Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1998-12-12


12.12.1998.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koga imamo sa nama večeras?

O: Fiberroh.

P: I kroz kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Za početak, primjetila sam na našem programu za astronomiju da se pisanje riječi Kasiopeja razlikuje kad se spominju ostaci supernove od onog uobičajenog, kod imena konstelacije. Zapravo, opisivanje objekta kod Deep Sky je više onako kako i vi koristite. Pitam se ima li kakve povezanosti da vi to izgovarate onako kako su napisali u Deep Sky-u?

O: Ne baš.

P: Pa, kad smo već na temi izgovaranja, s vremena na vrijeme vi KORISTITE neobičan izgovor, iako ste normalno vrlo dobri u tome. Koja pravila vas kod izgovaranja usmjeravaju, budući da ona nisu uvijek ona koja se upotrebljavaju kod modernog govora?

O: Nema pravila, samo pojmovi, kao i uvijek.

P: Da li se to odnosi i na način kako izgovarate "važno" ( germain, prim. prev. )? Kad kažete "to nije važno", kažete to drugačije od nekog tko bi rekao to poput "to nije relevantno ( važno )".

O: Taj Francuz ( Tis French, prim. prev. ), kao što bi pojam bio.

P: Sad, u vezi vašeg pitanja koje ste mi postavili "Gdje je Arcadia", morala sam malo više potražiti, i čitala sam u Gragory of Tours - History of the Franks ( povijest Franaka ), kako je pisac rekao, da su Franci koji su kolonizirali područje uz Rajnu, na području na kojem mi tražimo tragove, da su došli iz područja zvanog Panonija ( Panonska nizina, današnja Mađarska ). Potražila sam Panoniju. Ona je u istočnoj Austriji i prelazi u područje Mađarske. U Panoniji su postoje vinogradi. Vrlo je poznato po vinogradarstvu i proizvodnji vina. Izjava iz 4. stoljeća kaže: "Panonija je područje bogato svim resursima i voćem, životinjama i trgovinom". U Panoniji je također interesantno jezero. Zove se Neusiedl, ili "Novi Grad". To je jedino "stepsko jezero" u cijeloj Europi. Duboko je samo 2 metra na svojem najdubljem dijelu, a ogromno je, plitko lijepo, okružuje ga na istoku močvarno tlo, brojni ribnjaci i bazeni. Očito, to područje daje odličnu okolinu za trsje i vino, posebno vrstu koja se zove "Eiswein". Ta vrsta Eiswein je zvana "Blago tekućeg zlata". Ovdje kaže: "Proizvodnja Eisweina ostaje krajnji izazov vinara". Proizvodi se samo jako mala količina tog vina. Etnološki govoreći, Panonija je vjerojatno dobila ime po bogu "Pan-u", što je izvedeno iz Sylvanus, "Bog pastira". Dakle, na jednom jestu imamo pastire, vino koje se zove tekuće zlato, jezero koje se zove Neusiedl, i "Arkadijsko okruženje". Možete li mi reći ima li tu neko posebno značenje kod mog otkrića termina koji su vezani za to područje, od kuda su Franci došli u područje Rajne? Da li je to, zapravo, Arcadia?

O: Arcadia je raskrižje za jednog Essene-a, Arijskog iz Južnog Tirola.

P: Možete li mi to malo pojasniti?

O: Možemo, ali nećemo.

P: Budući da smo imali punč s jajima večeras, hoće li to biti štetno?

O: Ne.

P: Možete li komentirati nešto općenito o Panoniji? Da li je ona značajna na neki način? To jezero Neusiedl?

O: Eiswein: Eisenstadt.

P: Još neki komentar?

O: Ne.

P: Sad, pripremala sam te rodoslovne popise za Božić, dok sam čekala da ih isprintaju, pitala sam se tko bi bio zadnji da se počne od sadašnjosti i krene prema natrag... ne specifično u vezi vremena, već kao generacije. Pitala sam se TKO bi bio na kraju tog stabla ( porodičnog ). Pa, završilo je sa francuskim kraljem Clovis-em. Dakle, pitam se u vezi vašeg korištenja termina "cloverdale" ( djetelina ), i kako je on vezan za Clovis-a. Da li je to slučajna ili namjerna povezanost?

O: Tvoje pitanje bi trebalo biti postavljano samo sebi. Mi ne "rukovodimo". Mi snabdjevamo mortom, vi ste zidari. ( Masoni, prim. prev. - mason znači zidar )

P: Pa neznam kako ću ovo shvatiti! Mislim, Masoni bi mogli biti najjača zla organizacija koja postoji! BRH tako misli.

O: Takve prosude promašuju ono bitno, ako su one ključevi koji su u koverti.

P: Pa, u vezi te teme, BRH zbilja ne voli što je u tijelu. On misli da je ovdje greškom...

O: Glupost. On je u depresiji, ali to je put za one koji će poduzeti idući korak.

P: Dakle, on je u procesu poduzimanja idućeg koraka. Pa, njegovo pitanje je bilo, i on je frustriran time, što je i dobro pitanje, mislim, da ako mi imamo toliko mnoštvo inkarnacija, a sve što postoji - su samo lekcije - zašto ih se nemožemo sjetiti? Zašto mi, naizgled, moramo uvijek počinjeti iz početka, opet i opet? Što je uzrok zaboravljanja? Radi tog zaborava svijesti, da li mi gubimo sposobnost da upravljamo putem iz jednog života u drugi? Zašto se nemožemo sjetiti prijašnjih života?

O: Sjećate se, na podsvjesnom nivou. I to je taj nivo, gdje je najpotrebnije balansiranje koje proističe iz lekcija!

P: Ima li još neki razlog za zaboravljanje?

O: Konstruirani DNA lanci.

P: U redu, pronašla sam članak na internetu, koji se zove "Skrivena povijest Isusa i Svetog Grala", kojeg je napisao Sir Laurence Gardiner, KT, itd., autor "Krvnih veza Svetog Grala", prepiske iz lekcija koje su dane na "The Ranch-u" u Yelm, Washington. Ono što kaže je da je imao sastanak sa povjesničarem i "uspješnim genetičarem" 33 kraljevskih obitelji... on je skupa kronološki sastavio razne zapise i informacije koje su znale te familije, ali ne u detalje. On govori o činjenici da je Isus bio oženjen i da je imao nasljednike i da se o tom raspravljalo u objavljenim dokumentima Mary, kraljice Škotske, a i u dokumentima James-a II, iz Engleske. On kaže: "Počeo sam raditi ovaj posao kao odvojeni povjerenik iz tih međusobno odvojenih familija, radeći kao njihov genetičar. Ono što se desilo je to da su oni počeli međusobno se križati. Postalo je vrlo očito, i za to je trebalo dosta vremena jer genetičari moraju ići unatrag, slagati stvari zajedno unatrag, konstruirati unatrag, da je ono što se dešavalo - da je trokut na vršnoj bazi pokazivao smjer. Odjednom sam shvatio što je bila ta točka i rekao "Vauuu"! Da li shvaćate što sam ovdje pronašao? I oni su rekli: "Oh, ti znaš, otac toga i toga...", a ja rekoh: "Oh, ne, ne... ono što sam ja pronašao je to da ste proizašli iz kuće Judah iz 1. stoljeća". I oni su rekli: "Pa da, mi znamo sve to, a ono što smo htjeli od tebe da napraviš bilo je... bla, bla, bla." Dakle, on kaže da je imao pristup zapisima Keltske Crkve koje su iz 37. godine n.e., prvobitne dokumente koje su Templari iznijeli iz Europe u 1128.g. i sukobili se sa vladom Crkve, prijetilo im se životima jer su dokumenti bili u vezi krvnih linija i genetike. Bla, bla, bla. Prije nego što nastavim, taj momak kaže da sve te obiteljske linije idu natrag do kuće Judah. Jesu li one zbilja zapisane u genima, unatrag do kuće Judah, povezujući kraljevske obitelji Europe s njom?

O: Negdje, možda.

P: Da li je Isus potomak kuće Judah?

O: Da li je to zaista bitno?

P: Neznam. Izgrađujem bazu za iduća pitanja.

O: Ne trebaš izgrađivati baze.

P: Drugim rječima, taj momak samo zadimljuje stvar? Mislim da samo dimi tamo gdje je već nejasno.

O: Dobro.

P: Vi se slažete samnom, da on samo zadimljuje?

O: Možda.

P: Izgleda mi da ako ono što on kaže da je istina, sigurno mu nebi bilo dozvoljeno da to kaže. To je bazirano na preklapanju mnogih priča koje se pričaju u vezi Rennes-le-Chateau i izgleda mi kao cijela dimna zavjesa. Svejedno, M. ima pitanja. M: Rekli ste da je to područje kod Rennes-le-Chateau bio prozor. Što je prozor? L: Sad, shvatila sam sa smo svi pretpostavili da znamo što je prozor, ali nikad nismo pitali za definiciju. Možete li nam definirati "prozor"?

O: Približavanje ( stjecanje u točku ), otvaranje prema alternativnim stanjima pomoću točaka energetske mreže.

P: Da li su prozori mjesta gdje možete proći tamo i natrag? Micati se između realiteta?

O: To je moguće.

P: Kako se prozor razlikuje od "portala"?

O: Prozor je otvor, portal je napravljen. ( crafted, prim. prev. ) ( Napomena: tražio sam u rječniku "Craft"... hehe, znači to i "Slobodni zidari", dakle, Masoni... koji se, zanimljivo, spominju ovdje malo prije... )

P: Prozor je portal koji se prirodno dešava?

O: Blizu.

P: Da li prozor ostaje otvoren cijelo vrijeme ili se otvara i zatvara iz raznoraznih razloga?

O: Bliže je ovo drugo.

P: Što određuje otvaranje i zatvaranje?

O: Frekvencija.

P: Frekvencija čega?

O: Energetskih oblika.

P: Energetskih oblika područja samog po sebi, ili ljudi, ili ljudi koji su u interakciji s područjem?

O: Prvo.

P: Što bi se moglo desiti da se promijeni frekvencija područja?

O: EM puls.

P: Od kuda dolaze ti EM pulsevi?

O: Oni su promjenljivi. ( mogu se mijenjati, transmutable, prim. prev. )

P: Promjenjivi iz čega?

O: Niste na putu.

P: Što?

O: Vaše pretpostavke vam učine da se izgubite.

P: Što znači kad kažete da su "EM pulsevi promjenjivi"?

O: Nećemo odgovoriti na ta brza pitanja jer ona sprečavaju učenje.

P: Mislila sam da bi jedna od stvari, koju ste spominjali prošli tjedan u vezi istraživanja pirotehnike, mogla biti jednostavno pronalaženje gdje je na planeti najveći broj udara groma i da bi to moglo indicirati fokus točaka mreže. Da li bi to, zapravo, bila dobra linija za slijediti?

O: Jedna od njih.

P: Možete li ponuditi još tragova za "pirotehniku" jer smo prilično malo radili na tome ovih tjedan dana. Nije bio uspješan put zasad.

O: Ali, bit će. Rim nije sagrađen u jednom danu, niti neće biti vaše više znanje.

P: Prošli tjedan pitala sam u vezi statua na Križu u crkvi Rennes-le-Chateau, bilo da su one važne ili samo radi tragova, rekli ste "neke, ali one su pozlaćene". M. je pretpostavio da bi taj izraz mogao značiti: 1. Presvučen zlatom, 2. Daje privlačan, ali varljiv izgled, i 3. Guild ( udruga, gild, World of Warcraft??? ), kao organizacija. On pita: pitam se na koju su definiciju mislili?

O: 2.

P: Dobro, opet pita u vezi košnica. Rekli ste da one "nisu važne" i već smo razgovarali u vezi toga. On je napisao: da li su te košnice zbilja korištene za proizvodnju meda, ne izgleda mi to logično. Jesu li one napravljene u 19. stoljeću, od strane zemljoradnika koje ste spomenuli, ili su ih oni samo koristili? Jer, neke od njih su kompletno ispunjene kamenjem...

O: Kristalni oblici su u njima.

P: Zašto su u njima kristalni oblici?

O: Pogledaj da bi vidjela.

P: On pita postoji li tamo neka tehnologija zakopana u tom području, koja bi olakšavala rad prozora?

O: Nema potrebe za time.

P: On pita: možemo li MI koristiti prozor?

O: Vi bi mogli biti ubijeni pomoću njega.

P: On želi znati zašto je EM mreža toliko važna...

O: Pogledajte proučavanje pojava NLO-a iz 1954.g.: Francuska. ( BRH zove i pridružuje se sesiji preko telefona )

P: BRH: Bio sam vrlo inspiriran posebnim Kasiopejcem koji je razgovarao samnom prije par godina. Da li bi bilo moguće komunicirati dalje s tom posebnom individuom... da li je moguće?

O: Naravno, jer smo mi jedno te isto, ali ipak, mi smo svi individue.

P: Znao sam! Pozdrav stari prijatelju! L: Pa, ne mislim baš da bi ti to mogao učiniti!

O: Pozdrav D.! Haha, prešli smo te!

P: BRH: Ono što ste mi rekli prije je uzrokovalo toliko dalekovidne promjene u mom životu, "mi vidimo malenog koji je učestalo na tvom ramenu i koji je veza k onom što će krajnje zgusnuti sva neodgovorena pitanja". To me pogodilo kao jako i dalekovidno i neznam gdje ili kako naći nit do toga.

O: Veze duša.

P: Što su te veze duša?

O: Mi nerado koristimo termin "srodna duša", jer je vaša kultura izvitoperila značenje nečega što je romantično po prirodi. Pa ipak, to je još uvijek nedovoljno, kao u ovom slučaju, učenik nauči glavno značenje ljubavi od učitelja.

P: Tko je učenik, a tko učitelj?

O: Što ti misliš?

P: Spomenuli ste povezanost duša i prošle živote i nemam ideje ni u svojim najvećim izmišljotinama kako razvijati otkrivanje ove informacije, a nadam se da ne predlažete hipnozu...

O: Nema potreba za tavim razvijanjem, jer će se odgovori otkriti sami po sebi kad budu potrebni.

P: Hvala najljepša, stari prijatelju, ali ne želim vam uzimati vremena radi svojih privatnih pitanja...

O: Uzeti naše vrijeme? Ne brini, sat vremena je razbijen i doveli smo se u nemogućnost kontaktiranje osobe koja bi ga mogla popraviti, ili u našem slučaju, takvog servisera, bića svjetlosti iz 6. denziteta!

P: L: Imate li još nešto što bi željeli reći BRH-u sada, na što on još nije mislio ili mogao pitati?

O: Palomar? Što daje?

P: BRH: Ne mogu vjerovati! Upravo sam to prešao i pomislih da je bilo prekasno... dali su taj prijedlog prije nekoliko godina i mislio sam da je prozor mogućnosti prošao... da li je prekasno da poduprem Palomar?

O: Nikad nije prekasno, ali to smo već prije savjetovali.

P: L: Da li je podupiranje jedini način? Može li on slijediti druge tragove za istraživanje?

O: Tamo je ravan kamen, blizu ceste, izvan čuvane ograde. Znamo to kao samo ispod opservatorija oko 1,3 km. Neugodno je za vožnju, a specijalno za parkiranje, ali ako postoji volja, postoji i put. Potraži smreku kao liniju gledanja prema mjestu. ( od tuda, iz nekog razloga, traka nije više snimala, pa su pitanja ponovno iskonstruirana )

P: BRH: Što je s tom stvari koju sam kirurški odstranio iz svojih leđa i koja je napravila "plink" kad je pala na pod?

O: Bazirana na silikonu.

P: Pa, čvor se ponovno pojavio gotovo trenutno.

O: Zamjenjeno.

P: Tko je to zamijenio?

O: Oni koji to koriste za primopredaju.

P: Kažete da je to implant?

O: Da. Oni se mogu desiti i kod namještenja posla, također. Može ih ugraditi i "suradnik".

P: Pitam se u vezi svog sadašnjeg posla...

O: Okruženje, općenito, je negativno.

P: Pomišljao sam o rasporedu posla da radim nekoliko sati manje pa bi imao vremena napisati knjigu...

O: Koristi svoju srčanu čakru da bi odgovorio na to. Oprosti, moramo ići. Doviđenja.