Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2001-08-10


10.08.2001. Ark, Laura


P: Pozdrav?

O: Pozdrav.

P: Koga imamo večeras s nama?

O: Viaggmor.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Cassiopaea.

P: Htjela bih pitati nekoliko pitanja o Vincent Bridgesu i Jay Weidneru.

O: Da.

P: Koje su njihove namjere prema nama?

O: Loše.

P: Da li je Vincent stvarno povezan sa tim sotonistima?

O: Da.

P: Da li je povezan sa njima sve do unutarnjeg kruga?

O: Ne.

P: Da li je stvarno inicirani Sufi?

O: Ne. Karma dolazi.

P: Da li se mi trebamo brinuti oko ičeg, što se tiče njih?

O: Ne.

P: Da li trebamo staviti više informacija na web-stranice, ili bilo koje druge stvari koje trenutno radimo ili koje smo već napravili?

O: Da.

P: Što?

O: Još više informacija na web.

P: (L) Da li bih trebala staviti na site Persejeve stranice ono što smo otkrili o Vincentu? Neki izvještaj o njemu?

O: Ne.

P: Što bi trebali specifično staviti na web?

O: Dosjei ga nerviraju, pokreću ga da djeluje.

P: (L) Drugim riječima, trebam staviti nešto na stranice što će ga natjerati da ide advokatu? Da ga učini bjesnijim?

O: Da.

P: Da li trebam staviti i pismo Jay-a Weidnera od danas ujutro?

O: Da.

P: (A) U čemu je smisao? (L) Da ga natjeramo da ide advokatu? Pa, advokat mu može reći da opasno prelazi granicu toga da sam bude tužen od nas.

O: Da.

P: I tako bih mogla postovati Vincentove članke koje je sam pisao o klevetama i spletkama.

O: Da.

P: Pa, meni se uopće ne sviđa da radim sve te stvari. One me čine bolesnom. Dakle, zašto mi kažete da to radim?

O: Što misliš kako će se Vincent osjećati?

P: Pa, on će se osjećati bolesnije nego ja. Razmislit ću o tome i vidjeti kako se osjećam ujutro. Kad bi samo otišli i brinuli se za svoja posla, nebi bilo nikakvih problema. Vidjet ću hoće li ispaliti još više paljbe ujutro. (A) Ako odluče organizirati konferenciju, za to je potrebna energija, pa će nas ostaviti na miru. (L) Oni ne organiziraju ništa živo. Jesi li ikada uočio nešto što su oni organizirali do sada? Oni nemaju pojma što uopće rade. Sve što rade je podmetanje, izvrtanje i varanje. Oni uzimaju ljudima novac. To je sve što rade. (A) Pa, za mene je to teško povjerovati. (L) Da li je sve ovo samo prevara da bi se dokopali novca od drugih ljudi?

O: Djelomično.

P: Pa, ja si uopće nemogu predstaviti što je prolazilo kroz glavu Weidnera kad mi je poslao jedan takav E-mail. Mislim, to je,… mislim,…ja jednostavo ne mogu sebi zamisliti taj tip svijesti koja bi mogla biti u ljudskom tijelu i koja bi mogla napisati takav E-mail. Shvaćate, to je jednostvano iznad mog razumiejvanja.


Tu je email:
poslano: petak, 10.08.2001 04:53:29 -0700,
od: Jay Weidner,
subjekt: Kanalizirane laži

Zašto lažete kada govorite da su drugi odustali od konferencije? Ovo nije istina. Niti jedan nije odustao, osim vas ( hvala Bogu za to!!! ) ti si lažljivac i to me uopće ne iznenađuje. Vi također lažete o entitetima. Hvala ti za sav sjajan materijal koji ste mi dali za moj članak koji pišem o vama. Svaka vaša nediskrecija će biti zabilježena. Znam što ste vi i ja ću reći svijetu za koga vi radite. Sve vaše govnarije 6. i 7. denziteta, a ti zoveš sebe fizičarem. Nebi mogao dobiti posao niti kao pazikuća. Kažem Vincentu da učiniti pravu stvar i tuži vaše stražnjice do dna. On treba pokazati dečkima koji vode vašu predstavu da se sa nama ne možete poigravati. Vi trebate biti tuženi za klevetu i ja ću reći Jirka Rysavy da tako i učini jer su vaše tvrdnje bez osnove. Vi ste se pokazali kao perfektni prevaranti. I vaša informacija je puna besmislica, da boli. Zato ti ne pokazuješ svoje sesije kronološki. Ti pokazuješ materijal kad otkriješ što je ispravno, a što nije. Vi ste klasična obavještajna operacija i ja vas namjeravam izbrisati. Ja nisam ni najmanje uplašen. Znam da đavo trči čim dalje može kada god je suočen. Vrijeme je da se stavi na počinak sav taj vanzemaljski bullshit, te kanalizirane besmislice i sve druge laži u koje NWO želi da vjerujemo. Ako vi očekujete da itko vjeruje, da korištenje Oujia ploče nije sotonizam, onda bi trebali pokušati dobiti tu budalu u vašu organizaciju. Ja sam rekao Vincentu tko ste vi, ja sam rekao da će vrijeme sve pokazati.
Jay WeidnerO: OPS ljubav.

P: Ljubav opredjeljenosti prema sebi. Pa, on mora eksplodirati u sebi ili implodirati ili što god. OK. Mi smo našli tog izdavača, kod kojeg se izdaje-na zahtijev. Mi ćemo imati totalnu kontrolu nad tim produktom, i mislimo da je to dobar način da idemo naprijed. Da li se trebamo fokusirati na knjigu sada, budući da to možemo napraviti ovako, jer smo radili na tome? Da li trebamo to napraviti sada ili ostaviti i raditi nešto drugo?

O: Napravi to sada!!!

P: Da li ćemo dobiti poštenu plaću za naše knjige?

O: Da!!!!

P: Da li ćemo biti u mogućnosti preživjeti ovaj vatreni rat i napad od Vincenta and Jay Weidnera?

O: Ne.

P: Zašto ne?

O: Oni će otvoriti vrata ka slavi.

P: Što?! KAKO tako nešto može biti moguće? Huh? (A) Zbog toga što nas kleveću?!

O: Ne, ali imaju kontakte koji će biti zainteresirani.

P: (A) Imaju .. koga? (L) Imaju kontakte koji će biti zainteresirani. To je čudno. Pa, što ih hoćeš pitati, nešto specijalno? Da li je B.T. OPS agent? ( kao što su sugerirali Terri Burns i Vincent Bridges )?

O: Ne.

P: Da li mi imamo jednog zločestog OPS agenta na našoj listi?

O: Da.

P: Koliko?

O: Dva.

P: Da li su tu već duže vremena ili su tek došli?

O: Svako po jedno.

P: (A) Svako što? (L) Svako po jedno. Jedan je tu duže vremena, a drugi je tek došao. (A) Tu su dva različita agenta? (L) Da. Da li je J** R** umješan u satanizam ( kao što je tvrdio Vincent Bridges )?

O: Ne.

P: Tko je ubio Jon Benet Ramsey? ( dugo čekanje, onda smijeh ) (L) Oni neće odgovoriti na to... pomislisla sam da ću se nekako provući sa tim pitanjem. Pa, da li je J** R** bio umješan u to, kao što V. kaže?

O: Blizu.

P: Mislite li da je bio blizu toga ili da je bio umješan?

O: Blizu toga.

P: Da li je bio umješan u smislu da je nešto prouzrokovao?

O: Ne.

P: (L to A) Neko pitanje koje bi ti htio pitati? Da li ima nečega što bi mi trebali pitati, a da nismo pitali? Jer mi smo oboje tako umorni, radili smo teško cijeli dan. Smatrajte da smo pitali. ( duga pauza ). Oh, da li je M** agent?

O: Da.

P: (A) Mislim da je dobro da imaš agenta. Jer ako imaš agneta, ti nekako, znaš. (L) A oni ne šalju nekog drugog. (A) Da, jer, jedan agent će znati tko je agent. (L) Što se desilo sa P****? Bože, ona je baš poludjela! (A) Napravila je to već drugi put, zar ne? (L) Da.

O: Rasna opsjednutost.

P: (A) Što? (L) Rasna opsjednutost. (A) Što to znači? (L) Pa, ona je opsjednuta sa tim Nordijskim stvarima. (A) Oh. (L) Znaš, ona je svijetle puti, ima plave oči i ona je specijalna, izabrana! (A) Oh. (L) Ona je ta! (A) OK. A ako je onda ta, i ako je se ne cijeni kao posebnu, ... (L) Ona će pljuvati po svima koji ju ne cijene. Da, to je baš ono što je S** rekla. P** ima misiju i ona mora otkriti koja je njena misija, a mi moramo sačuvati naše stražnjice, pretpostavljam. Da li bi trebali sagraditi neki tehnološki uređaj da nas odvede u 4. denzitet?

O: Moguće.

P: Da li će to biti neka grupa koja će napraviti prelaz ili taj uređaj? Imam osjećaj da će grupa i znanje to napraviti.

O: Da.

P: Skupljajući znanje da budeš u stanju to napraviti te stavlja u tu poziciju. Svjesnost te veže za realnost. Ja sam čitala "Spilju" od Platona danas. Znate, sjene na zidu i sve to skupa. I on je zbilja rekao neke intreresantne stvari tamo, kompletna analogija 4. denziteta. (A) Pa u biti, kad je Tony Smith spomenuo Rodinove zavojnice, štogod da one jesu, one su toroidalne strukture - one će vjerovatno biti važne jednoga dana. (L) Da… Kad sam vidjela tu stvar u ogledalu,.. taj uređaj koji je isijavao neku zraku ili tako nešto, da li je to bila stvarna slika neke vremenske mašine ili uređaja za prolaz kroz vrijeme, ili je to bilo nešto što je Vincent projicirao u moj um?

O: Dobar pogodak.

P: Da, kad sam vidjela sliku na njegovim web-stranicama, znala sam da je on to projicirao. On je sjedio tamo i fokusirao se na to tako da sam ja to vidjela. Rekla sam ti, pokazala sam ti, zar ne? To je bilo to što sam vidjela, ta zavijena figura u obliku broja 8. ( smijeh ) Nisam uopće mogla shvatiti što je to bilo. Da li je u Francuskoj zakopan jedan objekt koji bi trebala naći?

O: Da.

P: Da li ćemo mi to i naći?

O: Da.

P: Možete li nam reći koje godine ćemo to naći?

O: Dva ( vrpca je završila, a onda je ponovo počela sa nečim što je ličilo na kucanje srca )

P: Što je taj objekt?

O: Sveti gral.

P: Što je sveti gral? ( Buka na vrpci postaje jako jako glasna ovdje. Planceta se vrtila unaokolo i crtala neke figure.)

P: Huh. Neznam da li oni crtaju neke figure ili se samo igraju. Mislim da neće odgovoriti na ovo. Da li nam predstoji neka velika eksplozija u Izraelu? Da li će se desiti neke erupcije vulkana ili zemljotresa ili nešto od velikog značaja za planetu?

O: Solarna aktivnost se usporava.

P: Pretpostavljam da to znači ne. Da li ćemo biti pogodjeni kometom ili asteroidom? (A) Kada?

O: Uskoro!

P: Da, pa skoro bi mogao biti i sljedeći milenijum! ( smijeh ) (A) Skoro! "Novać će doći skoro!" (L) Da! Što vi dečki zapravo mislite sa "skoro?" (A) 8 dana? 6 dana ? Oni imaju problema s vremenom! ( smijeh )

O: Novac će doći vrlo uskoro!!

P: ( smijeh ) (A) Znamo što trebamo učiniti. Nismo sigurni o postavljanju ovih stvari na web. Vjerojatno možemo staviti nešto (L) Da. Mislim da bi trebali dovesti ga preko ruba. Gurnimo ga dalje, samo za zabavu. ( smijeh ) Znanje štiti, tako da ćemo staviti znanje na web.

O: Znanje stvarno štiti.

P: (L) Pa, da li Vincent radi te sve svoje stvari zato što nam hoće naškoditi? Mislim, da li je on tamo vani, sa svojim haljinama, crta svoje pentagrame, pjevajući i dozivajući Ofaničke inteligencije da udare munjama i gromovima na naše glave?

O: Blizu.

P: Da li on postaje frustriran, da to ne funkcionira?

O: Da.

P: Da li je pokušavao namjerno staviti "ljubavni ugriz" na Terri?

O: Da.

P: Koji su bili njegovi motivi?

O: Kontrola. Zbogom.

P: Da, pospani smo.

Kraj sesije.