Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Val serija poglavlje 11-g


Serija o Valu - poglavlje 11g

Sve što postoji su lekcije
ili
Izlet u „Dolinu Aligatora“


Sada će biti riječi o specifičnom „slučaju“ koji ilustrira prethodne sekcije. U ovom poglavlju će biti i nekih slika koje nisu za gadljive, dakle, upozoreni ste!

Prvo, želim vas podsjetiti na napomenu koju je dao Terry Rodemerk, koji je dugo vremena član grupe, kada se obraćao gomili iz MUFON-a, kada smo tamo priredili „probnu vožnju“ za Kasiopejce u javnosti:

„Ono što nam je rečeno o tome jest da je univerzum bio kreiran kao Univerzum Slobodne Volje. Bio je kreiran posebice da dozvoli svim dušama da rade štogod žele; imaju potpunu slobodu izbora o tome što žele raditi. Sivi, Gušteri, tkogod da jesu oni koji otimaju i stavljaju usatke u ljude, imaju pravo da to čine jer je to njihova slobodna volja da dođu ovamo i to nam čine. I, imaju pravo da nam kažu štogod žele kako bi opravdali njihovo ponašanje.

Naše je pravo da NE vjerujemo onome što nam kažu oni koji vrše otmice. Mi imamo slobodnu volju da im jverujemo ili ne.

Ako nam oni u jednom životu kažu da nam imaju pravo to činiti, i mi izabaremo da im tada povjerujemo, onda, u ovome životu oni nam pokušaju podvaliti isto a mi izaberemo da im NE vjerujemo, u oba slučaja mi ispoljavamo svoju slobodnu volju a jednako tako i oni. Ovo je univerzum slobodne volje. Mi možemo promijeniti svoje mišljenje. Oni nas pokušavaju uvjeriti da mi nemamo izbora u tome; vjerovali mi njima ili ne, to je NAŠ izbor.

I izgleda da je to srž čitave stvari. Univerzum Slobodne Volje.

U svakome momentu mi smo izazvani da BIRAMO.

Oni koji su pročitali Amazing Grace znaju znaju o prijedlogu Kasiopejaca da se ja spojim na internet – da će se pojaviti „velika šansa“ nakon što to napravim – i kako sam istoga dana kada sam to napravila, bila u svojem „ljubav i svjetlo mjehuru“ i skoro bila ubijena od strane jednog tipa koji je vozio Oldsmobile {marka automobila – p.p.} sa kojim se punom brzinom zapucao u moj stražnji dio auta, dok sam ja sa svojim autom čekala na raskršću da skrenem ulijevo. U trenutki kada sam bila udarena gledala sam u retrovizor, ali nisam vidjela nikoga iza mene da se približava. Tip koji me udario do današnjeg dana tvrdi da ja NISAM bila tamo. I tako je cijeli incident problematičan.

Kao rezultat ozljeda zadobivenih u incidentu, bila sam izložena svakovrsnim medicinskim procedurama, za koje sam znala da mi NEĆE pomoći da budem bolje, zapravo su mi odmogle i bilo mi je lošije. U očajavanju, mislila sam na Sandy, članicu Reiki grupe, koja nije izgledala da je „povezana“ sa Metafizičkom Crkvom ni na koji način, pa sam se osjećala sigurnom da se oslonim na njezine vještine kao masažera za oslobađanje od bolova tijekom mog dugotrajnog oporavka.

Sandy je znala za naše kanaliziranje i bila vrlo znatiželjna, i tako, samo da je provjerim, (dobivala sam upozorenja!) pozvala sam je na našu novogodišnju proslavu, gdje smo imali neku vrst „sesije na zabavi“ sa Kasiopejcima. Bila je tako fascinirana da je zatražila bilo kakve materijale koje smo primili da bi ih mogla pročitati, pa sam joj dala dosta printanoh materijala koji je do tada bio natipkan. Nazvala me nekoliko dana kasnije sva očarana materijalima! Bila sam vrlo zahvalna da imam nekoga tko je toliko entuzijastičan o njima! (ovdje slijedi pad kroz ego!)

Kao rezultat njenog entuzijastičnog prihvaćanja i njene voljnosti da pomogne poslu transkripcije i printanja, Sandy mi je postala VRLO bliska. Ne samo da je prisustvovala svim sesijama i učestvovala u financijskoj podršci za kompjuterske materijale neophodne za produkciju naših malih knjižica i izvadaka, nego je također bila spremna i dostupna za terapije koje mi je liječnik propisao 3 puta na tjedan. Smatrala sam da sada imamo čudesnog pomagača praktički poslanog od Boga.

Sada, preko svoje majke upoznala sam Louise, preko Louise upoznala sam Candy i Sandy, i cijelu tu ekipu, preko Candy srela sam TC-a, ženu koja je bila vlasnica Metafizičke knjižare, koja me upoznala sa RA , i koja mi je poslala Lilly. Ovo sam pribilježila ovdje da bih naznačila „veze“ između svih njih.

Odmah nakon što sam se odvojila od Louise i Candy, Sandy je upala u igru, a TC je postala aktivna i povezala me sa RA.

RA je posjedovala jedan astrološki magazin kojeg se htjela riješiti jer je bila odlučila da se preseli u Sedonu ili tamo negdje, a TC je znala da sam ja bila zainteresirana za magazin koji bi bio kao neka vrst „organa“ za Kasiopejski materijal. Smatrala je da bih trebala udružiti se sa RA i naći neki dogovor koji bi mi dopustio da preuzmem njenu mailing listu. I tako nas je spojila i mi smo počele sa radom na prijenosu tog „apstraktnog tijela“ o kojemu sam počimala misliti kao o mojem „Aurora Žurnalu“.

U međuvremenu, rad na tom magazinu imao je neke interesantne druge efekte.. Postojao je mali dućanćić za printanje nekoliko kilometara niz cestu u kojem u sam bila često, brojnim prigodama zbog različitih poslova printanja i kopiranja, pa sam mislila kako bih se sa njima trebala dogovoriti oko printanja magazina, obzirom da su imali razumne cijene.

Ušla sam i počela pričati sa djevojkom koja je stajala ispred brojača o tome što mi treba, i nakno minutu – dvije, pojavila se žena iz pozadine dućana, stala i zapiljila se začuđeno u mene. Bila je to Pam, žena koja je bila kod mene radi hipnoze zbog njenog incidenta u Pennsylvania Turnpikeu godine 1987, i čija je „abdukcijska“ sesija rezultirala malim preletom niskoletećih, gigantskih crnih bumeranga u tri okružne pokrajine.

Skoro su mi ispali zubi!

Kao što se ispostavilo, Pam je nedavno bila kupila tu radnju za printanje kao poslovni izazov za svoju djecu. Pozvala me u stražnji dio radnje na kavu, i tu smo se međusobno obavijestile o onome što se u našim životima događalo od „incidenta“ sa NLO-ima. Taj ju je događaj toliko uznemirio da se kompletno povukla u poricanje i rutinu „normalnog života“. Rekla sam joj kako je taj incident na mene uticao baš suprotno – bila sam katapultirana u nizove iskustava koja su kompletno razlomila moj prethodni svijet. Ispričala sam joj o Kasiopejcima i svemu što su rekli o alienima, a ona je bila vrlo zaintrigirana. Željela je nazočiti sesiji.

U međuvremenu, moje komunikacije na internetu otvarale su vrata pristupa informacijama od drugih istraživača, a jedan od njih mi je poslao ove izvatke: 'Greenbaumov Govor' i 'Elaine i Sestre Svjetla'. Bila sam prilično uznemirena sa 'Greenbaum materijalom' jer on jednostavno služi kao primjer koliko daleko može čovjek ići, dok je moje mišljenje o 'Elaine' izvatku bilo malkice drugačije. Bila sam pročitala nekoliko drugih stvari takve tematike – posvjedočene od strane doktora koji su radili sa pacijentom na ponovnom vraćanju memorije, i nisam nikada sasvim bila u mogućnosti prihvatiti da je to bilo išta više od neke vrsti konfabulacije. Bilo je to PREVIŠE ludo – čak i za mene – da to smatram činjeničnim u realnom svijetu.

I tako je, naravno, Greenbaum materijal nudio rješenje. Što ako su opisi zlouporabe sotonskih rituala koji su iskrsli u memorijama različitih pacijenata bili stvarno „ubačena“ memorija konstruirana Greenbaum metodom u svrhu skrivanja pravog izvora Greenbaum programiranja?

Još jedno pitanje bilo je: što ako su alijenske otmice i sve to također bile „iskonstruirane“ memorije, baš poput 'Elaine' i ostalih materijala o zlouporabi rituala? Mislim, iskonstruirane putem Greenbaum programa.

Zatim, postojao je i drugi način razmišljanja o tome: što ako su i Greenbaum i Elaine programi „ekranizirane memorije“ alienskih otmica?

U svakom slučaju, smatrala sam da Greenbaum tekst zaslužuje širu distribuciju i planirala sam ga objaviti u prvom izdanju Aurora Magazina zajedno sa komentarima koji kazuju moje ideje poput ovih prethodnih.

U vrijeme kada sam sklapala prvo izdanje, „Lilly“ je bila upućena na mene od strane RA. Lilly je htjela pričati samnom o plasiranju jednog dodatka. Ta je žena na neki način dobro poznata New Age učiteljica mnogih subjekata uključujući i Reiki., meditacije, očitavanje aure, stvorite-svoju-realnost, i još par drugih stvari. Ona je ljupka, šarmantna, živahna i prava „vatrena lopta“ za organiziranje i sređivanje stvari pri mnogim svojim razredima i seminarima. Ona tvrdi da njene lekcije izvlače veliku gomilu ljudi, da prima dobre „osvrte“ {u smislu kritika – p.p.}, i da je općenito prilično popularna u New Age zajednicama. Naučila sam da ona također putuje na mnoge New Age ili NLO seminare i konferencije, praveći nove kontakte i veze i „šireći riječ“. Također sam bila svjesna da su je povremeno pozivali da gostuje na televiziji i radiju kao „paranormalni ekspert“, a zadnje što sam čula jest da je objavila knjigu, iako ju nikako nisam uspijevela naći ni u jednoj knjižari, ni na internetu.

Lilly me zvala glede stavljanja jednog dodatka u magazin. Htjela je četvrtinu stranice koju smo mi prodavali {kao oglasni prostor – p.p.} za 350 dolara. Međutim, nije imala novaca da za to plati, pa me priupitala da li bih pristala na jednu „zamjenu“. Pitala sam je što ima na umu, a ona je rekla da će doći na jednu od naših sesija sa svojom Polaroidnom aura-kamerom i načiniti fotografije svih prisutnih kao i samog procesa. To je zvučalo odlično, pa sam se složila. Ispalo je da je to također bila i sesija na kojoj je trebala biti i Pam.

Rano u večer sesije, Lilly je uranila da postavi svoju opremu. Ispitala sam opremu kada je i ona to radila i shvatila sam da se radilo o prilično jednostavnom konceptu. Bila je to otprilike jedna obična Polaroid kamera montirana na tronožno postolje. Istina je da ona zapravo ne fotografira vašu auru. Tzv. aura slike su rezultat tehnike foto montaže kojima se kreira iluzija aure. Postoji izvor svjetlosti unutar kamere koji obasjava film direktno baziran na izmjerenom električnom otporu kože. Istovremeno kamera fotografira vas (ili štagod) na uobičajen način. To je razlog što sam bila toliko zadivljena slikom moje aure i ploče koje su poprilično ispale izvan „pravila“ o tome kako to treba funkcionirati. Nema baš nikakvog objašnjenja o tome zašto sam ja nestala sa svoje slike, a i prisutnost svijetle figure na ploči također je bez presedana, koloko je meni poznato.

Sandy je stigla kasno, u vrijeme kada smo mi bili u sredini tih fotografiranja. Bila je vrlo tiha i uskoro se počela žaliti na glavobolju i odbila je da učestvuje u aura-fotografiranju.

Uskoro smo bili gotovi sa svim slikama i Lilly je iznenada najavila da, osim za moju sliku i sliku procesa , ona očekuje da joj se plati za te „usluge“. Navela je previsoke cijene koje je kaže dobivala za svoj posao, kao i poseban honorar za to što je dopremila aparaturu do nas. Bila sam, nepotrebno je i reći, prilično iznenađena ovom politikom stavljanja pred svršen čin, ali se nisam htjela svađati i raspravljati oko toga. Odlučila sam da platim za svih, obzirom da sam im ja rekla da će ona to učiniti kao poslovnu razmjenu i oni nisu očekivali nikakve troškove. Međutim, grupa mi je, uvidjevši novonastalu situaciju, pritekla u pomoć i platila za njihove vlastite slike. Na kraju su slika moje aure i slika aure ploče ispale poprilično skupe: 175 dolara svaka!

Nakon onoga što je izgledalo kao mužnja mojih gostiju, Lilly je odbila da ostane na ostatku sesije. To me je zaintrigiralo, jer sam mislila da je rekla kako ima za postaviti neka svoja pitanja. Spakovala je svoju opremu i otišla.

Nakon što je Lilly otišla, nastavili smo sesiju. Pam je bila vrlo zainteresirana za neka pitanja u vezi zdravlja, tako da ništa osobito značajno nije dobiveno {na sesiji}.

Sljedećeg dana, Lilly me nazvala i kašljucala i hmmm-kala neko vrijeme prije no što me je zapitala: „Imam pitanje koje te jednostavno moram pitati. Gdje si upoznala Sandy? Koliko je dobro poznaješ?“

Malo me zateklo ovo pitanje, i, naravno, još sam bila pod uticajem njenog ponašanja prethodne večeri, ali sam joj rekla da znam Sandy sa Reiki grupe, i da, zbog moje saobraćajke, Sandy je bila jedna od mojih terapeuta već gotovo godinu dana.

„Jeste li vi, ekipica, povezani sa vještičjim saborom tamo gore u Hernando oblasti?“ Pitala je sljedeće Lilly.

„Šta?!“ Bila sam zaprepaštena. „Kakva vještičja grupa? Misliš Wicca {vještičje čarolije, čaranja – p.p.} ili nešto poput toga? Apsolutno ne! Ja se ne petljam sa takvim stvarima! Kako si, za ime svijeta, došla na takvu pomisao?!“

Lilly je objasnila da je prepoznala Sandy i da ZNA da je ONA bila umiješana u neku vrst ugrupe koja je bila duboko u obrednoj magiji.

Bila sam apsolutno ošamućena. A također i malo ljuta. Kako se usuđuje da govori takve stvari o Sandy!

Ali htjela sam shvatiti zašto bi me ta žena samo tako nazvala telefonom i rekla da je članica tako povezane grupe kao što je naša, bila članica nekakvog vještičjeg kulta.

Lilly je pričala da je nekad bila u nekoj vrsti razreda ozdravljenja sa Sandy. Nakon što je razred diplomirao, svi su otišli na izlet na Yucatan da posjete ruševine Maya. Maglovito se sjećam da je Sandy bila odsutna sa Reiki grupe prije par godina, i kada se ponovno pojavila pričala je o svom izletu na Yucatan. I tako sam znala da Lilly nešto zna, obzirom da je to bila činjenica.

Očito, ona {Lilly} je bila ta koja je dijelila kabinu sa Sandy na krstarenju i također bila pribilježena na njen „sustav prijatelja“ dok su tamo razgledavale. Objasnila mi je kako je Sandy bila pokušala da obrlati neke članove tog razreda na neke ideje ovog kulta/vještičjeg sabora govoreći da su oni bili u mogućnosti da „zaista dobivaju rezultate“ pomoću svojih obreda itd. Približila se Lilly sa pozivnicom, ali je Lilly to odbila osjećajući da je tamo bilo nečega neprijatnoga glede te stvari.

Izlagala mi je još neke detalje, i kako je pričala, meni je sve više postajalo loše. Shvatila sam da je postojalo objašnjenje za čudne „izostanke“ i ponašanja Sandy, koje sam jednostavno „gurala pod tepih“. To je također objašnjavalo njenu šutljivost prethodne večeri kada je Lilly bila tamo – i možda to što nije htjela auralno fotografiranje.

Bila sam potpuno razorena. Jednostavno nisam vidjela kako je Sandy mogla imati potpuno „tajni život“ poput toga! Pa opet, Lilly je navodila detalje o njoj za koje sam ZNALA da su bili istiniti! I istovremeno, svi medostajući dijelovi slagalice o Sandy posložili su se na svoja mjesta. Moj um je jurio za odgovorima. Znala sam da je Sandy bila usvojena od strane starijeg bračnog para – stupove zajednice – na istom području pokrajine koje je poslužilo za podlogu priče o Elaine; ali to je bilo baš PREVIŠE ludo! Također sam znala da Sandy provela mnoge svoje ranije godine kao „Motor-Mama“ sa bandom motociklista. Frank i ja diskutirali smo o tome kakvo je veliko bogojavljanje morala doživiti Sandy da bi ostavila takav način života i prešla na posao masažerne terapeutkinje i metafizička proučavanja. Znali smo, iz oniga što je ona rekla, da su postojale neke mračne stvari iz njene prošlosti. Jednom prilikom ju je Frank pobliže ispitao i ona je priznala da je bila umiješana u prikrivanje ubojstva, iako je eksplicitno naglasila da ona nije učestvovala u samom činu ubojstva. Ali bila je tako meka srca prema životinjama da je čak odbijala tamaniti žohare, da sam bila uvjerena da joj stavovi dolaze iz srca i koji god razlog bio koji ju je naveo da napusti dom i živi sa poznatim kriminalcima, morala je biti strašno zlostavljana! Nisam imala ništa osim simpatija za nju.

I tako sam to objasnila Lilly, čak i da je to bio slučaj prije nekoliko godina, Sandy je sada bila definitivno popravljena osoba! Nije bilo načina da bi ona mogla učestvovati u takvom nečem jednoj noći u tjedna, a onda opet sjediti za našim sesijama u drugoj. A bila mi je tako predana u pomaganju pri oporavku od posljedica saobraćajke, da jednostavno nisam mogla povjerovati da je još uvijek povezana sa ikim od tih ljudi.

Zatim sam ispričala Lilly o ljudima iz Metafizičke crkve i svemu što se tamo dešavalo, i da je Sandy znala sve o tome i definitivno nije više upetljana sa tim ljudima.

I tako je Lilly bila ponovno uvjerena {u pogledu Sandyne ispravnosti} i zamolila me da prisustvuje budućoj sesiji. Imala je neke probleme koje je htjela riješiti, a koji su uključivali neobične stvari koje su joj se dešavale. Tvrdila je da je iskorištavana u braku, sin koji je bio hospitaliziran zbog blažeg oboljenja skoro je bio ubijen od strane anesteziologa, i nedavno je srela čovjeka koji je pokazao 'znakove' da je on možda njena srodna duša, i bila je očajna da sazna što joj je činiti. Između nje i tog čovjeka su se događali svakorsni „sinkronicitetni događaji“ , kako mi je rekla, a ja sam već bila prošla kroz takav scenarij, pa sam ju pokušala upozoriti da to može jednako biti i naznaka za oprez i naznaka da netko ide u pravom smjeru.

Bila sam na oprezu glede nje {Lilly} jer je već pokazala da ono što kaže jednom, može se promijeniti drugom prilikom; bila je nepouzdana. Pa ipak, uprkos moje bolje prosudbe, nerado sam pristala. Ona je onda zapitala smije li sa sobom povesti prijateljicu! Počela sam misliti kako arogantnosti te žene nema kraja, ali u svojim mislima sam ju opravdavala, kao da je možda odgajana u obitelji koja nije podučavala dobrim manirama. I, prema mojem načinu razmišljanja, samo zbog toga što neke osobe nisu znale kako da se društveno uklope, što bi većina ljudi etiketirala, to nije umanjivalo njihovu vrijednost kao duša. I tako sam propustila još jedno upozorenje.

U svakom slučaju, Lilly je došla na sljedeću sesiju, i to je bila jedna od najčudnijih koju smo ikada imali. (nemam pojma zašto opisujem IJEDNU od njih kao 'najčudniju'! Cijela je stvar bizarna!) No, kakogod, bio je to perfektan primjer onoga o čemu smo pričali.

01.11.1997.

P: Imamo 'Lilly' sa nama večeras, uz već standardnu postavu. V je odsutna, roditelji joj dolaze u posjetu. Mi smo diskutirali...

O: Diskutirali o proročanstvima, možda?

P: Ne, nismo o njima... T: Pa ne, možda oni žele da mi diskutiramo o proročanstvima...

O: Naravno, zašto ne?

P: Pa budući da su to iznijeli... dajte nam točku s koje bi mogli početi u vezi proročanstva...

O: Pa, to je važno, znate. Imate jednog ovdje večeras koji je bio jako odveden u krivo, kontroliran i programiran. U jakoj, jakoj opasnosti. Drugog koji je pokušavao kontaktirati danas... također. Mora se promjeniti odjednom!!!

P: Promjeniti što?

O: Smjer.

P: Promjeniti smjer čega?

O: Proučavanja, životnih situacija, itd... To radi onaj tko je prepoznao da ima veliki potencijal za krajnju 4 D OPD promjenu u vrlo ranom stadiju, i zato je napad počinjen tada i polako i konstantno povećavan, s krajnjim ciljem totalne eliminacije. Tužno, taj cilj je na pragu realizacije.

P: T: Da li je taj momak kojeg je srela, i o kojem pita umješan?

O: Ne! Ono što je važno, to je da je subjekt bio isprogramiran da živi život dizajniran da "otvara kriva vrata". I kad to prođe, s jednim od tih ciljanih subjekata, ako ne dobije pomoć, ili važnije, ne sluša vodstvo, oni se unište kao dio većeg plana.

[ diskusija o Lillynom suprugu, bračnim partnerima koji mogu biti izabrani zbog duhovnog priljepka, i obliskim vezama, uključujući djecu, koja mogu izvlačiti nečiju energiju, biti korištena kao agenti napada, itd. Izuzimam taj dio diskusije zbog privatnosti.]

P: Da li o tome govorimo?

O: Blizu. To nisu jedine opasnosti. Pitao si o "posjetitelju". Pa, što s njim?? A što s bolesti tvojeg sina? Što je s ženom preko puta ceste? Što s W. i njenim sinom? I mogućoj povezanosti između njega i tvojeg muža? I što ako je tvoj muž radio za "tajnu vladu"? I što je s tvojim ocem, i za koga je radio? Što sve to znači?

[ diskusija o Lillynom ocu i njegovoj vojnoj ulozi ]

P: Terry: Još nešto za Lilly?

O: Samo ako ona to traži.

Ali Lilly nije htjela više postavljati pitanja. Bilo je prilično očito da je bila, kao i Candy onaj puta, ogorčena da će Kasiopejci reći da njena „spiritualnost“, njena čahura od ljubavi i svjetla, nije dovoljna zaštita. Nije bilo važno što je tvrdila da joj je sin skoro umro, što je njen suprug za kojeg je tvrdila da je „uvježbani vladin ubojica“ nedavno projurio autom kroz bočni zid kuće, uperio oružje u nju i prijetio da će je ubiti, a kćer joj je bila uhićena prilikom krađe u dućanu, i što je ona bila „mamljena“ od nekog neznanca kojeg je tek upoznala u jednom razredu {grupi} čiji je primarni zadatak izgleda bio da nju ostave nasamo sa njime zbog neke nepoznate svrhe, ali teško da je ta svrha bila dobronamjerna. Nije htjela primiti na znanje simboličku prirodu univerzuma i kako događaji u našim životima ogledala onoga što je unutar nas. Ona je zapravo bila samo još jedan slučaj samouke New Age „učiteljice“, koja širi novu religiju „vi-možete-stvoriti-svoju-realnost“, koja je bila nesposobna to isto primijeniti na svoj osobni život, da živi na način koji propagira drugima.

Eto, sve bi to bilo tako, osim što je sljedeći događaj uključivao i Lilly. Nazvala je rano jednog jutra, kratko vrijeme nakon ove sesije. Bila je u panici i prilično očito na rubu da kolabira. Isto tako, očito je patila od užasne noćne more u kojoj je bila silovana od gušterolikog bića. To je bilo dovoljno opako, ali ono što ju je stvarno dotjeralo do ruba, bilo je to što kad se probudila, bila je prekrivena modricama i osipom upravo kao da je bila izložena nekom strašnom alergenu. U snu, rekla je, reptoid ju je uštinuo, ugrizao, u solarni pleksus, govoreći joj da je to bio „ljubavni ugriz“ tako da ga zapamti. Kada je nakon buđenja pogledala u to područje tijela, tamo su bile ogrebotine koje su upravo odgovarale zubima koje je upamtila iz sna. Također je imala još jednu „rupicu“ na nozi dodanu dugom nizu drugih koje su se pojavljivale tijekom različitih razdoblja njena života, kao i druge biljege i ogrebotine po cijelom tijelu.

Bila sam prilično skeptična. Mislila sam da je žena jednodtavno histerična i možda si nešto učinila da privuče pažnju. Uostalom, iz njezina opisa, bila je u užasnom braku, možda spolno iskorištavana kao dijete, i imala punu košaru problema koji su samo čekali da eruptiraju. Njena je javna osobnost bila jedna stvar; dok joj je privatni život bio katastrofa koja čeka da se dogodi! Za ženu u njenom položaju uopće ne bi bilo neobično da namjerno iskonstruira takav događaj da privuče pažnju, stvori dramu i uzbuđenje, ili da to koristi kao platformu sa koje će lansirati ostale teškoće za one oko nje. Smatrala sam da se tu radilo o „plaču za pomoć.“

Shvatila sam da ako izmišlja ili pretjeruje, ja ću to uspjeti postepeno „uhvatiti“, a ona će biti u mogućnosti da pogleda u svoj život sa više realizma. Bilo je malo nepodesno da se bavim njome u tom momentu, no ona je bila tako očajna i opetovano inzistirala da želi pomoć SADA. Nije imala novca da plati za hipnozu, ali ja nikada nisam dopustila da to bude faktor koji će određivati sa kime ću raditi, i tako sam, čak iako sam tada bila pod pritiskom, prilagodila svoj raspored da prihvatim tu iznenadnu erupciju nečega u njenom životu. Kada je došla, napravila sam nekoliko fotografija, jer je inzistirala, kako bi imala dokaz da nije izmišljala. Od nešto više od tuceta slika, one koje objavljujem ovdje, jedine su koje pokazuju nešto od značaja – pod pretpostavkom da to nije histerično prekomjerna reakcija na noćnu moru, niti pokušaj zadobivanja pažnje od jedne frustrirane kućanice zarobljene u nesretnom braku.

Ova slika pokazuje ogrebotine za koje Lilly tvrdi da ih je napravilo reptoidno biće sa svojim zubima nakon što ju je silovao, kao vrst oproštajnog dara, kako je rekla.

Ponovo naglašavam da bi te ogrebotine lako mogle biti djelo same Lilly, koja je to mogla napraviti na bezbroj načina. Također primijetite osip ili koprivnjaču po cijelom abdomenu. Posebno su jake kako se spuštaju prema preponama.

Ovdje pokazujem na jednu od preko tuceta malih polukružnih rupica (ubodnih ranica) koje su bile prisutne na mjestima za koje je Lilly tvrdila da su je reptoidi držali svojim rukama.

Na ovoj slici je „novi“ ubodni biljeg na dnu, i niz preklapajućih ožiljaka sličnih ubodnih biljega za koje je Lilly rekla da ima već duže vrijeme. Nije bila jasna glede toga kada se prvi od njih pojavio, ili bilo koji od ostalih. Moje mišljenje nakon pregleda tih ožiljaka bilo je da su slični onima koji nastaju kod žena koje si nepažljivo briju {depiliraju} noge. Ako pri tom postoji neko područje koje je lagano zagrebano, ono se zagrebljuje ponovo i ponovo, što bi objasnilo višestruke ožiljke.

Ali očito je da ovaj zadnji NIJE nastao porezanjem pri brijanju. Izgleda dublji, i već se počimao „zatvarati“, kao što bi i bilo prirodno da se dogodio nekoliko sati ranije.

Nedugo nakon pravljenja fotografija, smjestile smo se da napravim sesiju hipnoze, koju je Lilly zahtijevala. Izgledala je istinski zbunjeno pri pokušavanju da opiše što joj se dogodilo, a i ja sam bila zbunjena također. Nikada nisam bila čula da su reptiloidi ikoga silovali. Zapravo, nešto sam malkice znala o tzv. „Reptilskim alienima“ {reptilskim tuđincima} iz onoga što su Kasiopejci rekli, ali to me nije činilo da smatram kako se oni muvaju uokolo i siluju žene. Kako može hiperdimenzionalno biće, koje je nekako efemerno po definiciji, imati fizikalnu čvrstinu potrebnu da izvede silovanje? No, Lilly je hiperventilirala, imala podrhtavanje srca koje ju je užasavalo, a svaki puta kada bi započimala pričati o događaju, počela bi se nekontrolirano tresti sve do točke kada bi se čulo glasno cvokotanje njenih zubi. Ozbiljne Post Traumatske Stres indikacije, to je sigurno.

Trebalo mi je izvjesno vrijeme da njen užas dovedem pod kontrolu, da ju dovedem do relaksacije, i na kraju da ju uvedem u stanje hipnoze. Kao što se pokazalo, ona je bila jedan izvrstan subjekt. Kada je ušla {u hipn. stanje}, ušla je DUBOKO. Nakon postavljanja sigurnosnog okoliša u kojem se gleda događaj, zamolila sam Lilly da opiše što se te noći dešavalo.

Imala je neku raspravu sa suprugom pa je odlučila da spava u dnevnom boravku na sofi. Zaspala je odmah, kao da je drogirana. Sljedeće čega se sjeća bila je neka vrst „poremećaja“, kao buka ili iznenadni udarac. Bila je budna ali paralizirana. Mogla je vidjeti sjaj u kutu sobe prema kojem je bila okrenuta, i vidjela je svjetlucavo „otvaranje“ na stropu. Ovo otvaranje od svjetlucanja počelo se širiti u obliku stupa tako da je postalo kao osovina od stropa do poda. Kako je promatrala, neuspješno se borila protiv paraliziranosti, a srce joj je počelo udarati tako jako da je mislila da će joj krv prsnuti na uši.

Svjetlo je počelo dobivati „iskre“ unutar sebe – poput kovitlajućih čestica prašine na sunčevoj zraci – i te su se iskre uobličile u figuru. I to je bila figura iz noćne more, to je sigurno! – velik, mišićav muški gušter kojem su se ubrzo pridružila još dvojica. Bila je previše uznemirena da bi ih precizno opisala, ali je uspjela reći da su imali krljušti, kandže i usne nekeko poput ribljih.

Bića nisu razgovarala sa njom, nego jednostavno došla, jedan ju je držao za ruke, drugi za noge tako da jui je namjestio trećemu u položaj za kopulaciju, koji je to i učinio.

Zaustavila sam je u tom momentu, jer sam htjela dobiti izvjesne detalje koji bi mi mogli dati neku ideju o tome da li je Lilly sve to izmislila.

P: Kada su ta bića ušla u tvoju sobu, jesu li bila obučena?

O: Ne, mislim da nisu.

P: Kada se to biće pojavilo u sobi, jesi li mu primijetila genitalije?

O: Ne. Nije imalo ništa.

P: Ako nije imao genitalije, kako je onda imao spolni odnos sa tobom?

O: Bilo je to čudno... ummm... kleknuo je pored mene, a genitalije su se pojavile izvan njegovog tijela. Kao da su izašle iz šlica...

P: Prije no što je otpočeo kopulaciju, kada su mu se pojavile genitalije, jesi li imala prilike da vidiš kako je to izgledalo?

O: To je čudno... oštar i šiljast... znaš, kao đavlov rep u crtanom filmu.

P: Oštar i šiljast? Je li bilo bolno?

O: Peklo je. Bilo je kao da je tako hladno da me peklo.

P: Jesi li u ijednom trenutku imala osjećaj da te to biće siluje jer žudi za tobom? Je li bio privučen tobom ili je osjećao ljubaznost prema tebi?

O: Ne. To je druga čudna stvar. Govorio mi je na nekakav telepatski način da je „mijenjao program“. Ne znam što to znači, ali ima neke veze sa mojom DNK.

Sada, ovo je bila prilično bizarna napomena. Njeno DNK programiranje je bilo mijenjano putem tog čina silovanja? Zapamtite si to jer ćemo se u sljedećoj sekciji vratiti na tu stvar.

Sada, kako sam sklapala ove stranice, i prelazila preko ovih prošlih materijala, pokušavala sam potvrditi ili objasniti što više sam mogla. U ovom posebnom slučaju, pored fotografija subjekta, koje su zacijelo pokazale da se nešto događa, iako je nemoguće reći šta, jedino što je rekla a što bi se moglo upotrijebiti za vrednovanje, bio je njen opis reptoidnih genitalija. Inače njena priča potpada pod kategoriju neobuzdane fantazije još jednog New Agera koji je otišao predaleko u svojoj mašti, a što se zbilo pod uticajem nesretnog braka, pokrenuto raspravom sa svojim suprugom koja je prthodila. Je li ona izmišljala, ili joj se nešto stvarno desilo?

Pokušavala sam pronaći neki drugi slučaj reptilske interakcije sa ljudima gdje su opisane genitalije od strane svjedoka, negdje na internetu, ali nisam uspjela. Možda nitko nije postavio to pitanje.

Najprije sam razmišljala u terminima zmijskih genitalija, obzirom da su reptoidi također poznati i kao „zmijska rasa“. Ali onda sam se prisjetila da su ih Kasiopejci opisali kao da biološki sliče „uspravljenim aligatorima“. I tako sam mislila da trebam potražiti genitalije aligatora da bih ih usporedila sa Lillynim opisom. Shvatila sam da je postojala šansa da je Lilly vidjela njihovu sliku u knjizi ili negdje, i da je to onda po sjećanju opisala. Ako je tako, onda sam samo trebala otići do knjižnice i sama pogledati.

Ništa od toga. Ni jedna knjiga u knjižnici nije imala sliku aligatorskih genitalija! Možda u knjižari?

Ništa ni tamo.

A na internetu?

Ark i ja proveli smo skoro čitav dan pokušavajući se dokopati kakve slike aligatorskih genitalija, da napokon zadovoljim svoju radoznalost glede toga je li Lillyn opis bio precizan.

Ništa.

Konačno, Ark je, koristeći se svojim statusom univerzitetskog profesora, pisao profesoru herpetologije ili čegagod, i raspitao se za takvu sliku za moj članak.

Pa, takva fotka POSTOJI, ali općenito nije dostupna za javnost. Samo specijalistima. No, kako umovi koji se raspituju žele doznati, evo je. Vi procijenite.

Slika pokazuje genitalije muškog aligatora izvrnute iz uzanog otvora iza kojega su sakrivene kada nisu u „upotrebi“.
Bjeličasti loptasti objekti pri bazi organa su mišići koji se koriste za uspravljanje organa izvan tijela.