Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2015-11-07

 


Datum sesije: 07.11.2015.


Laura, Andromeda i Galatea na tabli

Pjer, Persival, MP, Ču, Arkaj, Deta, Nial, Skitu, SPB, Atrejdes, Noko ČP

P: (L) [Pregled prisutnih] Noko ide po sobi i traži mesto za sletanje. (Persival) Ona je u pripravnosti. (L) Halo?

O: Pozdrav moja deco! Ovde Loftosipeja i Kasiopeja u pomoć da zalečite duboke rane.

P: (L) Šta je uzrok tih rana o kojima govorite?

O: Duboki psihički napad.

P: (L) A šta je uzrok napada?

O: Kao što smo opominjali od pre, napadi rotiraju i traže slabosti da iskoriste.

P: (L) I šta je cilj takvog napada?

O: Da ti uništi sposobnost da ispuniš misiju.

P: (Galatea) Da li se odnosi samo na Lauru ili na sve prisutne?

O: Ako Laure nema, sve se ruši.

P: (Pjer) Da li si osećala takve napade i njihove efekte? (L) Pa, da. U poslednjih par nedelja, efekti su kao... Ne znam kako da opišem. Nekako kao... verovatno je isto kao i bilo šta drugo što je bilo blizu da me uništi. Zašto se osećam ovako napeto? Da li je to nešto što je upereno u mene direktno ili je došlo drugim putem?

O: Oba. U delu postoji da si svestan alternativne vremenske linije povezane sa tim čvorom koji se razdvaja.

P: (L) Drugim rečima, bilo je veoma blizu do granice da se pređe u drugu vremensku liniju?

O: Da.

P: (L) I to je bila ta vremenska linija uništenja?

O: Jeste

P: (Andromeda) Bilo je skoro na tački ključanja tokom vremena gde je skoro sve, svakog dana imalo drugačiji potencijal, znaš? Bez obzira da li su napravljeni pravi izbori ili ne.

O: Haos koji je stvoren je bio trag.

P: (Galatea) Haos koji je stvoren kao trag je vodio do izvora, ili šta? (L) Činjenica je to da je tačka koja je razdvajala realnost.

O: Da

P: (L) U redu. Da li je potencijalna alternativna realnost - onu koju smo za dlaku propustili - koju sam video, delimično tačna?

O: Da a i gore od onoga što si mogao videti.

P: (L) Bila je savršena oluja. Mislim na to da su svi elementi samo čekali da se povežu, fokusiraju i pojačaju. Podseća me na scenu iz Isterivača Đavola gde je sveštenik postavljen kroz serije stvari gde su svi elementi njegove prošlosti vraćeni i bukvalno bačeni u njegovu facu u nameri da ga slome. Da li je to donekle adekvatno poređenje?

O: Naravno.

P: (MP) Da li je slabost i dalje na snazi?

O: Dokle god postoji svest, sa slabostima možemo da se nosimo. Umrežavanje je ključ. Takođe, prepoznavanje naših slabih tačaka i sprečavanje da ne vladaju našim umom.

P: (L) Već danima osećam kako je veliki komad iz mene bukvalno iščupan. Psihički. Mislim kao da sam psihički krvarila. I osećam da sam pravila velike greške i sve što se desilo je suštinski moja krivica - od prošlosti pa sve do sada.

O: Nadam se da ne veruješ doslovce u to što si rekla! Sile se trude već godinama i traže način da te sabotiraju u misiji!

P: (L) Jeftin izgovor ako mene pitaš.

O: Gledaj to sa ove strane, ako nastaviš da razmišljaš tako, koliko ćeš biti sposobna da iskoristiš dodeljeno vreme?

P: (L) Pa, recimo da će me povući za sobom. Hajde da zaboravimo na mene i da pitam: Kako se može postići izlečenje?

O: Kako smo savetovali u prošlim sesijama, umrežavanje je ključ. Ne potcenjujte sposobnost protivnika da iskoristi sredstva i postigne ciljeve. Vaš je zadatak je da stvorite zajednicu u ljubavi koja će ojačati štit. A mi ćemo pomoći koliko god nam je dozvoljeno sa psihičkim infuzijama znanja. Svest vam je na raspolaganju kao korist. P: (Andromeda) Znači oni nam pomažu sa infuzijama znanja a na nama je da to iskoristimo i budemo svesni. Pitam se da li smo uopšte imali neku pomoć u poslednjih nekoliko nedelja. (L) Mislim da jesmo. (Andromeda) I tako smo se jedva izvukli. (L) Mislim da je glavna stvar da je Ark znao kako da primeni Knjigu Promena (I Ching). Knjiga Promena mu je rekla, "ne idi predaleko. Katastrofa može da rezultira." Ali svi mi ostali smo bili zagrejani i silili smo katastrofu. (Andromeda) Kao da smo zamalo poginuli u borbi. (L) Osećali smo se kao da smo vodili rat.

O: I jeste ga vodili.

P:(L) Pa svako od nas je imao neku slabost koja je bila otkrivena na neki način. Kao što sam rekla, stvorilo je savršenu oluju. Ima li još nešto pre nego što pređemo na druge stvari?

O: Dajte jedni drugima ljubav neizmerno. Stvari se mogu ispostaviti drugačije nego što to izgledaju na kraju.

P: (L) U redu. Da li ima neko pitanje pre nego što promenimo temu? Shvatiću tišinu kao "ne". Ima li neko pitanja? Galatea, vodila si pitanja na ovu temu, šta je tvoje pitanje? (Galatea) Bilo je pre dve godine, osećala sam se kao da upravljam na višoj frekvenciji. Osećala sam se veoma hiper-svesno ali ne u stresnom smislu. Bilo je to kao da sam super srećna i energična i osećaj je bio kao da se lečim. Onda iznenada, iskusila sam eksploziju u mozgu koja je ličila na aneurizmu. Bilo je tako bolno da sam vrištala od bola. I onda sam se pitala šta je dovelo do te bolne eksplozije u mom mozgu?

O: Psihički napad koji se manifestuje kao eksplozija krvnog suda. Pitanje: Zašto se nisi umrežila povodom toga?

P: (Galatea) Jesam! Rekla sam vam o tome. (L) Meni tako nisi opisala. (Galatea) Jesam. Odmah sam došla čim se dogodilo i rekla sam da sam imala užasan bol u glavi, tu eksploziju, i mislila sam da je aneurizma. I pitali ste me da vam je opišem, i to sam i uradila, a onda ste vi rekli da niste znali. Ja jesam! (L) Ne sećam se da si upotrebila reč "aneurizma". Da si stvarno rekla aneurizma... (Galatea) Pa pogledala sam kasnije. (L) Da si upotrebila reč aneurizma završila bi u bolnici! (Galatea) [pregled odgovora] Misliš, da sam te odmah pitala?

O: Istraži i podeli.

P: (Galatea) Znači da treba da istražim i podelim? (L) Pa i principu i jesi. Istražila si ali si došla do toga da je aneurizma tek sada! (Galatea) Pa rekla sam vam o tome ali ste bili jako nezainteresovani. (L) Dušo, ono što ti nekada protumačiš da sam ja nezainteresovana je to što ja pokušavam da te smirim.(Galatea) [smeh] (L) Zato što stalno brinem, i stalno provodim vreme istražujući i pokušavajući da provalim šta i kako... (Galatea) "Dušo ti si dobro!" [smeh] "Verovatno ti nije ništa, ne brini!" Verovatno znamo zašto je psihički napad bio prisutan. Sledeće pitanje se postavlja: Kako mogu da dođem ponovo do te visoke frekvencije? (Persival) Hoćeš da pitaš zašto se psihički napadi dešavaju? (Galatea) Hajde, može i tako. Šta je prourokovalo psihički napad?

O: Kada patiš, i tvoja majka pati. Svi vi ovde prisutni ste mete iz tog razloga kao i razloga za ispunjenje vaših misija. Sve je to povezano.

P: (L) Znači svako ovde ima individualne misije, a i povezane i srodne misije. (Galatea) Sledeće pitanje je, kako da ponovo pridobijem tu visoku frekvenciju pozitivnosti, sreće i lečenja?

O:Vi ste na putu ka rešavanju zdrastvenih problema koji dozvoljavaju napadu da nađe pukotinu.

P: (L) Da li će terapija jodom biti od pomoći?

O: Već se pokazala korisnom!

P: (Persival) Što se tiče tog pitanja o jodu, da li je idealna zamena za prethodni protokol metroa, itd?

O: Možda je malo bolje ali antibiotici nisu bili kontraproduktivni. Bili ste vođeni ili ste vodili sami sebe da otkrijete šta je bilo potrebno kada je bilo potrebno.

P: (L) Znači određeni period terapije antibioticima u slučajevima teških stanja je korisno ako se prati ili je podupreto u vezi sa recimo, terapijom jodom?

O: Da

P: (L) Jedini problem je to kada raditi terapiju antibioticima, ne možete unositi sve minerale. A takođe odbija jod, tako da morate da unesete jod prvo, ili da prati sve ostalo.

O: Da.

P: U redu, sledeće pitanje? Verovatno imamo neka politička pitanja ili nešto duž te linije? (Persival) Neka mala beznačajna pitanja.... (L) Aha, znaš, malo sam i izgubila interesovanje donekle za politiku. Tako je kako je, samo će još biti gore. (Pjer) Ali tu je Putin.

O: Ne odustajte! Vaš doprinos nelinearnom sistemu je neprocenjiv!

P: (Persival) Krila leptira i tako to....(Galatea) Aha! Kada smo već kod toga! Leptir NLO. (L) Misliš bumerang? (Galatea) Ne, bio je kao leptir. (SPB) Bio je kao bumerang koji je koji malo podseća na leptira. Bilo je na SOTT-u. (Persival) Da li si umrežavala o ovome, Galatea ? [smeh] (Galatea) Viđen je NLO koji je ličio na velikog crnog leptira.

O: Svi biste se iznenadili kako se psihičke rane leče zajedno sa telom!

P: (Skoti) Vidim da ih ne zanimaju NLO-i! (Galatea) Oni su kao, "Da, da..." (Pjer) Jako je važno. Oni su naglasili psihičke napade nekoliko puta. I kako lečimo telo, sa fizičkim problemima, lečimo i psihičke. Postoji dosta nade u tome.

O: Ali kada znate da su psihički napadi svuda okolo, treba da budete duplo svesni i oprezni!

P: (L) U redu, nazad na NLO leptira. Da li je to taj za koga su ljudi pričali da je prevara?(Persival) Ne, to je bila poslednja sesija.
(Andromeda) Mislim da je bila ona na SOTT-u. (L) Da li imamo sliku? Nabavi nam sliku. (Galatea) [odlazi da odštampa sliku NLO bumerang/leptira] Evo ga, taj. (L) Da da, to je taj. (Andromeda) To je bumerang leptir.(Galatea) Da li je potvrđeni NLO?

O: Potvrđen.

P: (Galatea) Znala sam! Ovaj sam pogodila. Da li je čovek-moljac?

O: 4D OPS.

[ snimak NLO leptira: https://youtu.be/UQNvkJPigiQ ]

P: (Galatea) Lepi su. Poput leptira su. (Skoti) Dok ne pokušaju da te pojedu! (Galatea) Izgleda kao raža/leptir. (L) Sledeće pitanje? (Persival) Šta je izazvalo pad ruskog aviona u Sinaju?

O: Eksterno, mislite na Mosad i energetska oružja.

P: (Andromeda) Prvo na šta sam pomislio. (Persival) Takođe. (SPB) Da li to ima neke veze sa SAD/Izraelskim ratnim igrama koje su se tada odvijale?

O: Pokriće za isto.

P: (L) Koji je beše let koji se desio u Atlantiku tada? Kasiopejci su pričali o tome. (Persival) TWA Let 800? (L) Da, Let 800

O: Sličan sistem.

P: (Nial) Da li je taj incident imao veze sa ciklonima koji su išli ka Jemenu?

O: Iskorišćena energija.

P: (Persival) Iskorišćena energija u 3D smislu ili u smislu da vreme može biti u vezi sa 4D?

O: Napunjena atmosfera povećava efekat.

P: (Pjer) Za vreme 9/11, bilo je slično visokoenergetsko oružje u vezi sa neočekivanim ciklonom...

O: Da

P: (L) U principu, oni eksperimentišu sa tim stvarima. Igraju se.

O: Da

P: (Pjer) Smrtonosne igre. (Persival) Znači da je bilo namerno, jel da?

O: Naravno.

P: (Persival) Slično tome... Uragan Rita na 9/11?

O: Da

P: (L) Smešno je to što svi zaboravljaju činjenicu da je taj uragan bio tamo baš u to vreme. (Pjer) Išao je pravo ka Menhetnu i onda je skrenuo! (Nial) Onaj koji je udario Jemen je bio prvi koji je ikada uradio tamo. (Persival) Da, prvi koji je sleteo. (Ču) Tako da su verovatno imali pomoć iz 4D štaba.

O: Da. Rekli smo vam da će borbe biti prerušene u prirodne nepogode

P: (L) A to znači 4D borbe. (Persival) To su rekli tada, da 4D borbe predstavljaju prirodne nepogode. I Mosad je blizu... (L) Približava se povezivanju...

O: Da.

P: (Andromeda) I prerušava se kao nevreme, kao moćni prasak. (Skoti) Naš tornado se desio posle Katrine, ali očigledno nekoliko nedelja pre? (Ču) Trideset prvog avgusta. (Skoti) Tako da možda treba da obratimo pažnju kada 16 drveća padnu.

O: Svakako!

P: (SPB) Ali 16 drveća... Zar nisu bili 16 ljudi između obe kuće? (L) Prepoznavanje šablona za podivljati! [smeh] (Persival) Smiri se SPB! [smeh] Kada kažu "Mosad" kao odgovor na većinu ovih pitanja, ne pričamo valjda o očitoj Izraelskoj vladi?

O: Ne. Kabalisti.

P: (Persival) Da li Ruska vlada zna išta o tome ko je oborio avion?

O: Naravno!

P: (L) Zato su potencirali na ISIS objašnjenje jer im to daje vremena.... (Persival) Oni u principu nisu to još prihvatili. Svima samo pričaju da se smire dok se istraga ne završi. (MP) Da li se može otkriti istragom?

O: Takva vrsta oružja ne ostavljaju uobičajene tragove. Ali imaju određeno "obeležje".

P: (Persival) Ima nekoliko čudnih stvari. Prva je trogodišnja devojčica koja je bila žrtva nađena 34 kilometara dalje od mesta nesreće. Samo ta devojčica je nađena tako daleko.

(Andromeda) Znači, deo aviona se odvojio, kao da je bila rupa... Čak i da se nije odvojio, u tom slučaju bi ona... (Persival) Možda. A možda je bila visoka energija, ili ugrožavanje i distorzija prostora i vremena....

O: Da.

P: (L) Distorzija prostora i vremena. (Nial) Kao Filadelfija Eksperiment. (Persival) To je druga stvar koja je čudna. Prednji deo aviona sve do kabine i krila su ležali manje više u jednom komadu, ali potpuno spaljeni. Slika iznad pokazuje jasno dva crna krila prikačena na telo, ali izgleda kao da je spontano spaljeno. To je bilo nakon što je udario u zemlju! Jako čudno. Izgledalo je kao da ga je neko zapalio kada je bio na zemlji.

O: Efekti energije.

P: (Atrejdes) Sećate li se kako je za vreme 9/11 sve bilo spaljeno, ali samo na jednu polovinu? (L) Da, jako čudan otisak.

(Atrejdes) Gvožđe je skinuto ali je aluminijum netaknut. (Nial) Mislim da sam isto video sliku negde kako je ceo odeljak neke robe koja se prevozila ostao netaknut. Sa zemlje... (L) Bile su i slike prtljaga koji je isto netaknut, tako da nije mogla da bude tempirana bomba.
(Persival) Deluje skoro kao slučaj spontanog ljudskog sagorevanja. (L) Čini se kao da su neke stvari u određenom prostoru bile spaljene, a ostale su netaknute. (Persival) Ili je napravljena od posebnog materijala. I ne postoje izveštaji o paljenju, ali je dosta tela bilo raskomadano. (L) Da, to je neka vrsta đavoljeg oružja, jel?

O: Svakako. Rusija ima ekvivalente.

P: (Persival) Znači da znaju. (Ču) Koliko često se ova oružja koriste? Mi već znamo za tri slučaja.

O: Više nego što mislite, samo u dosta manjem obimu.

P: (Persival) Sećate li se pre par godina, jedan gradić u Italiji gde su vodene pumpe gorele? Rekli su da je to meta za vežbu. (L) Kockice se sklapaju.... U redu, ajde brzo da uradimo šta treba, umorna sam. (Galatea) Znate li priču o Elisi Lem, devojci u liftu koja se skrivala od nečega. Onda je izašla da popriča sa "tim", i počela je čudno da maše rukama. Htela sam da pitam šta je videla ili od čega je bežala? [ snimak Elise Lem u liftu https://youtu.be/3TjVBpyTeZM ]

O: Golem!

P: (Galatea) Izgledalo je kao Golum? (L) To je jevrejsko čudovište. (Pjer) Od blata. (Galatea) Bilo je u stvari čudovište od blata?

O: Blizu.

P: (Galatea) Mora da odlepiš od straha kada to vidiš! (Persival) Da li se sama popela na rezervoar za vodu?

O: Ne

P: (Persival) Kako je dospela tamo?

O: Distorzija vremena i prostora.

P: (Atrejdes) Ali Golem je instrument osvete stvoren od strane nekog da ubije ili zaštiti nekog drugog. Ako je bio golem, ko ga je poslao i zašto je ciljao na kanadsku Kineskinju u Los Anđelesu?

O: Probna meta. Postoji razlog zašto je Galatea mislila o tome ovog momenta.

P: (L) Znači pričamo o nekoj vrsti stvari koja razotkriva zavese otvorenih dimenzija?

O: Da

P: (L) I stvari prolaze kroz to?

O: Da

P: (Atrejdes) Znači da golem nije poslat po nju?

O: Konkretno, ne.

P: (L) Znači, to je nešto kao čovek-moljac. (SPB) Golem je jevrejsko mitološko biće, i oni kažu da je to probna meta... (L) Odbaci tu teoriju. (SPB) Da ali smo pričali o energetskim oružjima, i probnim metama. I Mosadu... (L) Golemu, Kabalistima.... (Ču) I o dvema devojčicama koje su nestale zbog vremenske distorzije... (Andromeda) A što je smešno, ja i Persival smo preksinoć gledali epizodu Dosijea Iks o golemima.

(L) O bože! (Andromeda) A sinoć je bilo o avionskoj nesreći od strane vanzemaljskog napada! (L) Jako čudno... Dobro, mi ćemo polako.... (Galatea) Čekaj, kada se Elisa Lem mlatarala rukama onako čudno, zašto je to radila?

O: Ubeđivala je stvorenje da je ostavi na miru.

P: (Persival) Da li je to nešto što je samo ona mogla da vidi?

O: Da

P: (Persival) Tako da je ona bila u nekoj alternativnoj realnosti koja se stvorila oko nje, ili je prebačena u neku paralelu...

O: Delom.

P: (Galatea) Specifično je podešeno samo za nju. (Persival) Procep, da.(Atrejdes) Šta je taj golem što nije golem hteo od nje?

O: Energiju.

P: (Galatea) Da li taj Golem živi na tom posebnom mestu, ili je to bilo kratkoročna stvar?

O: Lokacija ima korisne energetske strukture za takve svrhe. [ informacije u kom je hotelu Elisa Lem odsela: http://www.news.com.au/travel/travel-up ... 6813853089 ]

P: (L) Ovo sve deluje kao neki ljudi koji imaju te stvari i koji samo sede u svojim kontrolnim kabinama i.... A i svi ovi nestali ljudi u knjizi 411 Nestalih... Neko se ozbiljno igra sa ljudskom rasom!

O: DA

P: (SPB) U poslednjoj knjizi, tragaju za najboljim i najistaknutijim: atletama, mladim ljudima koji imaju potencijal za svetlu budućnost.

O: Sa svim ovim znanjem koje imate, je još jedan razlog da ostane oprezni i svesni šta sve može ići protiv vas.

P: (Persival) Verovatno i hoćemo! (L) Pretpostavljam. (Persival) Vreme je za hiper-paranoju. Skoti, vodi nas sve hiper paranoičnim putem... to i nije baš hiper-paranoično! [smeh]

O: Budite oprezni! Laku noć!

KRAJ SESIJE

Preveo : Mile Kostić