Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Ruska vojska pucala na NLO

Stanovnici ruskog sela Lesopilnija ostali su iznenađeni kada su na noćnom nebu vidjeli velik, rotirajući svjetleći objekt. Znatiželjni stanovnici promatrali su objekt iz sigurnosti svojih domova, a oni odvažniji izašli su na ulicu kako bi ga bolje vidjeli i snimili.

Nažalost, za snimanje su pri ruci imali samo mobitele, a s obzirom da je već bila noć, na snimkama se ne vidi gotovo ništa. Ipak, svjedoci se slažu u svojim opisima objekta, te tvrde da su vidjeli veliki leteći tanjur.

Objekt su zapazili i u obližnjoj vojnoj bazi, iako nije bio vidljiv na radaru. Kako bi se obranili od potencijalne prijetnje, a bez da se upuštaju u otvoreni sukob s nepoznatom letjelicom, na nju su ispalili nekoliko svjetlosnih baklji.

Nakon toga je objekt, navodno, hitro uzletio i nestao. Iako su stanovnici sigurni da su vidjeli izvanzemaljsku letjelicu, ubrzo su stigla stručna objašnjenja vojnog osoblja i vladinih stručnjaka.

Jedno je objašnjenje da se radilo o svjetlosti meteora ili drugom atmosferskom fenomenu koji bi, pomiješan s česticama vode i močvarnim plinovima, mogao prouzročiti sličan efekt.

Drugo objašnjenje stručnjaka je da se možda radi o migraciji svjetlećih kukaca. No, niti jedna od ovih dviju teorija ne objašnjava zašto je vojska pucala. Izvještaj u vijestima možete pogledati ovdje:

 Preneseno sa: http://www.net.hr/