Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Prozor mogućnosti - Dijalog sa Hidden Hand-om

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

  1. Prozor mogućnosti - Dijalog sa Hidden Hand-om (trenutno prikazana)
  2. stranica
  3. stranica
  4. stranica
  5. stranica


Vjerujem da mnogi znate za ovo. Lucifer - Yahwe odnos, Ra materijal, Kasiopejci, Kreacija, Zakon Privlačnosti i Radijacije, Karmički zakon i drugo ezoterično štivo...
Izvinjavam se na eventualnim greškama u prijevodu.
Preneseno sa foruma Galaksije sa ove teme ( thanx to: jokoonoko )

Dotični samoproklamovani insajder illuminata se pojavio na AboveTopSecret forumu (http://www.abovetopsecret.com/forum/thread402958) krajem oktobra 2008. sa svrhom da pruži informaciju o nameri tj. ciljevima Illuminata. Razlog za to je, kako kaže, što je nastupilo pravo vreme da saznamo šta se dešava iza zavese. Pri tom, čini se ubedljivim, zašto to zaista radi. U tekstu je sažeto prepisan dijalog AboveTopSecret forumaša i ‘’Skrivene Ruke‘’(Hidden Hand), ali bez svih pitanja forumaša i citata naravno. Ko to želi da pogleda neka ode na ATS forum i čita.

Pokušajte da pročitate ceo dijalog otvorenog uma da ne biste upali u klasičnu dogmu tipa "sve ja to već znam" jer džaba vam onda čitanje.

Neke od naznaka koje ga čine ubedljivim su da na nasumična pitanja odgovara inteligentno, precizno i bez odlaganja koje bi bilo neophodno svakom u nameri da prezentuje prevaru. Ovo su primetili i sami forumaši. Druga stvar: dosledan je! Mnoga pitanja su jako dobra, duboka, do određene mere i filozofska a ovaj tip (il žena, ne znamo – biće tvrdi da nije sa Zemlje), uspeva da odgovara na veoma dubokom nivou te mu odgovori nisu oprečni. U kvalitetnom i inteligentnom dijalogu poput ovoga, bilo bi svakome teško da se u jednom trenutku ne oda. Primetićete da je on/ona iskren.

Da li ste se ikada zapitali ko je "na vrhu piramide? ". On daje ključ. Krvna linija čiji je on deo je daleko iznad Rotšildovih po moći i u hijerarhiji te je vanzemaljskog podrijekla. 13 krvnih linija o kojima smo pričali na ovom sajtu kao i drugima, sa Rotšildovima zajedno sa Merovinškim plemstvom na vrhu, su na poprilično nižem stepeniku u Strukturi Velike Piramide i igraju igru moći na Zemlji te su svesni samo delova Velike Igre (znaju samo osnove). Krvna linija "Skrivene Ruke" je mnogo naprednija i na višem položaju.

Čini mi se da ovaj entitet zaista veruje u to što govori i bez obzira što se možda zavarava, prezentovano je najverovatnije ono što pokreće Illuminate. Ovo su njihovi ciljevi! Ostaće vam prilično čudan osećaj iznutra nakon čitanja i duboko u vama će odzvanjati da bi to moglo da bude istina. Njegove odgovore bi bilo dobro pročitati više od jednom da bi se shvatili različiti nivoi o kojima nam govori. Naknadno, kada počnete da slažete mozaik, primetićete da se nedostajaći delovi mozaika odjednom odlično uklapaju.

Bilo je teško pojmiti šta ZAISTA pokreće Illuminate. Pohlepa? Da. Moć? Naravno. Kontrola? Jasno. Ali uvek ostaje osećaj prisustva dublje misterije iza njihovog "Velikog Dela u Vremenu". Ovo bi mogao biti odgovor!

Evo prepiske:

Prva sesija:

HH: Ja sam nasledni (generacioni) član Familije Vladajuće Krvne linije. Povremeno, po uputstvu Zakona našeg Kreatora, na kratko se otvori prozor mogućnosti, gde se od nekolicine izabranih iz naše Familije zahteva da ostvare komunikaciju sa našim subjektima i ponudimo vam mogućnost da nas priupitate bilo koje pitanje na koje želite da dobijete odgovor.

Ja sam u dvostrukoj obavezi u ovoj dužnosti. U obavezi sam shodno Zakonu našeg Kreatora da vam ponudim ovu mogućnost u ovo vreme, ali sam i ograničen Zakonom Slobodne Volje (planetarnim) i Porodičnim Zakletvama, gde mi je samo ograničeno dozvoljeno reći.

Pravila određuju učešće u svakoj igri. Ukoliko želite da učestvujete, evo pravila:

1). Obraćaću vam se sa ljubaznošću i poštovanjem te očekujem isto od vas zauzvrat.

2). Ja ću da odlučim da li sam voljan ili mi je dozvoljeno da odgovorim na vaše pitanje. Ukoliko vam ne odgovorim na pitanje, to je zbog toga što mi nije dozvoljeno da na njega odgovorim ili zato što smatram da vašem pitanju nedostaje: poštovanje, ljubaznost, inteligencija, pristojnost ili da nije vredno udostojiti se i na njega dati odgovor.

3). Pristajete da gledate na ovaj potencijalni dijalog sa aspekta ’dobre namere’. U suštini, ovo znači da umesto da predstojeći tok informacija ispratite sa tupavim komentarima koji sadrže nevericu ili prozivke, moje učešće u ovome zahteva od vas da razgovarate sa mnom ’oslobođeni od predrasuda’. Drugim rečima, sačekajte da se proces završi pre no što sami odlučite ima li istine i znanja u ovome.

4). Da formulišete svoja pitanja inteligentno. Moje vreme je ograničeno. Ne želim da ga izgubim vukući se kroz besmislena, neplodna, sirova ili neučtiva pitanja, stoga ću odgovoriti na pitanja za koja smatram da najviše zaslužuju moj odgovor u vremenu koje mi je na raspolaganju. Koristite vreme mudro.

Ukoliko bilo koji od gore navedenih uslova bude narušen, zadržavam pravo da od sadanadalje okončam ovaj razgovor ukoliko tako odlučim.

Na kraju, pokušaću da odgovorim na vaša pitanja što iskrenije i otvoreno mi je moguće. Odgovaraću kako mi vreme bude dozvoljavalo.

ATS: Do koliko generacija unazad seže tvoja krvna linija, ili, možda bolje, koga tvoja familija drži za najranijeg pretka na poziciji moći?

HH: Naš Rodoslov seže do starina pa i pre toga. Od najranijeg doba vaše zabeležene "istorije" a i pre, naša Familija je "upravljala" "igrom" iza zavese na ovaj ili onaj način. Pre uspona i pada Atlantide (da, to se itekako desilo). Mi smo "rođeni da vodimo". To je deo plana ove trenutne paradigme.

ATS: Do koje mere je korišćeno selektivno razmnožavanje kako bi se sačuvala čistoća linije i šta biva sa decom neodobrenih spajanja? (Pretp. da bi bili odgojeni sa privilegijama, ali ne bi, baš, dobili "ključeve od zamka" takoreći.)

HH: Odgoj je uglavnom specifičan, u zavisnosti od uloge koju član Familije treba da preuzme. Više ću reći u odgovoru na sledeće postavljeno pitanje koje ste drugačije postavili.

Ne postoje neodobrena spajanja (veze). Naša familija će se uvek spajati sa linijama, ili sa onim za šta mi koristimo izraz "Kuće". Brakovi su dogovoreni. Nijednom, za mog života, nisam čuo da je član Familije prekršio ovo pravilo još otkako postoji brak. Radiš ono što ti se kaže. Ne može neko da se "pripoji" Familiji. Može samo da se "rodi " odnosno inkarnira u njoj.

Retko se desi da se dete rodi na koje se gleda kao donosioca "nevolja", tačna je vaša pretp. da bi bilo podignuto kao deo Familije, ali ne bi odraslo u kući ili zajednici nijednog od svojih roditelja.

ATS: Ako zamislimo skalu, recimo kao trougao sa Političkom, Religioznom i Poslovnom moći u trima tačkama, gde biste postavili moć kojom vaša porodica raspolaže? Ujednačena? Više naginje ka jednoj u odnosu na druge dve? Jedna je izražena? I kako se ta pozicija menjala tokom vremena?

HH: Prvo morate da razumete strukturu Familije. U velikom nacrtu stvari, Linija nije važna koliko Kuća jeste, Kuća, opet, nije važna koliko Familija. Familija je sve. Bez obzira na Kuću ili Liniju, mi smo Jedna (zaista međunarodna) Familija.

Zamislite telo. Kuća bi tada predstavljala vitalan organ ili deo tela u okviru samog tela. Svaki deo igra važnu ulogu u funkcionisanju celine, te od svakog od nas "celina" uživa našu potpunu lojalnost. Kažem, mnogo linija, (mnogo više nego što ste ih svesni), Jedna Familija.

Naš domen uticaja se ne uklapa tako lako u tri kutije vašeg trougla koji ste zamislili. Postoje šest disciplina učenja unutar Familije, i svaki član familije se dugo podučava svakoj od njih i to od ranog detinjstva. Svi imamo područje specijalizacije mada imamo iskustvo iz svih oblasti. Šest oblasti ili "škole" učenja su Vojska, Vlada, Duhovnost, Učenost, Vođstvo i Nauka. U praksi, na "pozornici" javnog života, držimo ključne pozicije u svakoj od ovih oblasti od značaja. Sa dodatkom saglasne Medijske mašine i vlasništva nad vašim Finansijskim institucijama, sve osnove su obuhvaćene.

Napoleon sa "Skrivena Ruka" znakom, pokazujući da je "iniciran"

ATS: Koja od Vladajućih Krvnih linija Familija jesu Rokfelerovi?

Ovo je možda previše direktno za našeg ispitanika. Dao bih sledeću zamenu:

Koliko paralelnih krvnih linija procenjujete da ima na sličnom položaju vašoj liniji i do koje mere ih vaša linija vidi kao saradnike odnosno konkurenciju?

HH: Da, kao što rekoh, znanje o linijama nema praktično nikakav značaj po vas. Pripadnost Familiji je ono što je bitno. Postoje 13 'osnovnih' ili 'suštinskih' originalnih krvnih linija. Mada, postoje mnoge mnoge druge linije koje se prožimaju iz ovih kao reke iz okeana. Ako zamislite 13 originalnih linija kao Primarne boje, koje se mogu mešati da bi se dobio širok spektar drugih boja, onda ćete dobiti neki pojam. Ponovo kažem, nema takmičenja, postoji samo Familija.

Bez takmičenja tipa Kuća protiv Kuće, mada, u pitanju je 'gledaj svoje dupe' svet. Postoji osobno takmičenje. Svi žele da se popnu stepenik više. Čitavo društvo Familije radi po tom principu, u cilju napredovanja na gore.

ATS: Šta izraz "nasledni član" znači? Koje nasleđe je u pitanju?

HH: Znači da je neko rođen u Familiji. Red i njegov plan se prenosi nadole, sa generacije na generaciju. Samo su retkim situacijama, došljaci su uvođeni u Familiju, a čak i tada, dolazili su od drugih 'ezoteričnih' spojivih linija.

ATS: Možete li navesti dva ili više prethodnih primera da je ovakvo uputstvo (da se pruži informacija) bilo dato?

HH: Jednom 1999-e, na onome što biste vi nazvali 'alternativnom' medijskom izvoru. Jednom 2003-e, na drugom internet forumu o 'zaverama'. Mada puštena informacija nije bila sasvim 'čista'. Ne u cilju obmane već više zbog nesavršenog i nepotpunog znanja glasnika.

Ukoliko ne dolazi iz mainstream kontrolisanih medija, mase neće u to poverovati. Ova informacija je namenjena onima koji znaju da smo itekako stvarni i da vršimo snažan ali fin uticaj na vaše živote. Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

ATS: Na osnovu čega se bira vreme za takva otkrovenja?

HH: Na osnovu ukaza Vrhovnog Veća Sveta, prema volji Kreatora.

ATS: Da smo zaista posmatrani kao roba i kao takvi prodati od strane vlade?

HH: Od vlada, generalno, da. Na ljude se gleda kao na 'zalog'; pešake koji se pomeraju po šahovskoj tabli prema planu igre. Od strane Familije, suprotno uobičajenom verovanju, mnogi od nas vam ne žele nikakvo zlo direktno. Postoji samo pitanje božanske sudbine koju treba podržati i otkriti te moramo da odigramo naše uloge u igri, kao što su nam podeljene od strane Kreatora. Na mnoge načine je ustvari u našem sopstvenom interesu da ste spremni za predstojeću žetvu. Samo možda ne spremni baš na način na koji biste vi želeli. Mada, čak i tako, birate Negativan Polaritet na osnovu odluka Sopstvene Volje, sa malom 'pomoći' i usmeravanjem od strane nas. Duše su zrele za Žetvu u oba 'ekstrema' Polariteta može se reći.
ATS: Ako je tako, kako da postanemo slobodni?

HH: Nikada nećete biti 'slobodni', sve dok se inkarnirate na ovoj planeti. Sama priroda toga da ste ovde je pokazatelj da je tako. Postoji razlog zašto ste ovde, a 'ovde' veoma verovatno nije tamo gde mislite da se 'ovde' nalazi. Kako da postanete slobodni? Shvatanjem gde ste i razumevanjem, zašto ste ovde. Vreme vam brzo ističe da to uradite, pre nego što Žetva nastupi. Oni koji ne uspeju će morati da ponove ciklus.

ATS: Da li je Mesija živ u ovom vremenu?

HH: "Mesija" ne postoji. Prestanite da tražite 'spasenje' van samih sebe. Ako pitate da li postoji 'Hristova Svest', onda da, postoji, u određenom smislu. Ali ne u vašoj trećedenzitetskoj svesti.

ATS: Da li je došao kraj-sveta kao što je opisano u Otkrovenju?

HH: Da. Ne samo kako je opisano u Otkrovenju, već u proročanstvima bukvalno svake religije, duhovne filosofije i tradicije misterije kroz istoriju. To vreme je tu. Međutim, evo vam ga vaš jednostavan primer:

Otkrovenje (Jovanovo) 14:14-16:

14 I vidjeh, i gle, oblak bijel, i na oblaku sjeđaše kao sin čovječij, i imaše na glavi svoju krunu zlatnu, i u ruci svoj srp oštar
15 I drugi anđeo iziđe iz crkve, vičući velikijem glasom onome što sjedi na oblaku: 'zamahni srpom svojijem i žnji, jer dođe vrijeme da se žnje, jer se osuši žito zemaljsko.
16 I onaj što sjeđaše na oblaku baci srp svoj na zemlju, i požnjevena bi zemlja.

'zemlja' je zaista spremna za žetvu. Pitanje je samo: Ko će biti spreman? I da li će žetva biti Pozitivna ili Negativna?
ATS: A kako gledaš na to da je britanska kraljevska familija istinska krvna linija, ali Ismael nije istinski primaoc Abrahamovog dara? Ukoliko potičeš iz istinske krvne linije, znaćeš na šta mislim...

HH: Ko kaže da je ' istinska ' krvna linija? Postojale su Vladajuće Krvne linije mnogo pre vašeg 'Jehove' i no što je njegovo 'Hrišćanstvo' stiglo na ovu planetu. Jehova je jedan od Kreatora a ne Jedan Beskonačni Kreator. Postoje i Viši 'bogovi' od njega. Na kraju, Svi, su delovi Jednog koji bilo svesno ili nesvesno koriste svoju Slobodnu Volju da bi Stvarali (Kreirali). Počnite da proučavate 'van okvira' da bi spoznali Istinu o Kreaciji.

Britanska kraljevska porodica nije najmoćnija linija. Imena koja su vama poznata ne drže pravu drevnu moć. Postoje druge iznad ovih linija u Hijerarhiji. Nećete spoznati imena tih linija.

ATS: Kakav dokaz imaš da "vladajuće elitne familije" postoje i da si ti član jedne od njih? Mislim da je to nešto što si smatrao da se ne može falsifikovati, zbog čega si izabrao taj identitet za priču koje se držiš – mada, mislim da postoji način da dokažeš.

HH: Nema potrebe da ti ja bilo šta dokazujem. Ja samo radim ono što mi je rečeno. Veruj mi, ili nemoj, meni je savršeno svejedno. U obavezi sam da obavim svoj zadatak ovde. Krajnji rezultat neće imati posledice po mene. Odradiću svoju dužnost predajući informacije koje je neophodno predati u ovom trenutku. Ne postoji obaveza gde ću to uraditi, već samo da uradim. Izabrao sam Above Top Secret, jer je generalni nivo inteligencije, razumevanja i rasuđivanja viši nego na mnogim drugim takvim forumima.

Razumite, usled zakona Slobodne Volje, ne mogu samo da dam informaciju, bar ne bez posledice po moju ličnost što bih želeo da izbegnem. To je prekršaj nad vašom Slobodnom Voljom, vašim pravom da ne znate. Morate da me pitate za informaciju koja vam treba pa tek onda vam je mogu i dati. Tako da, iako postoje važne stvari koje želim da podelim, ukoliko nisam priupitan, ne mogu vam pružiti informaciju. Nadam se da će sinhronicitet izvući iz vas najvažnija i najdublja pitanja.

Moja dužnost je da ponudim. Vaša je da tražite. Moja dužnost je ispunjena bez obzira da li je i vaša.

ATS: Ako vladajuće elitne familije postoje i ti član jedne od njih, onda mora da kontrolišeš globalne događaje kroz vlade sveta – reci nam 1 veliku vladinu akciju bilo koje zemlje koja će se dogoditi narednih 5 dana.
Ne bi me čudilo da odbiješ tako nešto.

HH: [ Sept. 10, 2008]: Nemam slobodu da raspravljam o tako bitnim trenutnim detaljima, a i u mnogim slučajevima, i tako nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao. Obično, primio bih poziv dan pre izvedbe velikog događaja, da bi mi se reklo nešto poput 'ovaj deo takvog i takvog plana će se desiti sutra, nemoj da te uznemiri. Takođe, treba uzeti u obzir određene oblasti ekspertize koje sam prethodno pomenuo. Moja oblast je Duhovnost tako da moja pažnja nije toliko usmerena na geo-političke događaje. Svestan sam globalnog nacrta ali njegovi finiji delovi često nisu u mojoj oblasti ekspertize.

Spreman sam da dam uvid u neke stvari koje će se desiti a na koje ćete moći da se vratite i u retrospektivi verifikujete moja predviđanja.

Berza nekretnina će uskoro da završi svoj kontrolisani krah. Nakon prvobitne naznake da su 'zajmovi' i 'spasonosni paketi' primirili brod, doći će novi rekordni minusi do kraja meseca.

Kasnije će naše finansijske institucije opozvati sve zajmove. Nastupiće mnogi bankroti i zatvaranja.

Jedini način da John McCain postane sledeći US predsednik jeste da se nešto 'desi' Baraku Obami pre izbora. Ukoliko uopšte i bude izbora. Ako određena struja prevagne, neće ih biti. Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Kojagod strana da 'pobedi'; Familija pobedi. Postoje mnoge varijante i alternativna 'scenarija'. Svi do jednoga vode ka konačnoj primeni nacrta našeg Kreatora.

Ukoliko nepredviđene smetnje odlože objavu, pojaviće se nova valuta krajem 2008./početkom 2009., zajedno sa novom Unijom nacija. Januar se spominje u nekim krugovima kao krajnji rok, mada postoje planovi koje bi ovo mogli da izrode mnogo ranije nego što se prvobitno očekivalo. Kako će se to odigrati zavisi od rezultata drugih predstojećih događaja. Ja nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao bitne detalje vezane za datume i vremena toliko unapred. Postoji 'drvo sistem' po kojem se takvo znanje prenosi, kako i kada postane 'potrebno znati'. Na mene se posmatra kao na 'Reginalnog' lidera. Iznad mene su Nacionalni i Internacionalni.

San Francisko i Damask će biti nenastanjivi do kraja 2010. a možda čak i ranije. Opet kažem, to zavisi od uticaja određenih 'sila', kao i koje vremenske linije se aktiviraju. Čovečanstvo, iako potpuno nesvesno toga, igra značajnu ulogu u ovome. Vi (kao kolektivna svest planete), kvalitetom svojih misli i dela birate Negativnu Polarizaciju po defaultu. Misao je kreativna energija, ako je fokusirana - dobijate ono što ste iznedrili.
Šta mislite zašto su nam Mediji toliko bitni? Vi ste (kao društvo), u svom hipnotisano-komatizovanom stanju, Slobodnom Voljom saglasni sa stanjem u kojem je vaša planeta danas. Punite vaše umove prljavštinom koja vam se servira putem vaših TV ekrana a od koje ste zavisni, nasilje, pornografija, pohlepa, mržnja, sebičluk, neprestane 'crne vesti', strah i 'teror'. Kada ste poslednji put zastali i pomislili na nešto lepo i čisto? Planeta je takva kakva jeste zahvaljujući vašoj kolektivnoj svesti o njoj. Saglasni ste u svom nedelanju svaki put kada vidite nepravdu i okrenete glavu 'na drugu stranu'. Vaša 'misao' na podsvesnom nivou kreacije prema Kreatoru je vaš pristanak da se ove stvari dogode. Čineći tako, služite našem cilju. Veoma nam je važno da Polaritet ove planete u vreme Velike Žetve bude Negativan. To znači Služba okrenuta Sebi, nasuprot Pozitivne, Službe ka Drugima. Nama je potrebna Negativna Žetva i vi činite jako dobar posao i pomažete nam da ostvarimo naš cilj. Veoma smo vam zahvalni.

Desiće se dramatične promene u vašim klimatskim i vremenskim uslovima tokom narednih nekoliko godina. Čućete za vetrove čija brzina prelazi 450 km/h. Desiće se cunamiji i druga rasprostranjena razaranja; sunčevo zračenje krajem 2009. i početkom 2010. će izazvati veliko topljenje polarnog leda i time drastičan porast nivoa mora što će ostaviti mnoge (internacionalne) metropole ispod vode.

Ovo je sve što imam da kažem za sada. Moram da prisustvujem Žrtvovanju.
Ne baš, šalim se.

Videćemo da li možemo da povećamo 'dubinu' upita u sledećoj sesiji. Kopajte ispod površine. Dođite do 'Suštine ' stvari.

[Kraj prve sesije]
 

Stranica 1 od 5 Sve stranice

«