Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-03-01


01.03.1997. Laura, F., Ark, TR, JR, AK

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koje ćemo ime večeras koristiti?

O: Honanza.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: T: Imao si pitanje u vezi prijenosa sa Kasiopeje, Arkadiusz. Koje je bilo pitanje? A: Mislim da je pitanje glasilo: zašto oni trebaju posebno mjesto u univerzumu da bi od tamo prenosili?

O: Mi prenosimo "kroz" otvor koji je trenutno na lokaciji koju vi zovete Kasiopeja, radi jakih radio pulseva koji su poravnati s Kasiopejom, radi pulsara iz neutronske zvijezde koja je 300 svjetlosnih godina iza nje, kako se vidi iz vaše lokacije. ( planceta se okreće spiralno kratkotrajno ) To omogućava čist kanal i prijenos iz 6. u 3. denzitet.

P: Želio bih znati koliko dugo traje prijenos da bi došao sa Kasiopeje do Zemlje.

O: "Nula" vremena.

P: "Nulto vrijeme..." Oni prenose, koristeći što? Elektromagnetizam, gravitaciju, ili što?

O: Oboje. Oni su međusobno povezani, ili bi vi mogli reći "ujedinjeni".

P: Nulto vrijeme? Radi čega? Radi... strukture vremena/prostora? Ili iskrivljenja?

O: Vrijeme i prostor su selektivni i fleksibilni.

P: Što je iza toga? Što je... što je medij preko kojeg se transmisija odvija?

O: Da tu postoji medij, tvoja zbunjenost bi bila opravdana, ali on ne postoji. Vidiš, kad netko koristi nulto vrijeme, tu je također i nulti prostor.

P: J: Ako postoji tu i nulti prostor, zašto to treba biti fiksirano na specifičnoj lokaciji ovdje u 3. denzitetu?

O: Ne mora biti, radi "transmisijskih razloga". Potreba za specifičnom lokacijom, kao što je prije izraženo, kako vi to vidite, bila je radi vibracijskih frekvencija koje pomažu vašem profilu psihičke svijesti. Što uzrokuje pulsare, Arkadiusz?

P: A: Što uzrokuje pulsare? Dobro pitanje... L: Znaš li? A: Neke nuklearne reakcije...

O: Neutronske "zvijezde".

P: Neutronsak zvijezda je pulsar. Pitanje je, što je toliko posebno u neutronskim zvijezdama, jer bilo što što ne razumijemo...

O: Kvantna fizika...

P: T: Odgovor na što uzrokuje neutronske zvijezde je u kvantnoj fizici? Ili, bit će pronađeno u kvantnoj fizici? Da li to kažu? A: Ili da li se zna...

O: Da.

P: L: Dobro, dakle ako pogledaš pulsare, oni će ti odgovoriti, mislim... A: Dobro...

O: Što je ključna pretpostavka vašem "Noevom sindromu"?

P: L: Ključna pretpostavka? Transformacija...

O: Pomoću čega, što je uzročni faktor?

P: L: Pa, uzročni faktor je bio da su tijela solarnog sistema međusobno djelovala i izmjenjivala energije. Međusobno izmjenjane energije tijela solarnog sistema su imale dalekovidne efekte na život na bilo kojem od tih tijela, kao i ljudi na planeti Zemlji. Potječu od Sunca, ako Sunce povisi svoju vibraciju ili svoju površinu, samo malo, malo, i Zemlja bi bila toliko nabijena elektricitetom, da... Mislim, jedan solarni bljesak i sve se poremeti. Ako Sunce oscilira unutar sebe, oni izmjere oscilacije u njemu; svi imaju drugačije periode; što ako ima zbilja veliku oscilaciju, npr. kao svakih 3600 godina ili toliko negdje? Jer ih oni mjere na način minuta, dana, mjeseci, godina. Imate ciklus od 11 godina, imate i ciklus od 22 godine. Tu ima čitava hrpa različitih ciklusa oscilacija Sunca, što ako oni ima zbilja veliki neki? I što, kad se to desi, ono pulsira? I kad pulsira, ono toliko nabije Solarni sistem s elektricitetom da se sva tijela u sistemu jednostavno poremete! T: Da li je osnovna pretpostavka... L: To je osnovna pretpostavka "Noevog sindroma". T: Dobro, ljudi, imamo tu osnovnu pretpostavku "Noevog sindroma", tj. da Sunce pulsira regularno.

O: Pulsar pulsira ekstremno brzo ( brzim ratama, intervalima ).

P: T: On kreira frekvenciju... L: Pa, sve je frekvencija...

O: Da.

P: T: Pa, to je bila specifična frekvencija koju su tražili. Omjer vibracije je i omjer frekvencije. I on kreira frekvenciju za koju su rekli da je to nešto što bi moglo biti korisno za... L: Ne, ova lokacija je korisna stvar, upravo ovdje, ova kuća.

O: Ne.

P: A: Ali, ne razumijem. Frekvencija...

O: Vaš planetarni realitet.

P: L: Dobro, tvoj planetarni realitet je ono na što se pozivaju. A: Dobro, postoji nešto kod pulsara, što proizvodi te pulseve jedne određene frekvencije. Međutim, ti pulsevi nemaju veze s ovom transmisijom, jer njima trebaju milioni godina da stignu ovamo. To znamo. L: Ali, pusar je također i prozor/otvor…između denziteta. A: Da, ali što je to toliko specifično kod pulsara što čini od njega taj prozor? Da li je to ta frekvencija? Ili nešto drugo? Koji fizički fenomen je odgovoran za formiranje prozora? Možemo li reći nešto bliže, točnije, nego samo reći da je to samo kvantna fizika?

O: Što je priroda neutronskih zvijezda, supernova, "crnih rupa", itd.?

P: L: Uđete u crnu rupu i izađete iz nje kao pulsar?!

O: Sve povezuju materiju/antimateriju... granica među realiteta, kao što ih vi znate... materijalni realiteti/eterički realiteti, spojevi nivoa denziteta, realiteti. Netko može proći kroz te prozore s lakoćom; zapamtite, zvijezde i planeti su također prozori.

P: L: Zvijezde i planete su opisane i kao gigantski atomi. Da li je jedan atom također prozor?

O: Da.

P: A: Da li je proton prozor?

O: Da.

P: Dobro, dakle jest. I to masivan, pa da pitam. Da li je foton, također prozor?

O: Da.

P: L: Da li je gravitacija nešto što ide iz centra prozora prema reflektivnoj suprotnoj strani u eterički realitet, ili samo privlačenje između objekata u ovom materijalnom realitetu?

O: Gravitacija je "vezivo" zajedničko svoj zamislivoj egzistenciji. To je sve što vi zbilja trebate znati.

P: Dobro, vezivo. Da li gravitacija veže na isti način kao što slabe vodikove veze vežu DNA ljestve?

O: Ne.

P: Dobro, onda, da li gravitacija veže na način fosfatne veze s atomom ugljika?

O: Te su materijalne. Veza koja nedostaje za sve vas, prijatelji, je ta da je gravitacija antimaterijalna isto kao i materijalna!!!

P: A: Želio bih pitati, ne sada, ali možda kasnije, u vezi... da li je ovaj koncept da je naše vrijeme/prostor granica domene? Da li je to korektna slika?

O: Da.

P: Dobro, onda, u vezi ove gravitacije, i antimaterije, da li je korektna slika da imamo 2 takve domene; pozitivnu i negativnu, i da gravitacija ima nešto s izmjenama između pozitivne i negativne?

O: Gravitacija je "gorivo", ili "krv života" apsolutno svega što postoji!!!

P: Kakav je matematički opis, korektan matematički opis toga? L: Želiš li formulu? A: Da! Želim formulu!!!! ( opći smijeh ) Ne! Želim koncept!

O: Zato si ti smješten tamo gdje si smješten!

P: Što to znači? Ja sam smješten ovdje... za mene, ili za nas? T: Možeš li biti malo precizniji u vezi toga? ( opći smjeh ) Krajnje je vrijeme da dovedemo dešifratora ovdje! Mislim, kotrljamo se sada!

O: Zar nebi ti želio otkriti tu formulu?

P: L: Pa da, mi bi željeli otkriti tu formulu; bit će to zabavno. A: Naravno! Sigurno! L: Mogli bi čak i otvoriti onda bocu vina! T: Ali, ako bi oni to željeli samo reći, i to bi bilo ok, također! ( smijeh ) Mislim da ono što su željeli reći, da je zbog toga što će se dogoditi, ti ćeš doći do te formule. Nije li pitanje o formuli tome prethodilo? Zato si i smješten tamo gdje ti je mjesto...

O: Ark je želio prvi korak, ili smjer prema mogućoj formuli. Šteta, ali već su drugi u vašem "denzitetu" otkrili to, ali je to smrtna tajna!!!

P: A: Trebao bih ponovo pregledati ovu ujedinjenu ( unificiranu ) teoriju? T: Što je smrtna tajna? Da su to već drugi otkrili?

O: Ne.

P: Ok, to je dobro!

O: Moguće metode korištenja tehnološkog skoka napretka iz formule.

P: Možemo li mi bar pitati kakva je ta tehnologija? L: Da li je u redu ovo što mi snimamo ovdje?

O: Da, naravno!

P: A: Dobro, sada, ne razumijem nešto. Zbog toga što su me u izvjesnoj točki željeli, više ili manje, da bi pretražio tu unificiranu teoriju i ponovo otkrio ono što je Einstein, ili tkogod, otkrio. Dakle, oni žele da mi otkrijemo tajnu, zar ne?

O: Mi želimo da vi to otkrijete zbog vaše vlastite dobrobiti.

P: T: Učenje je u otkrivanju.

O: Nije neophodno da "otkriće" brzo javite dalje ( objavite ).

P: L: Ne govori nikome o otkriću. A: Naravno, da. L: Dakle, mi bi trebali koristiti ga... da li je netko za putovanje kroz vrijeme? mislim da dolazimo sve bliže, ionako... A: Želim nešto detaljnije...

O: Da.

P: Dobro, sad, imamo nekoliko unificiranih teorija. Jedna je od ( ime ). Druga od ( ime ), a od ( ime ) imamo teoriju o prostoru i vremenu i lijepim povezanostima... Mislim, ima ih mnogo. Neki trag?

O: Nema traga.

P: T: "Nema traga". Lijepo izrečeno! A: Dobro. Pitajmo o tim "uvrtačima" ( twisters, prim. prev. ). Imaju li oni kakve veze s ovime?

O: ( planceta se okreće ) Možda.

P: L: Sad, zapamti. Kad god ih ja pitam u vezi tebe, oni mi ništa neće reći. Oni ti neće reći... A: Što? Neće?! L: Ne, neće. Ti to već radiš. Ti to radiš!

O: Kad učite, onda rastete. Kad rastete, vi napredujete. kad napredujete, vi se transformirate.

P: L: DAJTE MI FORMULU!!! ( smijeh ) A: Ne, ne, ne. Da ja probam. Zbog, dobro... unificirana teorija je klasična teorija. I sad, imamo tu kvantnu stvar, koja je sad vrlo važna. Da li je istina da će ta klasična, unificirana teorija, objasniti kvantnu teoriju? Da li je istina? Da li je točna, ono što je Einstein sanjao, jednom?

O: Što tebi govori tvoj instinkt?

P: Dobro, moj instinkt mi govori da bi trebao sjesti za stol i izračunavati, bolje nego da sjedim ovdje... ( smjeh ).AK: Da, da, to je točno. Dobro. Naravno, učini to sam.

O: Oprosti, ali mi želimo vidjeti kako ti to otkrivaš.

P: L: Oni te žele vidjeti za stolom, kako računaš. To je ono što oni žele vidjeti. A: Dobro sad, malo bi želio promjeniti temu. Zbog toga što imam idući tjedan seminar, u srijedu 15-tog. Nešto bi trebalo biti pripremljeno za njega i imate li kakav savjet u vezi toga za mene? Kako...

O: Specifično...?

P: Imam li specifično pitanje? L: Da li već znaš ono o čemu bi htio razgovarati? A: Znam o čemu ću govoriti, ali... pitanje je kako ću to prezentirati, da bi to bilo dobro... L: koje su opcije? A: Mogu to prezentirati kao nešto revolucionarno ili kao nešto jednostavno. Dakle, to su opcije.

O: Revolucionarno.

P: Dobro. L: Pitaj specifično pitanje, dobij specifičan odgovor. Osim formula...! A: Dobro, nebi sve to bilo zabavno ako bih samo dobio formulu... Iako nebih vjerovao... L: Točno, dakle, ionako ti to moraš dokazati sam za sebe... A: Točno! L: Dakle, koja je svrha onda?!? J: Što je zabavno u tome?

O: Upravo tako.

P: L: Sad, Ark je dobio e-mail od jedne organizacije koja se zove The Institute of New Physics ( Institut nove fizike ), obavještavajući ga da oni financiraju i da li je zainteresiran da im se pridruži? Možete li nam reći tko ili što je iza tog instituta?

O: Pa, možda bi bilo bolje da vam pomognemo tak da si vi to sami kažete. Odkud je stigla poruka?

P: L: Neznamo... A: Ne, tu ima nešto, jer tamo ima neki info - GAIN - i pogledao sam na internetu, i ima mnogo institucija koje imaju "Gain", znate, u svojim imenima. I neznam za taj... L: Pa, zar ne misliš da je to smješno kad netko ima "gain" u imenu, a ti si u Gainesville-u? J: Da to sam i ja mislila... T: www.... pa, to nije e-mail, to bi trebala biti... J: Oh, "gain" i oni su financijeri...

O: Što financijeri rade?

P: L: Što oni rade? Oni vam daju novac. Oni vas financiraju... J: Oni vam pomažu "dobiti" ( gain, prim. prev. )... L: Da.

O: Da li oni to rade bez razloga...?

P: Pa naravno da to oni ne rade bez razloga! Imaju skriveni motiv. Oni žele nešto.

O: HAHAHAHA!

P: Hahahah!? T: Da, oni su trgovina novcem! L: Pa da, u redu. poslušat ćemo i vidjeti što hoće...

O: Imaju li oni plan?

P: Naravno! Bez sumnje, imaju neki plan. Svatko tko nam piše ima neki plan! Znate, dobivamo te...

O: Što bi to moglo biti?

P: Pa, njihov plan... J: Oni očito žele nešto od njega. A: Kad se vratim natrag u Poljsku, rekli su da ću primiti neki isprintani materijal o tom Institutu, da bi mogli pročitati, da će mi to poslati... T: Gdje je lociran taj Novi Institut? Nisu rekli? A: Ne, nisu rekli. J: Ohhh, mislim da ti imaš pravo to znati! L: Pa, rekla bih, nek pošalju pa da vidimo što imaju za reći... J: Morat će pričekati dok se ne vratiš u Poljsku prije nego što ti išta pošalju? A: Pa ako je to samo pozornica neke organizacije, zato možda, to bi moglo biti nešto veliko, što bi dosad, djelovalo na izvjesnom polju, iz čega se dobija novac. Neznam, iz nečeg, i sad, oni to žele proširiti i investirati u nanotehnologiju, ili štogod.

O: Kad dolazite bliže nečemu, tu su uvijek ti koji žele poremetiti, raskinuti, zasmetati i pratiti za kasnije planove... Sve što vrijedi mora biti potraženo.

P: L: Da. Sve što vrijedi mora biti potraženo. "Potraženo", smješna riječ. Ona jest: p-o-t-r-a-ž-e-n-o? ( sought, prim. prev. ) Mislim, da li je "tražiti, tražio,tražen"? ( nepravilni glagoli ) AK: Nešto poput toga. L: Kao kod "misliti, mislio, su mislili" ili "piti, pili, pijan"? ( u hrvatskom nema adekvatnog prijevoda ) J: Ili "izdati, izdao, izdan"? L: A kako bi bilo "namigivati, namigivao, namignut"? ( smjeh )

O: "Skočiti, skočio, skočen." ( "skočen" nije adekvatan izraz, ali na 3. mjestu je pasivni oblik )

P: Dmitri, bugar iz Sofije, tvrdi da je prakticirao umjetnost PK, i... T: To je drugi e-mail? L: Da. T: oh, bože moj, sad oni svi stižu! ( smjeh ) A: Da, da, da. T: Jesi ikad čuo za tog gospodina? L: Pa on je samo običan momak, momak s ulice. Ali on ima taj neobičan interes; tvrdi da je imao... AK: Ima svoju priču... L: ... tvrdi da je imao iskustvo bliske smrti poslije koje, nisam sigurna što... AK: Da, počeo je viđati sve ono što će mu se desiti unaprijed. L: Da, točno, on kao ima tri minute... T: Dobro, to je ista priča, jedna od efekata koje je Brinkley doživio... L: Da, točno. Dannion Brinkley... T: S njegovim iskustvom bliske smrti on je viđao stvari i čuo stvari koje će mu se desiti, upravo prije nego što su mu se desile. Odgovarao je na pitanja koja mu još nisu postavljena.

O: Šteta što nije bilo unatrag 2 sata.

P: T: Šteta što je vidio samo 2 minute unaprijed. L: Da, prokleta neugodnost! Dvije minute ti nedaju dovoljno vremena da se pripremiš za bilo što!

O: Ili da odigraš "loto".

P: Upravo tako! 2-3 minute ti nije dovoljno vremena da možeš odigrati! T: Možeš stajati kraj Circle K i nadati se da te neće uhapsiti zbog lutanja! Ragbi timovi mogu produžiti 2 minute u nekoliko sati! L: Pa da! Dakle, drugim rječima, to je... pa, pa nisu nam dali odgovor o tom momku iz Sofije. T: pa, nismo još došli do pitanja o njemu... L: Pa, mislim, ovo bi ja nazvala polu-sarkastičkim zapažanjem!

O: Da.

P: T: Dakle, da li ćemo Dmitrija uzeti samo usput, baš kao i Institut? L: Pa, ne moramo im svima dopustiti da uleću, znaš!

O: Na vama je.

P: Pa znam, naravno, da je to do nas! Ali, rekla bih da su njihova zapažanja u vezi toga, znate, kao što sam rekla. Momak je... ako je imao nešto toliko prekrasno, zašto onda on nije tamo i nešto radi? zašto on hoće da mu mi damo stroj koji će ga pretvoriti u... AK: To je točno, jer je rekao da je išao na 2 godine u SAD, tražeći azil, i onda poslije toga, vratio se. L: I to je katastrofa. AK: Da, šteta, tako je vjerojatno priznao da je bio labilan, pa su ga vjerojatno istražili...

O: Ne; to je Bugarska, pa je to bila katastrofavicho! ( disasterovicho, prim. prev., bugarski izraz )

P: Dakle, tu smo! i rekao je da nikad nije završio školu, a nije zapravo rekao zašto. AK: Ali, čudno je što piše savršeno na engleskom. L: To je bizarno, zar ne? A: Da, jest. T: On engleski piše savršeno? L: Da, i za mene je bilo kao da čitam na engleskom... AK: I sve ima smisla, da, vidite... L: Ali, ja sam to čitala na engleskom, poput američkog engleskog.

O: Dakle, što vam to govori?

P: To mi govori da on možda nije potpuno govorio o svemu. Zapravo, on možda nije bio... Dobro, ovdje, rekli ste da je on kopirao Dannion Brinkley-ovu priču. Pa, nisam pročitala tu knjigu, pa neznam.

O: Uvijek budite pažljivi radi prevara.

P: Pa, mi uvijek pazimo. Ne želimo, znate, pretpostaviti, ali istražit ćemo i potražiti. Da, mislim kad se stvari ne slažu... želim pitati... dobro, imamo cijelu hrpu DNA, u tim smiješnim duplim ljestvama. I prema knjizi, samo se 2 % koristi, a drugih 98 % je ono što eksperti zovu "smeće". Oni to zovu smeće. Sad, željela bih znati, ima li načina da aktiviramo tu drugu DNA?

O: Neće li se ona sama aktivirati?

P: "Neće li se ona sama aktivirati?" Hoće li? J: Mislim da je to ono što su rekli... Mislim da je pitanje što to omogućava... što se otkodira... J: Pitaj ima li načina za njeno aktiviranje?

O: 4. denzitet.

P: L: U 4. denzitetu. Dobro. Jednom ste me tražili da komentiram vezu fosfora u tijelu, pa, otkrila sam da fosfor igra važnu ulogu kod DNA, i također, 3-5 kod, pa, željela bih znati da li bi dodatak fosfora u obliku neke dijete mogao poboljšati nekako DNA do točke gdje... T: ... bi se ona mogla aktivirati...

O: Možda bi to bilo "poboljšanje" SHC.

P: L: Što su rekli? SHC? T: Što je SHC?

O: Spontano ljudsko sagorijevanje. ( Spontaneous Human Combustion, prim. prev. )

P: J: Dobro, pa možda to i nije tako dobra ideja... L: Pa to bi imalo smisla... fosfor... J: Da, bi! ( smijeh ) T: Ako zbilja želiš napraviti neku predstavu, uzmi malo magnezija i pomješaj s njim...! Buum! J: Onda bi imali "Highlander" ubrzanje! F: Samo zamišljam Lauru kako odlučuje odgovoriti "Ne baš! Znate, ja sam na dijeti, ona uključuje 90 % više fosfora nego što sam ikad prije uzimala!" I odjednom, vatra počinje plamsati iz nje... ( smjeh ) T: Ako si zapaljiv, to je baš pravo vrijeme za prestati pušiti! Bez upaljača u blizini! ( smjeh ) I nikad se nebi mogao izgubiti u pećini! F: Između toga i Carlos Castanedinog brzog udaranja iz... moglo bi biti opasno. Ne eksperimantiraj ako neznaš ono što radiš! L: Dobro, bez fosfora. T: Da li će se nešto interesantno dogoditi u Gulf Breeze ( zaljevu )? Naravno, to ovisi što bih definirao kao zanimljivim. L: Da, TR, moraš biti detaljniji u vezi toga...

O: Vidimo daleku mogućnost velike nuklearne nesreće u OAK Ridge, Tennessee.

P: T: Što to ima s Gulf Breeze? J: Neznam. L: Nisu govorili o Gulf Breeze... T: Mislim da ne! Hvala, osjećam se poželjan sada! L: Dobro, velika nuklearna nesreće u Tennesee-ju. Znam da je to vrlo, vrlo neprihvatljivo pitanje, ali da li mi imamo, u vezi vjerojatnosti "fotonskog pojasa", da li imamo vremenski okvir za to? Negdje tamo?

O: Blizu.

P: T: U isto vrijeme kao i konferencija u Gulf Breeze-u, ovaj mjesec? L: Možda je to upalilo to...

O: Vjerojatno.

P: Da li netko zna nekoga u Oak Ridge-u? Ja ne.

O: Radioaktivna prašina je pala preko čitavog istočnog Tennessee-a i Zapadne Caroline i Virginije.

P: T: Da, znamo neke ljude iz Sjevernozapadne Caroline... L: Da, znamo. L: U Murphysboru? L: Gdje je Oak Ridge? T: Blizu Knoxville-a, bliže granici Tennesse/Sjeverne Caroline, možda ne više od 50 milja prema granici. Prema Knoxvilleu. F: Tamo je nuklearni reaktor... J: Od tamo dolaze sve opasnosti. T: Koja vrsta nesreće se zbiti? Bit će velika eksplozija, vatra? da li će biti poput Černobila, ili će netko iznenada pustiti radijaciju u zrak?

O: Prvo i prvo, to je moguće, a nije sigurno. Drugo, ako se dogodi, bit će grdo!!!

P: Da li je Crystal River u pogonu?

O: Ne.

P: Pa, i priča se da nije aktivan. Bio je zatvoren godinama i bit će zatvoren još jednu godinu. Čitao sam to u novinama, tko zna koliko je to istinito, da US Energy Department koristi privatne reaktore za dobivanje tricija. Žuri im se da dobiju što više tricija, koliko god mogu. F: Za što? T: Nuklearno oružje ili nešto u vezi nuklearnog oružja, nešti u vezi bojevih glava. Ili ako produkt za nešto drugo što će koristiti. U novinama kažu da oni koriste privatne reaktore kompanija u West Virginiji, mislim, i jedne na zapadu, zajedno sa svojim laboratorijima. L: Recimo ovdje laku noć. Još nešto što bi trebali pitati ili trebali znati, a nismo dosad? Zasad, osim ovoga?

O: Možda, ali laku noć.