Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1997-02-12


12.02.1997.  F., Laura, Ark, AK

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: I koje ćemo ime koristiti večeras?

O: Wardleh.

P: I od kuda prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Dobro, pitanja...

O: Vi ste oni koji imaju pitanja!!!

P: L: Ja?

O: Da li smo mislili u jednini? Ili množini?

P: Pitaj pitanje. A: Ja? Nisam mislio na pitanje... ne mogu se sjetiti nekog pitanja...

O: Arkadiusz, ti imaš natjecateljske misli i zato te one čine umornim i široko svjesnim u isto "vrijeme".

P: Da...

O: Mi vidimo te misli... Nemoj biti taj koji ne traži olakšanje. Pitanje koje nije priupitano dovodi do toga da problem ostaje nerješen kao i sve tvoje godine treniranja, obrazovanja, istraživanja i mrežnog rada pomoću kojih si naučio.

P: Moje prvo pitanje jest: Želim razumjeti što je ta "predodređena misija", od čega se ona sastoji?

O: Ona se sastoji od kretanja po putu s kojim se suočavaš.

P: Dobro...

O: Mi ti ne govorimo o predodređenoj misiji, jer tada ona više nebi bila "predodređena". Ti učiš pomoću doživljaja, i kao što osjećaš, ti si više na granici dalekosežnog iskustva.

P: L: Iskustva koje vrste? A: Da! Koje vrste?

O: Mi bi mogli tebe pitati isto!

P: Dakle, mi neznamo koja vrsta doživljaja...

O: Da, mi znamo!!!

P: L: Mi - tko? Mi ovdje ili mi/vi na 6. denzitetu?

O: Što misliš?

P: Prestanite me zadirkivati! A: Što mislim? Dobro... L: Da li će to iskustvo biti nešto što uključuje interakciju s vanjskim izvorima, unutrašnjem doživljaju, doživljaju učenja, možete li mi dati tu neki trag? A: Da...

O: Radije bi da Arkadiusz pita ta pitanja... Uvijek smo najviše impresionirani s njegovim vještinama u tom području. Sjećaš se kad te uhvatila kiša na "dugačkoj šetnji" i kako si kroz svoju uznemirenost imao viziju koja je "otvorila nova vrata"? Mi se sjećamo 1966. kao točku prevrata. Pa, ovo je drugo, Arkadiusze, i emocije se osjećaju neobično poznato, ali ovaj put imaš dodatak drugih u 3. denzitetu.

P: Aha. Želio bih znati da li bi se mogao koristiti fizikom ili je to nešto sasvim drugačije? Da li bi se trebao koncentrirati na ono što bi se MI trebali skoncentrirati i da li to zahtjeva sposobnosti u fizici ili neke sasvim drugačije sposobnosti?

O: Zar nemožeš kombinirati?

P: Dobro. Mogu kombinirati. Ali koje su druge sposobnosti? Nemam ideje.

O: Nije tako, moj Arkadiusze. Ti imaš nevoljnost, više kao malo dijete koje uči hodati, ali kojem ne ponestaje ideja. Prije nego što je strah ugmizao, imao si mudrost da ne gledaš "unatrag", čak i kad si bio u iskušenju da to učiniš. Gle što se desilo!

P: Dobro, ne vjerujem da tu postoje neke opasnosti jer mislim da sad znam izbjeći opasnost, mislim da su one iluzija. Ne želim biti... samo... ne vjerujem im. Siguran sam. Ne vjerujem da postoje opasnosti koje ne mogu vidjeti. Sad, ima li nekih opasnosti kojih nisam svjestan? Nešto novo?

O: Bilo bi lijepo kad bi oni u 3. denzitetu mogli uvijek biti svjesni svih opasnosti koje postoje, ali, opet, onda bi učenje bilo spriječeno, zar ne?

P: Dobro. Nije to ništa. Niša bitno. Oni samo izbjegavaju odgovarati na pitanja. Tako bi si ja to mogao objasniti. Pitao sam postoji li nešto novo, bilo što, čega nisam svjesan?

O: Ti si trenutno u manjoj opasnosti radi svoje fizičke lokacije.

P: Dobro, dakle to je novo. Zašto?

O: Zašto, pitaš... Pa, radi pojačani vektori napada na tebe leže u lokacijama gdje si uspostavio svoje principijalne veze.

P: Želim znati mogu li mi oni reći što bi zbilja trebao raditi za vrijeme ova dva mjeseca dok sam ovdje. Da li bi trebao raditi na ovom problemu faze vala... bilo kojeg vala... elektromagnetskog ili gravitacijskog ili bilo kojeg... faza... faza...

O: Odgovori te veze će ti doći s iznenađujućom čistoćom i bit će "otkriveni ispred" tebe sa sve većim i većim intenzitetom, svakoga dana.

P: Dobro. Vrlo dobro. To je nešto što će se dešavati. L: Onda, zašto si pitao? A: Jer sam mislio da bi tu moglo biti... L: Jer si mislio da če ti oni samo to predati na malom srebrnom tanjuru... A: Ne, ne, ne! Želio sam trag! Ali, tu nema traga! L: Pa, rekli su "otkriveno" i "ispred tebe". A: Naravno! Ispred mojeg nosa, a ne iza mene! L: Pa, da pitam: ima li tu skrivenog značenja u ovim terminima? Otkriveno ispred njega?

O: Možda.

P: A: Postoje tragovi ispred mojeg nosa. Čekaju me. Vrlo dobro. Možda nebih trebao više tražiti. Dobro, prošao sam. Jer tu nema ništa kompletnog... mislim, to je bilo kompletno pitanje. Mislio sam da ću dobiti i kompletni odgovor.

O: Zadrži pitanja koja bi volio imati odgovorenima. Čistoća odgovora je bazirana na nivou specifičnosti pitanja!

P: Dakle, pitaju me koja su ta pitanja? Geni, teorija ujedinjenog polja, relativnost i vrijeme. Dobro, to su pitanja. Što još? U jednu ruku, izgleda da bi netko trebao učiniti nešto čisto duhovno. Biti spiritualan, a netko to ne radi pomoću jednadžbi i matematike. I preporuka je bila, i ono što sam razumio, da se tu ne koristi fizika ili matematika... L: Tko je to rekao? Kasiopejci nisu! Oni su rekli da je matematika VRLO bitna! A: Daaaa... dobro. To je ono što su rekli. Ali kad sam pitao koju vrstu matematike... rekli su nešto... mislio sam na tehnički odgovor na to pitanje... F: Pa, možda da su ti dali odgovore koje isprva nemaju smisla, možda bi ih trebao još daljnje ispitati i mogao bi otkriti važne stvari koje leže ispod toga. To je poput zakopanog blaga. Lov na zakopano blago. Mi ne učimo ako nam oni samo daju odgovore. Da, oni mogu biti vrlo specifični i možda i precizniji nego što mi mislimo. Ali, odgovori trebaju biti preispitani vrlo pažljivo. A: Aha. L: Da ja pitam pitanje. Ranije su rekli nešto o granici doživljaja. I sad su rekli nešto što će biti otkriveno ispred tebe. Da li su dva odgovora "granica" i "otkriveno ispred tebe", povezana?

O: Naravno!!!

P: Dobro, on je na granici neke vrste doživljaja. Ima li načina na koji bi mogli otkriti ta iskustva? Da li će to biti toliko očito da to nećeš moći promašiti? Ili će to biti nešto na što ćeš morati obratiti pažnju ili bi ti moglo promaći?

O: Što "granica" podrazumijeva?

P: Pa, vrata. Ona su vrata. Da li to znači da će on proći kroz vrata, fizički, spiritualno, psihički? Otići u nečiju kuću?

O: To ne podrazumijeva "vrata", ali podrazumijeva nečije pozicioniranje i osjećaj neizbježnog.

P: Mogu li nekako pomoći?

O: Nisi li već pomogla?

P: Ali, mislila sam posebno na ovu "granicu" i doživljaj "otkrića"?

O: Da! I usput, Arkadiusz, znanost je zaista najviše spiritualna!

P: Pa, s obzirom na izvjesne druge elemente, samo sam se pitala da li su naši putevi paralelni odsad ili će se razići... kako su oni povezani u ovoj točki...

O: Nama izgleda da se vaši putevi isprepliću!

P: Upotreba riječi "isprepleteno" je zanimljiva. Koristili ste ju u vezi između elektromagnetizma i gravitacije. Da li su tamo paralelni?

O: Ako zaželiš.

P: Pa, umorna sam, Ark je umoran, pa ima li još nešto što bi nam mogli reći večeras?

O: Kombinirajte energije kod potrage za odgovorima, i sve ostalo će sjesti na svoje mjesto.

P: Jedno zadnje pitanje: rekli ste "kombinirajte energije". Ima li tu nekog razloga zašto će to olakšati potragu za odgovorima?

O: Komplementarne duše.

P: Dobro. Hvala vam i laku noć.

O: Laku noć.