Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-06-17


17.06.1995.  Frank direktno kanalizira, Laura, SV, TR i JR

 

P: L: Kada se uspostavi veza, molimo javite sa "Spreman sam". ( pauza ) Da li ste spremni?

O: Da.

P: Dobro, imamo pitanja i mislim da će TR početi večeras. T: Kako je umro FDR?

O: Radi izljeva krvi u mozak.

P: Onda, to je bila prirodna smrt?

O: Da. Sve smrti su prirodne.

P: To nije bila smrt uzrokovana od nekog drugog?

O: Mi ne razumijemo aluziju.

P: On nije bio ubijen na neki način?

O: Ne.

P: L: Što je s Papom John Paul-om I? Papa koji je služio jedan mjesec? Molimo govorite što je moguće glasnije i razgovjetnije.

O: Komfor subjekta koji je korišten kao kanal ili tunel je najvažniji faktor kod razgovjetnosti i glasnijeg govora. To može biti korisnija metoda za kanaliziranje informacija ako su sve okolnosti na optimalnim nivoima.

P: Što još možemo napraviti za komfor? ( ugođaj )

O: Smješteni objekt, koji je desno od subjektove glave, nekako koči protok energije. Molimo postavite neku vrstu pomoćnog objekta ili se oslonite na lijevu polovicu glave subjekta.

P: ( napravljena su podešenja ) SV: Da li je ovako bolje? J: Predlažem da se to izravna prije neo on čak i padne u trans. L: Ja bih, ali on je toliko tvrdoglav da neće slušati moje prijedloge. Kaže: "Dobro sam", ali onda to nije. Natrag pitanju, što je uzrokovalo smrt Pape, John Paul I.

O: Nažalost, kao što smo vam već rekli, ponekad pitate pitanja na koja vam nećemo moći odgovoriti. Ne zbog toga što se neznaju odgovori, već radi toga što znanje odgovora na to, moglo bi vam naštetiti.

P: T: Pa, to je odgovor na ono. On nije umro prirodno.

O: Špekuliranje je neškodljivo kad se usporedi s nepobitnim, potvrđenim znanjem.

P: L: Dobro, SV je imala pitanje o kojemu smo ranije diskutirali, ovog tjedna, a ono jest: što se dešava kad, letjelica koja je opisana kao "Vanzemaljska", počinje brzo bljeskati, za razliku kad pulsira ili jedva trepće. Drugim rječima, što su razne konfiguracije svjetlosnih zračenja iz njih i što ona prikazuju?

O: Interesantno je kad izložite mnogobrojna pitanja. Molimo izaberite jedno.

P: Da li što pokazuje NLO kad se njegovo stanje, aktivnost ili status mijenja kad mijenja svoje emitiranje svijetla?

O: To je zbunjujuća misaona forma.

P: Dobro, recimo da je specifičan NLO viđen. Kad je prvi put viđen, pojavljuje se kao metalni. Za koji trenutak on počinje sjajiti u nekoj drugoj boji. Onda, poslije nekoliko minuta, on počinje treptati - bljeskati vrlo jakim svjetlom. Što bi to moglo pokazivati?

O: Mi ne želimo otežavati, ali pojam "treptati" ( strobe, prim. prev. ) još uvijek nam nije jasan. To je izgleda umjetna konstrukcija vašeg nivoa s kojim mi nismo familijarni.

P: Pa, jednostavno promjena iz sjaja u zasljepljujuće bljeskove.

O: Pa, vi morate biti svjesni, prvo i prvo, kao što smo vam već rekli prije, i kako ste već zapravo imali i stekli neko znanje iz ostalih izvora prije vaše komunikacije sa nama, čitava tema u vezi NLO-a, ekstremno varira i ima mnogo "lica" po prirodi i ne predstavlja bilo čije stanje, entitet, izvor entiteta, načina transporta, nivo denziteta, ili bilo što vezanog uz to.

P: Drugim rječima, mi bi trebali specificirati posebno viđenje i stanje da bi dobili odgovor na takvu vrstu pitanja ili takvo pitanje?

O: Pa, da vas pitamo, nebi li to bio najmudriji pravac akcije?

P: J: Mislim da imam izlaz iz ovog. Recimo da se to pitanje odnosi na tip viđenja koja su bila tipična u području Zaljeva gdje su...

O: Budite svjesni činjenice, molimo, da je čitava Zaljevska situacija prilično interesantna na mnogo načina. I, kad kažemo "prilično interesantna", mi smo subjektivni gledajući subjektivno iz vaše točke gledanja. Tu ima mnogo toga više što se dešava... ( J: A-ha. ) ... nego što izgleda... ( J: Slažem se. ) ... opet, iz vaše perspektive... ( J: Mi smo svjesni toga. ) ... ne iz naše perspektive, jer mi znamo što se dešava tamo. I to nas donosi na drugu točku koja bi trebala biti uzeta u ovom slučaju, bez namjere igre rječima ili uvrede, da izgleda da vaš pravac ispitivanja, u ovoj posebnoj sesiji, ne izgleda da je u formi razvoja, već pokušavanje nalaženje odgovora na misterije, i ako bi se oni pronašli, mogli bi vam prouzrokovati poteškoće. Na primjer jedno je smrt Pape John Paul-a I ( Ivana Pavla I ) kao što ga vi zovete, i drugo Zaljevski Rat. Da znate odgovore na ta pitanja, možemo vas uvjeriti da nebi prošlo mnogo vremena, kao što vi mjerite vrijeme, kad bi to rezultiralo posljedicama koje nebi bile vama prijatne. To je zbog svih entiteta, na koje se sve to odnosi, su striktno OPS, i u stvari, umješani u to, a ako bi se to sve otkrilo, bilo bi povrede nastojanjima onih koji su OPS na načine da oni gledaju OPS. Dakle, nije moguće za nas da idemo u neke velike detalje o svjetlima koja su viđena u Zaljevskom ratu, jer bi bilo moguće da se vi umješate i zaključite iz danih informacija, razne stvari i dijelove, što bi vas vodilo znanju koje trenutno najbolje da neznate. Da li razumijete?

P: T: Vi sugerirate da bi nekad u budućnosti moglo biti moguće i nama od pomoći da znamo te stvari?

O: Pa, mi iskreno ne pokušavamo sugerirati, već više, komunicirati, i namjera komunikacije je bila da istakne da bi to bilo korisnije, možda, da steknete svijest o tim subjektima u detalje onda, kao što vi to zovete vaša budućnost, nego onda, kad vi to opisujete kao vaša sadašnjost.

P: J: Dakle, ponekad je znanje ( TR se ubacio i oba komentara su izgubljena ) T: Znanje bez razumijevanja...

O: Netočno. ( J: Ja sam... ) ... Znanje štiti, ali imamo staru poslovicu u vašem svijetu 3. denziteta ( J: Znam što slijedi... ) ... malo znanja je opasna stvar... ( J: Shvatila sam! ) ... i mi bi dodali na to da "mali dio znanja je neznanje u potpunosti". Razumjeli?

P: L: Da... J: Da li je to poput onog "Znanje van konteksta je opasno"?

O: To bi također bilo točno.

P: L: Pa, budući da ne idemo nikuda s tim pitanjem, imam drugo... prije nekoliko dana, napravila sam sesiju s mojim sinom da ispitamo događaje koji su se desili 16.08.1993., u mojem bazenu, gdje je viđeno nekoliko objekata od svih nas, neka vrsta prekretnice za sve nas. U toj sesiji hipnoze, poslije dva-tri prolaza kroz tu temu, on je primjetio da to u stvari nije bilo viđenje nečega, već zapravo situacija otmice. Da li bi to bilo korektno?

O: Što vi mislite?

P: Ono što znam sada, mislim.

O: Razlog što vas to pitamo jest, opet moramo ponoviti, radi toga što vaše znanje će biti sve više i više postignuto pomoću alata koji imate u vama, i mi smo sretni da vidimo da to radite. Ali vi morate vjerovati u svoje vlastite mogućnosti da bi pristupili informacijama koje trebate, kroz vaša vlastita nastojanja.

P: Jednu stvar je primjetio za vrijeme sesije, i to me malo škaklja i željela bi malo prokomentirati na tu temu, a ta je da prema kraju sesije, kad sam pitala što se desilo, on je rekao da je bio "uzet djelomično i vraćen natrag zrakama bez dobrobiti "bolnog suspenzora" ( pain suppressor, prim. prev. )". Tada je to značilo da je bio demolekulariziran pomoću neke vrste naprave koja se koristila, bez korištenja dijela za suzbijanje bola, i da proces atomske demolekularizacije ili remolekularizacije može u stvari biti bolan, i da uzrokuje bol. Da li je to točno?

O: Moguće. Čitav proces otmice može biti stresan, ali, na varijabilnim nivoima, i naravno, mi vas moramo podsjetiti da, kao i sve ostalo, to je vaša osobna percepcija realiteta što je najvažniji faktor, ne samo neko gledanje vaše vlastite percepcije realiteta.

P: Ne razumijem što ste mislili time. Ima li kakve naprave koja... da li boli kad se rastavi na dijelove molekularno, uvuče zrakama na brod i onda vrati natrag? J: Može li to biti bolno za tijelo?

O: Pa, prvo i prvo, vi ste uznapredovali. Da li iskreno vjerujete da zraka svjetlosti dolazi dolje i "uzima vas u komadima", prenosi vaše tijelo fizički na neko svemirsko vozilo, da rade neke vrste ispitivanja ili neke takve stvari i onda ponovo sastave vaše čitavo tijelo bez bolnog suspenzora? To je ono što vi vjerujete?

P: L: Pa, on nije rekao da se to meni desilo, rekao je da se to njemu desilo. J: Nikad nismo čuli izraz pojam "Bolni suspenzor" prije. L: Da, nismo nikad čuli nešto takvo, i da li ja vjerujem da svjetlosna zraka može sići dolje i rastaviti me i ponovno sastaviti, i onda mi nešto učiniti? Pa, iz onog o čemu sam istraživala, mogla bi reći da je to moguće. Mislim, znajući o mogućnostima manipuliranja vremenom tih entiteta, potpuno je moguće da se to moglo dešavati bez bilo kakve svijesti o gubitku vremena uopće.

O: Da, to je istina, ali ipak, mi smo vam govorili u prijašnjim sesijama, detaljno, metodologiju... ( J: Nije istina. ) ... koja je korištena za ono što vi zovete "otmica". I ako ste upoznati s transkriptama koje ste dosad kreirali, vi precizno znate kako se to radi. Vaš opis toga nije kompletno korektan kao iznešen u sesiji hipnoze o kojoj govorite, ili u najmanju ruku vaša interpretacija danih informacija za vrijeme hipnoze, nije korektna. Sad, tu moramo istaknuti, da kada mi napravimo takvu tvrdnju kao što je "ovo nije korektno" ili "ono nije korektno", to je neobično za nas da to učinimo jer je priroda vašeg stanja bića i od svih ostalih, da uključuje razne stupnjeve spajanja iluzije. Zato su, bilo koja i sve mogućnosti, prisutne u najvećem broju slučaja. Pa ipak, kad dvije ili više od tih spojeva iluzije nisu poravnati, onda su, svakako, apsolutna korektnost ili apsolutna nekorektnost, moguće. U tom slučaju, bilo je neporavnatih spajanja. Zato je to, u stvari, totalno nekorektno. I nadalje, da bi objasnili točno čitav proces opet, čak i imamo želju da vi naučite, mi osjećamo da bi vas to odvelo sa pravca učenja, jer je to nekako bolno, ali brinut ćemo se o tome kasnije, glavna stvar je da vam se kaže kako se taj proces dešava. Mi ćemo sada to ponoviti. Molimo, pokušajte zadržati to znanje jer je ono ne samo vrlo važno radi toga što se dešava , možda, u vašem realitetu, onom što bi vi opisali kao vaša prošlost, nego i također u mogućim varijacijama vaše sadašnjosti i onog što bi opisali kao budućnost. To su iskustva o kojima se mora znati potpuno i onako kakva u stvari i jesu. Vi niste normalno maknuti iz vašeg bića 3. denziteta sa jednog lokatora u drugi. Ono što se dešava, je jednostavno. Vremenski period se normalno smrzava, i mi koristimo pojam "zamrznut" u nedostatku boljeg izraza. Ono što to znači je to da vaša percepcija vremena na vašem fizičkom lokatoru, tijelu 3. denziteta, prestaje prolaziti za vrijeme tog perioda vremena, što se zove "nulto vrijeme" ( zero time, prim. prev. ), varijabilno od strane članova vaše ljudske vrste. Ono što se dešava je to da se "otisak" duše, ili ona sama, koja okupira to specifično tijelo koje nastanjuje, silom odstranjuje iz njega, prenese na drugi lokator, i remolekularizira kao odvojeni psihički entitet iz razloga ispitivanja, implantacije, i drugog. Tada, ona je demolekularizirana i otisak duše se koristi u svrhu procesa dupliciranja; onda je demolekularizirana i otisak duše zamjenjuje  u originalnom tijelu u originalnom lokatoru. To je proces koji se dešava. Ponekad, bića 4. denziteta koja izvode otmicu, mogu zapravo napraviti grešku u točkama vremena iluzije 3. denziteta. To može kreirati efekt pojavljivanja alternativnog ili duplog iskustva, dok je u stvarnosti bilo samo jedno iskustvo. To je ono što se desilo u vašem slučaju. Kao što ste vidjeli prolaz dva "broda", u nedostatku boljeg izraza, kad je u stvari, tamo bio samo jedan. To je zbog toga što se vremenski period iluzije nije kompletno poklapao od početka do kraja događaja u nultom vremenu. Pa ipak, normalno, to nije problem. U jako rijetkim slučajevima, nosioc, odnosno subjekt otmice može doslovce naći sebe zamjenjene u vremenskom toku iluzije tako da to može izgledati kao nekoliko sati, dana, tjedana, pa čak i žalosno, godina prije početka događaja, što bi moglo, naravno, uzrokovati usputne efekte kao npr. totalno ludilo i druge takve stvari. Naravno, to se nije dogodilo u vašem slučaju, ali tu je bilo ponekog probijanja iluzije vremenskog toka. Zato ste mislili da ste vidjeli dva broda kad je u stvari bio viđen samo jedan. Sad, najvažnije je da shvatite da razumijete da to nije bio fizički, doživljaj 3. denziteta u svojoj cjelosti. Tu ima otisak duše koju posjeduju sva bića prvog, drugog, trećeg i četvrtog denziteta, kao što već znate, koji je izvučen. Iz tog otiska duše se duplicira ili klonira kopija, ako baš tako želite, koja se pojavljuje u 4. denzitetu, i koja se onda može napraviti, proučavati i tada se otisak vraća u originalno tijelo odkud je i uzeta, u tom denzitetu. To je normalno kako se taj proces radi. Mnogo češće, ako je biće 3. denziteta oteto u totalnoj fizikalnosti, nema njegovog povratka u 3. denzitet. Onda je permanentno maknuto u 4. denzitet. Najčešće se tako dešava, iako u jako rijetkim slučajevima ono se može vratiti natrag u 3. denzitet. No nema potrebe za time jer se kompletno dupliciranje radi svih svrha ispitivanja, promjene osjećaja, i implantiranja, ne mora raditi u 3. denzitetu, već sve se kompletno može napraviti u procesu dupliciranja na 4. denzitetu. Da li razumijete?

P: T: Kako se implant prenese natrag u tijelo 3. denziteta koje je originalno još uvijek tu?

O: Proces kojeg smo mi opisali, koji uključuje remolekularizaciju, je vrlo složen da bi ga sada probali opisati i kako se 4. denzitet prevodi u 3. denzitet. Jedino možemo to da kad se jednom duplicira, klon 4. denziteta, ili duplikat koji je prisutan, svi realiteti 4. denziteta koji okružuju taj duplikat u 4. denzitetu, bit će podudarani sa realitetima 3. denziteta kad god i gdje god se poželi. Jer, efekt koji nastaje je taj da se cijeli nivo denziteta promjeni, ne samo objekt sadržan u tome.

P: L: Dakle, drugim rječima, samo kao otisak duše, kad ide u 4. denzitet, može biti korišten kao matrica da bi se kreirala ugljična kopija, takoreći, i onda sve što se napravi toj ugljičnoj ( karbonskoj ) kopiji postaje matrica koja rekreira tu istu manifestaciju kad se vrati natrag u 3. denzitet?

O: Upravo tako. Sa jedinom varijacijom da je tehnologija korištena za to da bi se osiguralo da implanti, ili dodatni materijal, koji dolazi iz 4. denziteta, budu takvi da će također prijeći jednako u 3. denzitet kroz proces remolekularizacije.

P: Ima li neke metode za koju bi trebali znati ili bi mogli znati, koja bi izvadila ili deaktivirala te implante?

O: Ne, vi niste sposobni to učiniti bez uzrokovanja smrti nosioca. I, usput, molimo ne vjerujte onima koji tvrde da oni mogu učiniti takve stvari, jer ne mogu.

P: Dakle, u ovom posebnom slučaju, nešto je napravljeno, nešto se ovdje dogodilo, što je utjecalo na mene. Moje kasnije fizičko stanje učinilo me znatiželjnijom, bilo fizičkim reakcijama koje sam imala 6-9 mjeseci, i još ih ponekad i sad imam, i bilo je radi ovih događaja, reakcija u 3. denzitetu na ono što vi zovete, prekid vremenskog toka. Da li je to bio prijelom ili je bilo namjerno?

O: Oj, oj, oj. Oj, oj, oj. Ti si uzela jedan subjekt i skočila u drugi. Ti kreiraš svoj vlastiti realitet, Laura. To je vrlo impresivno! Ali, naravno, netočno, oprosti što ti to moramo reći! To se ne dešava kao rezultat "loma" vremenskog toka iluzije. To se dešava kao rezultat, jednostavno i samo toliko, koliko tvoje fizičke impresije kopiraju doživljaj koji se reflektira natrag u vaš fizički realitet 3. denziteta. Kao što smo vam i prije rekli, naravno, a ne želimo zvučati podmuklo ili nisko, da smo mi malo uznemireni time jer izgleda da se ne nosite sa vašim vlastitim transkriptama.

P: Pa, budući da se nikad nije odgovorilo na to pitanje...

O: Nikad nije bilo odgovoreno nekorektno, na taj način. Pa ipak, da ste bili bliski s transkriptama, vi bi uvidjeli da smo već na to odgovorili.

P: Pa, jednostavno me to "hranilo" za večeras, kad sam čula za "Prekid vremena". T: Da li je bol koju je opisao Laurin sin, nije bila bol koju je opisao, već bol koja je vezana uz to kad biće 4. denziteta izvadi životnu energiju?

O: Životna energija se nikad ne uklanja. Duša se očitava. Odgovor na vaše pitanje: Laurin sin je jedva opisao neudobnost i bol koju većina bića 3. i 2. denziteta dožive kad ih otmu OPS entiteti 4. denziteta.

P: L: Zašto su oteli samo J. i mene, a ne i djevojčice?

O: Nisu li?

P: Pa, to je ono što je on rekao. I vi ste rekli da one nisu bile otimane.

O: Pa, mislimo tada da to odgovara na pitanje.

P: Pa, zašto? Zašto samo njega i mene?

O: Zašto ne?

P: J: Jednostavno nasumce? L: Da li je to nasumična otmica?

O: Kao što smo rekli prije, vi ste napravili napredak u učenju kroz vaše vlastite resurse. Ali, nebi željeli vidjeti kako idete prema natrag.

P: Pa, ne želim ići unatrag i nemam namjeru da se ne bavim ovime kroz svoje vlastite izvore. Ali u ovom slučaju ako koristim sebe, pokušavam saznati malo više o prirodi procesa otimanja u generalnom pogledu. Mislim, da li se to radi nasumce ili se radi specifičnim osobama iz specifičnih razloga? Moja misao o tome je ta da su možda određeni ljudi ciljani jer su im dali odobrenje. Ali, onda, to izgleda malo egoistično i nebih željela spotaknuti se na ego i reći da sam bila oteta jer sam dala dopuštenje, a netko drugi je bio otet nasumce.

O: Pa, nadamo se da te neće uznemiriti sljedeća tvrdnja. Bilo koje OPS biće koje posjeduje veću moć nego što ju vi imate, neće imati nekih većih poteškoća da u vas "stavi u vaše dopuštenje", ako ono to poželi tako. To se dešavalo, naravno.

P: Željela bih pitati još malo o sinhroniziranju. Željela bi znati što je izvor sinhroniziranih događaja. Da li je to višebrojni izvor ili je to nešto što dolazi iz percepcije osobnog uma ili... J: Da li je on nasumičan?

O: Zamislite malog đaka koji hoda ulicom, i stane kraj grma ruža, i bere jedan od cvjetova, i pita cvijet: "Molim te, da li bi mi mogao objasniti Einstein-ovu teoriju relativnosti danas?" Sad, analogija jest, osim humora, možda, također i da vam istaknemo da se mi divimo i cijenimo izazove koje ste nam omogućili da odgovorimo na tako kompleksna pitanja kao ovo, u jednostavnoj formi, a da ne spominjemo to u tako pojednostavljenom formatu. Pa ipak, da bi vam odgovorili na ta pitanja točno i adekvatno, to bi zahtjevalo sesiju koja bi trajala otprilike 24 vaših dana, bez prestanka. Nije ni potrebno reći da bi to učinilo temu beskorisnom i, naravno, vama također. Pa, mi jednostavno nećemo moći odgovoriti na pitanja kao što je "Što je sinhroniziranje" jer je to jako kompleksno. To uključuje aspekte u svakom zamišljenom stanju realiteta koji se preklapaju svi zajedno, u onom što bi najbolje mogli opisati, da se može vidjeti, kao masivni mozaik u perfektnom balansu. Ali, to nije adekvatno kao odgovor na vaše pitanje... ( J: A-ha, nije dovoljno adekvatno. ) ... pa ipak, nadajmo se, možda možete promatrati vizualnu sliku prezentiranu i pomoći sebi da naučite... ( J: To volim. ) ... kompletniji odgovor.

P: T: Prije nekoliko sesija, kad smo diskutirali o "Perpendikularnim realitetima", govorili ste o nečemu što se meni desilo i da bi trebao pogledati natrag kroz moj život i analizirati moje veze sa drugim ljudima od izvjesne točke pa nadalje, pa sve do sada i rekli ste da je to bila perpendikularna realnost. Što je definicija perpendikularnog realiteta?

O: Primarno, iako ne i isključivo, perpendikularni realitet se odnosi na nečiji životni put, i kako se nečiji put uklapa u ciklus ili u kotač kad je spojen sa onima koji imaju sličan životni put. I, dosta čudno, vezan je vrlo jako sa prethodnim pitanjem koje uključuje sinhronizaciju ( sinhronicitet )... ( J: Pa da... ) ... Ako možete zamisliti sliku umetnutog kotača koji je formiran kao krug unutar kruga, i pripaja particije u perfektnom balansu. To bi bila najbolje predsavljanje perpendikularnog realiteta i u njega se ne uključuju kompletno nečiji osobni doživljaji, već više kao grupni doživljaji pojedinca radi napretka iz većih razloga, ako razumijete to što smo mislili. To je ono na što mi mislimo kad kažemo perpendikularni realitet. zamislite opet, krug unutar kruga skupa pridruženi jednakim dijelovima ( particijama ) u perfektnom krugu. To je perpendikularni realitet.

P: Nacrtali smo taj simbol i stavili sedam dijelova ili particija između dva kruga.

O: Točno.

P: Da li je 7 optimalan broj?

O: Sedam je uvijek optimalan broj. Imamo 7 nivoa denziteta. To se reflektira kroz sve faze realiteta.

P: Ljudi s kojima sam u vezi za ovo vrijeme, također su otišli raditi druge stvari, a ne one koje su trebali raditi jer se desila njihova interakcija samnom u toj perpendikularnoj realnosti, u kojoj svi egzistiramo?

O: To je točno.

P: Također ste rekli da svatko od nas u ovoj grupi dolazi iz različite perpendikularne realnosti.

O: To je točno.

P: Da li je ovo točka gdje se presjecaju naši različiti perpendikularni realiteti da bi svi naučili iz doživljaja drugih članova?

O: To bi se moglo opisati kao točno.

P: L: Jednom je bilo rečeno da je unutrašnji krug spoj s tim realitetom i da vanjski krug i segmenti koji se spajaju, je bilo to gdje se perpendikularni realitet "Pridružuje Valu". Da li to znači, u toj tvrdnji, da je formiranje ovog tunela kroz te perpendikularne realitete, pripomaže u donošenju na vidjelo taj val, tu promjenu, taj dimenzionalni pomak, ili pomak denziteta, i da li je to nešto što se radi i na drugim mjestima?

O: Mi vam želimo čestitati za upit 6 pitanja odjednom.

P: T: Još jedno pitanje i ti bi imala perfektno perpendikularno pitanje! ( Veselje! ) L: Da li smo mi na neki način spojeni s valom, individualno i kao grupa?

O: Pa, naravno. Sve je povezano s valom.

P: Mi smo, radi povezanosti u tom krugu ( kotaču ), takoreći, aktivirali val na neki način?

O: Nismo sigurni što ste tu htjeli pitati tom interesantnom interpretacijom, ali je istina da imate interaktivnu vezu sa valom... ( J: Mi bi trebali dodati... ) ... pa ipak... tu je prekid... kao što je prije izneseno, vi ste u interaktivnoj vezi sa valom u nekom smislu, u tome što je val dio vašeg realiteta, uvijek je bio i uvijek će biti. I, naravno, to uključuje vaš napredak kroz veliki ciklus. I u perpendikularnom realitetu, opet, naravno, je napredak iz jezgre prema van što je još jedna refleksija svih realiteta i svega što postoji. Sad, željeli bi se vratiti na vizualnu prezentaciju kao što smo prije spomenuli. Ako ste primjetili, jezgra kruga se spaja sa svih 7 sekcija sa vanjskim krugom. Sad, zamislite to da vanjski krug, kao uvijek-povećavajući ( ekspanzioni ), i svaki od ovih 7 segmenata, da se uvijek povećavaju. Naravno, sad, to će se proširiti i izvan kružnog ili cikličkog uzorka kruga. Promatrajte to i onda molimo iznesite vaše osjećaje onoga što to predstavlja.

P: Da li to predstavlja ekspanziju našeg znanja i svijesti?

O: To je jedan dio toga.

P: Da li to također predstavlja proširujući utjecaj onog što smo i tko smo i onog što je oko nas?

O: To je točno.

P: Da li to također predstavlja više...

O: Ooop! Mi smo detektirali "klizanje" vaše vizualne prezentacije! Promotrite, ako želite, uvijek-proširujući vanjski krug i ne-proširujući unutrašnji krug, i naravno, sedam particija koje se također kreću prema van. Koja vrsta oblika se formira u vašem pogledu na to?

P: Kotač?

O: To je sve?

P: T: Pita?

O: Nastavite.

P: L: Oko.

O: Sad, počinjemo to pretvarati u kuglu! Zašto bi se to pretvaralo u kuglu?

P: Kako se može pretvoriti u kuglu?

O: Zašto se nebi moglo!

P: SV: To ide u SVIM pravcima, nije samo spljošteno, ravno...

O: Da li je ravna linija, ravna linija ili je...

P: L: Oh, pa vi ne govorite o krugu?

O: Mi govorimo o krugu. Što postaje krug ako ga proširujete na van, zauvijek?

P: J: On nestaje.

O: On nestaje? Kako bi mogao nestati? Gdje on nestaje? Mi te to pitamo, JR. JR?

P: J: Vizualno, kad se vanjski krug širi, unutrašnji krug postaje manji i manji sve dok ne nestane. Kako vi nastavljate proširivati prema van vanjski krug, unutrašnji nestaje.

O: Ali gdje on nestaje?

P: J: U crnoj rupi?

O: U crnoj rupi. Pa, to je mogućnost. Ali, mi zbilja ne želimo da se vi toliko koncentrirate na manji krug, zar ne? To je vanjski krug.

P: T: Vanjski krug se koristi da bi uključili sve više i više.

O: I koji oblik on počinje dobivati? Pogledajte na taj vanjski krug koji se neprestano širi!

P: J: Da li da pretpostavimo da 7 žbica ostaju istih veličina u odnosu na krug?

O: Pa, sami odgovorite na to pitanje.

P: L: Dobro, mi gledamo na to kao plošnu prezentaciju. Kao ravnu površinu.

O: Pa, što se dešava sa ravnom površinom ako je proširujete prema van, zauvijek?

P: Pa, mi neznamo. To je, to... SV: Ona se nastavlja kretati.

O: Ona se nastavlja kretati?

P: Pa da, veća i ravnija!

O: Da? Što se dešava s linijom ako ju proširujete unedogled, zauvijek?

P: ( Laura i S. ) Ona nastavlja ići.

O: Ona nastavlja?

P: L: A-ha!

O: Gdje ona ide?

P: SV: Zauvijek. J: Natrag k sebi. L: Mi to neznamo.

O: Oh, netko kaže "Natrag sebi".

P: J: Kao što zmija guta svoj vlastiti kraj.

O: Zašto to neznamo?

P: L: Zato jer neznamo. Nagađa se da je svemir zakrivljen...

O: "Jer neznamo". Sad, zašto neznamo?

P: Zato jer nismo bili tamo.

O: Da li je Kolumbo bio izvan Italije i Španjolske?

P: Dobro, pretpostavit ćemo da ako se neprestano širi, da će se eventualno vratiti u sebe...

O: Ne, ne, ne, čekajte! Postavili smo pitanje!

P: Pa, naravno da je Kolumbo imao ideju da ima nešto tamo gdje još nije bio, odnosno ne. Ali on je pošao i provjerio to.

O: Da li je imao samo ideju?

P: Pa, vrlo vjerojatno, mislim.

O: Hmmm. To nije način na koji mi to pamtimo. Način na koji mi to pamtimo je taj da je imao instinkt i imaginaciju i kad je oženio svoj instinkt sa imaginacijom, to je postao realitet. I kad je postao realitet, on je kreirao realitet koji je potpuno pouzdan i koji bi se manifestirao u realitetu fizičkog 3. denziteta. Nije to da je on bio pouzdan. On je znao da će biti takav. On se nije zaustavio dodavajući predrasude jednadžbi, što vi radite kad kažete: "Pa, mi neznamo što se dešava jer nikad nismo bili tamo!" Mislite logično, molimo. Rekli smo vam već mnogo puta da je sve veliki ciklus. Ako je to veliki ciklus, govorili smo vam i o krugovima unutar krugova. Rekli smo vam o ciklusima. Rekli smo vam o kratkim ciklusima i dugim ciklusima ( kratkovalni i dugovalni ciklusi ). Sad, poslije svih tih informacija, za koje ste nas pitali, i sretni smo jer smo vam ih mogli dati, da li bi vi očekivali da bi ravna linija jednostavno išla van zauvijek i uvijek kao ravna crta? Kako bi to uopće bilo moguće? Što se dešava ( J: komentar izgubljen )... ako uzmete, na vašoj Zemlji 3. denziteta, i povučete ravnu liniju na istok ili zapad ( J: komentar izgubljen )... ili na sjever ili jug...

P: J: Ona dolazi tamo gdje i počinje.

O: Točno...

P: L: Dobro, dakle mi živimo u velikoj kugli!

O: Da li?

P: Pa, tako bar zvuči, veliki krug?

O: Oh, oj,oj,oj. Ti trebaš više proučavati i učiti, draga moja. Trebaš više studiranja. Čak je vaš Albert Einstein imao teoriju o tome što se desilo.

P: Da, ali je to bila samo teorija.

O: Oh, pa tada mislimo... ( J: Ne i on. ) ... tada da to odbacimo. Nikad nećemo znati. To je samo teorija. Pa, mi ćemo samo zaboraviti na to.

P: T: Ja još uvijek proširujem krug... SV: I ja također.

O: Vrlo dobro, to je bila i ideja. To se nastavlja i nastavlja.

P: L: Pa, moj također, ali se nije vratio i sreo nekoga. Dakle, u čemu je smisao?

O: Da li treba biti smisla?

P: Naravno!

O: Tko kaže? Mi vam pokušavamo pomoći da naučite. Kad očekujete prekinuti ovaj proces?

P: J: Nikad. L: Da, nadam se nikad.

O: Onda je "nikad" smisao!

P: J: Smisao prihvaćen! T: Nema smisla. ( smjeh ) Pa, ako proširujete krug na van i nastavite ga proširivati u svim smjerovima, on povlači sedam žbica za sobom, što postiže sve više i više mjesta u presjecima, i onda pretvara taj krug u sferu.

O: Točno tako. Ali Laura kaže da to znači da mi živimo u velikoj kugli. I, možda i živimo.

P: Pa, to nebi bila velika kugla, takoreći, to bi jedino bila velika kugla unutar kruga. Ako se krug nastavlja širiti, on bi jednostavno nastavio ići prema van i kugla bi postajala sve veća i veća i veća... L: Nerviraš me... T: Ali ona ide prema van zauvijek... jer tu nema kraja da izađe van...

O: Nema?

P: SV: Ne.

O: Pa, tada možda nema ni početka.

P: T: Pa, tu nebi trebalo biti početka, samo veliki, otvoreni void. Beskonačni void... ( praznina )

O: Ako nema ni kraja ni početka, tada, što imate?

P: L: Nema točke. J: Ovdje i sad.

O: Ovdje i sad su također i budućnost i prošlost. Sve što je bilo, jest i bit će, sve je odjednom. ( J: Kao što je bilo na početku, sada će i uvijek će biti... ) Zato je... ( J: svijet bez kraja, amen. ) ... zato su samo nekoliko vaših osoba 3. denziteta bili u mogućnosti da razumiju putovanje svemirom, jer čak i putovanje u svemir u vašem 3. denzitetu, je kao ležanje na vašem krevetu po noći u vašem komfornom domu, i pojam vremena je tada izuzet. Nešto kao da se držite vrlo blizu njedara vaše majke. I, to je najveća iluzija koju imate. Mi smo vam neprestano govorili da nema vremena, pa ipak, naravno, vama se toliko isprao mozak u tom konceptu da se toga ne možete rješiti bez obzira što radili, zar ne? Možete li? Zamislite da idete van, u svemir. Vi bi bili izgubljeni kad bi se suočili sa realitetom koji je sav kompletan odjednom? Nebi? Zamislite sebe kako plutate unaokolo svemirom!

P: L: Ne želim to. J: Također, tu nema prostora! T: Da li se kugla nastavlja širiti... kao što se krug širi i okrenete ga za 180', dobijete kuglu. Kako se kugla nastavlje širiti, uzmete točku na vanjskom rubu kugle da bi došli na nju samu na drugi kraj, dobijete krafnu, ili zauvijek-proširujuću unutrašnju tubu. L: Sa crnom rupom u sredini! SV: Zašto bi morala biti crna rupa? J: To je spirala. T: Ako to uzmete i svinete, dobit ćete čak veću unutrašnju tubu. To se samo širi i obuhvaća više prostora...

O: I sada, kad spojite denzitete ili napravite presjek denziteta, ono što imate jest presjecanje fizičkog realiteta sa eteričkim realitetom, što uključuje misaonu formu nasuprot fizikalnosti. Kad precizno napravite presjek, ono što tada shvatite, je to da razlog toga što nema početka ni kraja jer ni nema potrebe da promatrate početak ili kraj, pošto ste kompletirali svoj razvoj. Kad ste u uniji s jednim na 7. denzitetu, kada ste postigli sve to, tada više nema neke potrebe za razlikom između fizičkih i eteričkih formi.

P: L: Na temu o vremenu, kako smo diskutirali neki dan, govorili smo o činjenici da na konstanti brzine svjetlosti ne postoji vrijeme, ne postoji materija, nema gravitacije, ali da bilo koji predmet, neograničeno mali koji ide prema drugoj strani brzine svjetla, odjednom ima gravitacije i odjednom ima materije. I pitali smo što se to zamrzne, zgusne, takoreći, izvan energije svjetla, i vjerujem da je odgovor što smo ga primili bio da je to svijest sa 7. nivoa. Iz naše perspektive, da li bi bilo moguće postići tu konstantu i prijeći na njezinu drugu stranu, barem u najmanju ruku, da ostanemo fiksni, bez dematerijalizacije? Da li je brzina svjetlosti povezana sa stanjem bez vremena i bez gravitacije?

O: Ne u apsolutnom smislu, smislu 3. denziteta.

P: Dobro, ako ste u 4. denzitetu, na primjer, da li se sve kreće brzinom svjetlosti i da li zato tamo nema ni vremena ni gravitacije?

O: Ne. To je nekorektan koncept... ( T: Tamo nema brzine svjetla, svjetlo je posvuda. ) Točno. Tamo u 4. denzitetu nema brzine svjetla jer nema potrebe za "brzinom". Brzina, sama po sebi, je koncept 3. denziteta. Sjećate se, sve što postoji su lekcije. To je to! Tu nema ničeg drugog. Sve je to za vašu percepciju. Za našu percepciju. Za svu svijest. To je sve što postoji.

P: L: Pa, još uvijek to pokušavam rješiti i nositi se s time, što je izvor te gravitacije, tog stanja vremena jer oni izgledaju da su toliko usko povezani?

O: Da mi vas sada pitamo: Da li se sjećate kad ste išli u školu?

P: Da.

O: Što ste radili u 3. razredu?

P: Mnoge stvari. Naučila sam pisana slova. naučila sam množiti i dijeliti.

O: Da li se sjećaš što ste radili u prvom razredu?

P: Da.

O: Molimo, spomeni nešto.

P: Hodala sam u školu i imala testove. Naučila brojati na nekoliko načina. Naučila pisati i čitati.

O: Dobro. ( T: da li si učila množiti i dijeliti u prvom razredu? L: Ne. ) Kad si bila kod procesa učenja množenja i djeljenja, da li si bacila olovku i čvrsto u tvom umu otišla nazad u prvi razred i pokušala shvatiti zašto si morala naučiti abecedu?

P: Ne.

O: Zašto ne?

P: Jer sam ju već znala.

O: Ti si ju već znala. Drugim rječima, nisi imala potrebe naučiti abecedu jer si ju već znala. Točno?

P: Da.

O: Da li ćeš trebati naučiti nešto o brzini svjetlosti kad tu više nema brzine svjetlosti?

P: Pa, To pokušavam i napraviti. Jednom kad to naučiš, možda se više ne trebaš vraćati na te lekcije više. Mislim, dobiješ prikazane koncepte, apsorbiraš ih, prakticiraš, oni postanu dio tebe i tada ideš na iduću stvar.

O: Da, ali ti pitaš o brzini svjetlosti kao vezu s 4. denzitetom i višim nivoima denziteta, i mi ti govorimo da tamo nema brzine svjetlosti jer za tim nema potrebe, jer jednom kad dostigneš 4. nivo denziteta, ti si naučila sve lekcije 3. denziteta.

P: Pa, ako osoba u 3. denzitetu dođe do neke vrste vozila i postigne brzinu svjetlosti, da li ga to automatski prebacuje u 4. denzitet?

O: Molimo, možeš li istaknuti jedno od tih vozila?

P: Pa, mi ih nemamo... još.

O: Da li očekuješ da imate koje prije nego što dođete u 4. denzitet?

P: Ne.

O: Onda je lekcija naučena, zar ne?

P: U neku ruku.

O: Ako vjerujete u to što vam govorimo, što su odgovori na vaša pitanja, onda je lekcija naučena. Sad, promotrite, jer sve što je tu - su lekcije.

P: Pa, vi govorite o vremenu kako je iluzija, da je to nešto što mi zadržavamo kao naše majke, i takve stvari, i bili bi presretni da se skinemo s vremena...

O: Vi jeste! Pođimo!

P: Pa, jedno je to željeti učiniti u svojoj glavi, a drugo svi skupa u našem sistemu, našem unutrašnjem operativnom sistemu.

O: Vašem unutrašnjem operativnom sistemu?

P: T: Da li je to DOS ili WARM?

O: Molimo, možete li objasniti što je interni operativni sistem?

P: L: Mislim da je to podsvjest.

O: Da li je?

P: Možda.

O: Oj, oj.

P: T: Podsvjest nema ideju o vremenu. J: Vrijeme je umjetno ograničenje... L: Npr. osoba može imati uvjerenje o napretku u svojem svjesnom umu i može pričati o njemu i reći razne tvrdnje o pozitivnim stvarima za sebe, pa ipak, iz nekog razloga ta individua kontinuirano živi na granici siromaštva jer se nešto neprestano dešava što ju drži da radi greške u tom siromaštvu. I kada počnete kopkati unaokolo u njihove podsvijesti, pronađete da je negdje tamo vjera u siromaštvo ili je veza sa prošlim životom gdje su trebali ili zaslužili biti siromašni, pa, njihov unutrašnji operativni sistem uzima prednost nad njihovim svjesnim vjerovanjima i mislima. O tome sam govorila ovdje.

O: Da, ali na što ciljaš time?

P: Cilj je taj da možete reći da bi se željeli "skinuti" s vremena i vi ga možete razumjeti konceptualno, ali nešto unutrašnje vas drži vezanim za njega. Kako da se rješite te unutrašnje veze?

O: Nešto unutrašnje vas drži vezano za njega?

P: J: Kao cirkadijanski ritam, to je fizičko.

O: Osjećamo da ste promašili bit.

P: L: Pa, možda i jesam.

O: Vidite, mi govorimo ovo svima vama kad to kažemo. Sada je vrijeme za vas, kao individualce, da se pokušate pomaknuti, koliko je god moguće a da se ne forsirate, naravno, da se pokušate odmaknuti od vaših vlastitih koraka - koliko god možete - od ograničenja 3. denziteta. Svi ste naučili lekcije i došli na nivo gdje ste i više nego spremni početi pripremati se za 4. denzitet. Treći denzitet uključuje nivo fizikalnosti i ograničenje i zabrana svih stvari koja idu uz to, koje više ne trebate. Dakle, zato, čak iako mi razumijemo da ponekad to može zvučati ugodno da ste priljepljeni za to, ima vremena za vas, i tu je opet ta riječ, vrijeme je za vas da promotrite da idete dalje i da se spremite za 4. denzitet i ne brinete s takvim stvarima kao što je vrijeme ili kako osloboditi sebe od iluzije vremena. To zbilja nije važno. To je poput studenta 3. godine koji prekapa po matematici i prestaje sve da bi se vratio natrag i promotrio ABC-e i zašto to nije CBA ili BAC. Tu zbilja nema svrhe. To je ono što jest. Oni su ono što jesu.

P: To je ono što sam htjela znati, što je to?

O: Zašto ti to trebaš znati?

P: Jer sam znatiželjna. Što je vrijeme?

O: Mi smo ti to već rekli da je to nepostojeća, umjetna tvorevina iluzije radi svrhe učenja na nivou gdje jesi ili gdje si bila, i jednom kad napustiš taj nivo, ti to više ne trebaš.

P: T: Možda jedna od lekcija je da naučiš da ne brineš oko vremena. Jednom kad naučiš da vrijeme nije stvarno... SV: Recite to vašem šefu!

O: Ako nešto nije realno, ima li neke svrhe brinuti o tome što to je?

P: T: Ne, za mene.

O: Zamislite razgovor između dvoje ljudi: Billy i Gene. Billy kaže Gene-u, "Tu nema stvari kao što je vrijeme." Gene kaže: "Oh, zaista? Ali ja želim zanti što je ono." Billy kaže: "Ali upravo sam ti rekao da ne postoji takva stvar. Vrijeme ne postoji. Ono nije realno u bilo kojoj formi, u bilo kojem okviru, u bilo kojoj formi realiteta, bilo kojem nivou denziteta. Ono jednostavno ne postoji." I gene kaže: "Oh, to je interesantno. Sad, opet, što je to vrijeme?"

P: L: Shvatila sam bit. T: Da li nosiš sat? L: Ne. SV: Ja moram radi svog rasporeda. T: Ali , ti nosiš sat jer drugi ljudi vjeruju u vrijeme? SV: Da. T: I to je radi ljubaznosti prema njihovim vjerovanjima, ne tvojim.

O: To je precizno točno. Sve dok ste u ovom 3. denzitetu, još uvijek je neophodno za vas da se podesite, do izvjesne mjere, načinima drugih kojima je ugodnije unutar realiteta trećeg denziteta. Ali, kao što smo prije istakli, možda je "vrijeme" za vas da se počnete pripremati za 4. denzitet i da ne brinete toliko o tome svemu nego što je apsolutno potrebno i da vas sva "gdje", "što" i "zašto" o 3. denzitetu previše ne brinu. To je sve ozbiljno iza vas, sada, i mi to znamo jer možemo vidjeti sve nivoe 6-1 i natrag, u cjelom ciklusu.

P: L: Slažem se s tom tvrdnjom i ovo će biti zadnje pitanje; pripremanje za 4. denzitet: nedavno sam pitala pitanje o svrhi ove grupe i odgovor je bio da smo to znali, ili točnije, da sam ja znala, da bi postala "odljepljena". Što je to doslovce značilo?

O: Oh, da, sigurno. Svaka pojedina kost u tvom tijelu će se odljepiti od ostalih.

P: J: Pretvorit ćeš se u kaljužu. L: Pa, budući da to kažete da je vrijeme za nas da se počnemo pripremati za 4. denzitet, možda je vrijeme da se pozabavimo tim pitanjem?

O: Pa, možda sad želiš rukovoditi nama. To je zabavno jer, naravno, ti tražiš našu pomoć, pa nagađamo da ćemo sad zamjeniti naša mjesta i obratno. Ali, zapravo, na neki način, to se već događa jer, opet, mi moramo vas podsjetiti, da smo vi u budućnosti i da smo već sve proživjeli to što vi sad proživljavate. I naravno, mi to doživljavamo onako kako se uvijek i to doživljavalo. Ali je važno za istaknuti da vi radite napredak unatoč vašim povremenim gunđanjima, i vrlo smo ponosni na taj progres koji ste postigli. Također, želimo vas opet podsjetiti da ne brinete oko opsega napretka ili njegovog pravca. Samo neka se dešava. Svo znanje koje je apsolutno neophodno da saznate da bi održavali taj proces, steći ćete ga u prigodno... ( u glas ) VRIJEME. Zato, ne brinite jer će sve sjesti na svoje mjesto, kao što smo vam rekli. Sada, ne osjećamo da ste spremni, još, da znate koja je vaša krajnja svrha, niti je to neophodno da znate zasad, i to sigurno nebi bilo od pomoći na bilo koji način, pa vas ponovo molimo da ne brinete o tome jer kad dođe "vrijeme" da saznate - to ćete saznati.

P: SV: Želim pitati jedno pitanje: Ako nema vremena, nema prošlosti i budućnosti; nema prošlih i budućih života, nema takve stvari kao što je reinkarnacija, onda kako vi možete biti mi...

O: Da, ima reinkarnacije. Vi se odmičete od sebe tamo. Mi nikad nismo rekli da nema reinkarnacije.

P: SV: Ali, ako nema vremena? J: To je naša percepcija. L: Sve se dešava simultano. Mi imamo sve te živote odjednom. SV: Ima li načina da se možemo spojiti sa nama samima u tim drugim životima?

O: Zamislite to ovako: mi ćemo pristupiti nekima od vaših baza memorije i pamćenja, i dat ćemo vam druge reference koje, dovoljno interesantno, pašu vrlo dobro sa perpendikularnim realitetom kotača kojeg smo ranije opisali. Znate kako izgleda projektor ( dia-filmova, slajdovi )? Da vam damo neki osjećaj te proširene prirode realiteta kakav i jest, zamislite sebe kako gledate veliku prezentaciju dijapozitiva sa velikim kotačem na projektoru. U bilo kojoj danoj točki na njemu, gledate jednu posebnu sliku. Ali, sve ostale slike su prisutne na kotaču, zar ne? I, naravno, to paše u perpendikularni realitet, što paše s krugovima unutar krugova i ciklusa unutar ciklusa, što također paše u Veliki ciklus, koji također paše u ono što smo vam rekli prije: Sve što postoji su lekcije. To je sve što je tu... ( J: Imam komentar... ) ... i molimo vas da uživate u njima kao što vi gledate prezentaciju dijapozitiva...

P: J: U toj analogiji, svjetlo koje sija kroz dijapozitiv, odnosno kako se ono projicira na zid, to je naša percepcija.

O: I, ako pogledate natrag u centar projektora, vi vidite original i bit svih kreacija i vas samih, što je, nivo 7 gdje ste u uniji s Jednim.

P: T: Možemo li pitati još jedno brzinsko pitanje? NASA je objavila da je svemirski teleskop, Hubble, detektirao skupinu kometa, da li je to u stvari, efekt početka vlada svijeta da pripremaju ljude na to što će doći?

O: Zasigurno, to je mogućnost, ali, opet, vi pristupate vrlo osjetljivom području. Previše znanja za vas u tom posebnom području nebi bilo... ( T: Razumijem da bi to znanje... ) Kraj sesije.