Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2014-06-14
14.06.2014.

Laura i Andromeda za pločom
Pierre, Perceval, Possibility of Being, Chu, Kniall, Data, Mr. Scott

Pridružili se preko Skype-a:
Mimimari, 1984, Shijing, Tempo

P: (L) Večeras idemo u malo drugačijem smjeru jer je prošli tjedan zbilja bio iscrpljujuće. Dakle, počet ćemo sa onim što bi inače normalno pitali, jedino ako vi {članovi koji su preko Skype-a} nemate nešto drugo. Nakon što prođemo nekoliko ovih stvari koje su mi na pameti, bit će vremena za sve vas da pitate svoja pitanja, a možda do tada ćete se opustiti dovoljno da ne pitate glupa pitanja. [smijeh]

(Pierre) Bez nekog pritiska.

(L) Dobro, krenimo... Danas je 14.06.2014. (Possibility of Being) Che Guevarin rođendan. (L) Che Guevarin rođendan! Oh!! Želimo ti dug život Che! Oh, hm, oprostite, on je mrtav. Kako god, 14.06.2014. Dakle, to je 14-6-14. To je 5-6-5, što je 7. (Andromeda) Vrlo dobar broj.

[nabrajanje prisutnih]

Neznamo ako... nemam pojma, možda sam preumorna. Želim samo svima reći da su ti momci uništili moju spavaću sobu, srušili zid i sad spavam u pretsoblju sa svim svojim stvarima natrpanim oko mene. Kao da spavaš u pećini. Nisam mogla zaspati pet dana!

(Pierre) Uh...

(L) NISAM u dobrom raspoloženju! [smijeh]

(Pierre) Trebali bi pitati Kasiopejce u vezi toga...

(L) Kad će završiti s preuređenjem moje sobe? [smijeh]

(Perceval) Čekaj i vidi.

(L) Ne postoji vrijeme! U redu. Halo? Da li je netko sa nama? Isuse Kriste, u kojem mi to svijetu živimo...

O: Ovdje nije Isus Krist, samo Korilla od Kasiopeje. Kako god, mi razumijemo ovaj vaš osjećaj! Stvari su dosta kaotične u nekim područjima, zar ne? Čekajte samo, još će puno toga doći!

P: (L) Hm, ovo me potiče na svoje prvo pripremljeno pitanje. Imamo Ukrajnu koja ide k vragu. I onda odjednom, iz vedra neba, Irak ponovno "napadaju" i imamo naznake koje upućuju na to da su to učinile sile koje su naoružale SAD i/ili NATO. Da li je to slučaj? Da li su sile zapada iza tog ponovnog okupiranja Iraka?

O: Svakako. Pa ipak, kao što se događalo i prije, "Saveznici" su loši suparnici i savez neće dugo trajati. Ova situacija signalizira veliku opasnost jer reflektira kozmičku situaciju. Mnogi od onih koji imaju "moć" ne shvaćaju kako ih se zapravo kontrolira, niti zašto.

P: (L) U redu, pitajmo očito pitanje: Zašto ih se kontrolira i dovodi do stanja u kojima djeluju huškajući na ratove?

O: Kozmička pravda dolazi.

P: (L) U redu onda. Hm...

O: Oni to osjećaju kao progon u pakao.

[Pauza radi rješavanja problema sa mikrofonom grupe preko Skype-a, jer kad oni pričaju, mi ništa ne možemo čuti]

(L) U redu, gdje smo stali?

(Chu) Progon u pakao...

O: Kako se približavaju promjene, oni osjećaju pritisak ali ne razumiju što je to. Oni samo osjećaju nezasitnu glad i strah da će ostati bez ičega. Zbog toga je taj njihov poriv za uzimanjem i razaranjem.

P: (Pierre) Dakle, tu postoji neka vrsta povratne petlje. Te vođe osjećaju rast promjena na Zemlji, pa postaju još više destruktivni, što uzrokuje povećanje kozmičke reakcije.

(Perceval) Pretpostavio bih da bi oni mogli projicirati taj strah na stanovništvo, i onda ga gnječiti. Onda stanovništvo odgovara, i to onda povećeva njihov strah, pa povećava ponovno udaranje po stanovništvu.

(L) Sve što sada mogu reći je to da to zbilja, zbilja izgleda odvratno, očajno i opasno. I sve se to dešava kad je planeta poludjela sa svim ovim vremenom, potresima, vulkanima...

(Perceval) Morskim psima! Poludjeli su!

(L) Ostavi morske pse po strani sad! Rješili smo problem s njima.

(Perceval) Jesmo?

(L) Pročitaj članak. Problem sa morskim psinama smo riješili.

(Perceval) Ne vjerujem u to što tamo piše.

(L) Dakle, to je to. Gdje su moji članci? U redu... Pa ipak, pitat ću svejedno. Ne mogu odoljeti. Članak kaže da je morski pas od 3 metra koji je bio obilježen, hm... Kako bilo, oznake na tom morskom psu od 3 metra su se pojavile na plaži i očito se vidjelo da su oznake bile u nečijem želucu. Rekli su da... " ... zabilježena temperatura za vrijeme tih 3 tjedna izmjerena na tom uređaju je bila u skladu sa tjelesnom temperaturom bijelog morskog psa, ali je bila preniska za nešto poput bijelog kita ubojice." I u jednoj točki, kažu, da je zabilježeno zaranjanje na dubinu od 570 metra. Kažu da to nije neobično za bijele morske pse - to je njihovo normalno ponašanje. To zaranjanje je zabilježeno otprilike jedan tjedan nakon zabilješke najviše temperature kroz taj period od 3 tjedna, a ne odmah nakon što su neki izvjestili. Ta dva događaja nisu vezana jedan za drugi - to je ono što su oni rekli.

(Perceval) Što je pojelo uređaj za praćenje?

O: Priča je prilično točna, osim jedne male stvari: Zašto je pas zaronio toliko duboko? Druga stvar je ova: Što se još tamo dolje događa? Postaje prilično toplo u nekim područjima, zar ne?

P: (L) U redu. Dakle to se desilo psu. U redu, mogu to progutati. Bez uvrede.

(Perceval) Morski pas je morao zaroniti jer su podvodni vulkani jako zagrijali gornje slojeve mora pa su psi zaronili dublje dolje zbog toga što vole biti u moru na određenoj temperaturi vode.

(L) Da li je to točno? Da li je tu bilo nečeg...

O: Vrlo blizu!

P: (L) Dobro. Dakle, drugim riječima, gornji slojevi vode su pretopli. Odjednom, morski pas se našao u "vrućem dijelu" i otišao od tamo odjednom u dubinu da se ohladi. Tako nekako?

O: Blizu.

P: (L) U redu, ovo je dovoljno.

(Perceval) Znam što se desilo. Podvodni vulkan je ubio morskog psa sa uređajem za praćenje. Onda ga je pojeo drugi morski pas i otišao i rekao "Isuse, pa ovdje je prilično vruće. Idem ja odavde!" I zaronio je u dubine. Ili ga je vulkan skuhao. Morski pas je bio skuhan!

O: Ne.

P: [smijeh] (L) Odustani Perceval! Dosta je već o tom psu. Želim znati u vezi... Tu imamo ovaj incident. Kaže: "Okrivili su vojnu vježbu elektroničkog ometanja za misteriozne nestanke DESETINA aviona, koji su nestali sa radara kontrola leta u srcu Evrope. Slovačka." Dakle, to znači da ta malena zemlja Slovačka koja je nedavno ušla u EU, ako se točno sjećam, nekako ima moć da sruši komunikacijske uređaje za praćenje kontrole leta...

(Perceval) Ne, oni su rekli da je to izvodio NATO.

(L) Ne, ne, samo da završim. Slovačka je znala za to i bila je umješana u to, ali niti jedna druga zemlja u Europi za to očito nije znala? Jer to se desilo u Austriji, NJemačkoj, Češkoj i Slovačkoj, između 5.06. i 10.06. Dakle, to je izluđujućih 5 dana! I nakon dan-dva kad se to počelo dešavati, pomislili bi da je netko tko je na vioj vlasti to primjetio i da bi oni mogli razumijeti što se dešava. Ali očito, to je potrajalo čitavih 5 dana. To mi je ekstremno sumnjivo. Slovačka je optužila planirane vojne vježbe za to, a očito, druge zemlje nisu znale što se dešava - jer bi npr. Njemačka sigurno dala neku vrstu objave... Dakle, čitava ta stvar je jako sumnjiva. Upravo nakon što se problem sa radarima pojavio, i to se desilo 05.06., vojska je zaustavila svoje vježbe. A to je trajalo još 5 dana!

(Perceval) Kroz taj period od 5 dana u nekoliko različitih zemalja, i u različita vremena, avioni su "nestali" na nekoliko sekundi.

(L) Znam to.

(Perceval) Bile su NATO vježbe, vjerojatno. I oni ništa o tome ne žele reći.

(L) I kažu da su prvi problemi sa nestajanjem slučajno nastali kad je NATO počeo svoje vježbe u Mađarskoj. A to su izvjestili 07.06. Za vrijeme vježbi, NATO je koristio uređaje koji mogu ometati neprijateljske radare, prema izvještaju Telegraph-a. Njemačka kontrola leta je izjavila kako su pokušali identificirati uzroke tih nestajanja... Dakle, tu je dosta konfuznog u tim pričama i pitam se što se zapravo desilo. Da je NATO provodio planirane vojne vježbe, čiji bi cilj bio prekinuti radio komunikacijske frekvencije? Da li su to oni zapravo činili?

O: Ne, čak niti blizu!

P: (Pierre) Da li je to bilo neko miješanje denziteta?

(L) Da li je to bilo hiperdimenzionalne prirode ili curenje 4. denziteta ( 4D bleedthrough )?

O: Da. Poput leta 370.

P: (Pierre) Dakle, to je bilo poput leta 370. Da li je to bila otvorena poruka Silama koje vladaju?

O: Ne poruka, već "znak". Primjetite kako je brzo eksplodirao problem u Iraku nakon toga.

P: (Pierre) Dakle MH370 je bio znak vezan uz 3. svjetski rat, a ova nestajanja aviona u Europi znakovi invazije u Iraku?

(L) Ne mislim da trebamo iznijeti let 370 sad kao primjer, jer nisu rekli da je on bio znak. Rekli su da su te anomalije bile znak.

(Perceval) Rekli su da je let 370 bio objašnjen kao nešto čudno što se odvija...

(L) Pa da...

(Perceval) I možda je to dio pritiska koji ih pritiska: osjećaju strah, a to stvari čini još gorim. I vide što se dešava i kažu: "Sranje! Što se to dešava?! Napravimo pizdariju u Iraku. To bi bilo dobro rješenje!"

(L) Paše uz njihov način djelovanja.

O: Dobro!

P: (L) U redu. Vrlo, vrlo interesantno.

O: Očekujte sve više i više ovakvih anomalija!

P: (Data) Jesu li ovakvi fenomeni limitirani na letove aviona?

O: Naravno da ne! Jeste li obratili pozornost?

P: (L) Mislim da su mislili na sve ove stvari što se naokolo dešavaju. Vjerojatno je mnogo stvari gdje nešto nestaje i stvari koje su uvrnute, koje čak ni ne možemo pronaći jer ne možemo...

(Pierre) Da, s avionom je to vrlo vidljivo jer postoje uređaji za praćenje...

(L) Ovo se dešava s nečim što privlači mnogo pažnje. I to ne mogu sakriti jer ima mnogo kontrolora letova koji to sve prate i gledaju, pa svjedoče takvim stvarima.

(Perceval) To također ovisi o izvoru fenomena. To je curenje između denziteta, ili neka vrsta elektromagnetskog čudnog dešavanja, ili čega god... I sve to ne mora imati efekt da nestane avion, ali...

O: Curenja između denziteta su elektromagnetski fenomeni.

P: (L) Dakle sve vrste EM fenomena... Mislim, čak i oni čudni zvukovi koji dolaze uz oluje.

(Andromeda) I vatrena kugla koja se vrti u petlji...

(Pierre) Oh, da! I munje koje udaraju u automobile, čudne eksplozije koje nitko ne čuje, hm...

(Perceval) Čudni zvukovi.

(Pierre) I čini se da su elektromagnetski fenomeni vidljive manifestacije našeg 3. denziteta, koji dolaze kroz curenje {onoga što se dešava u 4. denzitetu}.

(L) Pa da. Oh, cirkularna vatrena lopta. Što je s njom? Da li je to bila neka vrsta prskalice?

O: Ne.

P: (L) U redu. Da li je to bio EM fenomen također?

O: Da.

P: (Perceval) Da li je tamo bilo neke materijalne supstance, tj. da li je to dio stijene ili meteorit?

O: Da.

P: (Perceval) Dakle, to je bio meteorit uhvaćen u neku vrstu elektromagnetske... petlje - stupice?

O: Da.

P: (Perceval) Petlja-stupica je sada službeni...

(L) ... tehnički termin!

(Pierre) Pa da, okretala se spiralno. Bilo je tamo neko električko polje, i magnetsko polje, i...

O: Drevni zapisi govore o takvim stvarima, a i puno toga više. Čekajte i vidite. Zar mislite da ste već vidjeli čudne stvari?!?

P: (Perceval) Znate što? Kad sam to vidio, i shvatio da je to možda meteorit koji izvodi tu vrstu stvari, od onda razumijem zašto su ljudi iz prošlosti opisivali takve stvari, kao npr. u Baillie-ovoj knjizi, i davali takvim stvarima neku vrstu inteligencije.

(L) Naravno.

(Perceval) Ali ne postoje dokazi o tim stvarima. Mislim, MI nismo vidjeli te stvari poput njih. Pa zašto bi onda netko rekao da je to Bog, ili da je to živo?

(L) Što je sa mojom knjigom “The Book of Miracles” ( Knjiga čuda )? Ta knjiga je puna opisa tih čudesnih i najluđih stvari!

(Andromeda) Pa da!

(L) Hoćemo li vidjeti stvari poput onih opisanih u toj knjizi?

O: Da, svakako!

P: (Andromeda) Oh, bože.

(L) Hm, pa to će biti zabavno.

(Perceval) Ne mogu čekati da vidimo i čujemo što će reći službena glasila o tome, što je to...

(L) Postat će DIVLJE...

(Perceval) To je nova raketa koju smo izumili da ide u krug po nebu! I onda ona eksplodira sama na sebe! To je nova tehnologija. To su Rusi!

(L) Da vidim da li je sve ovdje pokriveno što smo imali...

(Perceval) Vidi, Putin je u novom svemirskom brodu!

(L) U redu, moja pitanja su gotova.

(Chu) Imam pitanje. Vezano uz početak ove sesije... Počevši od dinosaura, ako ljudi mogu sebi navući toliko katastrofa, poput rimske civilizacije, kako su došli udari kometa u prošlosti? Moja teorija je da je tu bilo nešto drugo. Ili se te stvari dese bez obzira što ljudi polude i počnu se ponašati na sve te divlje načine radi toga što osjećaju da nešto dolazi, ili/i vjerojatne povezanosti sa...

O: Vi ste eksperiment! To je neophodno za proces evolucije da se nastavi, pa su dinosauri morali otići!

P: (Pierre) To si napisala u svojoj knjizi. Napisala si da su dinosauri pometeni zbog, evolucijski gledano, toga što nisu išli u ispravnom smjeru. Onda je tu prirodna reakcija koja potpomaže "ispravnu" evoluciju...

(L) I to je još uvijek prirodna reakcija. Mi nismo toliko različiti od dinosaura.

(Chu) Pa mi to navodimo na sebe jer...

(L) Mi smo dio sistema života i...

(Perceval) Ali to nije prirodno u smislu da... Jer prve 3 riječi su bile: "Vi ste eksperiment"! Dakle, da li je netko izbrisao dinosaure tako da bi se onda na planetu moglo posijati brdo majmuna koji bi onda mogli postati ljudi?

O: Djelomično, da.

P: (Perceval) Oni su usput pomogli.

(L) Pa da.

(Chu) Dakle, zbog toga što mi ne uspjevamo, to privlači događaj, bilo veliki ili što god... Jednostavno, to se nebi desilo da je eksperiment išao u dobrom pravcu?

O: Bio bi još poboljšan.

P: (Perceval) Mislim da je važno da uvidimo da smo eksperiment, da nismo samo dio sistema života na planeti. Postoje neki elementi s kojima se ugodimo, a i neki koji su hiperdimenzionalnog utjecaja na ljudsku evoluciju na negativan način.

(L) U redu, jesmo li pokrili sva naša pitanja? U redu. Da li netko tamo s vaše strane ima pitanja?

(Shijing) [kvaliteta zvuka je VRLO loša... skoro nerazumljiva] Pitamo se da li bi mogli dobiti neke informacije u vezi ... ove naše grupe? Imamo nekoliko ideja u vezi toga. Želimo pitati u vezi toga.

O: Ako ćete pročitati prethodne komunikacije i primjeniti to na sebi, sve će funkcionirati kako bi i trebalo.

P: (Shijing) Dakle, trenutno smo u Arizoni, pitamo se koje bi točno stvari trebali činiti... {???} prema načinu na koji sve {???} upravo sada.

O: Djelujte na načine koji podržavaju već inicirane napore i tako spojite energije koje će privući ono što trebate u pravo vrijeme. Ako rasipate energiju grupe tamo gdje jeste, onda ćete se morati nositi sa kolateralnom štetom članova.

P: (L) Drugim riječima, mislim da kažu da želite nešto za sebe, a niste to spremni platiti unaprijed. Želite biti spašeni tamo gdje jeste, na način koji ste sami zamislili i trebali bi poraditi na tome. Morate staviti svoje vlastite uvjete u to. To mora biti u Arizoni. To mora biti na ovaj način, to mora biti na onaj način. Mora se to isplanirati, mora biti efekta u tome. I sve to je samo rasipanje energije.

(Shijing) Posložili smo stvari na svoje mjesto i počeli.

(Perceval) To je primjer razbijene energije. Rekao je da su oni impulsivni.

(L) Mislim da je slaba kvaliteta veze preko Skype-a neka vrsta primjera slabe kvalitete povezanosti vaše grupe tamo.

(Shijing) Imam osobno pitanje, ako je u redu. Razmišljao sam u vezi [???] o mojoj kćeri. [???] stvari koje joj ne mogu reći. Pitam se da li bih mogao dobiti neku vrstu [???]

(L) Da li je netko razumio ovo?

(Chu) Problemi kćeri, neki savjet?

(Perceval) Mislim da je u načelu: "Neki savjet u vezi moje kćeri?"

(L) Oh, u redu. Shijing želi savjet u vezi njegove kćeri.

[planceta se malo kreće u spiralu... frekventna pištanja i zvižduci sa Skype konekcije]

(L) Oh... Oni razmišljaju.

O: Tvoja kćer treba svoj prostor, život i zdravu emocionalnu okolinu.

P: (Shijing) U redu. Nemam pojma da li vrijedi pitati što je s mojom kontrolom. Dajući joj...

O: To je problem: tvoja kontrola. Imaš je premalo kad si sam u pitanju, a previše kad je usmjerena prema njoj.

P: (L) Još neka pitanja?

(1984) Samo želim pitati osobno pitanje u vezi moje majke. Umrla je početkom godina i bila je čvrsto u kršćanskoj religiji. Samo se pitam da li je dobro prošla tranziciju.

O: Svjetlo ju je privuklo, a nije odbilo, pa je uspjela to napraviti kako treba.

P: (1984) Hvala vam.

(L) Dobro, još nešto? Onda ćemo reći laku noć! [pozdravi, poljupci za laku noć...]

(Perceval) Ovo je bilo interesantno... Čitavo ovo vrijeme, ne mislim na Shijinga, koji je većinom vremena pričao, dobio razumljivu rečenicu kroz ovu užasno slabu Skype vezu. Svaki put kad je pričao, slabo se čuo, a svi drugi su se čuli prilično dobro.

(L) Još nešto što bi trebali znati prije nego što prekinemo?

O: Ide vam dobro i stvari se zahuktavaju!! Uza sve to ne treba brinuti, jer sve se kreće u dobrom smjeru. Što više pomoći dobijete, vaša energija će više narasti i od toga će imati koristi i oni koji pomažu. Za sada, doviđenja.


Kraj sesije