VAL - ZNANJE
Portal za razvoj svijesti

- stranice za sporije modemske internet veze -


Početna stranica za sporije modemske veze

Metafizika ( Tekstovi, Val serija Kasiopejci, Kasiopejske transkripte, Pledijski materijal, Ra materijal )

Manipulacije ljudima ( Tekstovi )

Zdravlje i liječenje ( Tekstovi, Ljekovite biljke )

Znanost ( Tekstovi )Samopomoć ili profesionalna pomoć?


Liječiti bolest sam ili zatražiti profesionalnu pomoć - oduvijek je bilo kontraverzno pitanje. S druge strane, naš preopterećeni zdravstveni sustav i institucije daju nam do znanja da bi mi sami trebali imati veću odgovornost za naše vlastito zdravlje. Pa ipak, radi nedovoljnog znanja i sposobnosti, komplikacije koje mogu nastati bez profesionalne pomoći, tjeraju nas da se zapitamo sljedeće: hoćemo li sad preuzeti odgovornost za vlastito ozdravljenje ili ćemo to prepustiti svojem doktoru ili alternativnom liječniku?

Odgovor je jednostavan: I JEDNO I DRUGO! Najbolji način je taj da preuzmemo odgovornost za vlastito zdravlje i da zatražimo profesionalnu pomoć i savjete!

To daje veću šansu da dobijemo točnu dijagnozu bilo koje bolesti. Istovremeno, uvijek je dobra ideja sudjelovati aktivno u procesu liječenja. Bolesnik mora raditi na svojim pozitivnim promjenama u vlastitom životu i životnim okolnostima, te istražiti sve mogućnosti liječenja, zajedno sa onim koje je dobio od profesionalne osobe. Pa ipak, taj proces zahtijeva neprestanu komunikaciju i dijaloge.