Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-10-05


05.10.1996.  Frank, Laura, TR, TM, M, V.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga večeras imamo sa nama?

O: Kournia.

P: I odakle si?

O: Kasiopeja.

P: Da li netko želi početi sa pitanjima? Imamo li otvoren forum večeras, budući da izgleda da nitko nema pitanja?

O: Vi uvijek imate otvoren forum.

P: Pa izgleda da kad nemamo specifična pitanja, pitat ću ovo pitanje. Razgovarala sam s Rogerom Santilli-jem i izjasnio je svoje mišljenje da su potencijalne mogućnosti za istraživanja u SAD-u ekstremno ograničene. Željela bih znati da li je to neophodno...

O: Krivo!

P: Bože! Drago mi je da je krivo! Ako je krivo, možete li nam reći na koji način je krivo i kako bi mi mogli gledati na to da dobijemo bolju perspektivu?

O: Tu nema ograničenja, samo kontrole... Znanje nekome daje sav neophodan alat da prevaziđe kontrole. Ne pokušavaj formulirati riječi koje pišeš, draga moja. Samo "Idi tokom".

P: Pa, osjećam se prilično vruće, energija je jača nego obično, nisam to vidjela već jako dugo... T: Energetsko malo biće, zar ne?! V: Teško vas mogu stizati... L: Znam, brzo je. Samo izdrži malo, zlato moje. T: To je ono što mi i pokušavamo napraviti! L: Zašto imamo...

O: Bez mete. Bilo što.

P: Bez "mete", "kontrole"? V: Oh, sad vidim. Krivo sam to... Hvala. L: Zbilja imamo jako dobru energiju ovdje. Voljela bih pitati...

O: Vidim te, ti vidiš mene.

P: V: Što to znači?

O: Ono što i govori.

P: L: Energija je zbilja dobra. Volim to. Dobro momci, volimo ovu energiju večeras. Recite nam zašto imamo toliko dobru energiju večeras?

O: Tom.

P: I što je s Tomom?

O: Nije ovdje često.

P: Još nešto u vezi toga? Ne. Dobro, MM je uzela poseban tip Reiki inicijacije ili usklađivanja večeras i željela bih znati što je... nešto se desilo za vrijeme njezinog usklađivanja. Željela bih znati što je to bilo. Kakvo je to ona stanje iskusila?

O: Ona bi trebala biti opreznija da nema "svoj premali opseg".

P: I što to znači?

O: Ne treba učiti bubanjem, već "biti ravnomjeran cijelim putem".

P: V: Oni su precizno točni, zar ne? L: Da, jesu! Dakle, da li je to u smislu biti oprezan?

O. Da.

P: Možete li opisati što je to bilo kad joj se to desilo? Ili nam to definirati?

O: Bi-lokacija duše. ( bilocation, prim.prev. )

P: Dakle, to nije baš stanje, kao što Sufiji opisuju?

O: Ne.

P: I kuda se ona bilocirala?

O: Nije jednostavno objašnjivo.

P: Da li je to bilo u drugu dimenziju ili denzitet? Ili paralelan univerzum ili spiritualnu domenu? T: Norfolk Naval stanicu? ( smjeh ) Destinacija bilokacije! L: Da li je to bio koristan događaj za nju?

O: Ne. Bila je rascjepljena i previše strukturno otvorena.

P: V: Da li znate što to znači? TM: Struktura ove dimenzije? L: Da li je T. korektan? Struktura ove dimenzije?

O: Blizu. Svaka duša ima svoje vlastite uzorke, koji su sadržani na mjestu tri tijela postojanja ( planceta se okrenula nekoliko puta )... "misaoni centar, duhovni centar i fizički centar", ima specifičnih metoda za njihovo podešavanje i putovanja u i iz tih nivoa egzistiranja. Kad netko nepravilno to koristi, rascjepi strukturu njihovog trilateralnog kontinuuma kad želi putovati kroz njega. To može biti vrlo problematično i može voditi do toga da se duša više ne može spojiti s tijelom, i zato uzrokuje da fizički centar umre!!!

P: Čovjek koji je vršio podešenja... da li je bio svjesan onog što se dešavalo ili onoga što je radio?

O: Svjesan samo neobičnih osjećaja.

P: On je to učinio? Dopustila si mu da te takne? M: da. L: O Isuse! M: Osjećaji, to je ono što je ono što su rekli. Bio je svjestan toga, samo nije znap što je to bilo. T: On je to osjećao, ali nije imao ideju o tome što se dešavalo. M: Samo je osjećao da ja imam nešto s tim podešenjem, mislim bar, neznam! L: Da li je to imalo što s podešavanjem?

O: Ne. Imalo je veze s prijašnjim eksperimentima.

P: Zašto je ona vidjela nešto poput pregleda prijašnjeg života?

O: Dobro si to opisala.

P: Drugim rječima, kad sam rekla da se odvojila od tijela i da je bila u mogućnosti pregledati prošli život, to je bilo kao kod procesa umiranja. M: Pa, čiji eksperimenti? L: Tvoji!

O: Tvoji.

P: Dakle, što je to bilo, kad se desila ta interakcija koja je to uzrokovala, da se desi upravo tamo i tada? U tom momentu? Što je bio okidač?

O: Poticaj spiritualnog centra.

P: I što je bio poticaj? Da li je taj poticaj bio...

O: "Inicijacija".

P: Inicijacija je potakla spiritualni centar. M: Dakle, što su mi mogli učiniti? L: Pa, oni ti to neće reći! M: Ne? L: Ti moraš učiniti da tvoj vlastiti um... M: Koji je propisan put da se prođe kroz to... Ako sam otvorila svoju strukturu, kako to da ju nisam rascjepila? L: Malo usporila.

O: Pomoću zaustavljanja sve dok se propisno ne izlječi.

P: Moraš se izlječiti. M: Izlječiti od čega? T: Izlječiti rupe i oštećenja? L: Pa, možda i više nego samo to...

O: Da.

P: Dobro, zalječiti rascjepe i oštećenja. Otprilike, koliko će to potrajati? T: Sve dok se to ne riješi! L: Oh, prestani!

O: Neodređeno.

P: M: Može li to zračenje, taj portal, to rješiti... V: Možete li savjetovati kako se ti rascjepi mogu izlječiti? Ima li tu... L: Čekajte, samo malo... V: Oprostite!

O: To je prirodni proces.

P: L: M. želi znati da li portali, koje je ona imala u svojoj kući, mogu pomoći kod lječenja tog...

O: Ne.

P: T: Portal koji imaš u kući? M: Imam ih u svojoj auri, vidjeli smo ih na filmu. L: Možda su to dijelovi tog rascjepa? M: Neznam... TM: Pogledaj njihovu lokaciju... M: Sigurno su veliki, i sigurno su...

O: Ne.

P: L: Ne, nisu dijelovi rascjepa. T: Da li ičija kuća ima u sebi portal?

O: Ne.

P: L: Ona ih ima na fotografijama. Čudesno. Niste vidjeli te fotografije. One će vas oboriti s nogu. T: Ja još uvijek čekam da vidim fotografiju na stolu. L: Poslat ću ju Arku. T: Auuu, nikad neću vidjeti tu fotografiju na stolu!!! L: Ne, ne, ne! Cherie ima kopiju. Ona će ju uvećati i dati nam je. M: Dakle, što bih trebala učiniti u vezi toga? Mogu li portali asistirati na neki način, na te stvari u auri, da li će mi učiniti neko dobro, mislim, zašto su tu...?

O: Oni ti mogu asistirati u tome da budeš opsjednuta.

P: Pa, to je krasno!!! Kako su oni došli tamo? TM: Netko je napravio nešto loše tamo? M: Na vrhu moje glave? TM: Sad, samo malo, oni su u tvojoj auri? M: Da, na vrhu moje glave i prolaze na dolje. TM: Ohhh!

O: Ne, to nije dio tebe.

P: M: Dobro, dakle to znači da se nešto voli kačiti na moju auru! Voli fotografirati moju auru. To voli biti tu, a mi neznamo što je to. T: Možda to skače po tvojoj auri jer je fotogenično! V: Može li se to rješiti sa duhovnim oslobađanjem? L: Ne. Neki osobni savjet za nju, zasad?

O: Podijelite razred u tri manje grupe i načina proučavanja.

P: Što su grupe sa 3 načina proučavanja?

O: Kombinirano proučavanje tri subjekta.

P: Dobro, kombinacija proučavanja triju subjekata, umjesto odvojenog proučavanja. Dakle, što proučavate? M: Ja poučavam lječenje, zračenja inicijacije i aure. L: Pa, mislim da su htjeli reći da poučavaš svo troje zajedno! Imaj ih sve zajedno, sastavljeno, umjesto odvojeno. M: Jedino što ne radim to je njihova kombinacija. Poučavam o lječenju i aurama, ali drugo, o zračenju inicijacija, radim u odvojenom razredu. Ono se ne uklapa u to! L: Pa, vidi da li možeš na neki način to učiniti, npr. sat vremena o tome, a onda sat vremena o drugom... Kao dvosat ( dupli sat ) u školi. Sve to moramo proći i sve ćemo to proći na taj način, u dva sata. Dobro, još nešto za nju? T: Da pitamo od kuda je došao taj portal? L: Da, koji je njegov izvor? Onog u njenoj kući?

O: Više nego jedan.

P: Dobro, postoji više nego jedan izvor generiranja. Dakle, to je kombinacija faktora. Da li je to dio povjesnog mjesta? Vremensko-prostorna lokacija?

O: Da.

P: Da li je to dio metafizičkih aktivnosti koji su se dešavali u kući?

O: Da.

P: Da li je to dio same M.? I njenih vlastitih mentalnih stanja?

O: Drugi stanari. Više nego samo ona.

P: M: Mislite li onih živih ili umrlih?

O: Oboje.

P: To je ono što sam mislila. V: Kako se oni mogu uklonti? L: Koja bi bila najbolja tehnika za nju da zaustavi aktivnosti i dozvoli sebi da se izlječi i da se vrati natrag u normalu tako da ona ne dobije nekog zbilja... Isuse, možete li zamisliti ako se to dogodi opet i zapneš? I ne možeš se vratiti?

O: Promjene u stilu života.

P: Promjene u stilu života... i što specifično možete nabrojati...

O: Ne.

P: M: Oh, čovječe! L: To ti sama moraš znati! Znaš ih sama po sebi!!! M: Možeš ih pitati... L: Samo razmisli o tome, draga moja. TM: Što to više negiraš, postaje sve gore.

O: Željeli bi imati priliku prodiskutirati i o drugim stvarima u ovoj sesiji osim osobnih stvari, jer to usisava energiju kanala. Ali, prihvatit ćemo ograničena pitanja od onih koji to posebno trebaju.

P: L: Želim završiti za nju. Mogu li pitati samo jedno kratko, a možda i nekoliko koje nadodam na to, brzo za M.?

O: Jedno, molimo.

P: Pitanje koje imam jest... ona je u situaciji gdje je nekako ošamućena u svojim smjerovima. Izgleda da mnoge vrste izvora traže...

O: Ograničenje je iluzija.

P: Znam, ali ono što želim saznati pitanjem jest to da ona ima sve te iluzije u koje se bacila. Ali izgleda mi kao osoba koju se mnogo napada...

O: Financije će se pobrinuti same po sebi, začudo.

P: TM: Imam pitanje. Što se desilo u mojem autu... L: Ne! TM: To je samo da-ne pitanje! L: Pa dobro. TM: Da li sam bio otet u svojem autu, kao što je Laura rekla?

O: Možda.

P: Hvala vam, to je sve što sam htio znati. L: Pa trebao si pitati na drugačiji način! Mislila sam da ćeš pitati neko pitanje o mehanici! ( smjeh ) Učinili smo to! Ja sam to već pitala!!! Sjećate se, pitali smo o kamionu od ( ime izbrisano ) i on se želio prepirati oko toga i idući dan ja uvidio da je to bilo apsolutno točno! On se svađao s njima!!! Oni su dijagnosticirali problem kod njegovog kamiona, a on se svađao s njima: "Pa oni neznaju ništa o mehanici!" On je plesao oko njega i sve to. Idući dan, momak koji stanuje preko puta ceste, došao je i pogledao kamion i rekao je upravo to što su i oni rekli! To je bilo sve što je trebao, samo malena gumena stvar koja je zapela na rupi. ( smjeh ) Da li je vjerovao? Ne! To mu nije bilo važno! Dobro, imam pitanje sad. Razgovarala sam sa ( ime izbrisano ) i rekla sam joj da ono što smo dobili o ( ime izbrisano ) i njenom spavanju, a ona je željela reći da ona samo to ne može prihvatiti jer su mnogi drugi ljudi imali posjete, vizije i snove, i zasad ona luta unaokolo i radi dobre stvari u drugom svijetu. Komentari, molimo.

O: Nije istina.

P: To nije istina. Onda zašto svi ti drugi ljudi kažu da viđaju ( ime izbrisano ) ili imaju doživljaje u vezi toga, bilo u snovima ili vizijama, ili bilo čemu, i tko su ti ljudi koji to vide i doživljavaju?

O: Ukratko, napuhana mišljenja o sposobnostima manifestiraju lažan realitet.

P: Dakle, ti razni ljudi koji misle da imaju veće psihičke sposobnosti, imaju takva napuhana mišljenja njihovih vlastitih sposobnosti da ju oni nazivaju i govore "Vidio sam ga, razgovarao je samnom... došao mi je u snovima..." M: Tko je ( ime izbrisano )? L: Muž od moje prijateljice koji je nedavno umro. V: Da li on još uvijek spava?

O: Emocije usmjeravaju događaje.

P: T: Oni joj također govore ono što ona želi čuti.

O: Da.

P: L: Dakle, mislim da ja nebih trebala više ništa reći u vezi toga. Pokušala sam joj to reći na puno komforniji način, ali mislim da ona to...

O: Ona je pod emocionalnim "oblakom".

P: Dobro, svi smo dali emocionalnu podršku M. Mi ju svi volimo i vidimo kao važnu osobu koja je napadnuta sa svih strana. Mi smo svi tu, cijelo vrijeme, da pomognemo kad to zatrebaš. Dakle, dan ti je savjet, obećano ti je čudo, i to može imati veze s onim mojim telefonskim razgovorom drugi dan... M: Da, to je bilo čudno! L: Sad, nastavi! T: Da li nešto želiš reći večeras? Rekla si da ima drugih stvari o kojima želiš raspraviti.

O: Čekajte malo... V., draga moja, tvoje povlačenje će biti jako uzdizajuće i pozitivno!!! Mnogo zabave, također.

P: V: Jupi! Bez da sad odemo u osobna pitanja i objašnjavanja, da li je doživljaj, kojeg sam iskusila za vrijeme jučerašnjeg sna, pamćenje iz prošlog života?

O: Ne.

P: Možete li mi reći što je to bilo, bez da ulazimo u detalje?

O: Podsvjesno umno putovanje.

P: Isuse! L: Pa, da li je ona u svojem podsvjesnom umnom putovanju nešto pokupila što iz atmosfere, neku misao, ili neki strah? V: Ne mogu vjerovati da bi to moglo doći iz mene!

O: Ne. Kruženje.

P: L: Možete li dati još nešto oko toga? Ona je vrlo potresena radi toga... Možeš to pokupiti i iz mojeg uma ako baš želiš. Njenog uma, ili bilo čijeg uma.

O: Ne.

P: Da li je to bilo što, što bi moglo biti predskazajuća stvar?

O: Ne. Zašto bi rekli predskazajuća?

P: Pa nju brine da je to bilo nešto što bi se moglo desiti... V: Ne, nisam zabrinuta na taj način... tiče me se, gadi mi se i i bilo bi mi puno lakše nositi se s time kao pamćenjem iz prošlog života nego nečim što dolazi iz moje psihe. Zbog toga mi se gadi.

O: Gađenje manifestirano u stanju sna uvijek je rezultat potisnutih situacija.

P: L: Ohhh, vidim! Da li je to bilo nešto što je bilo u zraku i... V: Potisnuto, kao u vezi sa osobom?

O: Možda.

P: L: Želiš se rješiti toga? ( energetski udar na ploči ) Prije nekoliko tjedana, dali ste nam upozorenje u vezi Arkovog putovanja i mogućem nadziranju vanzemaljaca. Da li, njegova namjera da bude potpuno svjesan i budan da ne putuje noću, može pomoći u ovoj situaciji? To upozorenje?

O: Možda.

P: On sad misli da njegova svijest o stanju neke druge osobe koja bi mogla potkopati njegovu poziciju na sveučilištu, da će njegova svijest to preduhitriti i zaobići. Koliki je postotak da se to dogodi, čak i sa ovom svijesću?

O: ? Svijest još uvijek nije balansirana.

P: Dakle, njegova svijest još nije potpuna. On nije potpuno svjesan kako ti vanzemaljci mogu biti mračni i snalažljivi kad počnu djelovati kroz ljude? Da li je to?

O: Ipak se kreće, draga.

P: Što? "Ipak se kreće, draga?" Što je to značilo? Da li to nekome nešto znači?

O: Ono što Ark čini, ali, to je prvi korak kod učenja.

P: Što je to značilo? Još uvijek baš ne shvaćam. Malo sam kruta ovdje. T: Mi smo mu rekli što se dešava, dakle da, on se kreće prema tebi, tako on to razumije... M: On mora proći kroz to kompletno prije nego što razumije... T: ...ali to mu se stvarno mora dogoditi da bi... L: Da li je to to? Da li je TR na nečemu ovdje, što će se zbilja dogoditi...

O: Blizu.

P: V: Da li su ga odvlačili od toga, kao što smo MM i ja bili izvlačeni? L: Tko zna?

O: Ne. Ne kompletno.

P: V: MM i ja smo srećkovići! T: Koja sreća! V: Pa da, točno! To je sarkazam!! Nadam se da ste to čuli! T: Ne, nisam ništa čuo uopće, haha! L: U vezi interakcije s RS, ima li nečeg što bi moglo biti korisno, da mu se pokuša pomoći kod njegovog posla, i u njegovim...

O: Neka se događaji razviju.

P: Zvuči kao da će se nešto desiti. T: Samo pusti da radi ono što radi. L: Govorila sam o našem miješanju... T: Nema ništa što moramo učiniti... L: Pa, dobro, u redu...

O: Tako i mi.

P: V: Što? Što to znači? L: Dobro, oni su također govorili o našoj umješanosti kod njega... V: To je poput zapisivanja bilješki u razredu! To je poput vježbe! Ovo će me pripremiti za fakultet! T: Zar mi to moramo izreći za tebe? ( produženi smjeh ) V: Moj je prst ponekad u zraku TR, želim ti to reći!

O: Programiranje uma.

P: L: Što je s programiranjem uma? T: Poput Foxa i NBC-a? Znate, morate gledati TV! V: Ovo je veselo, ljudi! L: Programiranje uma... T: Dobro, što je s programiranjem uma? V: Na što se to odnosi?

O: Mislili smo samo to izbaciti na stol.

P: L: Pa upravo jeste! Mislim da su željeli da mi razgovaramo o tome! T: Programiranje uma! Kao u programiranju nečijeg uma.

O: TM je nedavno primio malo toga.

P: L: I od koga je primio programiranje?

O: Kultista.

P: T: U kojem obliku je primio?

O: Negativnom.

P: V: TM, da li si svjesan toga? T: Ne negativno ili pozitivno, već u kojem obliku je to primio?

O: Hipnotičkom.

P: Da li je bio budan ili je spavao u to vrijeme?

O: Oboje.

P: Ne, ne. Prije hipnoze, da li je bio budan?

O: Da.

P: L: Da li je to bio pred-hipnotički okidač?

O: Ne.

P: Da li je to hipnoza iz daljine?

O: Ne.

P: T: Kako je to preneseno njemu?

O: Svjetla, vatre, melodije.

P: V: Da li si svjestan toga? L: Koliko je to trajalo budući da si visio s tom ekipom? TM: Nisam vidio nikog od njih kad sam se vratio. L: Poslije koliko si se vremena vratio, nekoliko godina? TM: Da. L: Pa, to je još uvijek nedavno... T: Svjetla, muzika i što? V: ( čita ) "Svjetla, vatre, melodije". T: Dobro, hvala.

O: Da.

P: Da li je on bio s njima... L: Oh, da, on je bio...

O: Da.

P: To je ono što smo bili... T: Samo sam htio biti siguran da to nije bila stvar na duže pruge... da to oni nisu učinili sa distance i... TM: Da, da oni još uvijek nebi imali svoje udice u meni. L: Dobro pitanje, da li je to programiranje još uvijek aktivno?

O: Blizu, međutim.

P: Blizu, međutim što?

O: Skoro.

P: T: ... da to nije bilo učinjeno sa distance, da on nije bio s njima fizički, da je on bio negdje blizu kad su oni to učinili... L: Oh, on je bio blizu... T: On im je bio blizu? L: Točno. T: Ali on nije bio...

O: Ne.

P: Dobro, onda, oni nisu odgovorili na ono što sam rekao. L: Dakle, oni su imali svjetlo, vatru i muziku, a on nije bio tamo?

O: Odgovor je bio na "udice".

P: Da li su neki od izbora koje je on izabrao u svojem životu u zadnje dvije godine, rezultat njegovog programiranja?

O: Možda.

P: Pretpostavljam da je bolje da mu pročitamo Greenbaum dokumente; svi su ih ovdje pročitali, točno? M: Odatle dolaze sve nesreće (?)... T: TM, ti još nisi pročitao Greenbaum dokumente? TM: Mislim da ne! T: Paaaa... V: Vrlo je prosvjetljujuće, kažem ti! T: Postoji osoba koja je njima oduševljena!!! ( Lauri ) Isprintaj ih i daj mu ih. TM: Želim znati, da li sam se oženio radi tog programiranja?

O: Da.

P: L: Da li sam se ja udala iz sličnog razloga programiranja?

O: Ne.

P: Da li je M?

O: Da.

P: V: Da li sam ja?

O: Ne.

P: T: Da li je TR?

O: Ne.

P: Da li je Frank?

O: Ne.

P: L: Frank se nikad nije oženio! T: Pa samo sam htio biti siguran da su svi na tome! M: Taj Greenbaum program, da li je on primjenjen na mog oca?

O: Da.

P: M: I mislio sam! L: Zapamtite, njegov otac je bio također vojnik! M: 20 godina! T: Dok sam ja  mislio da je besmislica... TM: Da li je to učinjeno mom ocu?

O: Vi ste bili "Greenbaum-irani". ( programirani )

P: T: Da li je JR-ina prijateljica Margaret programirana?

O: Da.

P: Ona ima sve znakove... L: Da li je TM programiran?

O: Ne.

P: V: A Violette?

O: Ne.

P: L: A Frank?

O: Ne.

P: Laura?

O: Ne.

P: TR?

O: Ne.

P: T: JR?

O: Ne.

P: M: Dakle, ja sam jedini ovdje koji sam bio programiran? TM: Dakle, mentalno su te programirali, ali nije bilo Greenbaum? L: Nisam znala da sam mentalno programirana... T: Oni su rekli možda...

O: Na Lauri je učinjen napredniji posao.

P: V: To otvara čitavu novu kantu s crvima. L: I što ste mislili pod time?

O: Ne sada.

P: T: Možda žele ići dalje sa... L: Ne, rekli su mi već prije da mi neće reći. M: Da li si ti bila programirana? L: Ne. Tko je napravio taj posao, mogu li to znati?

O: Konzorcij.

P: Da li ima kakva mogućnost, u nekoj mjeri, da se prevaziđe utjecaj u sadašnje vrijeme?

O: Ne. Bilo je djelomično, onda prekinuto, ostavljajući fragmente okidačkih programa koji su bili u funkciji za oslobađanje.

P: Zašto je prekinuto?

O: Jer su OPD snage intervenirale.

P: I kad je to bilo?

O: Sredina "pedesetih".

P: Dakle, kad sam imala 3 ili 4 godine. T: Mislim da bi se trebali vratiti na ono o čemu smo razgovarali s TM jer su to oni iznijeli. TM: Da li još uvijek primam instrukcije kod programiranja? Da li me još uvijek programiraju?

O: Pohranjeno za buduće okidače...

P: L: Ima li nešto što on može učiniti da deaktivira to programiranje?

O: Zahtjevalo bi snažan hipnotički posao. Budite svjesni stresova najintimnijie prirode.

P: Mislite na seksualne akcije, aktivnosti koje bi mogle biti okidači ili povezane s time?

O: Djelomično.

P: T: Vezano uz posao. Sve razne vrste. Bilo što bi moglo okinuti... L: Rekli su osobne, najintimnije, iako... T: Pa, da. V: Nebi li to izgledalo kao obitelj... T: Poslovi i namještenja su vrlo osobni... L: Ne. Najosobnije je psihološki, znaš, emocionalno... TM: Obitelj... T: Tvoj posao je financija, financijska sigurnost. L: Pa, to je točno. V: Da li će tvoja obitelj tebi prouzrokovati stres? TM: Stres i otad nisam bio u stanju zadržati svoj posao. V: Da li živiš sa svojom obitelji? TM: Ne više! L: Još nešto za njega? T: Što je to bilo da su oni... što su dali TM-u? Što su mu rekli da napravi ili s čime je ta umna kontrola imala veze? L: Koje su bile instrukcije?

O: Otkrijte.

P: T: Da li je to nešto što će TM moći otkriti? Da li ima dosta informacija da bi mogao to istražiti?

O: Ne sam.

P: L: Da li su njegova žena i dijete dio te udice?

O: Da.

P: TM: Da li je ta udica zakačena na fizičko, emocionalno, spiritualno ili sve to?

O: Sve.

P: TM: Postoji li fizička lokacija gdje je zakačeno svo to troje, na istom mjestu?

O: Bio si djelomično ranjiv s vremenom, ali zapamtite, ta posebna grupa ima tajanstvene mogućnosti da dođe do onih na koje su njihovi roditelji s problematičnom prošlošću imali utjecaj. ( Telefonski poziv prekida kraj prijenosa, zvala je TM-ova žena )

P: Da li je ona isprogramirana?

O: Da.

P: TM: Odakle prima to programiranje? L: Nemoj pitati uopće, sve dok ne pročitaš Greenbaum dokumente. TM: Nema veze, povlačim pitanje. L: Možeš dobiti sve te odgovore jednostavnim čitanjem Greenbaum dokumenata. V: Da li su je jednostavno prisilili da učini taj telefonski poziv? L: Okinuta je. TM: Oh, znam, njen otac je bio u mornarici... L: Zašto mi time nismo iznenađeni!?!?!?

O: Da. I Violettin također, ali srećom na jako niskom nivou.

P: Da li utjecaj Greenbaum programiranja ili interakcija traje kroz nečiji cijeli život, ako nešto ne napravi ili ako se ne spriječi da to napravi?

O: Da.

P: Umno programiranje... Gdje ćemo stići s ovime, momci? Oh, dobro, idemo. Koji su bili programi? Glavni programi?

O: Ne smijemo reći.

P: M želi znati koliki je opseg bio kod programiranja u njezinom slučaju. Da li je bio širok?

O: Da i tvoj muž također!

P: M: Ovo je baš prekrasno! Još ugodnih stvari za večeras! V: Ja sam sjedila na tvojem mjestu kad sam dobila hrpu loših vjesti za jednu noć i znam kako se osjećaš! F: To nisu jako loše vijesti, jer, dobro je znati za to... V: To te štiti kad imaš znanje o tome. Ali je to teško za čuti. TM: Pa, idući put kad budeš nešto radila i kad nećeš znati zašto to radiš, što izgleda kompletno glupo, tu je misao... L: Pitaj sama sebe zašto radiš i što radiš. Da li si to zbilja ti ili si... M: Ima li nešto što to može izlječiti? Može li se što učiniti? Sada znamo da, kod njegovog slučaja, da je to hipnoza. T: To je za svakoga, bojim se. L: Ja se bojim, da. Ponovo pročitaj Greenbaum dokumente.

O: Svjesnost je korak broj jedan.

P: TM: Da li će to programiranje prijeći na mojeg sina?

O: Ne.

P: T: To je proces, nije nasljedno. L: Upitat ću sljedeće. Nemoj podivljati kad pitam. Da li je to njegov sin?

O: Ne.

P: TM: Nisam siguran da to sad razumijem. L: I budući da si ti imao osjećaj, u stvari ja... da li je to izmanipulirana vanzemaljska trudnoća?

O: Ne.

P: Koji je temelj ovdje, u vezi tog odgovora?

O: Nema temelja.

P: TM: Da li je ona spavala s drugim čovjekom?

O: Kada?

P: U to vrijeme kad je zatrudnjela?

O: Ne.

P: A prije nego što smo se vjenčali?

O: Da.

P: V: Ne razumijem sad... L: Ako on nije njegov sin, onda čiji jest? V: I ako ona nije spavala s nikim drugim u to vrijeme, onda...

O: Nije ono što smo mi mislili.

P: L: Na što ste mislili?

O: Sin nije okidač programiranja.

P: ... ali kad ste rekli da to nije njegov sin...

O: Sin nije okidač.

P: To je ono što ste i mislili, dakle niste... njegov sin nije okidač programa. V: Dakle, njegov sin od krvi i mesa... M: Oh, pa to je sin. TM: Dobro, dakle to je moj sin od krvi i mesa i nije okidač programiranja.

O: Točno.

P: T: (TM-ova žena) je jedan od okidača. L: Pa, TM se našao... kao i mi svi... mislim, užasno! Što da učinimo kod tih različitih teških situacija u kojima se nađemo radi tog programiranja? Onda se moramo izvući s velikim troškovima i boli. Već sam si to napravila, znam koliko boli...

O: Nema potrebe za izvlačenjem u nekim slučajevima, ako se napravi neophodan posao.

P: Ako je dvoje ljudi koji su vjenčani, programirano, da li je moguće da budu isprogramirani da ubiju jedno drugo?

O: Možda, ali ne uvijek.

P: TM: Ili bilo koje dvije osobe koje su isprogramirane?

O: Programiranje je prvenstveno namjenjeno da proizvodi čudno ponašanje, iz razloga "plašenja" populacije tako da bi ona poželjela, a čak i zahtjevala totalitarnu vladavinu.

P: L: Dakle, programiranje je dizajnirano, drugim rječima, da ljudi jednostavno budu ekscentrici...

O: Pomislite na osobe koje su neobjašnjivo ušli u javne i privatne domene i ubiju velik broj ljudi... Sad, vi ste "sreli" već neke programirane subjekte...

P: Da kažem sljedeće. Ako je to ono što mi govorimo, pa, ono što ja kažem, da... Da li je to Greenbaum programiranje nešto što ide uz ono što smo upravo opisali djelomično, ne mislim da je to sve...

O: Djelomično.

P: Da li su također i umetnuti okidači, koji se aktiviraju ubuduće, koji kreiraju masovni kaos u javnoj domeni?

O: Bolje je da to sami otkrijete.

P: Dobro, to je još jedna opasna stvar koju još nije dobro znati... V: Da li je osoba koju sam srela prošli tjedan ( ime izbrisano ) programirana? Da li je on bio isprogramiran? L: Bio je bizaran, zar ne?

O: Sad, nešto povijesti... kao što znate, CIA, NSA i druge agencije su djeca nacističkog Gestapo-a... SS-a, koji je bio eksperiment na koji su utjecali Antarejci koji su vježbali za eventualni povratak Nefila na 3 i 4. denzitet na Zemlji. I kontakt s "Antarejcima" je inicirano od strane Thule Društva, koje je služilo svojoj varljivoj svrsi. Adolf Hitler je cijelo vrijeme bio umno programirana glavešina. Sad, u moderna vremena, vidjeli ste zasad isto, samo u manjoj mjeri: Oswald, Ruby, Demorenschildt, Sirhan Sirhan, James Earl Ray, Arthur Bremer, Farakahan, Menendez, Bundy, Ramirez, Dahmer, itd...

P: Ima li nekog posebnog individualca koji je trenutno programiran da zauzme značajniji položaj u vezi ovog...

O: Kasnije... morate znati da je Oswald bio programiran da bude "spreman". Zato bi i govorio mnoge kontradiktorne stvari. Demorenschildt je bio i programer i isprogramiran. Ruby je bio hipnotički isprogramiran da upuca Oswalda. Uz slušni poticaj koji je bio zvuk trube automobila.

P: Pitanje koje je proizašlo jest: ima li neki način ili sredstva da bi netko mogao razlikovati ili razaznati žrtvu Greenbaum ili drugog načina umnog programiranja? Neki tragovi?

O: Ne sve dok nije prekasno.

P: Da li je SV programirana?

O: Da.

P: T: Da, pa nekako smo to već shvatili... L: Da, ali samo sam provjeravala... T: Da li je VB programiran?

O: Da.

P: I on nosi oružje unaokolo! Pa ipak, nisam siguran da on uopće zna kako ga napuniti! L: A MF?

O: Ne.

P: SH?

O: Ne.

P: Ima li još netko nekog sumnjivog? T: EB?

O: Sad si dotakao čitavu novu temu, prijatelju moj. U najmanju ruku njegova žena je blaženo ignorantna.

P: L: Na što smo se potakli kod EB? Da li je on programer?

O: Otkrijte.

P: T: Mislim da rađe neću! L: Ima li još nešto što bi željeli nadodati na ovu temu radi našeg poučavanja prije nego što završimo za večeras? V: Željela bih znati da li je neki predsjednik bio isprogramiran? L: Pa, znamo da neki vjerojatno jesu!

O: Da.

P: T: Koliko smo ih dosad imali? Clinton je koji po redu? TM: 42.

O: Zapamtite, "Greenbaum-ova metoda" je jedna od mnogih koje egzistiraju.

P: L: Dobro, dalje... T: Što kaže? V: Imamo ljude koji su izbačeni i oteti, mislim... L: Rade se mnoge stvari. M: Da li je ( ime izbrisano ) isprogramiran da uskoro umre? L: Ne, oni su ti rekli, svjesnost je prvi korak da se to spriječi i ne učini! Fokusiraj se na to! Ti si svjesan! Koliko je ljudi svjesno?

O: To je istinska mješavina.

P: Još nešto za večeras?

O: Tu ima još toliko, mnogo, mnogo više za diskusiju oko svega toga, ali ako želite sada prestati, to je vaš izbor i mi ćemo nastaviti kasnije. Ali, bilo bi korisno da tu sesiju ne počnete s temama koje su osobne prirode!

P: Možemo li planirati ovu temu za idući tjedan?

O: Da.

P: Da li bi bilo bolje ako bi svi koji su sada prisutni bili i na toj sesiji?

O: Naravno!

P: Pa onda, ukoliko nema još nečega od velike važnosti, prekidamo za večeras...

O: Tomova žena će energično prigovarati.

P: Još nešto?

O: Pruži otpor.

P: Još nešto? Za nekog drugog? Ne? Laku noć.

O: Laku noć.