Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-09-14


14.09.1996.  Frank, Laura, TR, JR

 

P: Pozdrav, koga večeras imamo sa nama?

O: Eommna.

P: I od kuda večeras prenosite?

O: Kasiopeja.

P: Imamo nekoliko pitanja na koja bi željeli doći večeras, a prvo bi bilo vezano uz TR-ovo zdravlje, koje je malo... T: Takoreći, pahuljasto, u najmanju ruku! L: Ja ću to izreći rječju lelujavo!

O: Pšenične klice.

P: Što još? Ima li još nešto? Da li je to ono što on mora dodati svojoj dijeti?

O: Brokula.

P: Što još?

O: Kuhano, ne pečeno ili prženo. Premalo kalija, kalcija i magnezija uzrokuje mentalne i emocionalne reakcije, što potiče fizičko propadanje... Budi siguran da povećaš uzimanje cinka.

P: Još nešto u vezi toga?

O: Savjet u vezi šećera je pogrešan!

P: Dobro, koji je najbolji put u vezi šećera? J: Oh, dakle on nema nizak šećer?

O: Ne eliminirajte, već regulirajte s prirodnim uzimanjem... preporučamo kocke ako se pojave slabost ili blaga glavobolja.

P: L: Dakle, TR nije hipoglikemičan?

O: Prestanite. "Hipoglikemija" je "zvučna riječ", ništa više.

P: Dakle, samo su te imenovali hipoglikemičnim jer su mislili da ne može biti ništa drugo! Ima li još nešto za TR-a što bi mu moglo pomoći kod balansiranja i da se dosta brzo osjeća bolje?

O: Sjedite manje!!! Vježbe izgrađuju rezerve energije i ubrzavaju eliminaciju toksina. ( otrova )

P: T: Počet ću opet svoje hodanje, jer kad sam radio u Home Shopping-u, imao sam sat vremena za ručak i nisam ga želio jer nisam imao kamo otići i nešto raditi, pa sam šetao po tvorničkom krugu sat vremena, tako da sam radio oko 4 km po danu. J: Pitaj u vezi spavanja... L: To je sve dio toga... T: To sve nije djelovalo radi toga što sam pokušavao lječiti nešto što nemam...

O: Ciklus spavanja će se sam po sebi rješiti.

P: I da li će te stvari pomoći kod problema s hemeroidima?

O: Naravno! Kad se netko balansira - balansiran je.

P: T: Dobro, mogu doći natrag u balans. Pokušavam tretman na nešto što nemam. To samo pogoršava sve stvari čak ga gore.

O: Da.

P: Hvala vam najljepša. Cijenim sve te informacije. J: Imam ja pitanje. Što mu svi ti Nutra Sweet preparati čine?

O: Ne uzimaj to! To je otrov!!!

P: T: Da ne uzimam više Crystal Lite? Nije imalo loš okus... L: Natrag na RC! T: Ne, ne više RC. To je preteško. Prijeći ću opet na 7Up ili tako nešto. J: 7Up i vodu. L: Dobro, dok smo na pitanjima o zdravlju, da li je moje plivanje adekvatno zasad?

O: Zasad je dobro. Ali... bez popuštanja! Znamo dok ti, Laura, popuštaš, samo poražavaš svoju vlastitu svrhu!

P: Pa, nisam propustila niti jednu noć, želim da to znate. I plivala sam... dok... da, izgledalo mi je to smješno. To je baš onako kako ste rekli. Plivala sam i bilo mi je smješno, pa sam popustila. Neću popuštati! T: Kamo idu ti propušteni krugovi koji se ne naprave?

O: Prošlost je također i sadašnjost, a i budućnost, draga moja!

P: L: Ima li nešto čime bi mogla ubrzati gubitak kilograma?

O: Da. Povećaj vježbanje.

P: Bože, pa već plivam po dva sata! J: Što još Laura može učiniti? T: Počni hodati... L: Ne mogu hodati, boli me kuk previše...

O: Smanji uzimanje hrane.

P: Već živim na dva tvrdo kuhana jaja i nekoliko stabljika celera dnevno! Koliko manje mogu uzeti?

O: Pitala si, zar ne?? Nebi pitala da to nije pametno.

P: Pa, da li bi bilo pametno još smanjiti?

O: Ne.

P: Pa ovakvim tempom kojim idem... J: Kako bi bilo promotriti kvalitetu, umjesto kvantiteta? L: Da. Ako nastavim ići ovim tempom kakvim idem, da li ću postignuti svoje namjere?

O: To ovisi.

P: Ovisi o čemu?

O: Kad Arkady stigne.

P: Dobro. Palite me sada, znojim se!

O: Dobro, to pridonosi gubljenju težine.

P: T: Znojenje je dobro za tebe! Ima li mjesta gdje bi se mogla ići znojiti? L: Mogu otići pod tuš i znojiti se...

O: Kako bi bilo da umjesto jaja uzimaš puno zelene salate s mnogo lisnatog zelenog povrća?

P: Dobro, mogu to podnijeti...

O: Povećaj metabolizam bez masnoće.

P: Dobro, dakle rekli ste da to ovisi o tome kad Ark stigne. Da li to znači da imate naznaku kad će to biti?

O: Da.

P: Pa, da li ćete mi reći kad će to biti?

O: Ne.

P: T: Naravno da znaju kada će to biti, kad će on stići ovdje! L: Bože, osjećam se kao da je sva težina toga na meni. T: Ne, to nije težina. Ti misliš da je to teško... F: Misli na to kao na cilj! T: Da, misli na to kao na nešto što želiš... F: To također povećava tvoj metabolizam. T: Misli na to pozitivno umjesto negativno. F: Ljudi koji su na dijeti misle o tome kao da je to grozno... L: Ne mislim na to na takav način, samo se osjećam da sam pod velikim pritiskom ovdje. T: Ne, ti nisi pod pritiskom, ti sebi stvaraš pritisak i to je nešto što ti želiš, pa to nebi trebao biti pritisak, to bi trebao biti... F: To bi trebala biti pobuda, preokreni to tako. T: Kad govorim o hodanju, ne govorim o tome da odeš van i prošećeš svojim čitavim kvartom. L: Ja šećem u bazenu. T: Hodaj u bazenu, plivaj u bazenu, šeći oko bazena i onda kad izađeš, bit ćeš suha ko grana i promjenit ćeš se. Odeš van i prošećeš nekoliko krugova više oko bazena. Povećavaš to, svakih par dana. Napraviš, na primjer, pet krugova oko bazena u dva dana, i onda počneš po šest. I onda sedam i povećavaj sve dok ugodno možeš šeteti oko bazena. Onda počni šetati dalje i dalje... J: Sve dok se težina ne izgubi, i bit će sve lakše i lakše hodati. T: Kao i u drugoj metodi vježbanja, to će također i pomoći tvojim leđima. Ali ne možeš to sve učiniti odjednom. Naš prijatelj Larry iz Tallahassee-a više nam bolova u ramenu, nema bolova u leđima, njegov kuk je opet u redu. L: Ako jedem zeleno lisnato povrće, nastavim s plivanjem i šećem, štogod, da li... Mislim, vi momci ste očito poslali tu osobu u moj život, pa morate imati i neku naznaku kako će se stvari odvijati, zar ne? Imate neki trag, zar ne? Hoćete li mi reći nešto?

O: Neodređeno.

P: Imam li vremena...?

O: Ako ćeš se posvetiti tome, bit ćeš u redu.

P: Da li je to obećanje?

O: Nama nije neophodno bilo što obećavati... vi to kontrolirate.

P: I ako ću to rješiti... ono što pokušavam... Da li netko zna što pokušavam pitati? F: Ti pokušavaš pitati da li će tvoj projekt biti postignut prije nego što Ark stigne. T: I oni ti pokušavaju reći da hoće ako ti to želiš. Ti si pitala da li je to obećanje i oni su ti odgovorili da ne trebaju ništa obećavati. Oni ti govore to da ako ti to želiš, onda ćeš to i postići. A ako ne želiš, nećeš. Ali ti to hoćeš i ti bi na to trebala gledati kao na nešto što ti želiš, na nešto što ti želiš, ne kao na neko zlo ili u negativnom pogledu, već na pozitivan način. Jer to je nešto što ti želiš. F: Ne kao neki teret, već kao prilika za uživanje. T: To je ono prema čemu ti težiš. L: Samo brinem da neću imati dosta vremena. T: Vrijeme nema ništa s time. L: Oh, dobro... T: Tu nema takve stvari kao što je vrijeme... Ti samo to radiš i nastavljaš to raditi i to će... Ako nastojiš to raditi i radiš to, i želiš to, ti ćeš to i uspjeti. L: U redu... T: Oni ti ne govore, ne obećavaju bilo što, nego samo kažu da će se desiti ako to zbilja želiš. Ali ako ti ne želiš to dovoljno jako, neće. L: Dobro, mijenjamo brzine. Možemo li sad poći na drugu temu? T: Da. L: Svi spremni? T: Da. J: Naravno. L: Ark bi želio sastaviti tu knjigu i koja bi sadržala predgovor o vama, momci. Da li je to nešto što bi mi mogli napraviti, ili to nije baš pametno, ili da li bi to vi uopće željeli? Možete li nam dati kakav savjet u vezi toga? Mi smo već pronašli izdavača koji je zainteresiran za ovu čitavu stvar i misli da bi trebali objaviti ovu čitavu kosmičku dramu.

O: Ti se moraš sastati s Arkady-jem prije nego što bi mogla prenijeti bilo koju od poruka u knjigu.

P: J: Drugim rječima, on tu mora biti prije tog procesa... L: Izrade knjige... da li je to točno? J: ... on mora biti tu radi procesa...

O: Ne "izraditi knjigu", već korektno sprovesti projekt. Vi vidite vašu komunikaciju na "Internetu", "služio je dobro svojoj svrsi", ali idući odlomak ne može početi sve dok nivo komunikacije nije na idućem nivou.

P: T: Drugim rječima, on tu treba biti. Napravila si što si trebala... pronašla si... J: Morat ćeš se susresti s njim i napraviti ćete udrugu za povezivanje preko Interneta. Sad to treba ići na privatni nivo.

O: Zapamti, Arkady još nije dio kanala!!!

P: L: Dakle, što bi mi trebali napraviti idućih nekoliko mjeseci? Samo nastaviti razgovarati, nastaviti izgrađivati...

O: Što drugo možeš napraviti?

P: Pa, to je to, mislite na nešto drugo?

O: Ti naširoko komuniciraš s njime, ali, drugi ne, niti mi, bar ne direktno, takoreći.

P: Da li bi mogla nešto napraviti da to popravimo, mislim, ima li nešto što bi trebala učiniti? Da li tu ima... T: Samo nastavi rad! L: Dajte mi trag! T: Ti to radiš! L: Dobro, neku večer, dok sam plivala, pala mi je na pamet jedna misao. Kad plivam, da ne samo da radim vježbe, već generiram polje energije ili vrtlog neke vrste energije. Da li je to točno?

O: Možda.

P: Sada, rekli ste nešto poput 100 krugova po danu. Postići to je malo teško. Također mi je pala na pamet pomisao da je plivanje od 100 dana također neki trag. Da li je to točno?

O: Možda.

P: J: Nisu rekli ne! T: Eto ti na! Na tebi je da to otkriješ! L: Pa, znam, ali to mi je došlo dok sam plivala i da to nije toliko mnogo da... Mislim, postići 100 krugova je dobar plan, ali... T: Pa nije li plivanje u krug isto kao i okretanje? L: Da, mislim, to je... J: Bilo bi to, zar ne? T: Što nitko od nas nije radio, pa, okretanje je važno, kružno kretanje je važno kod čitavog procesa razmišljanja... L: Pa, kretala sam se u krugovima, čovječe, nebi vjerovao; uspjevam učiniti 40 ili 50 krugova dnevno. J: To je dobro!

O: Ljenčina!!! Početnik!

P: 50 krugova u danu je super! O čemu vi govorite? L: Momci!!!!! Pa kad sam počela, mogla sam samo 2 kruga, a da ne umrem!!! J: Laura, Laura, oni te izazivaju! T: Pomisli samo, plivanje, počni hodati i to pomaže i plivanju! L: Dobro, momci, motivirana sam, kažem vam! Kad svi odu doma, ja ću već biti vani u bazenu! Bez sumnje!

O: Veselje pomaže rođenju.

P: T: Pa, kažem vam ja da sve dok L. laže i razmišlja ograničeno o tome da se on ne osjeća bolje i ne učini nešto oko toga... L: Moraš izaći van i to napraviti. T: ... on se nije osjećao bolje. L: Moraš izaći van, svaki dan i početi plivati... T: To ga je ubijalo 3 mjeseca, pokušavajući hodati. L: Ja sam to to zapravo radila prilično dobro, s obzirom... T: Ti jesi, ako si sad na 50 krugova! I ti si počela, kad, prije 2 tjedna? L: Mogu napraviti 22 komada bez zaustavljanja! Mislim, 50 je dnevno. T: Ti si počela prije samo 2 tjedna, a već si na 50! L: Pa, možda i ne! T: Doći do 100... L: Da! T: ... bit će lako! Napravila si već teži dio! L: Moje drugo pitanje jest, da li kreiranje te vrtložne energije nekako aktivira i metabolizam, također?

O: Da.

P: Mislim, to je kao kosmička liposunkcija?

O: To je mnogo puta bolje od beskonačnih vježbi "terapeuta" koje si vidjela. ( Telefon je zazvonio i sesija je zaustavljena privremeno. Nazvali su A. i Pk. i željeli su savjet od Kasiopejaca )

P: Dobro, Pk. želi znati o njemu i A. Spremi papir i olovku, Pk.!!!

O: Što on želi znati?

P: Očito, želi znati da li će se on i A. vjenčati? To je očito pitanje.

O: Neka on pita!

P: ( Konzultiranje preko telefona u detalje ) Dobro, on želi znati da li su on i A. jedno za drugo? To je pitanje.

O: Neodređeno.

P: L: Haha! Rekla sam vam! Ne volite kad se ovo dogodi, zar ne?

O: Prijeđi na stvar, Pk.

P: Dobro, PK. je prešao na stvar. Što želiš pitati? ( Konzultacije preko telefona ponovo ) Dobro, Pk. želi znati da li su oni srodne duše?

O: Kao što smo već pokušavali objasniti ranije, ne postoji "jedna" srodna duša, već mnogo njih.

P: Pa onda, ono što on hoće znati... rekli ste da smo Ark i ja polovice od jedne duše. Dakle, on želi znati, da li je to ista situacija?

O: Neodređeno.

P: Neće ti to reći.

O: Pitaj Pk.-a što ona osjeća prema njemu?

P: ( Razgovara preko telefona ) Dobro, Pk., rekli su da ju pitaš što ona osjeća prema tebi. Ti znaš? Imaš li još nekih pitanja? ( razgovor preko telefona ) On želi znati da li će on zaraditi mnogo novaca?

O: A.

P: A. će zaraditi mnogo novaca? Na to ste mislili?

O: Ono što smo mislili je to da ona drži ključ tog čitavog procesa.

P: Dakle, drugim rječima, trebao bi ju slušati, Pk.! T: Uvijek je tako, Pk.! L: Još nešto, što bi željeli reći Pk.-u?

O: Samo ako on pita.

P: Dobro momci, upozorili ste me, znala sam da će to doći!

O: Da.

P: Da li će to uspjeti?

O: Čekaj i vidi!

P: Dobro, povlačim se s podija! T: Polako su se kretali kod tog odgovora! L: Dobro, dakle, jednostavno, mi smo u neku ruku na čekanju ovdje, kod mnogih stvari, čekamo dok Ark dođe ovamo. T: Samo nastavi raditi i on će se samo uklopiti u to.

O: Upravo tako!

P: J: Imam ja pitanje. One dvije gospođe, koje smo sreli noćas, kako se one uklapaju u ovaj proces? L: Zaljevskih 6 gospođa? Spomenute su prije u transkriptama.

O: Nejasno.

P: T: Pustimo nek samo odigraju svoju igru, kao što smo i mi, pa ćemo vidjeti što će se desiti. L: Ima li kakvog značaja incidenta ML, gdje je on sjedio kraj nas na Zaljevskoj konferenciji i onda sjedio do TR i JR na Tampa konferenciji?

O: Da.

P: Možete li nam reći kakav je to značaj imalo?

O: Psihička valna "protustruja".

P: Dakle, on nije svjestan bilo čega, on ju samo psihički osjeća? Da li je to točno?

O: Ona ga uvlači, makar se on opire.

P: T: Da, točno. On je stajao na prolazu, gledajući gdje da sjedne i A. i JR su prvo došle i sjele. On je stajao tamo i onda došao iza njih i kad je... ( kazeta došla do kraja, dio izgubljen ) ... u idući grad! L: Ima li nečeg kod tog filma Independance day ( Dan Nezavisnosti ), što vrijedi i što bi bilo specijalno za nas, osim specijalnih efekata?

O: Previše nejasno za završno pitanje.

P: Imate li štogod još za nas prije nego prekinemo za večeras?

O: Pitajte o ID4 u idućoj sesiji. Laku noć.