Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Laura Knight-Jadczyk - Konferencija u Barceloni 15.10.2011.

Laura Knight-Jadczyk i njezin suprug, Arkadiusz Jadczyk, održali su 15. listopada 2011. godine konferenciju u Svjetskom trgovačkog centru u Barceloni gdje su predstavili dijelove svog rada i spoznaje do kojih su došli tijekom svojih istraživanja.

U nastavku Vam donosimo snimke Laurine prezentacije održane tom prilikom.

Naslov prezentacije glasi Živi sistemi, evolucija, smisao života i šesto izumiranje, a njene slajdove (na engleskom jeziku) možete naći ovdje.

U prvom dijelu svoje fascinantne prezentacije, Laura Knight-Jadczyk je dala pregled Kasiopejskog eksperimenta i uvod u znanost na kojoj počivaju porijeklo života na planetu Zemlji i teorija “racionalnog stvaranja”.
U drugom dijelu prezentacije o Živim sistemima, evoluciji, smislu života i šestom izumiranju, Laura Knight-Jadczyk govori o detaljima prošlih, trenutnih i budućih promjena u našem okolišu, o izumiranju vrsta, ljudskoj DNK, te o pitanju besmrtnosti.

Slajdove (na engleskom jeziku) za zadnjih 40-ak minuta ovog dijela, grupnog naslova Teorija informacija: programirana percepcija i ljudski um, možete naći ovdje.

 

U trećem dijelu svoje prezentacije, Laura Knight-Jadczyk raspravlja o porijeklu živih sistema na Zemlji, o različitim nivoima inteligencije na različitim nivoima realiteta i o budućnosti cjelokupnog života na Zemlji.

U zadnjih 15-ak minuta ovog dijela, Laura predstavlja Paranormalno ili ultra-normalno? Nadsvjetlosna komunikacija i Kasiopejski eksperiment, prezentaciju čije slajdove možete naći ovdje (na engleskom jeziku).