VAL - ZNANJE
Portal za razvoj svijesti

- stranice za sporije modemske internet veze -


Početna stranica za sporije modemske veze

Metafizika ( Tekstovi, Val serija Kasiopejci, Kasiopejske transkripte, Pledijski materijal, Ra materijal )

Manipulacije ljudima ( Tekstovi )

Zdravlje i liječenje ( Tekstovi, Ljekovite biljke )

Znanost ( Tekstovi )Mađarska uništava sve usjeve zasijane GMO žitaricama koje je napravio MonsantoMađarska je napravila hrabar korak u ratu protiv bio-tehnološkog diva Monasanto-a i genetički modificirane hrane, uništavajući 1000 hektara kukuruznih usjeva zasijanih GMO sjemenom, otkrilo je izvješće zamjenika ministra poljoprivrede Mađarske, gospodina Lajos Bognar-a.
 


Pogodite koji od od ova dva primjera kukuruza je Monsanoto-v GMO proizvod? Gornji primjer kukuruza je GMO biljka, a donji starinska sorta kukuruza.

U članku Natural Society-ja stoji slijedeće:

Za razliku od mnogih zemalja Europske Unije, genetski modificirano sjeme je zabranjeno u Mađarskoj. Sa sličnim zakonima je Peru zabranio na deset godina korištenje GMO biljaka i sjemena.

No strahuje se da iako je Mađarska uništila sva ta polja zasijana s GMO sjemenom, da će polen koji prenosi vjetar i kukci napraviti neželjene hibride na mnogim susjednim poljima.

Bognar je dodao u svojoj izjavi: „Za vrijeme provjera sjemena zasijanih po Mađarskoj otkrili smo da je na mnogim poljima zasijano GMO sjeme Pioneer Monsanto-a, bez obzira što smo uništili zabranjene usjeve, mi ćemo nastaviti s pregledom površina u slučaju da je još polja zasijano s GMO sjemenom.“

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.
 

Ova slika zaista predstavlja Monsanto u svakom pogledu kao masovnog TROVAČA, prčkanje po genetici biljaka s kojima se mi hranimo i 1000% povećanjem otrovnih herbicida, insekticida i pesticida koji se posipaju po poljima sa frankensteinskim sjemenjem otpornim na kemikalije, mijenja naš vlastiti genetski materijal i upropaštava naše zdravlje i zdravlje naše djece.

Komentar Matrix World-a: Čestitke Mađarskoj vladi i njihovom ministarstvu poljoprivrede, Monsanto-vi proizvodi su tako napravljeni da u sebi nose reciklirajuće Bt toksine (koji su trebali koristiti kao insekticidi i pesticidi) oni se u ljudima, s roditelja uz pomoć DNK materijala, u spermijima i jajašcima prebacuju na djecu, o čemu smo mi pisali ovdje. Osim toga način na koji Monsanto bezdušno manipulira genetikom bez obzira na naše zdravlje i učinke njihovih monstruoznih proizvoda na sve živo od kukaca i životinja na poljima do stoke i ljudi koji se hrane takvim proizvodima, je izrazito alarmantno i prave učinke njihovog trovanja osjetiti ćemo tek u budućnosti. O Monsanto-u smo već pisali ovdje.


Preneseno sa: http://matrixworld-hr.com