Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Rusija - tajanstveno biće ili izvanzemaljska letjelica?

Na nebu iznad Astrakhana u Rusiji, u noćnim satima, zabilježena je za sada još nepoznata pojava . Jedna od teorija jest da se radi o biću iz druge dimenzije.

Većina gledatelja zanimljive snimke na prvi je pogled zaključila da je NLO izvanzemaljska letjelica jer nalikuje nekim do sada već viđenim objektima za koje se smatra da su također neke vrste letjelica.

No, druga struja mišljenja tvrdi da je takav zaključak donesen prenaglo i da se u obzir mora uzeti pomnija analiza koja ukazuje na to da se ne radi o letjelici već o živom biću.

Prema toj teoriji, riječ je o bioluminiscentnom biću iz druge dimenzije. Iako je narav i namjera navodnih bića još uvijek poputno neistražena, smatra se da se koriste prirodnim crvotočinama i procjepima u dimenzijama kako bi putovale.

Moguće je da se bića hrane nekim oblikom zračenja kojim je bogata zemljina atmosfera, a moguće je da su i međudimenzionalni ekvivalent mušica koje privlači svjetlost. Jedina je razlika što se ne radi o mušicama i što ne znamo što ih točno privlači.

Dok se ovaj fenomen istražuje, pogledati ga možete ovdje:Preneseno sa: http://www.net.hr/planet-x/page/2011/09/15/0152006.html