Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Val serija poglavlje 13-a


Poglavlje 13-a

3-5 kod: vino u masonskom peharu ili
Isus, Di i Dodi su u zimu poletjeli sa aerodroma u Denveru
i raspršivali chemtrailse iz avionaMislim da čitalac polako počinje dobijati ideju da slijeđenje putokaza koji nam daju Kasiopejci, u stvari znači jako mnogo posla. U biti, mi smo se ovdje tek zagrijali! Ali, mislim da ćete se takođe složiti i sa tim da mi ovdje imamo i malo zabave nakon svog tog tmurnog sučavanja sa stvarnošću koje smo učinili. Nakon što smo primili k znanju da se možda nalazimo u jednom zatvoru, ipak možemo gledati na ovo putovanje VAN kao na jednu pravu avanturu. I tako i jeste. I ne samo to, to je i JAKO zabavno!

U jednom momentu, početkom 1992. godine, pročitala sam jedan članak o knjizi „Sveta krv, Sveti gral“, i mislila sam da je ta hipoteza koja je bila tu prezentovana od strane autora, odnosno da je Isus bio u braku sa Marijom Magdalenom i da su imali djecu, bila sasvim sigurno moguća, ali ipak nije bila toliko zanimljiva za mene u smislu da bi opravdala da krenem sa određenom istragom.

Kako bih upoznala čitaoca koji se nije bavio ovakvim predmetima, sa nekim osnovnim pretpostavkama, dopustite da samo kažem da kad je Sveta krv, Sveti gral bila objavljena 1982 godine, da je bila pobudila pravu oluju kontroverzi. Lokalne novine St. Petersburg Times, Florida, objavile su jednu recenziju koja citira Rt. Rev. Montefiore kako govori: „Akademski apsurd... greška za greškom.“ Ovo je bilo balansirano citatom od jednog od autora te knjige, Henria Linkolna koji kaže: „Da li je više prihvatljivo da čovjek treba biti oženjen i imati djecu, ili to da treba biti rođen od djevice, kojemu su prisustvovali zborovi anđela, hodati po vodi i dizati se iz groba?“ Odličan point, po mom mišljenju.

Vojvoda od Devonšira koji bi trebao biti, prema premisi iz knjige, jedan od Isusovih potomaka, proglasio je to „apsolutno nepodnošljivim“.

Citat iz Tajmsovog članka:

Citat:
Istraživanje je započelo sa Linkolnovim pripremama za snimanje 1972 BBC-evog dokumentarca o jednom francuskom svešteniku iz XIX vijeka, Berenger Sauniere-u. Ugledni sveštenik je zgrnuo ogromno bogatstvo nakon što je otkrio i dešifrovao četiri pergamenta koji su bili sakriveni u šupljini stuba njegove crkve u Rennes-le Chateau (zamak- prim.prev.), jednom selu na vrhu brežuljka u južnoj Francuskoj. Autori kažu da ovi pergamenti, ili faksimili, koje su otkrili još uvijek postoje i da oni razotkrivaju postojanje jednog tajnog društva koje se zove Sionski priorat , koje je osnovano u XI vijeku na samom početku Krstaških ratova. Cilj mu je bio da čuva Sveti Gral – prema srednjovjekovnoj legendi, pehar koji je Isus koristio na Tajnoj Večeri. Autori tvrde da su ostaci tog društva i dalje aktivni, i da su se kao njegovi pripadnici, tokom godina, isticali Isaac Newton, Andre Malraux, Victor Hugo, Claude Debussy i Charles de Gaulle.

Prema tvrdnjama autora, riječi „Sveti Gral“ su pogrešan prevod sa rano francuskih riječi koje znače „kraljevska krv“, i prava svrha Sionskog Priorata jeste da zaštiti navodne Isusove potomke i pripremi način za njihovo priključenje svjetskoj moći. Kako bi poduprli taj svoj opis društva, oni pružaju nekoliko poglavlja naučnih referenci iz legendi, romansi, slikarstva, dokumenata i Biblije. Sve ovo je i više nego kontroverzno, međutim autor Leigh je rekao da je njih trojicu to vodilo ka preispitivanju konvencionalnih tumačenja Novog Zavjeta. Ta studija ih je dovela dotle da su istaknuli jednu „hipotezu“ kako slijedi:
Citat:
• Isus je doslovno tvrdio da je on „kralj Židova“ i da je dolazio iz kraljevske kuće Izraelita Kralja Davida.
• Bio je oženjen sa Marijom Magdalenom i imao je barem jedno dijete s njom.
• On i njegovi simpatizeri su prikazali njegovo raspeće i uskrsnuće i on je potom doživio starost negdje izvan Svete Zemlje.
• Marija Magdalena i njeni potomci su otputovali u južnu Francusku – tadašnju rimsku provinciju Galiju.
• Isusova krvna linija se pomiješala sa Francima i započela Merovinšku dinastiju u ranom srednjem vijeku.
• Ta merovinška linija se proteže u moderne plemićke kuće Evrope, tako da su Isusovi potomci živi i dan danas.

Rasprava iz ove knjige je započela pravu religijsku vatrenu oluju. „To je pokazatelj izopačenosti ovih vremena čim jedan izdavač poput Jonathan Cape treba izdati ovakvu knjigu,“ rekao je anglikanski biskup Montefiore. Montefiore katalogizira ono što on naziva „79 instanci... velikih grešaka, značajnih propusta, ozbiljno obmanjujućih izjava ili usvajanje izlaza iz hipoteze.“

Jedan drugi anglikanski biskup, Rt. Rev. Mervyn Stockwood, je bio još manje suzdržan. „Neka napišu i drugu knjigu sugerišući da je Caesar bio oženio Boadicia-u i da im je potomak Ian Paisley,“ citirao ga je Londonski The Times. Autori kažu da su jednostavno pravili razumne pretpostavke zasnovane na pažljivom istraživanju i novim dokazima. Oni su dodali da je ozbiljan rad na srednjovjekovnoj istoriji bio zasjenjen ljutnjom nad njihovim zaključcima. (St. Petersburg Times, 19. januar 1982., Mark S. Smith)Dakle, nisam pridavala dovoljno pažnje tome već sam to arhivirala negdje duboko u mom umu. Sasvim sigurno, nisam nikad bila dovoljno motivirana da pročitam tu knjigu! Međutim, taj predmet je bio pomenut na najčudniji način od strane Kasiopejaca u toku naše diskusije o Isusu, i poput mnogih važnih putokaza, to mi je prešlo direktno iznad glave. Pitanje koje sam postavila je bilo najvećim dijelom koncentrisano na navode iz Biblije u vezi Isusove porodice i ja sam htjela da vidim šta Kasiopejci imaju za reći u vezi značenja Isusove „braće“, i takođe u vezi tvrdnji Katoličke Crkve da je njegova majka, Djevica Marija, živjela cijeli svoj život kao posvećena djevica. Dakle, mislila sam kako ću samo uklizati tu temu tamo i vidjeti šta će izaći iz svega toga:

Citat:
P: Da li su Marija i Josip imali i druge djece?
O: Ne. Ali Isus je imao.
P: Isus je imao djece?
P: Koliko je imao djece?
O: Troje.
P: Da li je, kao što tvrde neki ljudi, istinito značenje traženja Svetog Grala, da to nije šalica već "Sang Real" ili sveta krvna linija?
O: Da.
P: Da li su neki potomci Isusa živi danas?
O: 364 142.Postoji nekoliko stvari u vezi sa gornjim komentarima koje su dostojne pomena. Prva stvar je ta da su Kasiopejci dobrovoljno komentarisali kao odgovor na različito pitanje. Oni gotovo da nikada to nisu činili osim ako se nije radilo o nečemu što je važno za znati. U to vrijeme nisam bila svjesna značaja ove činjenice. Druga stvar se odnosi na broj potomaka. Svako ko poznaje geneologiju zna da je taj broj, koji se na prvi pogled čini kao prilično velik, je u stvari veoma malen. Mi govorimo o 2000 godina reproduktivne istorije gdje, ako je se svako od te troje djece zaista „plodno“ razmnožavalo, da bi tu onda trebalo biti mnogo više 400.000 potomaka. Međutim, ni to značenje mi tada nije bilo palo na pamet.

Bez obzira na sve, ja sam i dalje išla jednom alhemičarskom linijom razmišljanja, i sasvim sigurno da sam bila pronašla značajne tragove ka „Tajnim gospodarima“ svijeta – barem sa ljudskog stanovišta. To je bila jedna misteriozna potjera. Pročitala sam gomile materijala o zavjerama, navodnim „objavama“ o tome „ko je tu bio prvi“, i stalno iznova, kada sam slijedila trag, pronalazila bih samo laži i konfuziju.

Pa ipak, sticajem okolnosti dokaz je ukazivao na postojanje jednog tajnog bratstva nepoznatog u cjelosti ljudskom rodu. Druge tkz. „tajne“ grupe poput Rozenkrojcera, Iluminata, Slobodnih Masona, Templara, Sionskog priorata, i tako dalje, činilo se da su bile samo crvene-haringe stvorene i uništene od strane pravih Tajnih gospodara u njihovoj samovoljnoj manipulaciji nad čovječanstvom i tragaoca za istinom. Došla sam preko mnogih nagovještaja do ideje da, s vremena na vrijeme, oni popunjavaju njihovo članstvo iz neke od ovih grupa, ali da same te grupe NISU bile zaista „u tajnosti“, i bilo ko od njih je bio vrlo vjerovatno uzet kao mamac i iskorišten.

Došla sam do spoznaje da, ako postoje, ti Tajni gospodari raspolažu sa nevjerovatnim zanjem i nenadmašnim lukavstvom. Shvatila sam, u jednom trenutku, da su tragovi koje sam ja slijedila već bili slijeđeni od strane najvećih umova ljudske rase milenijumima bez ikakvih dokaza da je istina ikad bila objelodanjena od strane bilo koga od njih u bilo kojem trenutku. I ko sam onda bila ja da mislim da bih mogla ostvariti nešto što nikad prije nije bilo učinjeno?

I da, uvijek iznova bi neka osoba tvrdila da je „otkrila“ „najveću tajnu“, i da je „pronašla dokaze“ da je bilo nekih grupa koje su imale dugoročne planove da preuzmu svijet, ali na kraju, ti dokazi nisu držali vodu, ili bi iskliznuli poput žive. Tragovi bi iskrsavali nasuprot zaključanim vratima. Konačno sam shvatila da je to bila „priroda zvijeri“. To je bilo namjerno (promišljeno). Ovi tajni Gospodari manipulišu našim životima i iskustvima kao lutkar sa marionetom. I shvatila sam još nešto drugo: oni takođe, tu i tamo ostavljaju putokaze koji vode potencijalne članove kroz jedan kompleksni lavirint u svrhu mogućih odabira. I mnogi od ovih putokaza su tako uvjerljivi, tako „sinhronizovani“, tako lukavo namješteni da je prilično jednostavno doći do pogrešnih zaključaka – do ubjeđenja da ste stigli do „Svetog grada“, kada ste, u stvari, samo prešli preko ceste i stigli do znaka koji pokazuje na pogrešan put. Očigledno, oni priznaju samo najpametnije i iskrene tragaoce za istinom koji su se dokazali tokom godina rada i predanosti. I u sadašnjem trenutku, kada se čini da uslovi vode ka „rupi u velu“, čini se da postoji jedan još veći napor koji se stavlja naprijed za daljnja skrivanja i pomućenja stvari. Divlje tvrdnje i glasine koje se propagiraju od strane „dezinformativnih agenata“ služe samo za daljnje prikrivanje istine. Mi smo u jednom istinskom vrtlogu od ljušture igre!

Prema nekim izvorima, broj članova ovih Tajnih bratstava je fiksiran i kako bi jedan prošao, drugi mora biti postavljen na njegovo mjesto. Obzirom na česti nedostatak kvalifikovanih kandidata, mnogi od ovih članova moraju proširiti svoj životni vijek za mnogo stotina godina. Ovo možda može zvučati ugodno onima koji su ovisnici o materijalnom životu, ali onima koji posjeduju Veliko Znanje, ovo se zapravo čini kao teret. Još jedna zanimljiva činjenica je bila da sam ponovo i ponovo ispočetka došla na, što bih ja zvala, Škotsko pitanje. Svaki put kad bih pogodila ciglu u zidu u mojim istraživanjima, činilo se da je samo mala nit ostajala ležati, slomljena i nepravilna, sugerirajući na nešto što ima veze sa Škotskom.

Ali, da bismo nastavili s pričom, kao rezultat prisustvovanja prikazivanju videa Davida Hudsona, desilo se da sam bila predstavljena jednoj ženi koja je kasnije prisustvovala na dvije sesije gdje je nekoliko niti koje smo slijedili došlo sve zajedno. Bilo kako bilo, na 12-ti septembar, prije nego što nas je pomenuta gošća planirala da posjeti, imali smo jednu privatnu sesiju sa svrhom postavljanja nekoliko pitanja o problematici David Hudson/Monoatomsko zlato.

Za one od vas koji nisu svjesni toga šta je to, čovjek pod imenom David Hudson je „otkrio“ jednu supstancu za koju se čini da je upravo ono što su mnogi alhemičarski tekstovi govorili u vezi značenja „Bijeli zlatni prah“, koji nije bio samo sredstvo za transmutaciju metala, već takođe i za ljudsko tijelo. On je tvrdio da uzimanje ovog praha utiče na DNA na takav jedan način koji ima efekat rapidnog i nevjerovatnog izlječenja i usavršavanja ljudskog tijela tako da neko bude „spiritualiziran“ do te mjere da supermoći ne samo da nisu bile moguće, već vrlo vjerovatne. U jednom trenutku njegovog izlaganja, rekao je da su neki ljudi, koji su uzimali ovaj prah tokom određenog vremenskog perioda, opisali da su imali „orgazme cijelog tijela“ koji su samo nadolazili.

Suštinska svrha ovog video predavanja je bila „uzimanje novca“. To je nešto što me je nerviralo, ali to je bilo za neko kratko vrijeme prije nego što sam shvatila tačno zašto je to tako. Dolje sam napisala neka pitanja u vezi David Hudsonovog rada:

Citat:
1. Zašto je, pošto je potrošio 5,5 miliona dolara za izoliranje i pokušaj patentiranja Monoatomskog zlata, opsesija Davida Hudsona za znanjem odjednom prestala nedugo nakon njegovog samo-eksperimentisanja? (Znam, on kaže da mu njegova žena to neće dopustiti, ali to zahtjeva pitanje kao recimo da on tvrdi da je to otkrio, pogotovo ako je toliko uvjeren u to šta je to kao što i sam tvrdi da jeste i da se trudi da to „proda u javnost“.)

2. Ako David Hudson posjeduje „Filozofov kamen“ zašto on onda traži novac? Literatura nam govori da će jedan dio na sto hiljada preobraziti osnovni metal u zlato. Zar to ne funkcioniše?

3. Ako su Tajni Gospodari postojali ovih nekoliko hiljada godina sa znanjem i korištenjem ove tvari, i ako su to dobro čuvali kao tajnu, ubijajući, ako je to bilo potrebno, cijele grupe ljudi kako bi zaštitili tu tajnu, zašto je onda to bilo odjednom tako otkriveno u javnost?


Prema tome, ovo su bila pitanja koja su mi bila na umu 12. septembra 1995. godine, kada smo odredili da postavimo par pitanja o Davidu Hudsonu:

Citat:
L: Dobro, sad, zapitat ću na brzinu, Davida Hudson i ono što on zove Filozofski Kamen (Philosopher's Stone, prim. prev.). Što je ta supstanca koju je david Hudson otkrio? Gledali smo video o tome; sigurna sam da ste vi momci to gledali sa nama, što je to?
O: Gledajte tamošnji razvoj samo s distance.
P: Da li je uzimanje te supstance o kojoj govori, opasno na način na koji ja mislim da jest?
O: Vjerojatno.
P: Dakle, drugim rječima, ne bi se trebala mješati u to?
O: Na tebi je.
P: Znam da je odluka na meni. Ali rekli ste da to gledam sa distance, dakle pretpostavljam da je zaključak...
O: Da.
P: Dobro, moj osjećaj je taj da je neka negativna energija iza toga, čak iako on želi biti pozitivna osoba i želi činiti pozitivne stvari, i to...
O: To je često istina!
P: Mislim da uzimanje nečeg poput toga da bi transformirao svoju svijest bez nekog rada na sebi ili da se to desi prirodno, da je to crna magija. To je ono što mislim. F: To je prelagano... L: Mislim da se pokuša inicijalizirati... F: Čitam godinama sitnice i dijeliće iz raznoraznih različitih izvora i sve te stvari tamo opisane su moguće za one koji su voljni žrtvovati se, a nama se mogu činiti kao ekstremni eterički i spiritualno razvijeni, kao oni neki u Indiji, i sve to... L: Ja ne mislim da se čak ni ne trebaš toliko žrtvovati, nego da želiš i imaš prirodnu sudbinu duše i ... F: Pa, da li je Isus uzeo tu zlatnu prašinu? L: da li je Isus uzeo taj prah?
O: Ne.
P: Da li je Adolf Hitler uzeo takvu vrstu praha, ili nešto slično?
O: Da.
P: F: To očitava turobnu sliku, zar ne? L: Može li taj prah biti korišten da bi transformirao osobu u vrlo pozitivan entitet koji čini veliko dobro? Ne mislim da je to u redu.
O: Ili bi moglo biti korišteno da bi transformiralo čitavu rasu bića u hipnotičku potčinjenost!!!!!!!!!!!
P: F: Opa! L: Stavite to u vodu. F: Ili čak i samo oglašavate kao "Dar sa neba". Mislim, sjećate se ko komandira ovim svijetom, već 309 000 godina, da li će oni samo sjediti i reći: "Oh, pa da, mi ćemo jednostavno pustiti da se ta zlatna prašina proširi unaokolo i bit ćemo totalno poraženi", samo tako? Ne mislim baš! L: Oh, to je strašna misao! Da li imate nešto što bi nam rekli ili prenijeli zasad?
O: Osvrnite se na primljene poruke i doviđenja.


Činilo se da je zadnji komentar, na površini, jednostavno bio jedna opaska koja se odnosi na odgovore u vezi Monoatomskog zlata. I da to nije bilo u snu kojeg sam imala te noći, nikad ne bih ni pomislila nešto dodatno u vezi toga, manje ili više bi to bila „dobrovoljna“ opaska.

U tom snu, bila sam mlada i nosila sam jednu predivnu haljinu sa cvijećem u mojoj kosi i bila je tu i jedna limuzina koja je čekala napolju da me odveze na moje „vjenčanje“. Nisam znala ko je bio mladoženja, ali tu se nalazilo dosta ljudi koji su me ohrabrivali da „uđem u kola“ i odem u „susret zaručniku“. Iz nekog razloga, bila sam ispunjena srećom i uživanje onih koji su me okruživali je bilo zarazno, tako da, prevazilazeći svoje oklijevanje, otišla sam do kola, ušla u njih i bila odvezena do mjesta vjenčanja. Bila sam svjesna da je taj dan bila subota, i činilo se da je to bio 14. zato što je nešto bilo rečeno o petku 13-tom.

Pokazalo se da je to bio jedan veliki restoran sa predivnom gozbom koja je bila spremna i čekala. Sve je bilo ukrašeno cvijećem i zastavicama i mnogi, mnogi ljudi su se bili okupili u jednu srećnu i radosnu gužvu i svi su mi nazdravili čim sam izašla iz kola. Moj zaručnik se probio naprijed kako bi me primio za ruku i mi smo hodali kroz tu gomilu ljudi kako bi stali ispred sveštenika koji nas je vjenčao. Bila sam preplavljena srećom iako čak nisam mogla ni vidjeti lice svog zaručnika!

Čim smo se vjenčali, muzika je počela da svira, i on me je odveo do sredine podijuma gdje su se svi pomakli kako bi nam napravili mjesta, i počeli smo da plešemo. Bilo je to kao da letim i mi smo kovitlali i vrtili i bila je takva sreća kakvu nikad do tad nisam doživjela u cijelom mom životu i probudila sam se okupana u jednom senzacionalnom ushićenju radosti!


Sada, imam sve vrste snova, neki od njih su bili samo obični koji su „razvrstani u podsvjesti“. Ova vrsta me ne impresionira nešto posebno na bilo koji način, i „osjećaj“ i „okus“ od njih je dosta blag i neuzbudljiv. Neki od mojih snova su „proročki“ snovi gdje sanjam o događajima koji se stvarno dese, iako su zapravo ništavi. Ovi su malo jači sa stanovišta „osjećaja i okusa“, ali je lako reći da usljed manjka emocionalnog sadržaja nisu nešto posebno važni. Dalje, postoje i snovi koji me upozoravaju na stvarne opasnosti u kojima je neka stvarna drama ali koja je nestvarna u smislu istinskih akcija i stvarnosti u kojoj živim, i koje su dinamički ispravne zato što su prave „opasne osobe“ u ulogama podlaca koji samo što nisu prešli preko. Ovi snovi su generalno veoma jaki u okusu i emocionalnom sadržaju. Ali rijetko sam ikada imala tako „srećan san“, koji je bio toliko neodoljiv, da me je potresao do srži.


Ovaj san o vjenčanju je imao najjači emocionalni sadržaj od svih koje sam do sad imala, s tim što je njegova dinamika bila, u pravom smislu riječi, nerazumljiva. Ja sam tad već bila u braku i imala petoro djece, tako da zaista nisam mogla misliti o tome na bilo koji drugi način osim kao o snažnom simboličkom „proročanstvu“ kako bih nekako „pronašla istinu“ ili nešto slično tome. Odlučila sam da sam bila dala jedan preuranjen osjećaj svog uspjeha u potrazi za znanjem i razumijevanjem određenog ljudskog stanja. Postoje mnoge vrste značenja na koje možete interpretirati simbole braka, uloge mlade, plesanja i prisustvovanja nekoj zabavi.


Ali, u svakom slučaju, htjela sam pitati o tome i učinila sam to već na sljedećoj sesiji kojoj je takođe prisustvovala ova mlada žena (RC) koju sam upoznala preko topica David Hudsona:

Citat:
P: Sanjala sam neku noć da sam se udala i da je bila velika zabava, ples, limuzina, itd... cvijeće, sreća. U snu sam čula glas koji kaže da bi vjenčanje trebalo biti u subotu, 14-tog, koja slijedi petak 13., možete li mi reći bilo što o tome?
O: Ne.


Pa to je bilo prilično očekivano! Kasiopejci mi jednostavno nisu htjeli reći ništa o tome i to je bilo to. Nisam bila u potpunosti „pripremljena“ na to i kao i u ostalim slučajevima koji su se odnosili na neka najvažnija pitanja u mom životu, da mi oni neće reći ništa i njihovo odbijanje da odgovore je bilo zaista NAJZNAČAJNIJE u svemu tome.

U retrospektivi, mogu vidjeti da je ovaj sastanak i prisustvo ove osobe bio jedan „okidač“ za razne stvari. Ona je bila Židovka i gotovo odmah mi je počela govoriti o njenom prošlom životu u nacističkoj Njemačkoj i kako je bila žrtva eksperimentisanja Dr. Mengelea, usljed čega je bila i umrla (ili kako je već tvrdila). Ja sam s njom podijelila moja lična uvjerenja i snove o počinjenom samoubistvu u Njemačkoj nakon što su moj muž i djeca bili odveden,i a potom i ubijeni od strane nacista. Moja gošća je tad postala strašno uzbuđena i bila je ubijeđena da je ona bila jedno od te moje tadašnje djece. Bilo je istina da je postojala ta neka snažna veza između nas, ali nisam bila sasvim sigurna u to da li je ta njena interpretacija bila sasvim tačna. Međutim, ona je htjela da pita:

Citat:
P: Koja je moja veza s F. i Laurom u bilo kojem prošlom životu?
O: Otkrij.
P: L: Da li sam ja znala R-u u mojem prošlom životu u Njemačkoj?
O: Možda.
P: Sad, gledala sam u kartu, samo da vidim ima li kakvih podudaranja, a bilo ih je mnogo. RC: Prema astrologiji to pokazuje povezanost u prošlim životima. Osjećam također da je također bilo u Egiptu.
O: Tko si bila?
P: L: Mislite, ja?
O: Da.
P: Bila sam Njemica... RC: Pitam se o Egiptu.
O: Ali mi smo još uvijek u Njemačkoj!
P: L: Sve što znam je to da sam počinila samoubojstvo, ime mi je bilo Helga, mislim...
O: Tko je bio tvoj muž?
P: Ne znam. On je bio Židov. Da li ste na to mislili?
O: Dobro. Tko su bila tvoja djeca?
P: RC: Pitali su tko su bila djeca. Da li sam ja jedno od tvoje djece?
O: Otkrijte. Kad smo rekli otkrijte, mislili smo da vi koristite vaše talente da bi naučili, ne da vas mi vodimo za ruke u svakom koraku. Da vam to radimo, mi bi vas prevarili i izveli iz mogućnosti da steknete znanje, i što je važnije, razumijevanje. Time bi mi prekršili slobodnu volju!


Sasvim jasno je postojalo nešto o tom mom životu u Njemačkoj i mom mužu u to vrijeme što sam trebala otkriti. I ne samo to, to mi je bilo nekako čudno za njih da me usmjeravaju u razmišljanju na ovaj način, pogotovo odmah nakon mog pitanja o onom snu o vjenčanju na koji su odbili odgovoriti u jasnom značenju. Oni nisu bili odgovorili na moje pitanje, ali su pokušavali da postignu nešto bez kršenja slobodne volje. Zatim su rekli ovo:

Citat:
O: Mi primamo jake valove koji okružuju subjekt, zato prekidamo zahtjeve!
P: L: Dobro, još nešto o tome?
O: Moshe u Izraelu.
P: RC: Tko je Moshe u Izraelu?
O: Moshe je U Izraelu.


Ali nismo mogli postići više. Oni nam nebi rekli ko je bio Moshe ili šta je bila veza. Ali ja sam se bila bacila na nekoliko posljednjih pitanja:

Citat:
P: Da li je istina da je enklava alkemičara bila negdje na Pirinejima?
O: Da.
P: Da li je to grupa koju ste nazvali "Kvorum" u jednoj prijašnjoj sesiji?
O: Djelomično.
P: Da li su ti alkemičari koristili moć kao i David Hudson da bi poboljšali svoju dugovječnost i svoje fizičko zdravlje?
O: I da bi kontrolirali.
P: Da li je bilo ljudi u toj enklavi koji su živjeli doslovce stotine, ako ne i tisuće godina?
O: Neodređeno.


Sada se moramo preusmjeriti u drugi pravac kako bismo doveli do najvažnije teme o toj čudnoj stvari zvanoj Kvorum. Kvorum je bio pomenut od Kasiopejaca govoto tačno godinu ranije. Desilo se to na ovaj način:

Citat:
P: Željela bi znati od kuda potiču Masoni?
O: Ozirijci ( Osirians prim. prev. ).
P: Možete li nam reći kada su se originalni Masoni ( Slobodni zidari ) formirali kao društvo?
O: 5633.g. p.n.e.
P: Da li je Masonstvo kao što se danas prakticira, isto?
O: 33. stupanj, da.
P: Dakle, imamo tradiciju preko 7 tisuća godina?
O: Da.
P: Da li ta organizacija planira preuzeti svijet i vladati njime?
O: Ne baš.
P: Koji je njihov cilj?
O: Nadzornici.
P: Čega?
O: Statusa kvoruma.
P: Što je kvorum?
O: Organizacija "dubljeg" znanja. Potpuno tajna vašoj vrsti zasad. Vrlo važna glede vaše budućnosti.
P: U kojem smislu?
O: Promjene.
P: Možete li biti više specifični? Da li se te promjene odnose na nas osobno?
O: Djelomično.
P: Zemaljske promjene?
O: Također.
P: Koji je odnos među tim kvorumom i Kasiopejcima?
O: Oni komuniciraju s nama regularno.
P: Da li oni to čine znajući da ste vi Kasiopejci ili oni to čine...
O: Da.
P: Da li postoji odnos između Kasiopejaca i tog kvoruma u tih nekoliko tisuća godina?
O: Neko vrijeme, kako ga vi mjerite.
P: Da li je Kvorum sastavljen od članova koji su ljudi s ove planete?
O: Djelomično.
P: Da li bi mogli znati kojeg kao poznatu ličnost?
O: Sakriveni. Nitko koga bi mogli znati.
P: Kako su Masoni vezani za Illuminate?
O: Masoni su niže grane.


Pa, ovo je bilo prilično uznemirujuće, najblaže rečeno. Kasiopejci su mi ovdje govorili da su ONI bili „u kontaktu“ sa tim Kvorumom, koji su, koliko sam mogla reći, bili tajni gospodari svijeta, i činilo se da postoji mnogo dokaza i sticaja okolnosti, premda bi moglo biti, da ova grupa baš i nije gajila najbolje interese za čovječanstvo. Ali barem je sve to bila obična propaganda!

Tako da, iznijela sam ovu stvar ponovo, u namjeri da dospijem do dna ove misterije:

Citat:
P: U brojnim slučajevima smo pričali o kvorumu i Illuminatima. Oni oba izgledaju najviši nivoi tajnih organizacija. Koja je njihova međusobna veza?
O: Kvorum većinom vanzemaljski; illuminati većinom ljudski. O: Susret; dvije polovice cijelog.
P: Pa Kvorum izgleda opisan da je u kontaktu sa Kasiopejcima, što ste vi, i vi ste se opisali kao napredna OPD bića, točno?
O: Blizu.
P: Illuminati su opisani kao da su iza ili sa bratstvom koje je opisano da je u kontaktu s Lizzard bićima...
O: Blizu. Ali nije tako jednostavno.
P: Pa, ako su Kvorum dobri momci i Illuminati loši momci, i oni su oba na visokom nivou Masonstva ( Slobodni Zidari ), koja je poanta svega?
O: Zamislite krug ili ciklus sad prvo i onda ga malo promatrajte prije nego što nastavimo dalje.
P: Dobro, promatram krug koji se vrti.
O: Sad, dvije polovice prezentiraju pozitivne i negativne. Dvije polovice.
P: Pa, što dobivam iz toga jest da su tu dvije polovice i obje strane se igraju s ljudskom rasom. To je to?
O: Ne. To je komplicirano, ali ako možete naučiti i razumijeti, to će biti super otkriće.
P: Pa, nastavite i objasnite.
O: Pitajte korak po korak.
P: Zašto toliko često moramo pitati korak po korak?
O: Radi toga da apsorbirate ( upijete ) informaciju.
P: Kvorum je opisan kao dobri momci. Illuminati su opisani kao loši momci. I oba su Masonski. Kad osoba u Masonskoj organizaciji dostigne najviše nivoe, da li ti individualci na najvišim nivoima regrutiraju masone na jednu ili drugu stranu?
O: Prvo, ne baš na jednu ili drugu stranu.
P: Počinjem ne-razumijeti nešto ovdje jer ako Lizzardi...
O: Odblokiraj se.
P: Nisam zablokirala ovdje. Ako je bratstvo znano kao illuminati znano kao Lizzardi znano kao zvijer, ako su oni ti koji rade štetne stvari na ovoj planeti, kako su vezani ili u kakvom su odnosu sa Kvorumom koji je u vezi s...
O: Ovo će trebati vremena za objasniti i to će biti toga vrijedno.
P: Pa, hoćete nam sad to objasniti?
O: Pitajte korak po korak.
P: Dobro. Koja je priroda zla?
O: Mješano.
P: Da li su Lizzardi ono što bi mi mogli smatrati zlom ili OPS?
O: Da.
P: Da li su Kasiopejci ono što bi mogli smatrati dobrim ili OPD?
O: Da.
P: Ipak, da li Kasiopejci koriste i manipuliraju Lizzardima da postignu izvjesne stvari?
O: Ne.
P: Lizzardi rade neovisno i u suprotnosti s Kasiopejcima?
O: Neovisno, ne u suprotnosti. Mi služimo drugima i zbog toga nemamo opoziciju (suprotnosti). Pažljivo sad. Korak po korak. Ako ne razumijete u potpunosti odgovor, pitajte drugo pitanje.
P: Dio cijelog. Dio kruga.
O: Mješano.
P: Da li to znači...
O: Zamislite sliku izmješano obojenog kruga.
P: Kažete li da se na nekim nivoima dvije polovice preklapaju?
O: Blizu.
P: Kažete da su neki od Kvoruma dobri momci i loši momci i isto i za Iluminate jer su oba na suprotnim stranama kruga, ali na točki spajanja jedna teži više na jednoj strani, a druga na drugoj? I te organizacije su tamo gdje djeluju skupa?
O: Bliže.
P: Ostavimo to za kasnije.
P: Ne. Sad molimo.
O: Dobro. Dakle, to je mješavina. Ima li to nešto s... u vašem slučaju opredjeljenje prema drugima ( služenje drugima, OPD ) znači da čak služite onima koji služe sebi ( opredjeljeni prema sebi, OPS ), točno?
O: Da; mi služimo vama i Lizzardi su programirali vašu rasu da služi sebi, zapamtite.
P: Pa, sad sam par nivoa ispod. Dakle, još uvijek sam OPS individua u neku ruku, točno?
O: Ali krećeš se polako prema OPD. Ne kreću se svi ljudi tako.
P: Da li to znači da kad ljudi koji su članovi Kvoruma ili Illuminata, zatraže informacije ili pomoć, da vi, jer ste OPD orijentacije, obvezni odgovoriti na bilo koje pozive?
O: Da i ne.
P: Koji dio je ne?
O: Ako vibracijske frekvencije nisu u skladu, mi se ne konektiramo ( spajamo ).
P: Da li je rad Lizzarda dio velikog plana ili dizajna?
O: Sve je.
P: Nastavimo.
O: Moraš odgovoriti na pitanje. Osjetit ćeš ekstazu kad jednom već odgovoriš.
P: Dobro. Mješavina. Ipak, dvije polovice.
O: Od kruga.
P: Tko je konstruirao taj krug?
O: Prirodni frekventni val. Neka bliska mješavina obiju matrica oblika služenja i svaki "tabor" da bi kreirala perfektni balans.
P: Dobro, Illuminati su viši nivo puta OPS i nekako, postižući te više nivoe mogu doći do realizacija ili frekvencija koje uzrokuju njihovu modifikaciju pozicije ili umješanost gdje OPS postaje ili sadrži ili kreće prema realizaciji OPD, točno?
O: Nastavite.
P: Dobro, pojedinci u Kvorumu su ti koji su fokusirani na OPD i oni u njihovim putevima OPD počinju razumjeti da neki OPS postaje OPD.
O: Blizu.
P: I čitava ideja je mješavina oba smjera bez obzira iz kojeg ste smjera došli?
O: OPD omogućuje perfektan balans tih dvaju realiteta; OPS je dijametralno suprotan zatvaranju velikog ciklusa u perfektnom balansu.
P: Dakle, neophodno je imati smjer OPS iz razloga da uopće postoji OPD?
O: Da.
P: I ti koji su u Kvorumu i Illuminatima...
O: Mješavina u središtu.
P: Dakle, neophodno je imati mrak da bi postojalo svjetlo...
O: Da.
P: I obje su se grupe razvile kroz Masonske organizacije...
O: Masonstvo je ljudska refleksija u fizičkom dijelu tih procesa.


Počinjemo da uviđamo kako sve i nije baš tako jednostavno kao što smo možda mislili. Ne možete samo reći da dobri momci nose bijele kape a loši crne majice. Ne postoji jednostavan odgovor.

Ali, to smo već znali. Znamo iz naše vlastite prirode, ali i iz činjenice da svaka porodica ima i crnu i bijelu ovcu i sve što je između toga. Ne možemo samo stati za našu improviziranu govornicu i izjaviti da Masoni ili Iluminati implementiraju jedan plan za preuzimanje kontrole nad svijetom i oduzimanje slobodne volje. S druge strane, moglo bi sasvim sigurno postojati elemenata u obje te grupacije i kod nekih ostalih sa ovakvim planom. I naravno, praktična posljedica ovoga jeste činjenica da sljedbenici OPS puta koriste svoju slobodnu volju za nasilje nad slobodnom voljom ostalih kroz laži i prevare. I naravno, najlukavija od svih ovih laži je da okrive nekog drugog za sve što oni sami čine drugima dok oni nastavljaju da kriju svoje prisustvo i svoju pravu prirodu.

U skorija vremena ova igra će postati prilično interesantna, najblaže rečeno.

Dakle, ko je tu bio prvi?

Gary Allen piše u Niko se ne usuđuje to nazvati zavjerom:

Citat:
Mora ostati upamćeno da je osnovna stvar kod svake zavjere, bilo da je ona u politici, kriminalu ili poslovnom uredu, ubijediti sve ostale da nikakva zavjera ne postoji. Uspjeh zavjerenika će zavisiti u velikoj mjeri od njihove sposobnosti da ovo postignu.


Kako je tačno ovo postignuto? Pa, glavni način je putem kontrole medija. Putem medija, najjače oružje je izrugivanje, satira i karakterno ubistvo. Ova izuzetno moćna oružja se koriste za preusmjeravanje pažnje što dalje od pravih pitanja i problema. Čak i neko koga zbilja nije briga šta drugi ljudi misle o njemu/njoj, će naći malo zakački u umovima razumnih osoba sa mrljama koje su na neki apsurdan način zakačene za njih. U sadašnje vrijeme, nekako se čini da sve više ljudi postaje sve više svjesno. Nije više dovoljno samo izrugivati one koji govore o zavjerama samo zbog toga što su „teorije zavjere“ luckaste. Sada je neophodno dodati još jedan sastojak u mješavinu.

U ovom programu, specijalni „agenti“ su poslani svuda da posiju razne dezinformacije koje će se širiti i ubrzavati teorije zavjere tako što će ih „precrtati“ do tačke apsurda.

Gary Allen piše:

Citat:
Neki konspiratoristi zaista pretjeruju sa širenjem zavjera (iz nekakvih malih grupica) kako bi uključili svakog #ebenog liberalnog aktivistu i vladinog birokratu. Ili zbog rasnih ili vjerskih razloga oni će uzeti malene fragmente legitimnih dokaza i širiti ih do određenog zaključka koji će podržati njihove pojedinačne predrasude, tj. da je zavjera potpuno „židovska“, „katolička“ ili „masonska“. Ovi ljudi ne pomažu razotkrivanju zavjere, ali nažalost, idu u prilog onima koji hoće da javnost povjeruje da su sve zavjere sranje. (Allen, 1972)


Dopustite mi da idem malo u ovom smjeru taman koliko je potrebno da dođem do određenog zaključka. Poslednjih nedelja, jedan član Kasiopeja E - grupe za diskusiju, očigledno obožavalac Davida Ickea, je napisao:

Citat:
Primjetio sam ovdje jedan ozbiljan problem. Članovi britanske kraljevske porodice koji su u stanju mijenjati svoj izgled u reptilski i koji žrtvuju djecu nisu NIKAD POMENUTI ovdje. Slučaj princeze DAJANE je potpuno prikriven. Ta priča o „samoubistvu“ je kompletno sranje. Članovi kraljevske porodice su navodno (ja bih rekao 100% krivi) naredili i bili umiješani u RITUALNO MASONSKO ŽRTVOVANJE DIJANE/DODIJA (i navodno nerođenog djeteta). Egipatska avionska nesreća je opisana kao da je uzrok bio nalet vjetra“ i „ovakve stvari se jednostavno događaju“. Ali ne i kad imaju ogromne 33 i 19,5 simboličnosti, totalno izvan slučajnosti. Ovo su dva glavna primjera MASONSKOG RITUALNOG ŽRTVOVANJA koji su bili burno pokriveni od strane Kasiopejaca ili nekog drugog ko je bio uključen u taj proces raspodjele informacija. Da li postoji MASON/TEMPLAR među nama? Vidio sam da je svako drugo mjesto umiješano. Kažem ponovo, ovo je samo TEORIJA. Međutim postoji razlog za zabrinutost. Da ne pominjem najveći događaj koji se zbiva iznad vaših domova ŠIROM SVIJETA upravo sada; CHEMTRAIL zaprašivanje. Samo neka vojna vježba? Dajte molim vas, to je jedno potpuno OGROMNO ZAPRAŠIVANJE ŠIROM SVIJETA sa namjerom zadržavanja vibracione frekvencije na jednom donjem nivou kod cijele ljudske populacije a takođe i kako bi nekog i ubili u cijelom tom procesu. UPAMTITE; DEZINFORMACIJA JE SENDVIČ SASTAVLJEN OD LAŽI I ČINJENICA. Ovdje nešto smrdi, i Kasiopejci ili neko drugi trebaju dati određena objašnjenja.


Pa kao i obično, otišla sam do preporučenih sajtova koji su predstavljeni kao izvori dokaza. Na temu smrti princeze Dajane, našla sam spisak pitanja kakako slijedi:

Citat:
U Princezinoj smrti, Thomas Sancton i Scott MacLeod istražuju pitanja koja su od mnogih bila postavljena od kada su Dajana, princeza od Velsa, i Dodi Al Fayed bili ubijeni u Parizu u automobliskoj nesreći u sitnim satima, 31. avgusta, 1997.

• Kako je jednom pijanom, drogiranom, nelicenciranom vozaču bio dopušten pristup za volan tog Mecedesa?
• Zašto je vozač, tada van dužnosti pomoćnik hotelskog šefa osiguranja Henri Paul, bio pozvan nazad u hotel te noći kako bi mu bio dodijeljen posao koji u stvari i nije bio njegov?
• Nije li stariji zvaničnik Al Fayedovih – vlasnik hotela znao da je Paul bio hronični pijanac i da se te noći opijao u hotelu?
• Koja je bila uloga paparazza koji su pratili par cijeli taj dan i na kraju ih nagnali u tu visoko – brzinsku potjeru?
• Zašto je Dodi bio tako zastrašen od fotografa, da je to išlo dotle da je bio promijenio standardne sigurnosne protokole i izložio sebe i Dajanu nerazumnom riziku?
• Šta nam tragovi kočenja, boja i ostaci stakla govore o umiješanosti jednog drugog automobila?
• Ko je bio vozač tog drugog automobila, zašto se nije bio zaustavio, kako je pobjegao i kako je policija organizovala opšte nacionalnu potjeru usmjerenu ka njegovom praćenju?I tako dalje. Sve su ovo odlična pitanja poput onog „zašto je Kenedijeva pratnja promijenila smjer u posljednjem trenutku“? I „zašto mu je bilo dopušteno da bude bez svog neprobojnog prsluka“? I „zašto vlasti nisu krenule u potjeru za snajperistom sa travnatog brežuljka“?

Ako je iko od vas čitao Jim Garrisonovu knjigu Na suđenju atentatoru , ili ako ste gledali Oliver Stones-ov film JFK, (i ako imate dovoljno sinapsi u vašim neuronima), bićete uvjereni u jednom ekstremnom stepenu vjerovatnosti da je tu BILA jedna zavjera u vezi ubistva JFK-a.

I ne samo to, saglasićete se sa velikim segmentom svjetske populacije da je Warren-ov izvještaj bio lažan i da je neko još uvijek nedirnut zbog tog ubistva. I od toga vam čak može biti i muka kada mislite o tome. Ali, to neće biti važno.

Tijekom perioda u kojem je novinar St. Petersburg Times-a, Tom French, intervjuirao mene za svoj članak, on je prisustvovao velikom broju sesija. U jednoj od njih, predmet rasprave su bili film O. Stone-a i Garrrisonova knjiga. G. French, "istraživački reporter", je mislio da je Oliver Stone napravio strašnu štetu američkom narodu sa svojim filmom, koji je bio toliko "pogrešan" i temeljio se na toliko "pogrešnih spekulacija". Bili smo prilično začudjeni ovom opaskom i upitali ga što je on sa time mislio? On je spomenuo izvještaj Warrenove komisije! Sada, ne zaboravite, ovo je zaista fin i iskren tip koji vjeruje da dobro radi svoj posao. Ja apsolutno NE sumnjam u to. Ali on i dalje vjeruje da nam je ta komisija dala točan odgovor: da je Lee Harvey Oswald ubio JFKa "sam samcat!" Pitam se da li još uvijek ima isto mišljenje nakon što je Gerald Ford priznao da je "malo preradio" izvještaj? Vjerojatno da. Neki ljudi imaju beskonačni kapacitet za "pometanje istine pod tepih". A kada su to novinari, mi tako nemamo nade za nepristrasno novinarstvo. I koliko još njih su upravo takvi, kao on? Nevini i ispranih mozgova.

Ali, natrag na Garrisonovu knjigu: pažljivi čitalac će primjetiti neka objašnjenja i opise, koji jednostavno nemaju smisla. Da bi se neki od događaja koje je on otkrio bio dogodilo, tko god da je upravljao tim stvarima, trebao je imati izvjesne sposobnosti putovanja kroz vrijeme. To će reći, da su se neki scenariji odigrali onako kako su bili izviješteni, prije nego što je JFK bio izabran za predsjednika, netko je morao znati GODINAMA unaprijed da 1) će se Kennedy kandidirati, 2) će biti izabran i 3) će morati biti ubijen. Tko bi mogao znati sve ovo GODINAMA unaprijed?

Jim Garrison čini se nije primjetio taj problem, iako je izrazio ekstremno čudjenje nad rezultatom njegove istrage. Sama činjenica da je izvjestio o onome što je pronašao, i to potvrđeno sa mnogim svjedocima, a što je u mnogim slučajevima nemoguće, ukazuje na to da ne pokušava promovirati hiperdimenzionalni Kontrolni Sistem. U stvari, neke od stvari koje je on skupio, zapravo ukazaju u suprotnom smjeru od njegovih osumnjičenih, ali on ih je ipak prijavio, tako da nemamo razloga pretpostaviti da je oštrio ličnu sjekiru u pisanju svoje knjige.

Nalazimo iste probleme u navedenom popisu pitanja o smrti princeze Dijane. Za scenarij koji se razvio - da je takav bio dio neke zavjere, on bi morao imati hiperdimenzionalni kontrolni sistem sa sposobnostima putovanja kroz vrijeme i upravljanja vremenom/prostorom. I u tom slučaju je svejedno da li su Masoni, Židovi, Templari povezani ili ne. Jer, ako su i bili, to je vrlo vjerojatno bilo potpuno nesvjesno sa njihove strane i ne služi nikakvoj svrsi razbacivati se sada sa takvim optužbama, osim što to služi daljnjem zamagljivanju stvarnog izvora zavjere. U vezi Diane i Dodi-ja, napisala sam na listu e-grupe sljedeće:

Citat:
Što god se odluči na "višim razinama", može se manifestirati na mnogo načina na OVOJ razini. To znači da nitko ne umire, osim ako taj ne dodje do neke točke "izlaza" u svojim planovima za ovaj "život". Bilo da se složi da sudjeluje u događaju koji ga vodi da bude ubijen ili na neki drugi način "izadje van".

Sada, svi vi znate (ili bi trebali do sada) da sam istraživala "fenomen vanzemaljacai" i primila puno informacija o tome od Cs tijekom godina. I znate, ako ste čitali webstranicu, da to nije lijepa slika. Vi takodjer znate da sam slijedila mnoge "lažne tragove" prema tajnim društvima i zavjerama i pročitala mnogo različitih pogleda na ova pitanja, pokušavajući "napraviti reda" u ovoj temi. Na kraju, kada se ukopate duboko u sve to, možete pronaći beskrajne laži i konfuzije - sloj po sloj.

Tada, morate početi MISLITI; koji bi mogao biti razlog za sve ovo? A onda shvatite, da je ono što promatrate upravo željeni efekat; vidite laži i konfuzije. I onda razumijete da, ako prihvatite taj krivi pogled kao istinit, niste ništa bolji od bilo koga tko vjeruje većinu jasnih i očitih laži, čak i ako je laž u koju vjerujete suptilnija i iskrivljenija. Još uvijek se sve svodi na činjenicu da ste prevareni i od vas je napravljena budala - ako ne i hrana!

Dakle, shvatila sam da je potreban velik oprez pri proučavanju ovih pitanja. Također sam shvatila da su se najveći umovi svih vremena bavili sa tim problemima tisućljećima bez stvarnog rezultata "buđenja čovječanstva". Dakle, o čemu se radi ovdje? Zašto tako odjednom, u ovom trenutku, različiti ljudi misle da su razotkrili misterije i našli "Najveću Tajnu" i sada ju mogu otkriti svijetu, da ju ostali vide i vjeruju kako je to istina?

Pa, kada razmotrite tu veliku mašineriju iza tih laži, očitu (mada nedokazanu) hiperdimenzionalnu prirodu stvarnosti iz koje se manifestira naša, vi shvatite da to nije tako jednostavno! Kad sam pročitala knjigu David Icke-a "Robotska pobuna", glavna greška koju sam našla u njegovom traženju dokaza o globalnoj zavjeri je oslanjanje na ono što su drugi ljudi rekli, kao i ono što mu se "dalo", sa vrlo malo provjera izvora ili korištenja cerebralne sposobnosti da zaista razmisli o tome što kaže. Nije mi se svidio njegov početak sa starom ofucanom idejom "Luciferske pobune" i "nesinhronizirane" energije zla - jer sam već prošla kroz to vjerovanje i našla greške i korijen tih grešaka. Ipak, mislila sam da je to prilično dobra kompilacija, čak i ako bi se meni svidjalo malo manje histerije i puno više dokumentacije.

Kao što je navedeno u ovom popisu, traženje dokaza o nekima od tih stvari je kao da pokušavate da živa ostane među vašim prstima. Jednostavno se neće dogoditi. Dakle, u najboljem slučaju, imamo "tragove" i slučajne dokaze koji bi sigurno prošli na sudu, ali mainstream zajednica želi vidjeti "NLO" na travnjaku Bijele Kuće. To se neće dogoditi. Dakle, kada tražim "izvor", morate shvatiti da mislim izvor ideje, ključ za lanac dokaza koji je sljedjen, čak i ako su ti dokazi samo slučajni. U isto vrijeme, JA shvaćam da postoje neke "tvrde činjenice", koje, uzete zajedno s drugim "tvrdim činjenicama," mogu biti povezane kao lanci dokaza nastali "sticajem okolnosti". Mi stvarno trebamo tražiti ovakve stvari.

Ali, natrag na Davida Icke-a. Da, shvatila sam da je slijedio sličan put mojemm putu, kada sam istraživala zavjere još u 80-tima za pisanje "Tajne povijesti svijeta". Bilo je vrlo malo novoga u toj knjizi za mene. Ali, on je posvetio prilično malo pažnje "vanzemaljaskom pitanju". To me je uznemirilo. On nije to "shvaćao" na najdubljem nivou, po mom mišljenju. Dozvolite da objasnim moje razlog za to mišljenje. Kada netko duboko studira "zavjere", taj se nadje licem u lice sa konzorcijem "Tajnih Gospodara", koji su evidentni u svojim tragovima, ali nikada nisu "vidjeni", da tako kažemo. Mi naidjemo na Maosne, Illuminate, Templare, Sionski Priorat, Rozenkrojcere, Starješine Ziona i niz drugih. Oni dođu i odu na pozornici povijesti, kao što glumci igraju razne uloge. Čim jedan "izgubi snagu", drugi stupa na snagu i talasa se neko vrijeme, a zatim postaje "poznat" i očigledno je da je zamijenjen.

Sljedeća stvar je "vremski" faktor. Kada pogledamo da zavjere postoje mnogo tisuća godina (i da, ima hrpa dokaza za to) mi moramo razmotriti ono što JA zovem faktor "isplate". Možemo proučavati živote ljudi za koje se pretpostavlja da su "majstori igre" u tim različitim tajnim društvima, koja su otkrivena s vremena na vrijeme, i utvrditi da je jasno da su oni ljudska bića i da su se koristili kao "ekrani" i "zavjese" da drže sakrivenim nešto drugo. Sama ideja da je grupa ljudi koji žive i umiru na normalan način, motivirana staviti izvjesna događanja u pokret, od kojeg će imati koristi netko tek tisuću godina unaprijed, a koji onda sami pate od razotkrivanja i sramotne smrti ili druge neprijatne posljedice bi, s jedne strane, govorila o nekome tko je posvećen da služi drugima, ali je jasno da to nije ova agenda. Dakle, možemo samo zaključiti da oni služe sebi, i to nas ostavlja začudjenima - o tome što oni u biti imaju od toga!?

Ovdje se mogu primjeniti standardne psihološke teorije, a mi shvaćamo da su ti ljudi ili ekstremno glupi i u tom slučaju bi se cijela zavjera prilično brzo raspala, nego da traje tisućama godina, ili moramo misliti da su ovi ljudi korišteni od NEKOGA ili nečega drugog, za vlastitu korist toga DRUGOGA. I u tom slučaju, moramo shvatiti da su prezentirani razni izvori zavjere, bilo Masoni ili Illuminati, samo još jedna faceta dimne zavjese. Nakon što smo to shvatili, shvatili smo da ako skočimo na teretni vlak optuživanja i "mi smo otkrili tajnu", mi ćemo vrlo vjerovatno pasti na isti makijavelistički stari trik, koji je korišten tisućljećima.

Pa, razmišljala sam nad ovim dugo vremena - to je bio period u kojem nisam razmatrala hiperdimenzionalnu stvarnost. Ja jednostavno nisam mogla vidjeti motivaciju bilo koje grupe ljudi za izvršenje takvog plana bez očigledne "isplate". Recimo da bi mnogi od njih "stavili određenu akciju" u pogon, koji bi urodio plodom tek nakon nekoliko stotina, ili mnogo stotina godina u budućnosti, a onda bi bili otkriveni, ubijeni ili slično. Opet, takvo samožrtvovanje je simptom ili čistoga OPDa ili je dokaz da je netko u pozadini.

Dakle, David Icke je pronašao te stvari, tako su i mnogi drugi. To je prilično uobičajena stvar već vrlo dugo vremena. Neke mogu biti istinite, neke mogu biti samo dimne zavjese. Naravno, kad se to sve stavi zajedno i prati kroz stoljeća - AKO STE U STANJU VIDJETI - vidite činjenicu da postoji "lutkar, majstor igre" koji je postavio ovu cijelu stvar da zavede one koji su pametniji nego drugi, ali još uvijek ne dovoljno pametni da vidi NEVIDLJIVE elemente.

Pa, fino i dobro. David je napisao ovu knjigu i napravio veliki prasak. Što dalje? Pa, njegova sljedeća knjiga je ogromno razočaranje, jer sam mogla vidjeti da su "oni" došli do njega. Sada, samo zamislite ovaj scenario: osoba otkriva sve ove stvari o kojima je pisao u prvoj knjizi ... (ili misli da ih "otkriva") - vrlo slično onome što sam napisala u "Noah", (ali nisam ju mogla izdati i nisam imala novaca u to vrijeme da to učinim sama), i on je to objavio, on biva unaprijeđen i puno ljudi počinje misliti da možda i sve nije tako kako izgleda.

Pa, jasno je da je David išao u pravom smjeru. On je možda čak i bio u mogućnosti da otkrije sve, jednom kad bi došao do punog razumijevanja "hiperdimenzionalog" faktora. Što vi mislite da će "lutkar" učiniti? I zapamtite, ne bavite se sa ljudskim umovima ovdje, ne bavite se običnom logikom, nemate šanse da shvatite njihov sljedeći "potez", osim da obratite pozornost na dešavanja oko vas. A ja sam znala za ovo, jer sam se napatila pri proučavanju i traženju dokaza, kako i zašto... Dakle, znala sam da postoje posljedice i konzekvence. A David je vrlo dinamična osobe. I ne samo to, mislim da je on ima pravi nagon za istinom. (Čak i ako nema "nos" za to.)

Dakle, tu je David Icke na "vlaku istine", ubire mnogo putnika i taj vlak ide punom parom. Pa, mislim da, ako su par ljudi u odijelima pokucali na njegova vrata jedne noći i rekli: "Gospodin Icke, mi smo tu da Vam ponudimo...", on je vjerojatno zalupio vrata u njihova lica. Barem bih ja htjela misliti da je. Ali, možda se nešto slično dogodilo i on ih JE pozvao unutra. Ali, ono što je još vjerojatnije je: Netko je pokucao na njegova vrata (figurativno govoreći) i rekao: "Gospodin Icke, vidim da imate puno hrabrosti i jako talasate vodu oko sebe, te sam došao k vama da vam kažem o tome što je u pozadini tih zavjera o kojima vi pišete. Ali, bojim se za svoj život, tako da morate biti jako oprezni i pomoći mi ... tako da možemo otkriti svijetu najveću TAJNU!"

I, naravno, kao čovjek koji je "posvećen istini", i koji želi "spasiti svijet", i sve to, gospodin Icke je pozvao tu osobu na svoj "vlak istine". Ali, nije shvatio da je ta osoba bila agent "lutkara" i da će ta osoba potajno prošvercati nuklearnu bombu u ložište parnog postrojenja i da će ova nuklearna brzina ubrzati vlak tako brzo, da ne samo da on više neće moći zaustaviti vlak da uzme nove putnike, nego će na kraju vlak sletjeti sa tračnica. Dakle, što ja mislim s tim? Pa da, znamo da su C's govorili i o podzemnim bazama, o genetskim eksperimentima, stvaranju "Master Rase" kao terena za rasplod Nefilima, o Drahomonoidnim kontrolorima naše oblasti i o mnogim bizarnim stvarima o kojima govori i David Icke, ali razlika je u "dubljem objašnjenju" i "načinu odgovora."

Na primjer: Svi "izvori" David Icke-a o informacijama da Reptili potječu iz "zvjezdane konstelacije Drako" su krajnje upitni. Kad sam počela pratiti ovu ideju, najbliže sam mogla doći do ljudi koji su tvrdili da su te informacije dobili direktno od Reptila! ZNAČI; mi pokušavamo otkriti zavjeru tako što idemo nekome za koga sumnjamo da je dio te zavjere i pitamo ga o cijeloj toj stvari? To je kao da pitate Richarda Nixona što je bilo na izgubljenoj traci.

Informacije koje se odnose na pedofilsko zlostavljanje od strane javnih ličnosti - odmah zvone na uzbunu, jer optužbe za seksualne aberacije su korištene tisućljećima da unište mnogo ljudi i grupa, poglavito Templare i Katare. A nije da ne mislim da se takve stvari dešavaju - samo Bog zna koje grozne stvari sam morala čuti u toku rada sa hipnoterapijom. Dakle, to nije problem. Ono što je problem, je stvaranje "nas protiv njih" filozofije, koja se usredotočuje na ljude, a ne na pravi hiperdimenzionalni izvor kontrole.

Par Davidovih izvora uključuju Cathy O'Brien i Arizonu Wilder. Cathy-ne optužbe za bizarna seksualna zlostavljanja, pedofiliju i slično su publicirani na internetu i već smo razgovarali o njima, tako da ih neću ponoviti ovdje. A Cs su potvrdili da se stvarno nešto i događa u tom smislu, ali sa malim izmjenama. Ono što je bitno je da se mi moramo začuditi zašto je Cathy O'Brien i Arizoni Wilder dozvoljeno da "izadju u javnost s tim?" Razmislite o tome.

Sada, jedan referent mi je napisao da su informacije Cathy O'Brien vrlo pažljivo orkestrirane, tako da su te informacije izašle na način na koji bi ona bila u mogućnosti da bude zaštićena od mogućnosti da bude ubijena. Drugim riječima, ako bude ubijena NAKON što knjiga iziđe, to bi se promatralo kao "potvrda" njene priče. (Greška napravljena sa Morris Jessupom nije ponovljena!) Dakle, kako urotnici smanjuju štetu nastalu od Cathy O'Brien? Pa, odgovor je jednostavan: Arizona Wilder! Icke kaže da je Wilder "provodila rituale sa ljudskim žrtvama za neke od najpoznatijih ljudi na Zemlji, uključujući i britansku kraljevsku obitelj". Arizona kaže u knjizi "Najveća tajna":

Citat:
"Kraljica, - vidjela sam da žrtvuje ljude i jede njihovo meso i pije njihovu krv. Jednom je bila tako uzbuđena krvlju da nije rezala žrtvino grlo s lijeva na desno, kao što je to uobičajeno. Poludjela je, ubadala bodež u tijelo i preobratila se u Reptila. Princ Charles - vidjela sam ga u reptilskom obliku i činio je sve ono što i Kraljica. Vidjela sam ga da žrtvuje djecu. Kraljica Majka je mnogo starija nego što ljudi misle. Kraljevska obitelj nije umrla već dugo vremena, oni se samo metamorfiraju, to je neka vrsta kloniranja, ali na drugi način. Oni izgledaju originalno kao Reptili, a kada izadju van, izledaju normalno. Kraljica Majka je 'glavna žaba' ovog dijela Europe, i oni imaju ljude kao nju na svakom kontinentu." [Icke, Najveća tajna, 1999]Sada, razmislite samo o tome što je ovdje učinjeno. (Ili bi moglo učiniti manje suptilnom i manje informiranom čitatelju) Prva stvar je da je stavljena krivnja na ljudska bića. Ljudska bića su "shape- shifting" (mjenjaju svoj oblik, op. prev.) Reptili, pod istom dekom sa "eterskim" demonskim Reptoidnim bićima. A možete vidjeti gdje to vodi? Da, - dobra stara religija! Imamo "Lucifersku pobunu", a oni zločesti Reptoidi su samo demoni u službi Satane. I naravno, kako su oni demoni, mi apsolutno NEMAMO nade da učinimo bilo što bez pomoći "izvana", najvjerojatnije molitvama ili sličnim!

Dakle, ne samo da je postignut ogroman udar u smislu skrivanja PRAVIH urotnika, nego smo totalno "obezmoćili" ljudska bića jačajući vjerovanje u istu glupost koja ih drži u ropstvu već više od dvije tisuće godina. Zašto je to tako? Cilj religije je da se stvori potpuno kontrolirani umjetni okoliš, sastavljen od predvidljivog ljudskog ponašanja - predvidljivog jer je programirano kroz stoljeća laži i zamagljivanja predstavljenih u formi jedne "priče" koja je zapravo neistinita, i koja potpuno krivo interepretira STVARAN negativni CILJ i namjeru.

Stoljećima su se instalirali i postavljali takvi programi kroz prostorno/vremenske manipulacije, uz pomoć njihove (Reptilske, 4D OPS bića) sposobnosti putovanja kroz vrijeme. 4D OPS bića su utjecali na razne proroke i religijske vođe tako da ovi propovijedaju, proriču ili uče filozofije koje su dizajnirane da polože temelje za kasnije otvoreno preuzimanje i porobljavanje, moguće u današnjim vremenima. Nije bitno da religije izgledaju kao da su u osnovi "dobre", odnosno da se čini kao da su pozitivne. Ono što stvarno igra ulogu su programirane reakcije vjernika. Ako je osoba programirana da vjeruje u "Isusa," i ako se pojavi lik koji se prezentira kao Isus, a koristi tehnologiju 4. denziteta da stimulira oslobadjanje određenih neuropeptida u tijelu, koji pobudjuju osjećaje blaženstva, vjernik je spreman pokorno izvršiti bilo koju zapovjed, bilo da je to: "Ubi ih sve i pusti da Bog sam izabere svoje", kao što je opće pravilo za inkviziciju ili "Uvrijedi sve one koji ne vjeruju da su Di i Dodi žrtvovani od reptilske kraljevske obitelji."

Nedavno je diljem interneta poslana parodija na misionarenje od vrata do vrata. Bila je jako bezobrazna, tako da je vjerojatno bila pre-šokantna za mnoge ljude da shvate "što je pjesnik htio reći". Za one koji to možda nisu vidjeli, ubaciti ću je ovdje, jer naglašava vrlo važne stvari koje je potrebno naglasiti:

Citat:
Neki dan čujem zvono na vratima, kad sam otvorio, vidim muškarca i ženu.
Muškarac mi se odmah predstavio kao Đuro, a žena kao Marija.
Nisam se ni snašao, kad Đuro odmah s vrata reče: “Zdravo, došli smo po tebe da te povedemo da poljubiš Hrkljuša u dupe.”
Ja, misleći da možda ne čuh dobro, rekoh: “Izvinjavam se, nisam baš najbolje razumio? Kakav Hrkljuš? O čemu pričate?”
Đuro će opet: “Došli smo po tebe da ideš i poljubiš Hrkljuša u dupe, ako ga poljubiš dobićeš milion maraka, a ako ne – gadno ćeš proći. Biće ti - žžžk!”
Ja mu onda rekoh: “Šta je to, da se to ovdje možda ne radi o nekoj ucjeni”?
Đuro odgovara: “Hrkljuš je u stvari jedan milijarder filantrop. On je napravio ovaj grad. Ovo je njegov grad. On može da radi šta hoće, on te voli i želi ti dati milion maraka, ali ne može dok ga ne poljubiš u dupe.”
Na to mu ja uzvratih: “Pa, to stvarno nema nikakvog smisla. Zašto ja, zašto meni…?!?”
Marija će onda: “A ko si to ti da dovodiš u pitanje Hrkljušove darove, haa? Jel’ ti to nećeš milion maraka?!? Oš’ da kažeš da to nije vrijedno jednog malog poljupca u dupe?!?”
Ja: “Pa dobro, može biti, nije da ne može. A jel’ to sve po propisu … mislim … zakonito?”
Đuro: “Ma kako da nije, hajde odmah sa nama - da poljubiš Hrkljuša u dupe.”
Ja: “A jel’ vi to često ljubite njega u dupe?”
Marija: “Naravno, cijelo vrijeme.”
Ja: “Pa, jeste li dobili milion maraka?”
Đuro: “Ma nismo još, - ali dobićemo. U stvari, ne možeš da dobiješ pare sve dok ne napustiš grad.”
Ja: “Pa dobro, šta onda čekate, što sada ne napustite grad?”
Marija: “Ne možeš otići dok Hrkljuš ne kaže, inače, nema love.”
Ja: “Pa dobro, znate li vi ikoga ko je poljubio Hrkljuša u dupe, napustio grad i dobio pare?”
Đuro: “Moja ga je majka ljubila godinama, napustila je grad, i siguran sam da je dobila pare.”
Ja: “Nije valjda da nisi od tada nikako pričao s njom?!”
Đuro: “Pa naravno da nisam, Hrkljuš ne dozvoljava.”
Ja: “Pa dobro, kako onda znate da će vam vam on dati pare, kad još nikada niste vidjeli nekoga ko je dobio pare od njega?”
Marija: “Pa, on ti da nešto malo predujma, prije nego što napustiš grad. Možda dobiješ nešto na lotu, nađeš kakvu novčanicu na ulici ili dobiješ platu.”
Ja: “Pa kakve to ima veze sa Hrkljušom?”
Đuro: “Hrkljuš ima jake veze u ovom gradu.”
Ja: “Ja se izvinjavam, - ali meni sve ovo liči na najobičniju prevaru.”
Đuro: “U pitanju je milion maraka a ti nije valjda da nećeš nimalo da rizikuješ?! I nemoj zaboraviti, gadno ćeš proći ako ga ne budeš ljubio u dupe. Može da ti bude – žžk!”
Ja: “Pa, kad bih mogao da vidim tog Hrkljuša i lično porazgovaram sa njim, onda možda…”
Marija: “Niko ne vidi Hrkljuša, niko ne razgovara s Hrkljušom.”
Ja: “Pa, dobro, kako ga onda ljubite u dupe?”
Đuro: “Nekad mu samo otpuhnemo poljubac i pri tom pomislimo na njegovo dupe, a nekad poljubimo Jovana u dupe, pa mu on proslijedi poljubac.”
Ja: “Ko je sad Jovan?”
Marija: “Naš poznanik. On nas je učio kako da ljubimo Hrkljuša u dupe.”
Ja: “I vi ste njemu povjerovali kako postoji tamo neki Hrkljuš koji zahtjeva da ga se ljubi u dupe, i kako će vas on dobro nagraditi za to?!?”
Đuro: "Oh ne! Jovan ima PISMO u kome Hrkljuš objašnjava cijelu stvar. Evo, i mi imamo jednu kopiju, pogledaj sam, pa se uvjeri:”
PISMO

Citat:
1) Poljubi Hrkljuša u dupe – i dobićeš milion maraka kad izadješ iz grada.
2) Koristi alkohol umjereno.
3) Udri one koji ne misle kao ti.
4) Jedi pravilno.
5) Hrkljuš je sve ovo lično diktirao.
6) Mjesec je napravljen od mladog sira.
7) Sve što Hrkljuš kaže – istina je.
8) Operi ruke kad izađeš iz WC-a.
9) Ne koristi alkohol.
10) Jedi ćevape u lepinji, ali - bez luka.
11) Ljubi Hrkljuša u dupe, inače ćeš gadno da prođeš.


Ja: "Hm, ovo mora da je Jovanov papir."
Marija: "Hrkljuš nije ni imao papira."
Ja: "Imam neki utisak da ako bi provjerili, ispostavilo bi se da je i ovaj rukopis Jovanov."
Đuro: "Pa naravno da jeste, Hrkljuš je to, u stvari, diktirao."
Ja: "Učinilo mi se da ste maloprije rekli da niko ne može da vidi Hrkljuša?"
Marija: "Ne sada, ali nekada davno on je imao običaj da ponekad razgovara sa ljudima."
Ja: "Čini mi se da ste rekli da je on humanista. Kakav je to humanista koji kažnjava ljude samo zato što su drugačiji?"
Marija: "Hrkljušove staze su nama nepoznate ali on je uvijek u pravu."
Ja: "Otkuda vi to znate?"
Marija: "Pa vidi šta kaže pod tačkom 7 – “Sve što Hrkljuš kaže – istina je”. Zar ti ni to nije dovoljno”?!
Ja: "Možda je vaš prijatelj Jovan sve to sam smislio."
Đuro: "Ni slučajno! Jer tačka 5 kaže “Hrkljuš je sve ovo lično diktirao”. Osim toga pod tačkom 2 kaže “koristi alkohol umjereno”, a pod tačkom 4 “jedi umjereno”, a navod pod tačkom 8 lijepo kaže “peri ruke kad izađeš iz WC-a” - pa i malo dijete zna da je sve ovo istina, što znači da i sve ostalo mora da bude istina."
Ja: "Ali tačka 9 kaže “ne koristi alkohol” i uopšte se ne slaže sa tačkom 2, a tačka 6 kaže da je mjesec nepravljen od mladog sira, što je naravno čista glupost."
Đuro: "Nema nikakve kontradikcije između tački 9 i 2, tačka 9 samo pojašnjava tačku 2, a što se tiče tačke 6, jesi li ti to bio na mjesecu – pa znaš od čega je napravljen?"
Ja: "Pa naučnici su sasvim dobro utvrdili da je mjesec od kamena…”
Marija: "Ali oni ne znaju zasigurno da li je taj kamen došao sa Zemlje ili iz svemira, tako da vrlo lako - tu ipak može da bude mladi sir u pitanju."
Ja: "Ja stvarno nisam neki ekspert, ali čini mi se da je teorija da je mjesec uhvaćen od strane gravitacionog polja Zemlje odbačena. Međutim, ako ni ne znamo odakle je ta stijena stigla, to ne znači da je ona sačinjena od sira."
Đuro: "Aha! Upravo si sam priznao da i naučnici griješe, a mi vrlo dobro znamo da je Hrkljuš uvijek u pravu!"
Ja: "Kako to mislite?"
Marija: "Pa, upravo nam tačka 5 kaže tako."
Ja: "Vi tvrdite da je Hrkljuš uvijek u pravu samo zato što je tako rečeno u PISMU, a u PISMU je istina zato što ga je Hrkljuš diktirao, a mi znamo da ga je Hrkljuš diktirao jer tako piše u PISMU. Pa zar to nije cirkularna logika, ništa drugo nego kad bi rekli Hrkljuš je u pravu zato što On kaže da jeste.”
Đuro: "Napokon si počeo da shvataš! Stvarno je lijepo vidjeti kad neko nadođe na Hrkljušev način razmišljanja!"
Ja: "Uh…ma...dobro, nema veze. A u čemu je fol sa ćevapima i lukom?"
Marija: (crveni se)
Đuro: "Ćevapi u lepinji i bez luka.
Ja: "Čuj, bez luka"!? Uh, đe me nađe!
Đuro: "Pa to je makar jasno, tako Hrkljuš voli. Jel’ ti ima još nešto nejasno"?
Ja: "A šta ako nemam lepinju?"
Đuro: "Nema lepinje, nema ni ćevapa. Ko je vidio jesti ćevape bez lepinje"?
Ja: "A šta fali luku? Što bez luka? A može li kajmak, kisele paprike, jogurt…?"
Marija: (izgleda ko pokisla kokoš) Jaooo, maaajko!
Đuro:( Počinje da viče) "Nema potrebe da o tome više raspravljamo na ovaj način! Luk ne dolazi u obzir! Hrkljuš nam to strogo zabranjuje!"
Ja: "Jeste li vi poludili, pa ko je vidio da se ćevapi jedu bez luka?! Doduše, neke žene ga izbjegavaju da im ne "smrdi" iz usta ili zbog podrigivanja. Uhh, dobro, pretpostavljam da ne bi trebalo da bude problema ako bih u lepinju ubacio… recimo... malo - kajmaka? Osim toga, ako Hrkljuš ne dozvoljava da se crveni luk jede s ćevapima, to ne znači da ne možemo jesti bijeli luk. Na primjer, ja kad pravim ćevape obavezno ubacim u njih malo bijelog luka a kad pravim pljeskavice, onda unutra dodam i crvenog… E, vala, ništa bolje od ćevapa kad se jedu sa svježim crvenim lukom; a kad se uz to zaljevaju i hladnim pivom...uhh… ljepote…"!
Marija: (Stavila prsti u uši)."Ja ovo nisam čula - La la la, la la, la la la..."
Đuro: "To je stvarno ogavno. Ko da je đavo ušao u tebe…"
Ja: "Otkad je to piva ogavna?! Osim toga, ja volim luk, i bijeli i crveni. A volite li vi kiseli kupus?! Ja bih ga mogao stalno jesti i sa ćevapima i bez njih. Na kraju krajeva, - jebo ćevape bez luka. A, jebo vas i taj vaš Hrkljuš"!
(Marija hoće da se onesvijesti.)
Đuro: (pridržava Mariju) "E, pa da sam znao da si i ti jedan od onih, ne bih gubio vrijeme sa tobom. Kad te Hrkljuš bude propuštao kroz ruke, ja ću biti tamo, brojaću svoje pare i od srca ti se smijati. Poljubiću Hrkljuša u dupe i za tebe, pivopijo, lukojedcu i kupusojedcu jedan besramni…uhhhh…"
Nakon toga, Marija ga je uvukla u auto i odvezli su se.

(prijevod ovog "Kružnog pisma" je preuzet sa http://www.galaksija.com/djecamatriksa.htm op.prev.)Jeste li shvatili? Jeste li zaista shvatili? A jeste li vidjeli kako to točno prikazuje cijeli šablon vjerskog razmišljanja? I najvažnije od svega, jeste li primijetiti kako se "dobra pravila" mogu postaviti u svrhu vjerovanja u neka nova pravila, koja ne samo da su neistinita, nego zapravo štetna za rast i razvoj? I jeste li primijetiti kako je ova parodija zapravo opisala dinamiku "istinskih vjernika?", kao i potpunu besmislenost i nelogičnost šablona "vjeruj u to ili ćeš biti proklet, ili na neki drugi način kažnjen, izostavljen iz ekskluzivnog kluba" ili slično, - koja je suština OPS stalkinga (prikradanja, lovljenja, praćenja, psihičkog i fizičkog opsjedanja izabranih ciljeva / žrtvi http://en.wikipedia.org/wiki/Stalking ) gdje konfuzija i suprotstavljena svrhovitost sprečavaju jasnu percepciju na strani stalkera.

Što je smisao i cilj ovakvog LOVLJENJA? On je dvojak. Prvo, učinak lovljenja je kao da ste natjerali stado stoke stampedom ćorsokak ili u tor i tu nema izlaza. Malo pomalo, oni su konsolidirani u negativni "mi protiv njih" modus. Iako se na površini može činiti da je taj "modus" pozitivan ili OPD, (tj. spašavanje svijeta, jer je "pogrešan" ili je uprljan originalnim grijehom) samom činjenicom da je formiran na "dominatorski" način - spasenje "izvana" ili iz nekih "drugih" izvora, bez obzira kako je predstavljeno, podrazumijeva da lako može biti "preuzet" u tijelu, umu i duši od strane sa razine koja je "nevidjena i nevidljiva." Drugim riječima, SATAN može, a i najčešće se pojavljuje kao Andjeo Svjetlosti. Mnogi ljudi vjeruju da oni u biti tako samo igraju uloge u temeljnom "neprijateljstvu" izmedju Sotone i Boga i u "samozaštiti". Oni vjeruju da je "slanje ljubavi i svjetla" onima "u nuždi" prikladno, ne shvaćajući da ova aktivnost proizlazi iz dubokog uvjerenja da je nešto krivo, pogrešno, i opet tako postaju "mi protiv njih".

Primarni cilj negativnog stalkinga je da se nagovori, uz pomoć jako uticajnih, ali ne robotskih šema ponašanja, Slobodan Izbor ciljane SVIJESTI da se ona uskladi sa negativnom ( OPS ) egzistencijom višeg-denziteta. Nije bitno da li vjernik misli da on slijedi Isusova, Brahmina ili Alahova učenja. Ako on slijedi OPS agendu, bez obzira što je on sam prevaren da vjeruje da je u pravu, to je još uvijek OPS agenda. I kao "pravi vjernik", on može u bilo koje vrijeme biti ko-optiran za 4D OPS hijerarhiju pojavom nekog "anđeoskog bića" ili primanjem "dobronamjerne poruke, proroštva ili iscjeljivanja". Samo sa znanjem o svim tim uvjetima - imamo ikakve nade da vidimo kroz zamke i programe.

Drugi cilj stalkinga je kreirati uvjerenje u obrambene mjere koje su potpuno i kompletno nedjelotvorne. A onda, ista bića koja nam savjetuju da se molimo kako bi "suzbili Sotonu", da "samo kažemo ne" otmicama, muče se do krajnjih granica, da bi demonstrirali da se čini da te tehnike stvarno rade, tako da sve više i više ljudi bude zaludjeno razmišljanjem da su zapravo zaštićeni tupavim ritualima i molitvama i "okuživanjem samih sebe sa svjetlom" i ostalim glupostima. Nemojte biti prevareni. Reptoidi NISU DEMONI! Oni nisu eterične sluge Sotone. Oni su varijabilno-fizički, tehno-čarobnjaci i oni koriste NAŠU ENERGIJU za interakciju s nama i JEDINO znanje o tome kako da im napravimo tu energiju nedostupnu za njih će nama pružiti uopće nekakvu zaštitu. Sada, znamo da ljudska bića - SVA ljudska bića - imaju reptilsku genetiku i ptičju genetiku i jednostavno cijeli paletu raznovrsnih gena.

Ali dezinformiranjem ljudi o pravoj prirodi 4D OPS hijerarhije i o njihovom postojanju, kao što rade ljudi poput Arizone Wilder i slični, tako što opisuju ljude kao "fizičke" ili "parafizičke" Reptoide, skreću pažnju u drugom pravcu od stvarnog "sustava kontrole" Drahomonoidnih - hiperdimenzionalnih, varijabilnih fizičkih bića. Ali, na jedan čudan način tu ima neke istine. Reptoidna bića MOGU promjeniti oblik u ljudsko biće, no, problem je, prema shvaćanju hiperdimenzionalnog postojanja, oni imaju poteškoća pri "držanju frekvencija", tako da čak i kada oni to rade, to je vrlo loša imitacija - pogledajte slučajeve o svjedočanstvima susreta sa "Men In Black" (ljudi u crnom).

A ljudska bića se lako mogu kontrolirati iz 4. denziteta kroz našu genetiku, kroz naš um, našu tjelesnu kemiju, kroz inscenirane "drame" u kojoj se drugi ljudi koriste kao aktivni "agenti" OPS hijerarhije da djeluju kao "vektori" našeg razmišljanja i djelovanja.

Dakle, da li vi vidite inverziju u priči Arizone Wilder? Da obični ljudi mogu biti Reptoidi, a mi to nikad ne možemo znati! To dovodi do toga, da teretni vlak sa teretom istine nuklearnim brzinom izbacite iz kolosijeka! Uzmi zrno istine, pretjeruj iznad svih granica, iskrivi činjenice i izbaci ga van da razbjesniš senzibilnost racionalnih mislioca i da nasamariš nekritičnog mislioca u jedan takav scenarij koji ga priprema da bude daljnje manipuliran. I ako je na kraju cijela priča diskreditirana kroz te ideje koje mogu biti dokazane kao laži, tako je prebačen vrlo učinkovit zaslon preko istinskih aktivnosti 4D OPS bića. U međuvremenu, svi gledaju u smjeru koji je samo distrakcija - to je najstarija igra na svijetu - tj. prekrivanje stvarnosti.

Samo nekoliko dana nakon što sam napisala gornju poruku na E-grupi, desio se dogadjaj koji je to i potvrdio. Ima jedna čudna stvar u vezi sa manipulacijama OPS strane, čini se da OPS način manipuliranja uključuje "sinkrone događaje" i/ili razne "znakove i čuda" - i to PRIJE nego je napravljen IZBOR da se nešto učini i to zapravo tako daje "težinu" izboru. OPD se suzdržava od bilo kakvog kontakta ili demonstracije, ostavljajući VOLJU potpuno slobodnom. A nakon toga, tu je uvijek mala "potvrda" NAKON što je izbor napravljen i nakon što je akcija iniciirana.
Kako sam čitala svoje emailove, došla sam do odgovora našem fanu Davida Ickea, na e-grupi, koji je poslao link na jednu webstranicu, koji je trebala "razotkriti" zle namjere Masona kroz murale na Denverskom aerodromu. Ono što mi je zapelo za oko u toj poruci - je da je određeni mural bio "uklonjen." Dakle, ja sam kliknula na URL da pogledam o čemu se tu radi. Odmah nakon toga sam napisala email, koji će objasniti cijelu stvar:

Citat:
Od: "Laura KJ"
Datum: 28.10.2000
Subjekt: DENVERSKI MURALI, DETALJNA ANALIZA

** je napisao: Kliknite na "Next Image" na dnu, za detaljnu analizu slike http://www.50megs.com/bridgeoflove/simonvol10/den.html

** je napisao: Ti si malo u zaostatku. Slažem se da je taj mural vrlo čudan, ali uklonjen je prije godinu dana.

Laura: Bila sam znatiželjna o tome koji mural je uklonjen, pa sam otišla i vidjela sliku koja zapravo nikada nije ni bila jedan od "Denverskih murala." To je slika Poussin-a sa nazivom "Zima", a imamo ju na našoj stranici Denverskog aerodroma, i u tekstu je objašnjeno da je to Poussinova slika.

Sada, zašto bi netko drugi imao Poussinovu sliku, uključenu kao "Denverski mural" ako nije zabunom mislio da je to bio Denverski mural, jer je na na našoj web-stranici slika o tim muralima, samo što se nije zamarao čitanjem teksta, koji kaže da to nije jedan od murala??
Pogledati ću i druge slike na toj stranici - originali sa naše stranice su fotografije koje je napravila jedna naša bliska prijateljica i član naše grupe, na naš zahtjev, i znam da postoje određene anomalije u njenoj tehnici fotografiranja i nekoliko kutova u slikama, jer ih nije bila ispravno uramila.

U koliko se želite kladiti da su slike sa ove druge stranice ukradene sa naše?


Kao što se pokazalo, slike su bile ukradene sa naše stranice. Ark je bio taj koji je skenirao slike i napravio katalog. Dakle, on je napisao svoj post nakon mog:

Citat:
Od: "Ark J."
Datum: 28.10.2000
Subjekt: Denver, David Icke fanovi i lekcija iz dezinformiranja

Halo svima, Laura je o tome već napisala, ali ja ću pojasniti. Ovo je jako dobar primjer toga kako se dezinformacije povezuju i funkcioniraju. Bivši član na našoj listi - **. je napisao:

Citat:
Subjekt: DENVERSKI MURALI, DETALJNA ANALIZA

Kliknite na "sljedeću sliku" na dnu za detaljnu analizu svakog portreta http://www.50megs.com/bridgeoflove/simonvol10/den.html


Ark ovdje: Kada odete tamo - što vidite? Vi vidite naše slike. Mislim, stvarno naše, jer su snimljene od naše prijateljice u Denveru, skenirane i stavljene na našu webstranicu. Mi imamo originalne fotografije.

U redu, David Icke-ovi prijatelji su "posudili" naš materijal bez citiranja izvora. Ali to nije sve. Mi imamo i "katalog" stranica, kojeg sam ja uradio: http://www.cassiopaea.org/cass/Denver_cat.htm
Na ovoj stranici, zajedno s skenovima fotografija murala sam stavio sliku "Zima" od Poussina, jer su Cs predložili da tu postoji neki skriveni odnos. Dakle, što je učinio fan Davida Ickea: on je "posudio" i Poussinovu sliku (opet bez citiranja Cassiopaea webstranica), i tvrdi da je ta slika poslikana u Denveru!

To je ono kako Lizardi to rade: sa najmanjim mogućim trudom.

Jasno je da će netko prije ili kasnije otkriti da "Zima" nije iz Denvera, nego jedna stara slika. I, što će se dogoditi? Sva priča o kontroli uma i oko Denverskih murala će postati sumnjiva. Original svih ovih slika će biti zaboravljen. Na djelu će biti zamatanje istine u laži. Denverski aerodrom će biti zanemaren, jer su sa njim povezane laži. Naravno, mogli bi početi raditi buku oko "autorskih prava" i oko besmislenih tumačenja. Da li je to toga vrijedno? Nije li bolje napisali na našoj webstranici objašnjenje na živom primjeru dezinformacija - kako to funkcionira?


To me sad dovodi do problema contrail-a (http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail ). Grupa je razgovarala o tome neki dan i ideja je da se contraili koriste za genocid ljudskog roda. Pa, razmislite o tome na trenutak. Bilo bi puno lakše provesti genocid na zemaljski baziranim vektorima, ekonomičnije i lakše za sakriti - nego izrada tako velikih contraila, a zatim da ih ljudi povežu sa bolestima. To nema logike. Ne samo da, ako se takve stvari rade iz zrakoplova kako je to predloženo, da se to bez problema može učiniti i tako da se ne ostavi trag nevidljivom parom iz niskoletećih aviona, umjesto jasnih, očiglednih, dugotrajnih contraila, od kojih se svi uzbude i stvaraju histerične teorije terora.

Stoga, razmislite o tome na trenutak. Da li vi mislite da je takav rezultat namjeravani efekt? Strava i histerične teorije zavjera? A što će se dogoditi kada se te teorije izlože kao gluposti, što je vrlo vjerojatno? U međuvremenu, od čega se tu nama odvraća pažnja na nešto što je tako kreštavo da bi morali misliti da su oni "Dečki u Crnom" stvarno imali loš dan, kad su došli na ideju do izmisle nešto tako očigledno?

Sve što trebate je da pročitate Machiavelli-ja da bi razumjeli neke od trikova i spletkarenja Kontrolog Sistema i da vidite jasno - da ono što je vidljivo - to je samo distrakcija od onoga što se stvarno radi "iza zavjese".

Baš danas, 01.11.2000, dobila sam slijedeći "dokaz" genocidne svrhe "chemtrailsa".
Član grupe za raspravu "robotska pobuna" je napisao:

Citat:
Dakle još niste otkrili vladin program za puštanje agensa koji se širi zrakom. Ja ću vam dati neke savjete, ali prvo ću vam dati malo informacija o sebi. Ja sam umirovljeni vladin znanstvenik sa diplomom zdravstva. Ne koristim svoje pravo ime zbog straha od odmazde protiv mene ili članova moje obitelji. Uvijek pokušavam preusmjeravati svoju e-mail komunikaciju, tako da izgleda da dolazi iz drugog izvora, obično negdje iz vlade. Ponekad koristim internet javnih knjižnica - sve što je potrebno da sakrijem pravi identitet i zbunim one koji ne žele da se informacije koje posjedujem prošire u javnosti. Imam mali krug prijatelja koji jesu ili su bili na ključnim pozicijama u okviru naše vojne i nekoliko vladinih agencija. Nisu na samom vrhu, ali su na srednjem nivou; ljudi, znanstvenici i analitičari, koji su u pozicijama gdje mogu vidjeti što se događa oko nas, koji su upoznati sa detaljima, ali koji nisu nikada sasvim upoznati sa kompletnim planovima. Svaki od mojih kontakata je u mogućnosti dati mi jedan dio slagalice, ali odvojeno, nijedan se od njih ne razumije cijelu priču.


Odmah imamo problem, jer se "izvor" ne identificira, osim da kaže da koristi sve moguće metoda kako bi se spriječilo da se sazna tko je on. Dakle, mi moramo vjerovati svemu što kaže! I tako je hrabar, da govori čak i pod prijetnjom! Ovaj cijeli pasus je pun psiholoških "trigera", kako bi iniciirali povjerenje! Ali, idemo dalje:

Citat:
Ja ću vam reći što sam do sada skupio i posložio. Ali moram priznati da me ova informacija plaši, jer nema mjesta ne kojem je mogu javno objaviti. Što bih trebao učiniti - pisati svom kongresmenu? To bi bilo kao da potpišem svoju vlastitu smrt.


Oh! On je baš kao i svi mi ostali! Mi smo uplašeni i mi se takodjer osjećamo bespomoćno! A opet, vidimo kako je on hrabar da nam daje to veliko otkriće!

Citat:
Ovaj cijela stvar sa chemtrailsima je vezana za plan za smanjivanje svjetske populacije na oko 450 - 500 milijuna - i počinje se sa SAD-om. Zašto? Stanovnici SAD-a su jedini koji imaju čak i najmanje šanse da to prekinu. To jest, ako bi znali o tome. I zato se oni moraju eliminirati prvi.


Čekaj malo! On kaže da su ljudi iz dobrog starog SADa oni sa kojima se mora početi, jer su oni jedini koji bi mogli zaustaviti ovaj strašni plan, kad bi znali za njega! Sjetimo se samo činjenice, da se radi o jednom atmosferskom oceanu smrtonosnog otrova raspuhanog preko neba! Dakle, ovi ovdje Americi moraju biti eliminirani prvi, u velikoj tajnosti!? Ali chemtrailsi su tako očigledni! Ne razumijem!?

Citat:
Morate razumjeti da svjetska elita žudi za SADom zbog geografske raznolikosti koja tu vlada - i oni bi da vrate ovu državu u stanje koje je postojalo prije nego je došao Kolumbo, ali bez Indijanaca, naravno.


Ovo je najveća glupost koju sam ikada čula! Sugerira se da se moć i pohlepa nisu glavni motivatori kao što su do sada bili? A u isto vijeme se spominje i "sveta stvar sa Indijancima"!

Citat:
Vi ste već sigruno čuli kako se nekoliko nacionalnih parkova proglasilo svjetskim biosferama - a to je plan za cijelu Sjevernu Ameriku, da se pretvori u ogromni park prirode i igralište koje će biti bez dosadnih ljudskih bića (nas).


Na stranu činjenica da su "dosadnih ljudi" bili i jesu izvor radne snage, bogatstva i moći tisućljećima i da bi bilo puno lakše smanjiti populaciju sa nekim dobro provedenenim agensima protiv plodnosti u vodi za svakog čovjeka, ženu i djete u zemlji! I ne samo to, to bi bio puno čišći plan, jer ne moraš sagorijevati ili pokopati sva ta trupla!

Citat:
A svima onima koji su uključeni u špricanje sa chemtrailsima kao i svima onima koji će sudjelovati u ostalim planovima - je rečeno da će biti pošteđeni, to jest da će im biti dozvoljeno da ostanu živjeti i na ovom kontinentu, kao administratori ovog golemog prirodnog rezervata.


A ti, dečko, umjetniku dezinformiranja, misliš da smo svi mi dovoljno glupi da "kupimo" ovu tvoju priču, znajući da, kad bi takvo što bilo istina, da nitko ne može imati garanciju da bude izostavljen od efekata zaprašivanja? Oni žive u bunkerima i nose gas-maske? Mjesece i godine? Zašto bi oni to učinili, kada postoji toliki mnogi lakši načini da se osvari genocid, ako je to ono što se stvarno želi? Oh, ZNAM! Oni imaju cjepiva! Zato su tako uvjereni da će samo oni ciljani podleći. Na stranu to što je pronađeno da su cjepiva ne-efektivna i da su šanse da funkcioniranju - iste kao i šanse da ćete dobiti bolest OD njih!

Citat:
Oko 150 do 200 tisuća ljudi su neophodni za svrhu održavanja. Ali vjerojatno te osobe neće biti Amerikanci. Oni na vrhu ne žele rizik mogućnosti nekakve pobune, pa će radnici vjerojatno biti dovezeni iz Europe i Azije.


Da li čujete to, kolege Amerikanci? Stranci u našoj zemlji! (Još jedan psihološki trik.)

Citat:
Postoji glasine na internetu da su chemtrailsi dio nekog tajnog programa vlade radi zaštite SADa od budućih bioloških napada. Ništa ne može biti dalje od istine. Plan je da se senzibilizira SAD stanovništvo, tako da se izbriše sa "influencom A". U posljednjih nekoliko godina, ljudi su bili poticani da se cijepe protiv općenitih ne-smrtonosnih vrsta gripe koji cirkuliraju tijekom sezone gripe. Svake godine u SADu, vlada testira koje vrste gripe će se najvjerojatnije širiti. Ove sezone, vlada štiti ljude sa trovalentnom cjepivom, koje uključuje A/Beijing/262/95- (H1N1) i A/Sydney/5/97- (H3N2). Ona također sadrži B/Beijing/184/93- hemaglutinin antigene. Za one koji nisu upoznati s virologijom, H i N se odnosi na bjelančevine izvan virusa, hemaglutinin i neuraminidaze, na koje se virus veže, a potom napada stanicu. Javnost je prilično zadovoljna sa cjepivom. Ali to će se promijeniti u budućnosti.


Sada, mislim da bi naš momak mogao biti na nekom tragu. Kao što kaže, glasine o "zaštiti SADa od bioloških napada iz budućnosti" je glupost. Ali onda uvodi ideju koja bi nas mogla odvesti negdje. Sada, pretpostavimo da stvarno izbije epidemija gadne gripe? A što ako ljudi koji imaju ideju da je to vezano za chemtrailse, postanu histerični: "Vidite?! A mi smo vam rekli!" I što ako se ti ljudi počnu formirati u grupe i počnu širiti glasine, protestirati ili postupati na bilo koji drugi način, koji bi mogao biti tumačen kao "prijetnja sigurnosti i miru" u SADu? To bi bila savršena prilika da se uvede kontrola interneta, kontrola slobode govora i okupljanja i bilo koji od niza drugih sankcija protiv onih koji bi mogli biti nazvani pobunjenicima. Jesmo li tu na početku shvaćanja kako se postavaljaju zamke?

Citat:
Istraživači na US Army Medical Research Institute za infektivne bolesti u Fort Detrick-u su rekonstruirali i izmijenjenili virus španjolske gripe, H1N1, radeći je smrtonosnijom nego kad je bila odgovorna za gripu 1918-1919, kad je ubijeno više 20 milijuna u svijetu i preko 500 000 ovdje u SAD-u. Mogla ih je ubiti i puno više, no tada ljudi nisu mogli sjesti na avion i otići iz New Yorka u Los Angeles za pet sati. Sada će takva sposobnost da putujemo povećati mogućnost širenja gripe i voditi nas u propast.

Cjepivo za gripu sadrži mrtav virus i štiti organizam protiv te pojedine varijante virusa, ali ne djeluje protiv drugih varijanti koje nisu uključene u cjepivu. U nekom trenutku, vakcine će uključivati smrtonosniju modifikaciju virusa 1918 H1N1 u svojoj živoj formi. Većina ljudi će jednostavno dobiti ovaj virus obnavljanjem njihovog godišnjeg cjepljenja i cjepivo će i dalje uključivati neaktiviranu verziju benignog oblika H1N1. Prisustvo blaže varijacije virusa će usporiti napredovanje smrtonosnog H1N1 oblika, tako da će ljudi postati bolesni sporije - ali će na kraju ipak umrijeti. Samo će trajati nekoliko tjedana duže. U međuvremenu, oni će biti nositelji smrtonosnog virusa, dajući ga svima sa kojima kontaktiraju. I kad ljudi čuju da drugi padaju mrtvi od gripe, oni će željeti dobiti svoje cjepivo. I cijela populacija će biti osjetljivija na infekcije jer su njihova pluća pre-kondicionirana za prijem gripe.


Samo malo! Mislila sam da govorimo o "chemtrailsima?" Kakva je ovo glupost o širenju ličnim kontaktom?

Citat:
Ako se sjećate 1968 i '69, Hong Kong gripa, koja je bila influenca A tipa H3N2, je ubila više od 30.000 ljudi samo u SAD-u. To je poučilo ljude kako gripa još uvijek može izbrisati velik broj stanovništva. Ali u isto vrijeme je istaklo potrebu da se stanovništvo pre-kondicionira, tako da i oni koji bi inače mogli biti rezistentni - budu prijemčivi. Stoga postoji razvoj programa cjepljenja i sprejanje iz aviona da se pre-kondicionria stanovništvo. Svrha kemikalija u chemtrailsima je da pomogne da virusna ovojnica fuzionira sa ćelijama pluća, dozvoljavajući lakše prodiranje i infekcije.


Ovo je glupost. Potencijalno "smrtnosno izmjenjeni" virus ne bi ni trebao "pomagajuća sredstva". Opet imamo ozbiljnu logičnu nekonzistentnost.

Citat:
Ali što je sa tim malim brojem pojedinaca koji ne bi podlegli toj gripi? Vjerojatnost zahtjeva da postoje neki koji su opstali - stanovništvo koje nisu dosegnuto ili su nekako (što je manje vjerojatno) otporni na smrtonosni H1N1 virus. U ovom trenutku morate znati da je naše vojno osoblje imunizirano protiv različitih patogena, uključujući i bacile antraksa. Za one u geografski izoliranim područjima gdje gripa ne odradi svoj posao, prilično je jednostavna stvar raspršiti spore antraksa, a zatim poslati vojsku na one koji još uvijek dišu. Sprejanje antraksom će vjerojatno doći pod maskom zaštite od gripe za spas preživjelih nakon epidemije.


Priča tu postaje tako apsurdna, da je moja volja da ulažem energiju u daljnje komentiranje nestala. I na kraju, ovo je zaključak:

Citat:
I vojska će nakon što su bili izloženi civilima sa gripom, željno čekati svoje cjepivo. Oni koji orkestriraju planom neće koristiti antraks, dok ne iscrpe sve ostale mogućnosti - zbog dugoročne održivosti antraks spora. Kad bi ih raspršili preko zemlje, to bi značilo da bi područje bilo opasno za korištenje, barem za one koji nisu cjepljeni protiv bakterija. Zašto mislite da su agencije poput "Riba i Divljači" toliko željne da ponovno uvedu vukove i ostale vrste u područja u kojima te životinje nisu živjele generacijama? To je sve dio plana za vraćanje ove zemlje u ono što je elita predvidjela kao rajsko stanje, sa divljim životinjma koje se slobodno šetaju po nenastanjenim ravnicama i šumama. Bit će potrebno neko vrijeme da se očisiti sve to i da se unište mnoga mala mjesta, koja bi mogla inače kvariti krajolik. Ali za globalnu elitu će to biti mala cijena koju ćemo mi platiti za njihov užitak.


Jesmo li išta zaboravili? Oh, da! Let "Egypt Air 990!" Još jedna masonska zavjera.
Prošle godine, gospodin Richard Hoagland i njegova grupa su predvidjeli udar kometa, temeljen na "insajderskim informacijama" iz "pouzdanih izvora". Mi nismo ni pomislili da pitamo Cs, o tome, ali oni su sami spomenuli:

Citat:
P: Iduće pitanje: možete li dati neke komentare u vezi situacije vezane za 2000. godinu, koja izmiče kontroli i dovodi "Novu Svjetsku Vladu" ili uzrokuje pokretanje Martial Law-a (Ratni zakon), ili uzrokuje da ljudi imaju potrebu pohranjivanja hrane, oružja, municije i da povuku novce iz banaka? Postoji MNOGO histerije u vezi svega toga...
O: Pitaj ih što se desilo 7.11.
P: Oh, mislite na veliko predvidjanje Hoaglanda da će nešto udariti Zemlju... navodno mu je to otkrio "povjerljiv izvor" koji je nekako dokazao svoj "kredibilitet" pomoću toga što je imao "informacije iznutra", itd. Drugim rječima, još jedan pljusak dezinformacija?
O: Pa da!


Na webstranici Richarda Hoaglanda možemo pročitati sljedeće o letu "Egypt Air 990":

Citat:
Prvi problem koji smo imali sa prividnim crashem ovog leta je u brojevima. Mnogi naši redoviti čitatelji su pisali i istakli pretjerane brojeve "19,5" i "33" koji se odnose na ovaj let. Prema jednoj službenici Egypt Aira, uživo na CNNu - avion je proveo 19,5 sati u SADu u ovoj seriji letova. U stvari točno vrijeme je 19 sati i 47 minuta(!), takozvana "tetraedarska vrijednost", koju smo citirali već toliko puta. Let broj 990 je naravno djeljiv sa tri, kao 330, ili 330 x 3 (33-3 itko?) Dodajte tu činjenicu da je imao 33 egipatskih vojnih časnika na brodu, avion je bio 33 000 stopa u zraku kad je počeo roniti nadolje, na oko 16 700 stopa kad je kontakt izgubljen, pokupio je 33 putnika u Los Angelesu, nestao je točno 33 minuta nakon polijetanja i upravo je imao 33 000 sati letenja, i mi smo vrlo zainteresirani. [Napomena: svi ovi brojevi su tako prenešeni, ali nisu potvrdjeni u ovom trenutku.]


Sada, obratite pažnju na posljednji red iznad, disclaimer. "Svi ovi brojevi su tako prenešeni, ali nisu potvrdjeni u ovom trenutku."
Da li će ih to zaustaviti od širenja špekulacija i glasina? Da li to proizvodi u njima želju da provjere te brojeve, prije nego počnu takve špekulacije? Da li se uopće trude staviti veliku obavijest na vrhu članka da je to samo špekulacija? Ne. I član na Cassiopaea e-groupi je dao link na ovu webstranicu, kao dokaz da je pad leta Egipta Air 990 bio masonska žrtva, te da ja i Kasiopejci "štitimo" masone!

Prije godinu dana smo raspravljali o Kvorumu, ja sam još uvijek bila zakopana u alkemiji i tajnim društvima i pokušavala sam shvatiti koje je zapravo središnje pitanje u svim tim misterioznim aluzijama. San o mom vjenčanju je došao na točan dan mog vjenčanja tri godine kasnije, iako to još nisam znala tada. Sljedeći tjedan, JA sam odlučila slijediti to "Škotsko pitanje":

Citat:
P: Dobro, prije godinu dana govorili smo o kvorumu i nisam to razumjela. Sada, ono što bi željela saznati, da li je razumijevanje koje sam stekla u zadnjih dva tjedna u vezi te grupe.
O: Ti se trebaš malo osvrnuti. Ne samo u vezi "Kvoruma", već i o mnogim važnim subjektima, a večeras smo namjeravali imati slobodan tok energije, ako vam ne smeta. Drugim rječima, mi možemo odstupiti od pitanja kad je prikladno. Pa ipak, neophodno je za vas da vi počnete proces pomoću postavljanja pitanja.
P: Dobro, pitanje br. jedan: Da li je Kvorum sastavljen od ljudi koji su bili alkemičari, i koji imaju supstancu nazvanu "eliksir života" i koju David Hudson zove "monoatomsko zlato"?
O: I još mnogo, mnogo toga više! Monoatomsko zlato je samo jedna manje važna stvar ovdje. Zašto biti zaveden na stranu radi fokusiranja samo na to? To bi bilo kao i fokusiranje na činjenicu da "Batman" može letjeti! Da li je to jedina važna stvar koju "Batman" čini u cijeloj priči? Da li je?
P: Naravno da nije! R: Batman se bori protiv kriminala!
O: Ono što smo mislili je to da je alkemija samo jedan manje važan dio slagalice.
P: L: Dobro, razumijem. Ali razumijevanje alkemijske veze i njenog potencijala za produljenjem života i otvaranje izvjesnih sposobnosti, čini ju vjerojatnijom da se njome grupa, koja je bila prisutna, stalno i konstantno bavila tisućama godina na Zemlji.
O: Oni nisu jedini! Da pođemo u korijene. Što ili tko je vas napravio?
O: Kako? I tko je Primarni Kreator?
P: Sve, nagađam.
O: Vi ste "Primarni Kreator".
P: Pa, znamo da smo mi... RC: Mi jesmo kreatori, ali nismo Primarni Kreator...
O: Primarni Kreator se manifestira U VAMA.
P: Dobro, dakle u korijenima je Primarni Kreator.
O: Ali... tko je sekundarni?
P: RC: Sinovi Boga? Elohim?
O: Tko je to? Zapamtite, vaše razne legende su "viđene kroz zavjesu" ( veo ).Evo jednog šoka za vas... jednog dana, u 4. denzitetu, to će biti misija vaših potomaka da prenesu tradiciju i zadatak sijanja svemira u 3. denzitetu, jednom kada ćete imati adekvatno znanje!!! U ovom dijelu vašeg univerzuma 3. i 4. denziteta, specijalno u vašoj "galaksiji" je regija znana kao Orion koja je jedan i jedini dom bića ljudske vrste... razmislite o tome! Bazni dom, ne sunčani lokator. Ono što bi najviše trebali ponovo pregledati je točan profil "vanzemaljskih" podataka.
P: Mislio sam da ljudi potiču na Lyra-i i onda se dogodio rat tamo i da su onda završili na Orionu.
O: Lyra nije naseljena. Bilo je domova na svakakvim mjestima, ali neki su bili/jesu privremeni, a neki nisu. Obratite pažnju na Orion! To je vaš drevni dom i vaša eventualna destinacija ( odredište ). Evo apsolutno točnog profila Oriona: to je najnaseljenija regija vaše Mlječne Staze, galaksije! To je regija koja se proteže kroz prostor 3. i 4. denziteta toliko veliki koliko je velika udaljenost između vaše lokacije i nje. Tamo su 3444 naseljena "svijeta" u toj regiji. Neki su planete kao što ih vi znate. Neki su umjetno konstruirani planetoidi. Neki su plutajući svemirski tegljači. A neki su "sateliti". Tamo su primarni domovi, putujuće stanice i inkubatorski laboratoriji, svi u 2.,3. i 4. denzitetu. Tamo su nadzorne zone u 5. i 6. denzitetu. Otprilike jedna polovina je OPD i druga polovina je OPS. Zajedno, sa mnogim drugim kolonijama, koje su locirane drugdje, to je zvano, u prijevodu, Orionska Federacija. Orionci su kreirali Sive u 5 varijanti, kao kibernetska bića i instalirali ih na Zeta Reticuli 1, 2, 3 i 4, kao i na 2 planete koje kruže oko Barnardove Zvijezde. Reptili također naseljavaju 6 planeta u regiji Oriona u 4. denzitetu, i Orionski OPS-i ih imaju kao robove, a ponekad u nekim slučajevima kao i kućne ljubimce!!! Ime "Orion" je stvarno, izvorno ime i preneseno je na Zemlju direktno. Proučavajte legende o "bogu" Oriona da malo usporedite.


Pitanje je bilo tko je bio PRVI, a tko je pokušavao "preuzeti svijet" kako je propagirano od strane mnogih teorija. Jedna od glavnih teorija je, da je sve to Židovska zavjera. Od skoro samog početka, Židovi su vidjeni kao "neprijatelji". Iako su oni "preci" kršćanstva. Čini se da kršćanska averzija prema Židovima ima skoro Edipovski impuls da "ubije oca!" Imala sam dubok osjećaj da se tu krije jedan važan trag i da se odnosi na "Škotsko pitanje"!

Citat:
P: L: Da li su OPS Orionci nečasni crvenokosi Nordijci?
O: Da, i svi ostale humanoidne kombinacije.
P: Dobro, ako je to počelo s Nordijskim tipovima i time da su otud stigle ostale humanoidne kombinacije, koje su se genetske kombinacije koristile za ljudska bića? Crnci, na primjer, budući da oni baš ne liče na "Nordijce"?
O: Nordijski geni su izmješani s genima sa onima već dostupnim na Zemlji, znanih kao Neandertalskim.
P: Koja je genetska kombinacija korištena da se dobiju Orijentalne rase?
O: Orijentalci dolaze iz regije znane u vašim legendama kao "Lemurija", i hibridizacija su prethodnih 7 genetskih kodnih struktura unutar Orionske Unije, dizajnirane da najbolje pašu u Zemaljskoj klimi i okruženju kosmičkog zračenja koja su tada postojala na Zemlji.
P: Dobro, što je sa Semitima i Mediteranskim narodima?
O: Svaki put, novo stado se "posijalo", najbolje iskombinirano da paše u okolinu gdje se stavilo. Arijci su jedina iznimka, jer su morali biti premješteni na Zemlju u hitnosti.
P: Ako su rase bile iskombinirane da "najbolje pašu", koji su to faktori bili s obzirom na Semitsku rasu?
O: Oni nisu napravljeni na Zemlji, već u Orionskim laboratorijima, kao i svi drugi. Oni su "posijani" na Srednji Istok.
P: Koje genetske strukture su bili Atlantiđani?
O: Oni su bili iste kao i "Indijanci" ( drevni amerikanci ).
P: Zašto neki Indijanci vjeruju da su došli sa Plejade?
O: Gdje je Plejada?
P: Pa, blizu Oriona. RC: Oh, dobro. Dakle, oni su smatrali Plejadu kao dio Oriona. Što je sa Siriusom?
O: Oko Siriusa ste zbunjeni radi lokacije jer on izgleda da je na sličnoj lokaciji na nebu na sjevernoj hemisferi. Američki Indijanci su bili zbunjeni u prijevodima zbog naizgled iste lokacije radi povoljne točke gledanja.
P: L: Dobro. RC: Pa Sirius je izričito Sirius! On je najsjajnija zvijezda na nebu... on je u svim legendama! L: Pa, može biti to da to nije krivo razumijevanje, već namjerna dezinformacija? RC: Kako se to moglo prevesti krivo? To mi nije jasno! Zvjezdane mape su vrlo specifične!
O: Kako ste VI preveli VAŠE legende krivo?
P: F: Mislim da je smisao u tome da je očito da smo mi, u našoj sadašnjoj kulturi, lako u mogućnosti dovesti stvari u krivo, čak više nego u drevna vremena; pa nije teško ni zamisliti da drevne legende mogu također biti iskrivljene, ukrašene i krivo razumljene.
O: Pogledajte ponovo što smo rekli na početku ove sesije.
P: L: Da li je Dogon došao sa Siriusa?
O: Svi humanoidni tipovi potiču iz Orionske regije, tamo su i bilo je i bit će nastavljeno postojati literalno milioni kolonija.
P: RC: Pa, Sirius ima zeleno nebo, ne plavo kao što mi imamo. L: Zvijezda?! RC: Pa ne, nego planete... Da, Sirius ima zelenu atmosferu... svjetlozelenu. F: Pa, meni se više sviđa plava! L: Ako su mnoge informacije koje su propagirane ovih dana radi zbunjivanja i dezinformiranja, koja je svrha toga svega?
O: Vi ste odgovorili sami sebi: zbunjivanje i dezinformiranje.
P: Imam teoriju da je istina, u velikom opsegu, neće biti znana sve do neposredno prije neke vrste tranzicije...
O: Vi očekujete "istinu" tada?
P: RC: Apsolutno! L: S obzirom kako se gleda na stvari, to može biti nerealno...
O: Sve što jest - su lekcije, nema prečica!
P: Želim se vratiti natrag na moje pitanje na koje niste odgovorili... želim znati tko je, točno, i zašt, točno, genetski stvorio Semite, i zašto je tu toliko suparničkih stavova između njih i Kelta i Arijevaca.
O: To nije samo između Židova i Kelta, ako ćete primjetiti. Osim toga, individualni profil aure se broji, a ne grupe ili klasifikacije. Ali, da odgovorimo na tvoje pitanje: ima mnogo razloga koji postoje i na planeti i izvan nje.
P: Zašto je Hitler toliko jako odlučio, iznad svih razloga, čak i svojeg vlastitog uništenja, istrijebiti Židove?
O: Mnogo razloga i vrlo kompleksno. Ali, zapamtite, dok je još bio dijete, Hitler je napravio svjesnu odluku da se pridruži "silama tame", da bi ispunio svoje želje za osvajanjem i da bi ujedinio njemački narod. Od tada je totalno kontroliran, njegov um, tijelo i duša od strane OPS snaga.
P: Dakle, koji je bio razlog OPS snaga da kontroliraju Hitlera uzrokujući mu želju da istrijebi čitavu grupu ljudi?
O: Da kreiraju adekvatno "hranjivo tlo" za ponovno uvođenje Nefila, iz razloga totalne kontrole 3. denziteta prije nego se podigne na 4. denzitet, a takvo osvajanje je vrlo teško i manje izvjesno!
P: Da li ste mislili "hranjivo tlo" u smislu genetskog uzgoja?
O: Da. 3. denziteta.
P: Da li su postigli taj cilj?
O: Ne.
P: Dakle, kreiranje njemačke "Master rase" je bilo da se kasnije kreira to "hranjivo tlo"?
O: Da.
P: I da se rješe Židova je bilo značajno? Nije li njemačka Master rasa mogla biti kreirana bez uništavanja druge grupe?
O: Ne.
P: Zašto?
O: Radi prijašnjeg kodiranja sudbinskog profila misije za 4. denzitet.
P: Što to znači?
O: To znači pretvorba koja se aktivira poslije podizanja na 4. denzitet, tako da ako se ne eliminiraju, negiraju Nefilsku dominaciju i apsorpciju. Židovi su prije pretvorbe ispunili misiju poslije pretvorbe, iako na individualnoj bazi. Nacisti nisu baš točno znali zašto su korišteni da ih unište, jer su bili kontrolirani od strane OPS-a 4. denziteta. Ali, Hitler je komunicirao direktno s Lizzardima i OPS Orioncima, i dane su mu upute kako da kreira "master rasu".
P: I oni su to koristili na njihovim osnovama da bi predstavili novo spajanje Nefila... RC: I Novi Svjetski Poredak... njihovu verziju toga. L: Pa, koji im je plan sada?
O: Mi vam to ne možemo reći još, jer bi vi to nastojali objaviti preuranjeno, što bi vodilo do vašeg uništenja!!!!
P: F: Da, Laura, neprestano ti govorim da će tvoja radoznalost dovesti strane ljude na vrata koji će doći i reći: "Pođite s nama, molimo!" L: Pa, ne mogu si pomoći! U međuvremenu, vratimo se na Kelte. Očito ako su Lizzard bića mislila da su Arijevci/Kelti dobro hranjivo tlo za tu "Nefilsku Master rasu", tada to mora biti tu nešto genetski svojstveno u njima, što ih čini poželjnim u tom smislu. Da li je to točno?
O: Ne, ne u smislu u kojem vi mislite. Predlažemo da ponovo postavite to pitanje nakon pažljivog osvrta na zaplete.


To je bila iznenađujuća informacija, u najmanju ruku! I narano, princ Lizzard Machiavelli je bio očigledno u ovom lukavom naporu da napravi Židove žrtvenim jarcima, istovremeno ih manipulirajući kroz njihovu vlastitu religiju da sami BUDU i DJELUJU kao žrtveni jarac! Oh, kakva perfidna igra!

Nakon što su RH i njezin muž otišli kući, otišla sam u krevet i počela meditirati i vježbati vježbe disanja za opuštanje. Odjednom sam vidjela lice ispred mene! Bilo je jasno i stvarno, kao da je netko ušao u sobu! Teško je prenijeti nikome koliko je doista čvrsto i trodimenzionalno ovo lice bilo. JA nisam "poznavala" to lice, ali to je bio čovjek sa svjetlom kosom i žarkim očima, koji me je gledao tako ljubazno i nježno, prije nego je nestao poput balona! Bila sam tako uzbudjena, ali sam se ubrzo smirila, nastavila meditaciju i ubrzo otišla na spavanje. Bio sam prilično zaposlena narednih dana da shvatim, što je to u "pročišćenoj Arijskoj genetici", što je tako poželjno reptoidnim bićima. Konačno sam pitala sljedeća pitanja:

Citat:
P: Razmišljala sam o mojem pitanju u prošloj sesiji i želim pitati to ovako: Rekli ste da je Hitler primao instrukcije od bića iz viših denziteta, o kreiranju "Master rase". Zašto Arijevske genetske vrste izgledaju mnogo poželjnije za kreiranje te njemačke "Master rase"?
O: Oboje, sličnost i srodna veza su najčišći iz Orionskog skladišta 3. i 4. denziteta.
P: Dakle, oni su u stvari htjeli napraviti grupu ljudi poput njih?
O: Da.
P: Dobro. Oni su pripremali ovo hranjivo tlo, takoreći. Očito je to bilo za uvođenje jedne druge genetske loze. Koja je to bila?
O: Nefilska.
P: Pa ako Nefili dolaze u brodovima, njih 36 miliona, zašto se mučiti sa kreiranjem polu-vrste ovdje?
O: Da, ali kad imate "zabavu unaprijed", to čini pokoravanje 3. denziteta mnogo lakšim.
P: Dakle ta Master rasa je trebala sve pripremiti na...
O: Da.
P: Dobro, što je sa semitskim genima koji su smatrani toliko nepoželjnima u kreiranju te "Master rase"?
O: Okaljali bi genetske karakteristike slonostima koje su potrebne za nemilosrdnost i dominaciju.
P: Dakle, kažete da tu nešto, neka genetska tendencija, ili set gena kod Semitske vrste koji bi suprotno djelovali na to?
O: Blizu.
P: Ali, nije li priroda osobe određena njezinom vlastitom dušom, a ne fizičkim tijelom?
O: Djelomično, zapamtite, profil aure i karmičke reference se stapaju sa fizičkom strukturom.
P: Dakle, kažete da su ti posebni genetski uvjeti fizička refleksija spiritualne orijentacije? To da duša mora pasati u genetiku, čak iako samo kao potencijal?
O: Da, upravo tako.
P: Dakle, potencijal osobe za spiritualni napredak ili razvitak, uveliko ovisi o njenim genima?
O: Prirodni proces se "vjenča" s sistematskom konstrukcijom kad je ona prisutna.

P: Pa ako je to slučaj, a vanzemaljci otimaju ljude i mijenjaju njihove gene, ne mogu li oni promjeniti gene u tolikoj mjeri da duše jednostavno ne mogu ući?
O: Nije proces inkarnacije, prirodnog biološkog procesa. Inkarnacija uključuje striktno eteričko na 5. denzitetu i niže, i tako je zamotano u trostrukom ciklusu "zavjese" prijenosa koji je nepropusan za bilo što. Pa ipak, neki ili svi procesi 1.,2.,3. i 4. nivoa mogu biti manipulirani po želji i u bilo kojoj mjeri ako je tehnologija dovoljno napredna.


Manje više, dolazimo do točke gdje je podloga za moja pitanja - koja su dovela do 3-5 koda, manje ili više "postavljena". Postoje "Tajna Društva" gdje god da pogledate; Kelti, Arijci, Židovi, Masoni, Illuminati, Alkemisti, Rozenkrojceri, Templari i Kvorum! Kakav nered! Tijekom svih tih rasprava o tajnim društvima sa mojim gostom RC, rekla mi je da moram pročitati sve knjige iz serije "Sveta Krv, Sveti Gral", ako sam ikada očekivala da razumijem BILO ŠTO! Tamo sam mogla saznati tko je bio prvi. I prema mišljenju RC, to je bio Sionski priorat!

TKO!??

Sionski priorat! (Prieure de Sion) Oni su bili na dnu svega! Dok ne saznam o njima, ne bih mogla tvrditi da znam išta. Pa, u redu! Nisam nikada čula za njih, osim u jednom članku o knjizi autora Lincoln, Leigh i Baigent. Kako to da do sada nisam nigdje naišla na to da se oni spominju igdje drugdje? Do sada sam kopala prilično dugo i duboko. Tko su bili ti momci iz Sionskog priorata?

Možda bismo mogli saznati? Uostalom, učenje je zabavno!