstvo u tvojem traženju odgovora koji indiciraju predrasude, što je savršeno u redu, ali bi netko mogao pretpostaviti da traži istinske od svih mogućih odgovora i predrasude mu to nebi dozvolile. Dakle, ako bi to moglo biti moguće, molimo pokušaj pitati pitanja koja ne vode nekoj posebnoj vrsti zaključka.

P: Mogu li pitati o mojim specifičnim percepcijama događaja?

O: To je ono što već radiš. Osjećamo da želiš najiskreniji odgovor od svih mogućih i ako netko želi najiskrenije odgovore od svih mogućih, tada mora izbjegavati davati svoje vlastite percepcije u nekom većem opsegu i jednostavno dozvoliti da odgovori teku. Najbolji savjet da to postignete je pristup korak - po - korak, da pitate najjednostavnija pitanja s najmanje prikačenim iznosom predrasuda.

P: Dobro. Ležala sam u krevetu i brinula o tome kako ću moći zaspati. Iduća stvar koju znam, došla sam k sebi i osjećala kao da sam otplivala s kreveta. Da li sam?

O: Ne. Kad kažeš "Ja" to se odnosi na tvoju čitavu osobu. Tu je više nego samo jedan faktor koji je umješan u nečije biće prema bilo kojoj definiciji.

P: Da li je neki dio mog bića bio odvojen od drugog dijela?

O: Da.

P: Da li je to bio pokušaj da se odvoji moja duša ili astralno tijelo?

O: Pokušaj nije vjerojatno propisan izraz.

P: Drugim rječima...

O: To je više kao samo aktivnost koja se desila. Pokušaj podrazumjeva htjenje, više nego slučaja opisanog kao konflikt energija i misaonih centara.

P: Izgledalo je i da sam bila svjesna nekoliko mračnih, paukolikih figura poredanih uz moj krevet. Da li je to točna impresija?

O: Ti bi mogli biti opisani kao specifične projekcije misaonih centara.

P: Izgledalo je da sam se borila i opirala toj aktivnosti.

O: To je bio tvoj izbor.

P: Da li sam bila uspješna?

O: Sad, vratili smo se vodstvu opet.

P: Dobro, da li je to bio kraj otmice koja se dogodila?

O: Nije propisna terminologija. Bilo je to zaključak događaja, ne neophodno ono što bi netko objasnio kao otmicu, već više inetrakcija.

P: Što je priroda te interakcije?

O: Konflikt energija vezanih uz impulse misaonog centra.

P: Gdje su locirani ti misaoni centri?

O: Pa, to je teško za odgovoriti jer to pretpostavlja da su misaoni centri negdje locirani. I, naravno, to je koncept područja koji vama nije poznat, bar ne još. Dakle, pokušaj odgovaranja na to da to vama ima imalo smisla, nebi bilo moguće. Preporučamo malo usporiti i pažljivo formulirati pitanja.

P: Na kojem nivou denziteta imaju ti misaoni centri svoj primarni fokus?

O: Misaoni centri nemaju primarni fokus na niti jednom nivou denziteta. To je točna bit. Vi niste kompletno familijarni s realitetom o tome što su misli. Govorili smo vam za više nivoa i detaljno objasnili mnoga područja u vezi s nivoima denziteta, ali misli su malo drugačija stvar jer one prolaze kroz sve nivoe denziteta odjednom. Sad, da vas ovo pitamo. Da li sad vidite kako bi to moglo biti moguće?

P: Da. Ali ono što pokušavam učiniti da identificiram te konfliktne misaone centre. Ako su dva misaon centra, ili više njih, u konfliktu, tada bi moja ideja o tome bila da su oni u suprotnosti.

O: Točno.

P: I, ono što bih htjela znati jest, da li je to bilo u suprotnosti samnom, ili je bilo u opoziciji u kojoj sam jednostavno bila uhvaćena u sredinu, takoreći?

O: Pa, skrećeš s pravog puta od prirode tvojeg doživljaja, jer stvaraš pretpostavke. I mi te ne namjeravamo grditi, već ti samo pokušavamo dati smjer i to nije uvijek jednostavno. Ali, dajmo ponovo na znanje da je najjednostavniji način da vi steknete znanje, vezano uz ovu temu, jest to da pitate najjednostavnija pitanja bez predrasuda.

P: Dobro, rekli ste da nisam bila oteta, nego da se desila neka vrsta događaja. Što je bio taj događaj?

O: Mi smo već to opisali, ali problem koji imaš je taj da pretpostavljaš da će opis koji ćeš dobiti, da bude mnogo kompliciraniji od ovoga. On to nije.

P: Da li sam napustila svoje tijelo?

O: Žao mi je, ali ti moramo reći da opet skrećeš s teme.

P: Pa, pokušavam pitati jednostavna pitanja.

O: Problem je taj što unaprijed pretpostavljaš odgovore. Molimo, ograniči predrasude.

P: Što su moje predrasude, što su moje pretpostavke?

O: Pa, samo da ti damo primjer: kako znaš da ikad "napustiš" svoje tijelo? Pitanje nije: da li ikad napustiš svoje tijelo, odnosno kako znaš da ga napustiš?

P: Mislim da nisam.

O: Da povučemo paralelu. Ako vidiš dugu na nebu i duga se kasnije više ne vidi, da li bi onda rekla: "Da li se duga razbila na planinu?"

P: Ne shvaćam. Nebih to pitala jer znala bih da je duga lom svjetlosti kroz vodu ili led u atmosferi.

O: To je ono što znaš. Ali, tada opet, kako vi znate da je nešto, u stvari, istinsko prikazivanje realiteta?

P: Neznamo.

O: Jedini način da rješimo ovaj problem kad pitate o kompliciranoj stvari, je da pitate vrlo jednostavna korak-po-korak pitanja bez predrasuda. Da bi to učinili, netko mora uzeti pauzu i osvrnuti se, i uzeti si vremena da bi formulirao pitanja pažljivo, da bi bio siguran da su jednostavna, postepena pitanja i bez onih koja sadrže predrasude.

P: Dobro, u doživljaju koji sam iskusila, osjetila sam paralizu svog tijela. Što je uzrokovalo tu paralizu?

O: Da. Separacija ( odvajanje ) svijesti. Što se definira kao na bilo kojoj točki na putu gdje nečija svijest postane tako totalno fokusirana na nečiji misaoni sektor da se svi ostali nivoi svijesti privremeno odstupe, tako radeći to da bude moguće postati svjesno nečijeg fizičkog realiteta zajedno s nečijim mentalnim realitetom. To daje impresiju onog što se opisalo kao paraliza. Da li razumijete?

P: Da. I što stimulira taj totalni fokus svijesti?

O: Događaj koji skrene, privremeno, mentalne procese.

P: I koji događaj može skrenuti mentalne procese u tolikoj mjeri?

O: Bilo koji broj.

P: U ovom specifičnom slučaju, koji je to bio?

O: Bio je presjecanje energija uzrokovano konfliktnim misaonim centrima.

P: Koje energije su se presjecale?

O: Bilo koje dvije jedinice presjecanja realiteta, to uzrokuju, što bi mogli nazvati kao neslaganje, koja, za nemjerljiv iznos onog što bi vi nazvali vrijeme, koje je, naravno, nepostojeće, kreira neegzistirajuće, ili stopira pokrete u svim funkcijama. To je ono što bi znali kao konflikt. Unutar, ili kroz bilo koje presjecanje, nasuprotnih entiteta, uvijek pronađemo nulto vrijeme, nulte pokrete, nulti prijenos, nulto izmjenjivanje. Sad, razmislite o tome. Razmislite o tome pažljivo.

P: Da li to znači da sam, u biti, bila u stanju neegzistiranja?

O: Pa, neegzistiranje nije baš propisni izraz, ali ne-tekuća egzistencija bi bio bliži. Da li razumijete?

P: Da. Smrznuta, tako?

O: Smrznuta, tako.

P: Ima li kakve dobrobiti za mene iz tog doživljaja?

O: Svi doživljaji su potencijal za dobrobit.

P: Da li je bilo kakve štete za mene u tome?

O: Svi doživljaji imaju potencijal za štetnost. Sad, da li vidite paralele? Govorimo o suprotnim silama u prirodi, kad one dolaze skupa, rezultat može biti skroz od ekstrema jedne strane, pa do ekstrema druge strane. Ili, mogu ostati savršeno, simetrično u balansu na sredini, ili djelomično u balansu na jednoj ili drugoj strani. Zato su svi potencijali realizirani u točkama presjeka u realitetu.

P: Da li je jedna od energija koja se presjecala sa drugom energijom, energijom koja predstavlja ono tko sam i što sam?

O: Pa, sad, opet skrećeš.

P: Da li sam jedan od misaonih centara bila ja?

O: To je pretpostavka da si ti, kao što je definirano onim što te čini, ili kako bi definirala sebe kao "ja", sama po sebi misaoni centar.

P: Pa pokušavam to saznati pomoću tih pitanja. Ne pretpostavljam ovdje ništa, samo pokušavam saznati što se ovdje dešava!

O: Dio onog što si ti je misaoni centar, ali ne i sve od toga što si ti. Dakle, zato je nekorektno reći: "Da li sam jedna od tih konfliktnih energija ili misaonih centara, ja?"

P: Da li je jedan od tih konfliktnih misaonih centara ili energija, bio neki dio mene?

O: Da.

P: I da li je on potisnut radi interakcije s energijom misaonog centra koji je dio ili sve nečega ili nekoga drugog?

O: Ili, da li je ono što se dogodilo, konflikt energije jednog misaonog centra koji je dio tvog misaonog procesa i druge energije misaonog centra koji je drugi dio tvog misaonog procesa? Mi te pitamo ovo pitanje i omogućavamo da promotriš.

P: Da li je to?

O: Mi te pitamo to pitanje i omogućavamo ti da ga sagledaš.

P: Da li se ikad desi da individue koje smatraju ili misle da su doživjeli "otmicu", zapravo, da su bili u interakciji sa nekim dijelovime sebe?

O: To bi bila vrlo dobra mogućnost. Sad, prije nego pitate iduće pitanje, zaustavite se i sagledajte malo za trenutak: koje mogućnosti to otvara? Ima li tu nekih ograničenja? I ako ih ima, koja su? Nije li to područje vrijedno istraživanja?

P: Dobro, pomozite mi tu...

O: Na primjer, samo jedan da "svarite". Što ako bi se scenarij otmice mogao desiti tamo gdje tvoja projekcija duše, tamo što vi smatrate kao budućnost, gdje se može vratiti natrag i oteti vašu projekciju duše u onom što vi opažate kao sadašnjost?

P: Oh, dragi ( bože )! Da li se to dešava?

O: To je pitanje za vas da se zapitate i sagledate.

P: Zašto bi si ja to učinila? J: Da bi stekla znanje iz budućnosti.

O: Nema li tu vrlo mnogo mogućih odgovora?

P: Pa, to izgleda vrlo zastrašujuće i negativno iskustvo. Ako je to slučaj: A) možda to nije moja percepcija, ili B) tada, u budućnosti ja nisam dobra osoba! J: Ili možda budućnost nije vrlo ugodna. I znanje koje si stekla o tome, nije ugodno.

O: Ili da li je to jedna moguća budućnost, ali ne i sve moguće budućnosti? I nije li put slobodne volje povezan sa svime time?

P: Bože! Nadam se da je tako.

O: Sad, da li vidite dobrobit u tome da malo usporite i da nemate predrasude kad pitate pitanja od velike važnosti? Vidite, kad ubrzate prebrzo u progresu učenja i stjecanju znanja, to je kao preskakanje ceste bez zaustavljanja da pogledate na tlo ispod sebe. Netko preskoči zlatne kovanice i drago kamenje koji su sadržani unutar kamenja u cesti.

P: Da pauziramo na trenutak. ( Laura napušta sobu )

O: Da li bilo tko drugi ima pitanja?

P: J: Mislim da ću pričekati dok se Laura vrati.

O: Ako je to tvoj izbor.

P: SV: Laura je u velikom konfliktu sa sobom; znam to kao činjenicu. Možemo li joj mi pomoći ili je to nešto što ona mora učiniti sama?

O: Kako znaš da je to činjenica?

P: Kad radim na njoj, to je kao opažam, ono što čujem i što vidim i osjećam.

O: Predlažemo da to istražiš još dalje.

P: ( Laura se vratila ) L: Sad, vratimo se na to potiskivanje energija. Da li je potiskivanje energija, kao što smo diskutirali, da li je to nešto što se može desiti i dešava se bilo kome u nekoj točki od njih mnogo u njihovoj egzistenciji kad se naprave takvi izbori?

O: Mi žalimo jer te informiramo da ideš prebrzo i skačeš ispred sebe.

P: Dobro, kad se dogodi taj događaj, da li ću pretpostaviti da se jedan dio mene, možda buduće ja, naravno ona su sva simultana ali da se tako izrazim, može vratiti i biti u interakciji s mojim sadašnjim ja zbog nekog razloga izmjene?

O: Pa to je pitanje koje je najbolje ostaviti za tvoje vlastito otkrivanje jer ćeš steći mnogo znanja pomoću sagledavanja toga svega, više nego da tražiš odgovore ovdje. Savjet koji smo ti dali, napravit će to da ćeš steći mnogo, vrlo mnogo znanja pomoću sagledavanja tih pitanja o sebi, a i mreža sa ostalima također. Nemoj biti isfrustrirana odgovorima koje ćeš steći kroz vlastito sagledavanje, i oni će tebi biti istinsko prosvjetljenje i doživljaji koji će slijediti bit će vrijedni tisuću života, ugodnih i u uživanju.

P: Dobro, samo nekoliko dana prije tog iskustva, doživjela sam nekoliko glavobolja donijetih vojnim interakcijama. Željela bi znati koji je bio izvor tog ekstremnog, iznenadnog bola?

O: Nisi li sebi to već odgovorila?

P: Ne zadovoljavajuće.

O: Ne. Tako ti to percipiraš, kao nezadovoljavajuće.

P: Pa, imam nekoliko izbora i nisam niti jedan selektirala kao jedini.

O: Onda, selektiraj jedan.

P: Što ako selektiram krivi?

O: Nećeš.

P: Dobro, također izgleda da je vezano sa tim iskustvom, jer sve te stvari su se desile u ciklusu, je to da je doživljaj kad je SV radila na meni, iznenada sam vidjela kroz bljesak sebe vezanu na križanu zraku, križanih u obliku slova X, i u očekivanju da ću biti požderana od lava jer je upravo trgao moju ruku iz mog ramena. Da li je to otvaranje izlaza prema drugom životu?

O: Kako netko normalno pristupa takvim informacijama?

P: Pa, to se normalno radi kroz hipnozu, ali budući da tu nema nikog u okolini tko bi hipnotizirao MENE, tada ću ostati "hladna" oko toga.

O: Rekla si da nema nikoga oko tebe tko bi te hipnotizirao?

P: Tko?

O: Pitali smo pitanje.

P: Pa, tako izgleda.

O: Vrlo interesantno. Hmmm. Očito je svijet limitiraniji nego što smo mislili da jest.

P: T: Da li je F.-kov san značajan?

O: Prije nego što odgovorimo na to pitanje, čuli smo nekog od vas da je rekao "Odabrali smo Lauru da bude žrtva večeras". To nije cilj bilo čega od ovoga. Svrha je da vam se pomogne da steknete istinsko znanje što se jedino može učiniti pomoću otvaranja vaših vlastitih kanala. Mi smo više nego sretni da vam asistiramo na bilo koji mogući način, pa ipak, bilo bi štetno za vas da se potpuno fokusirate na našu asistenciju, nego na vaše vlastite mogućnosti koje su istinski i kompletno neograničene. Sad, na percepciju o izabiranju žrtve, kako ste vi to opisali, to je samo percepcija. Proces učenja je ponekad težak kad se radi veliki iznos u progresu i mi pohvaljujemo Lauru zbog truda kod učenja koji je iskren i dosljedan. Nema razloga da ikad gledate da je ona, ili bilo tko drugi prisutan, izabran za žrtvu, kad netko uči, kad netko pokušava steći istinsko znanje, to se može vidjeti kao teško, pa ipak, to je, dugoročno, vrlo korisno. I opet, dok mi možemo izgledati kao da grdimo, mi upozoravamo da ne grdimo, mi smo samo otvoreni kad nas se zamoli da smo otvoreni. I ako osjetimo da su nečije mentalne energije divertirajuće ili da se rasipaju, često vratimo ono što izgleda kao oštar odgovor radi toga da probamo ponovo fokusirati nečiju pažnju. Jer to je način na koji ste vi svi navikli radi te svrhe. Kao što ćete sada znati kako da pristupite svojim pamćenjima ( memoriji ), to je i instinktivno u vašim umovima i u vašim dušama. Savjetujemo da napravite pauzu i osvrnete se na to jer ćete vidjeti, ako to učinite, da je istina što smo govorili.

P: Govoreći o istinama, imali smo ranije diskusiju, i nekako smo znatiželjni da li će zakon o slobodnoj volji zahtjevati da neke informacije koje primimo kroz ovaj izvor budu a) iskrivljene, b) krive?

O: Pa, ne želimo zatvoriti bilo koju mogućnost na odgovor na to pitanje, ali ćemo predložiti da ako je tu nekih neistina, možda je jedan mogući odgovor, zašto bi razmišljali oko toga što smo ranije rekli, što bi bile predrasude. Predrasude mogu biti sadržane unutar samog pitanja, ili mogu biti sadržane unutar očekivanog odgovora. Bilo koje od toga može prekinuti ili iskriviti tok energije na takav način da stvori razne stupnjeve od onog što bi netko mogao vidjeti kao korektnost odgovora.

P: Dakle, predrasude koje su dio svih u sobi s obzirom na ono što bi trebalo biti ili ne, ili moglo bi ili ne, može utjecati na kreiranje odgovora?

O: One mogu divertirati energetski tok kao što smo spomenuli ranije kad si pitala o svojem vlastitom doživljaju. Ako se sjećate, upozoravali smo vas neprestano da ne uključujute predrasude bilo u vašim pitanjima ili u vašim očekivanim odgovorima. To je bio pokušaj s vaše strane da vam se pomogne da steknete vrijedne informacije i da vam pomogne kako steći vrijedne informacije, što vas vodi uveliko k proširenju vaše vlastite baze znanja. Opet, upozorili smo vas također da ne gledate naše pokušaje kao grđenje, već kao asistenciju.

P: Dakle, predrasuda je bila moja pretpostavka o tome što se desilo, ili se nije desilo, već je to bila "otmica", ili bilo što, i moja pitanja su bila u okviru te predrasude? I htjela sam čuti odgovore koji bi potvrdili moje percepcije?

O: Da.

P: Gdje se još predrasude mogu ubaciti?

O: Pa, opisali ste najvažnije mogućnosti. I vaše vlastite refleksije, vaše vlastite lektire vaših vlastitih misaonih centara mogu, a i napravit će bilo koji i sve moguće odgovore.

P: Mogu li predrasude koje sputavaju ili iskrivljuju informacije, također dolaze iz duhovnih privjesaka od bilo koga, ili od svih nas?

O: To je moguće, iako vrlo upitno.

P: Ako je netko, ili bilo tko od nas imao privjesak koji je izmjenio naša razmišljanja ili emocije, može li naše promjenjeno razmišljanje ili osjećaji, kreirati predrasude koje bi iskrivile informaciju?

O: Pa, upitno je da neko ograničenje u mogućnostima. Tu su samo varijabilni stupnjevi potencijala. Pa ipak, opet, mi smo oprezni prema bilo kojim predrasudama kad nas se pita, bilo vi, ili kad mi pristupamo univerzalnoj bazi znanja koje je uvijek tu, vama na raspolaganju. Na primjer, kad kažete "Duhovni privjesak", to je smatranje, ili opet, izražavanje predrasude, da takva stvar postoji, ili da postoji na takav način da bi bio obično problem. Bilo koja od ove dvije mogućnosti na putu, je predrasuda. Na primjer, što je duhovni privjesak?

P: Što je duhovni privjesak?

O: Ne, mi smo vas prvo pitali.

P: Pa, mislim da je to jednostavno ono kako je bilo opisivano i izloženo tokom stoljeća kroz interakcije.

O: Tko je opisao i izložio to?

P: Mnogi individualci su to izložili i to su opisali i doktori, psihijatri, svećenici, šamani, psiholozi, egzorcisti, moje osobno iskustvo kad sam radila s time, i ja ne kažem da je to neophodno drugi entitet ili biće, jer se može identificirati i kao ta osoba. Mislim da je to potpuno moguće da to jednostavno bude nešto, neka energija koja je spakirana ili sadržana unutar te osobe, koja je te prirode, i ima svoj vlastiti život, možda.

O: To je dobro.

P: Mislim također da kad netko prođe kroz akcije duhovnog oslobađanja, zbilja nije bitno da li je njegov bratić Harold koji je došao živjeti u tvom lijevom ramenu, ili bilo gdje, i da su to godine bijesa, pakirane u tvojem desnom bedru, ili bol iz prošlog života u tvojem srcu, niti jedna od tih stvari nije važna. Ono što je važno jest: da li radi tehnika kojom ih se oslobađate?

O: To je lijepa teorija, ali predlažemo daljnje proučavanje. Jer, uistinu, kao što znate, duboko unutar sebe, vi ne možete znati da su te stvari stvarne. I, ako su one stvarne, u kojem segmentu realiteta one borave. Vi jedino možete pretpostaviti da je njihova egzistencija onakva kakvom ste ju opisali.

P: Pa, rekla sam da nije važno tko su oni, nego da posao oslobađanja djeluje. J: Ili da ti percipiraš da radi. L: Daje ti skripte da napraviš promjenu na sebi.

O: Originalno pitanje koje smo pitali bilo je: Kakve to ima veze s predrasudom koja utječe na energetski tok rasipanja informacija.

P: Pa, ako osoba ima zakačenu energiju ( privjesak ), što god ona bila, može taj tip predrasuda ili tu vrstu energije, kreirati predrasude koje onda ograničavaju energiju?

O: Pa, to je zasigurno jedna mogućnost. Ali, kao što smo rekli, predlažemo daljnje proučavanje.

P: Proučavanje u smislu knjiga ili u smislu rada sa individualcima?

O: Sve od toga i onda još neke.

P: T: Da li je F-kov san bio značajan?

O: Možemo zamoliti da budeš specifičniji u tvom pitanju?

P: San koji nam je F. prenio ranije ove večer o tome da je bilo druge sile, drugog entiteta ili grupe entiteta koji su bili umješani u ono što se dešava.

O: Pa, to nije područje u kojem bi mi željeli da vi budete precizniji. Mi smo svjesni sna koji je opisan, ali mi vas pitamo da budete malo precizniji oko izraza "značajan" jer...

P: Pa, da li je važno ono što mi radimo? Da li je to bila točna informacija?

O: Opet, mi upozoravamo da nemate predrasude u oblicima vaših pitanja jer iz izraza "važno" i "značajno" proizlazi generalizacija nivoa intenziteta realiteta, što se može vidjeti različito iz različitih povoljnih točaka. Drugim rječima, što je važno jednom, ne mora biti važno drugom. Što je značajno jednom, to nije i drugom. Sve to može zbunjivati oko toga što je važno i značajno i koje su definicije važnosti i značaja. Zato, molimo vas da odstranite ta dva izraza, pažljivo postavite pitanja, i onda ponovno pitajte to isto sa specifičnijim izrazima.

P: Koji je izvor informacija koje je Frank primio u svojem snu?

O: Pa, zapravo, to je skakanje ispred onog iz prethodne misaone forme koju je iznio drugi pojedinac, što kreira konfuziju i također, ograničava energetski tok pomoću toga što ga raspršuje.

P: T: Da li je riječ "ispravno" prihvatljiva?

O: Prihvatljiva za što?

P: U vezi pitanja.

O: Molimo vas da pažljivo formulirate pitanje koje ste željeli pitati i onda ga pitajte u kompletnoj formi.

P: Da li su tu umješane i druge sile oko ovog što se dešava na planeti, tj. manipuliranja Reptoidnih bića na način da manipuliraju ljudima?

O: Mi ne želimo da to izgleda kao grđenje, ali pokušavamo vam pomoći da steknete znanje. I, kao što smo ranije istaknuli, formuliranje pitanja je vrlo važno u ovom procesu. Pitali ste prije, u jednoj posebnoj sesiji, da li nešto drugo može uzrokovati da odgovoreno bude nešto drugo nego istinsko, u najboljoj definiciji toga što je istinito. I, odgovor koji smo dali bio je da bilo koji stupanj predrasuda ili očekivanja odgovorenog. Zato, mi ponovo moramo upozoriti, da se pokušate suzdržati od bilo kakvih predrasuda ili očekivanja odgovorenog. I, predrasuda može biti, opet, u nekom smislu, unaprijed pretpostavljena egzistencija. Da li nas pratite?

P: L: Dakle, mi čak neznamo da li Lizziji egzistiraju ili ne.

O: Pa, prije smo vam dali informaciju da takvi entiteti postoje. Pa ipak, pitanje nije ekvivalentno egzistenciji onog što je opisano sve dok potvrda da takvi entiteti postoje i da su važan dio pitanja koje je postavljeno. Molimo, nosite se s nama i budite strpljivi. Steknuti rezultati će biti korisni za sve.

P: T: Ne razumijem... Ima li tu drugih snaga umješanih u ove događaje na ovoj planeti, na trećem denzitetu, o kojim nismo diskutirali u prijašnjim sesijama?

O: Možda bi bilo od pomoći da ponovno promotrite o tome koje sile imate na umu. I onda, jednom kad opišete te sile, mi možemo odgovoriti na vaše pitanje kompletnije i, još važnije, ispravnije.

P: L: Mogu li ja pitati pitanje?

O: Uvijek možete pitati pitanja.

P: Da li je Frankov san ispravno predstavljanje igri energija na planeti, trenutno?

O: Pa, kao opisano od prisutnih, u generalnom pogledu, kreće se u dobrom smjeru, pa ipak, dane informacije su bile nekako podijeljene ili prelomljene. Nije bilo dobrobitnih povezanosti radi činjenice da subjekti na koje se to odnosi, nisu imali kompletno sjećanje danih informacija. To se može smatrati kao jednostavno vodstvo, ali ne kao kompletna baza podataka.

P: Možete li nam dati sada, te informacije koje su dane Franku u njegovom snu?

O: Pa, da, to bi bilo dostižno, ali bi to zahtjevalo vašu pažnju oko otprilike 52 jedinice onog što vi mjerite kao sati, da bi dali adekvatno otvaranje informacija koje su prije dane Franku. I, mi vjerujemo da vi nebi bili voljni participirati toliko dugo vremena, ili da bi bili u mogućnosti fizički izdržati.

P: Mogu li dati post-hipnotičke sugestije Franku da bi se mogao sjetiti svega ovoga?

O: Naravno.

P: Mogu li pitati, da li je Frank bio izložen tolikim napadima, točno?

O: To je teško za odgovoriti jer je to blizu, kao što mi možemo pristupiti misaonim formama, da budemo točni. Pa ipak, tu su konfliktne misaone forme. Misli koje dolaze od vas u ovom posebnom slučaju, su zbunjujuće. Ako bi mogli biti malo više specifični, bilo bi od pomoći.

P: Onda, da pitam direktno. Zašto sam bila pod nekoliko toliko jakih fizičkih, materijalnih i emocionalnih napada zadnjih 6 mjeseci? Frank misli da sam pod tolikim napadima jer radim i krećem se prebrzo u stjecanju znanja i pokušajima proširivanja informacija, što me je prejako nabilo i zato me izložilo tolikim protunapadima.

O: To je imalo potencijal da bude djelomično točno u smislu da proširuješ informacije, možda manje oprezno nego bi trebala. Stjecanje informacija nema potencijale za napade iz bilo kojeg posebnog realiteta. Pa ipak, širenje informacija DA, jer oni koji postanu svjesni, postaju ojačani. I, u bilo kojoj borbi između dvije suprotne strane, uvijek je opasno dozvoliti bilo kome da postane jači bez realizacije posljedica.

P: Dakle, ja mogu nastaviti tražiti informacije, sve dok ih zadržavam za sebe?

O: Ti imaš slobodnu volju da učiniš što god te volja. Ali, kad kad to stavimo u okvire ovog pitanja, tamo gdje je opasnost, to je pretpostavka da se tiče opasnosti za tebe. I, ako je to slučaj, mi ćemo biti sretni da damo savjet kad god zatreba.

P: Pa, upravo sad je potrebno. Skoro sam potpuno oslabila psihički i materijalno, što kreira nekoliko barijera da se fokusiram i koncentriram, i također, mojoj mogućnosti da asistiram drugim ljudima.

O: Onda, možda je istina da bi trebala biti oprezna kod toga kako da proširiš informacije i kako da proširiš stečeno znanje, gdje i kada. Ne kažemo da trebaš prestati, već da promisliš oprezno prije nego to napraviš, kao i da uvidiš koje će posljedice imati. I onda će te tvoji instinkti voditi u pravom smjeru. Opasnosti su uvijek tu kad netko nastavlja prebrzo, instinkti mogu biti prevaziđeni i postati zbunjeni s drugim energijama misaonih formi, i zato otvaraju nekog za napade i druge neugodne mogućnosti.

P: Pa, ako obećam da nikome neću reći, dam zavjet, može li mi jednostavno to sve prestati?

O: Nije neophodno prestati, samo budite oprezni kako to činite. Tok informacija nije nikad štetna stvar. Kao što smo prije opisali, OPS uključuje ograničenje i privlačenje energija, i fokusiranje unutar sebe. OPD orijentacija uključuje tok energija prema van, fokusiranje iz sebe prema van. Zato, prolaz informacija, ili širenje informacija je jako od pomoći i pomaže OPD orijentaciji. Ali, netko također mora biti svjesan opasnosti koja je uključena. Netko ne smije izgubiti kontrolu nad tokovima i mogućnostima koje bi mogle rezultirati time. Tu je mjesto gdje treba biti jače oprezan. Vi se trebate prilagoditi. I napad može stići iz brojnih izvora, iz bilo kojih razloga. Nije to uvijek zbog istog razloga. I, naravno, tu je kratkovalni i dugovalni ciklus. Kratkovalni ciklus je onaj koji se brže zatvara. Dugovalni je onaj koji se sporije zatvara, zato i treba veći iznos vremena, kao što ga vi shvaćate, da se zatvori. Zato to također uključuje i kompliciranije stvari. To je samo jedan primjer kako napad može biti rezultat onoga što smo upravo opisali.

P: Može li napad biti ostatak iz drugog ciklusa?

O: To je jedna mogućnost, naravno.

P: Možete li nam dati kakve savjete, kako da upravljamo našim putem u takvim situacijama?

O: To je VRLO težak misaoni koncept.

P: Pa F. i ja smo izgleda  neprekidno suočeni sa stvarima u financijskim tokovima, i izgleda da je to jedan od primarnih načina napada na nas u ovom trenutku. Kako možemo prevazići to?

O: Da li nas pitate kako da napravite više novca?

P: Pa da!

O: Draga Laura! Vi ste trenutno u poziciji doslovce tisuća mogućnosti da postignete taj cilj, zar ne?

P: Za sve treba novaca!

O: Opet ide ta predrasuda. Mi smo dali toliko hrane za razmišljanje u tom području da bi pomogli da naučite, da sagledate, da namjeravate.

P: To je prilično teško učiniti kad netko brine.

O: To je interesantno. Vi ne možete namjeravati ili sagledavati kad ste u brizi o vašem idućem obroku. Tada nagađamo, da to znači da nitko u 3. denzitetu nije ikad bio u mogućnosti da sagleda ili namjerava dok je brinuo što će jesti u idućem obroku. Hmmmmmm.

P: Stvar je u tome što u konstantnom stanju brige, dolazi druga kriza, svakog dana, neprestana briga, eventualno potroši osobu i dovodi je do točke gdje se više ne može fokusirati na bilo koje druge stvari.

O: Možda netko može rješiti krize pomoću fokusiranja na druge stvari? Vidite, kad vi ograničite tok, vi ograničite kanal. I kad ograničite kanal, vi zatvarate mogućnosti. I vi to činite teškim, ako ne i nemogućim za vas da vidite ono što je tamo. Drugim rječima, očito postaje zaboravno radi ograničavanja toka. Zato smo mi preporučili bez ikakvih rituala, jer rituali ograničavaju tok, i zato ograničavaju mogućnosti. I, ono što ste opisali kao situaciju "užasnih vrata" ( dire straits, prim. prev. ), kao što ste to nazvali, financijski pritisci velikih magnituda vas ograničavaju. Ali zapravo, to je vaša koncentracija na isto, ono što ograničava, ne situaciju samu po sebi. I uvidjeli smo da je teško za vas da fokusirate vaše brige, ili, važnije da se otvorite prema toku kanala. Ali, to zaista, nije nemoguće. Posebno za individue jake kao što ste vi. To je ono što izaberete da napravite, ne što vi MORATE napraviti. To je ono što vi IZABERETE da napravite.

P: Dakle, kažete da je ova situacija rezultat moje vlastite ograničenosti, a ne rezultat napada?

O: Ne, situacija može biti rezultat bilo kojih i bilo kakvih mnogobrojnih stvari. Ali, potraga poslije odluke o tome može biti ometana svojim vlastitim izborom da se koncentrira na problem, a ne da se otvore kanali i potraži rješenje. Mi nikad nismo napomenuli da ste vi bili jedini odgovorni za kreiranje svoje vlastite financijske situacije, nego da ste vi možda i djelomično odgovorni za sprečavanje rješenja problema, to je sve.

P: Da li je to također i slučaj kod Franka?

O: Naravno.

P: Još nešto na tu temu? Rekli ste "otvaranje kanala..."

O: I ne koncentrirati se na problem, već rađe na rješenje, pomoću otvaranja toka. Odgovori vam dolaze kad otvorite tok.

P: I što bi mogao biti taj odgovor?

O: To je na vama da otkrijete!

P: To sam i mislila. T: Što je svemirski kotač?

O: Kosmički kotač? Što ti je dalo ideju da postoji "kosmički kotač"?

P: Jednostavno mi je palo napamet malo prije.

O: Pa, naš najbolji savjet je: kad bilo što padne na pamet u vašu glavu, slijedite to sve dok možete, jer tamo leže vaši odgovori. Zar to i ne činite?

P: Zasad toliko daleko mogu...

O: Toliko daleko koliko možeš? Što te sprečava da to učiniš?

P: Pa, hvala vam na vašim odgovorima večeras.

O: Nisi li odgovorio na svoje vlastito pitanje?

P: Nekoliko njih. Hvala vam.

O: Nema na čemu, i drugi put.