Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Hydrogen and perpetuum mobile - uzgonski uređaj

UZGONSKI UREĐAJ - novi obnovljivi izvor energije.

Uzgonski uređaj je zamišljen kao novi obnovljivi izvor energije. Uzgonski uređaj može pomiriti naš sadašnji način života i ekologiju. Kada preko banalno jednostavne sprave vodik pretvori u komercijalni energent. Vodik kao ekološki energent budućnosti daje gotovo neograničenu količinu energije ali rješava niz sad ne rješivih ekoloških problema, kao podizanje razine mora???

To može samo vodik (ili 1/3 vode) koji je jedini sposoban samostalno otići i u svemiru.

Samo nam treba vodik kojeg teorija održivosti energije drži daleko od komercijalne upotrebe.

Ako teorija održivosti energije drži vodu onda nam je budućnost u vodi ili pada u vodu.

Moja ideja je da upravo voda i vodik nude prihvatljivo rješenje. U vodi mogu i djelovati dvije sile: sila teže i uzgona, te dvije suprotstavljene i doslovno uvijek dostupne prirodne sile koje su i ekološki prihvatljive. Znamo sve o sili teži i dinamici tijela koje tone ili ga pokreće sila uzgona. To su dvije suprotne prirodne sile. Sila uzgona može nastati promjenom agregatnog stanja. To je u osnovi sama elektroliza vode kad voda iz tekuće pređe u plinovito stanje počinje djelovati silu uzgon koja u stupcu vode od 2000 m ima potencijalnu energiju koja je jednaka uloženoj energiji, u većem stupcu uzgonski uređaj može dati i više od uložene energije, koja je potrebna za samu elektrolizu.

To znači da je ovako zamišljen uređaj samoodrživ, a po zakonu održivosti energije neodrživ?????

- Moguća brzina takva uređaja je srednja brzina: kojom tijelo teže od vode tone - (sila teže pogoni dolje) i brzine koju balon ispunjen plinovitima HHO - (uzgon potiskuje gore) uzgon podiže uz stupac vode.

Cijela studija i tekst

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Crikvenica 2010.