Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1996-08-31


31.08.1996.  Frank, Laura, TR, JR, V.

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga večeras imamo sa nama?

O: Kiork.

P: I od kuda si?

O: Kasiopeja.

P: Da li netko ima svoja pitanja za večeras? V: Da, ja imam. Što bih trebala učiniti u vezi ovog osipa? Možete li mi dati neki prijedlog? Osjećam se kao da imam neke opekotine od kemikalija na mojem licu i moja koža me svrbi.

O: Dakle, zašto je tako?

P: Mislim da je zbog hormona, reakcije na...

O: Ne. Ne.

P: Zašto se to dešava samo kad...

O: Pogađaj opet, i zapamti, učenje je neophodno za rast.

P: L: Da li je... V: Pa, primjetila sam da se to dešava unutar zadnjih par mjeseci baš prije nego dobijem mjesečnicu... Zato sam mislila da je to radi hormonalnih gibanja.

O: I koje su tvoje uobičajene prakse u to doba?

P: L: Ovo postaje nekako preosobno, V.! Nisi trebala to pitati! T: To je nešto što ti radiš... J: Da, što ti radiš? To je ono što ću ja pitati! V: Pa...

O: Dobro, Laura, samo malo, hvala ti... sad, osipi su obično dokaz otrovanosti...

P: Hranom?

O: Mi smo tebe pitali.

P: L: Dakle V. ima neke otrove u svojem sistemu i mi smo sigurni da to nije piće jer ona više ne puši... V: ... niti ne pijem alkohol. T: Imaš li neku posebnu žudnju za nekom vrstom hrane koju inače normalno ne jedeš? V: To je to! Jedem čokoladu cijelo vrijeme, pijem sodu cijelo vrijeme... To su vrste hrane koje međusobno djeluju?

O: Ali tvoji "ciklusi" nisu "cijelo vrijeme".

P: L: Dakle, drugim rječima, stvari koje ti jedeš, u to vrijeme u mjesecu će utjecati na tebe negativno... i onda trebaš eksperimentirati s time. Da li je to rješenje ovdje, da ona nešto uzima što joj inače ne smeta u uobičajenom periodu...

O: Pa, mi smo skrenuli pažnju na "vježbe", zar ne?

P: Ima li nešto što činiš u to vrijeme u mjesecu, što inače ne činiš... V: ( srami se ) Ljudi! Pa, mislim... J: Trebaš vidjeti što činiš u to vrijeme i... L: Samo da u to doba mjeseca eliminiraš neke stvari, da jedeš jednostavno i lagano i da budeš vrlo oprezna sa svojim sistemom, fizički, mentalno, emocionalno i duhovno. T: Znaš, jednostavno promjeni svoj čitav stil života! ( smjeh ) L: Dobro, dobro, jesi li čula dosta toga zasad, V.? T: I ostani izvan San Francisca, također! L: Da upitam drugu stvar, isto vezanu uz zdravlje. Prošli tjedan rekli ste mi da bi trebala plivati u krugovima. Ima li kakvih posebnih napretka kod tog kružnog plivanja, umjesto jednostavnog plivanja naprijed-nazad?

O: Da.

P: Hoćete li mi reći koji je to napredak?

O: Pokušaj.

P: Pa budem. T: Krugovi. To je okretanje. To je ista ideja. 33 kruga... L: Rekli su mi da napravim 100 dnevno. V: Ne samo to, to je i neprekidno kretanje. Ako ideš s jedne strane na drugu, moraš se zaustaviti... J: Ti prekidaš... točno, istina. T: Ovo je jedno neprekidno gibanje cijelo vrijeme. L: Pa želim vam se zahvaliti, momci, da zbilja cijenim vaš mali savjet kojeg ste nam dali prošlog tjedna; zaista nije ispalo onako kao što sam očekivala...

O: Mali?!?!?!?

P: Pa to je zbilja jako istaknuto i ima i takvih rezultata. Impresionirana sam svime, pa... neznam što bih rekla... T: Klekni! L: Da! Nekoliko puta! Dakle, još nešto oko ovoga?

O: Neka pitanja o uvjerenju?

P: Ne, ne mislim da imam. Mislim da bi poludjela da imam neko! T: Mislim da si dobila više nego jedan odgovor u vezi toga. L: Vrlo brzo, da pitam za A. ( kćer ). Diskutirali smo o tome da li bi ona trebala ili ne - ići u školu. Ja ju podržavam u oba slučaja. Ima dobrih razloga za oboje. Pitala me da vas pitam da li bi joj dali kakvu malu pomoć u vezi tog pitanja oko škole i ona je otvorena prema bilo čemu što bi joj mogli savjetovati.

O: Hmmm... Ovo je teško jer će u oba slučaja biti tuge.

P: Znam, i ja mislim da bi ona trebala otići, jednostavno radi činjenice da je ona toliko snuždena osoba, da će je to i ponukati samu da to napravi, da ode iz toga i da bude aktivna i da bude u interakciji s drugim ljudima i da izađe iz te potištenosti. To su moji predosjećaji o tome. Ona mora izaći iz te potištenosti. T: Ona treba biti s drugim vršnjacima. L: Da.

O: Njena "potištenost" nije uzrokovana time.

P: Čime je uzrokovana?

O: Njenim tajnama.

P: I koje su njezine tajne?

O: Neodređeno.

P: T: O tome bi ti trebala porazgovarati s njom. L: Još nešto o tome? J: Koliko joj je godina? L: 15. J: !5 joj je godina. To bi moglo biti bilo što! T: Ona je vjerojatno ljubomorna na svoju sestru. L,J i V: Ne!

O: Ne.

P: L: Imaju li te tajne nešto s fizičkim stvarima?

O: Teško.

P: Da li su tajne o tome kako ona misli ili osjeća?

O: Neke.

P: Da li su to tajne o tome što je ona činila?

O: Ne toliko.

P: Da li su to tajne iz prošlih života?

O: Možda.

P: T: Ona je vrlo osjetljiva, psihički osjetljiva... L: Da li ona treba duhovno oslobađanje? T: Da li je interakcija s drugim ljudima, tj. kopiranje njihovih osjećaja, misli i ideja, to što ju čini vrlo, vrlo nesretnom?

O: Niste li već proputovali taj put prema vašim zadovoljstvima?!?

P: L: Pa to je bilo prilično nejasno! V: Niste li vi imali tajne kad ste bili tinejdžeri?

O: Duhovno oslobođenje.

P: L: Ona treba duhovno oslobađanje... T: Ne, oni su mislili na to da li si ti već proputovala taj put? Ti više ne radiš duhovno oslobađanje, sjećaš se? Ona to ne treba, ne. L: Da, svatko to mora učiniti sam... T: Da li ona reagira na razvod? V: To je ono na što sam mislila. T: Mora joj to biti teško... V: Nisu li tajne jednostavno dio odrastanja? Prirodan dio odrastanja? J: Ona ima 15 godina, zapamtite.

O: Ne, ne za sve. Tajne.

P: J: Ona ima 15 godina i ima tajne...

O: Ne, ne, ne. Tajne nisu za svakog, da ih ima i drži za sebe.

P: L: Da li su te tajne ozbiljno uznemiravajuće, ili serije tajni, ili...

O: Pitaj A. koliko tajni ona drži u sebi.

P: Dobro, ostavimo sad to. Što je iduće? T: Nekoliko pitanja gdje smo došli do vrlo interesantnih stvari. L: Hajde. T: Da li bi večeras vi bacili kuglu i dali nam smjer u kojem bi željeli da mi idemo?

O: Ne, vi bacite.

P: L: Pitanje koje bi nas moglo odvesti negdje. Primjetila sam kod ponovnog slaganja skripti za Arka da smo razgovarali o poticanju Kelta i da na pitanje koje sam postavila, bilo je odgovoreno da su oni bili superiorniji od domorodaca ove planete. I napomenuto je da su oni bili otporniji na neki način. I onda sam komentirala da ne izgledaju otporniji nego, recimo, neko od velikih crnih ljudi, jer su Kelti vrlo svjetli, izgledaju kao da imaju finu tanku kožu i da su vrlo nježni i osjetljivi. To mi je jednostavno izgledalo nekako neobično. Pa ipak, odgovor koji sam primila u to vrijeme, koji me tada nije "dirnuo", a sad jest, bio je da su oni bili otporniji, ali ne neophodno na površini planete... J: Ne, nisu rekli na površini planete. Oni su samo rekli na površini. L: Na površini... Uh, uh... Dakle ta površina je značila površina njihovog izgleda ili ta površina znači površina u unutrašnjosti? To je pitanje.

O: Oboje.

P: Sad, na pomisao o tim velikim podzemnim gradovima ili robovima o kojima smo pričali u nekoliko prilika, bilo je rečeno da su ta bića došla i doslovce mogla uzeti ljudske bebe. Mislim, to je poput naučne priče, legendi o različitim vrstama bića koja su došla i krala ljudsku djecu i otišli i živjeli pod zemljom i ponekad jedno ili par njih je pobjeglo natrag van. Da li o tome govorimo ovdje? Te vrste situacija, tim podzemnim gradovima i pećinama i civilizacijama itd.?

O: Nejasno.

P: Pa, znam da je nejasno... T: Da li su Kelti dio tih podzemnih civilizacija?

O: Da.

P: T: I oni su došli na površinu prije nekog vremena...

O: Ne.

P: L: Ne, oni su došli ovdje i oteti u podzemlje...

O: Ne.

L: Ne. Pa što je onda bilo?

O: Otišli.

P: Oni su otišli u podzemlje? To je to? T: Kad su otišli u pozdemlje?

O: U nekoliko prilika, zadnja je bila po vašem kalendaru : 1941-1945.

P: Tada su oni otišli u podzemlje? Između 1941 i 1945?

O: zadnja epizoda masovne migracije, većinom Nijemci.

P: T: Pod zemlju. Govorimo o podzemlju kao ispod površine Zemlje. O tome govorimo?

O: Antarktik. Ispod njega.

P: Ispod Antarktika, ispod... Oh, u jedan od velikih... Ooooohhhh!

O: Ulazni port ( vrata ).

P: Oni su ušli ispod Antarktika, oni su izgradili veliku podzemnu bazu tamo, to je to što su Nijemci u Nacističkoj Njemačkoj tvrdili da je Vineland. Mislim da je to područje gdje su starije karte koje pokazuju Antarktik, prikazivale kao njemačku teritoriju... to je u tom području koje je južno od...

O: Da, ali oni su ušli kroz njihovu konstruiranu bazu, kao što su dobili instrukcije, i onda se apsorbirali.

P: L: Oni su se apsorbirali u populaciju koja je već postojala? Podzemni gradovi, podzemne baze?

O: Da.

P: Dakle, oni ih nisu izgradili, oni su ušli u njih kako im je naređeno i asimilirali u postojeću populaciju?

O: Oni jesu izgradili bazu.

P: T: Pa, morat će ju stalno proširivati! Sad, rekli ste dobili su instrukcije... L: Od koga? T: Bilo im je naređeno da odu tamo?

O: Oni koji sebe identificiraju kao "Antarejci" ( Antareans, prim. prev. ).

P: L: I tko su Antarejci?

O: OPS humanoidna Orionska veza.

P: Što je OPS Orionska veza? T: To je... L: Imamo novi koncept ovdje. T: Oni bi bili... V: Mutantna rasa! T: Da! Oni koji su bili dio kreacije...

O: Ne.

P: L: Što je OPS humanoidna Orionska veza? ( dio trake izgleda da nedostaje ovdje, pitanja u zagradama su rekonstruirana )

O: OPS rasa sa Oriona koja je humanoidna.

P: ( nešto o tome kako su se oni povezali sa Nacistima, vjerojatno pitanje vezano uz grupu koja je "rukovodila" Hitlerom )

O: Thule Society je potaklo kontakt. ( Thule Društvo )

P: ( nešto o njima koji "čekaju da preuzmu svijet" )

O: Čekaju?

P: ( nesumljivo TR-ovo pitanje o tome što je Admiral Byrd mogao vidjeti kad je preletavao preko Južnog pola )

O: Da, ali bio je vođen da vjeruje da proganja jedva nekoliko ulogorenih, odvojenih Nacista.

P:  ( dakle Byrd je morao nešto VIDJETI i onda je odveden na krivi trag... )

O: Da.

P: T: ... SAD, samo pretpostavljam, i Churchill, između njih, da li su to bili Roosevelt i Churchill? Oni čak nisu ni rekli Rusima previše o tome što su radili tamo dolje. Oni su samo pretpostavili da je to bila baza, još jedna od njihovih podzemnih baza koja je bila Nacistička, ali tamo nije bilo ničeg što bi oni mogli učiniti jer su bili predaleko i mi smo ih držali podalje od rata. Dakle, nije bilo mnogo toga što bi mogli poslati natrag. Pa su im dopustili da uđu, a ovi su vidjeli plažu. V: Da li se oni sada vraćaju na... T: Oni opet izlaze... V: ...u obliku Bijelih Superiorista koji kao da iskaču iz cijelog područja? T: Oni su izlazili cijelo ovo vrijeme. Admiral Byrd je poslan tamo dolje navodno da ide na Južni pol, prva ekspedicija Admiralal Byrd-a na Južni pol; ali on je poveo sa sobom veliku vojnu silu sa sobom. On je tada još uvijek bio Admiral SAD-a. Velike vojne sile dočekao je otpor i dobro im potprašio guzice tamo dolje. Ali, oni nisu o tome puno pričali i bili su vrlo tihi. Pa su onda rekli: Oh, pa to je bila znanstvena ekspedicija. To je zbilja poput onoga kad kapetan Picard i Enterprise idu pronaći novi planet! I u stvarnosti, ono što su oni željeli učinili je to da su otišli tamo dolje i htjeli iskorijeniti tu bazu, ali im to baš nije uspjelo ni najmanje! J: Zagrizli su više nego što su mogli sažvakati. T: Izgubili su mnogo ljudi i brodova, ali i opreme, tamo dolje. Zato su sve te baze povezane s drugim znanstvenim bazama skroz u krug, na vanjskom rubu Antarktika. One su znanstvene i oni ih koriste za proučavanje, ali su one tamo da nadgledaju što se zbiva, i zato ne idu u Antarktik. V: Znate, moj otac je bio ronioc tamo dolje. T: Kladim se da ima vrlo interesantne priče oko toga. V: Zato je moj otac i alkoholičar i ne može uopće jasno vidjeti.

O: Da.

P: L: Što ti momci planiraju učiniti?

O: Tamo je mjesto gdje se "Master rasa" razvila.

P: I u kojem vremenskom periodu oni planiraju to učiniti?

O: Nema veze.

P: Da li će Ark biti u mogućnosti pomoći nam oko tehnologije, pomoći drugim ljudima, ili zaštititi nas u neku ruku? Kod te stvarno bizarne stvari koja se dešava na planeti?

O: Previše, prebrzo, draga moja. Znatiželja je ubila mačku.

P: Pa, satisfakcija ju je vratila!

O: Ne u ovom slučaju!!!

P: T: Morat ćeš pustiti da to ide usput. Izgleda da to ide svakog dana, svakog trenutka. Dakle, pustimo nek se dešava i gledajmo kamo to ide. L: Dobro, neka... T: On dolazi zaštititi tebe. Tako on kaže.

O: Možda, ali tu ima mnogo, mnogo, mnogo više u toj priči nego samo to!!!!!!

P: L: Stanite! Da li je to kobno, "Možda, ali tu ima mnogo, mnogo, mnogo više u toj priči"? Ili je to pozitivno, da ima još mnogo, mnogo toga u priči?

O: Zašto misliš da je zlokobno?

P: Pa, neznam... jer bojim se toga što neznam! T: Vjera, vraćamo se opet u vjeru ( u nešto, ne kao religija ).

O: Kako smo ti pomogli da zasad sve to otkriješ? Da li bi rađe prekinula ovu operaciju?

P: Oh, zaboga, ne! T: Poslije dvije godine, ona još uvijek pita ovakva pitanja!

O: Ne dvije godine, vječno.

P: Da li sam upravo čula fijuk? T: Ne. Ne. Veselje! J: Da, nismo bili veseli neko vrijeme! T: Samo malo veselja ovdje!

O: Mi smo vam pomogli da izgradite vaše stepenište, korak po korak. Jer ste vi to tražili, pitali za to. I vi ste to tražili jer je to bila vaša sudbina. Mi smo vas povezali s onima koji imaju rijetku mogućnost da bi komunicirali sa nama. Opet, jer ste vi to željeli radi shvaćanja vašeg puta. Sada, vi bi trebali prepoznavati znakove... One koji prikazuju misaone forme koje su u mnogom različite od onog što se smatra uobičajenim. Što su neuobičajeniji, to više govore. Oni su imali prošle živote na 3D Zemlji, ali ne nedavno, već ove. I oni nisu orijentirani prema Zemaljskim frekvencijskim vibracijama. ( grupno diskutiranje na zadnji odgovor )

P: ... Vaša je sudbina ta da pronađete kakav je vaš put bio, morali ste ostvariti taj kontakt, jer je to bilo ono što ste trebali napraviti. L: Govorimo li o Franku, u smislu da smo bili u kontaktu s nekim tko je omogućio moju komunikaciju sa vama, pa da me možete staviti na moj put, što je izgradnja stepeništa, itd, itd? Da li se o tome radi ovdje?

O: On je jedan, ali nije jedini. Samo jedan koji je probudio tvoj osjećaj za prepoznavanje.

P: Znam da vjerojatno nije vrijeme da pitam ovo pitanje, ali... to je neka vrsta otkrića, otvorenja, otvaranja prema takvoj vrsti stvari, ali mi to jednostavno izgleda kao da vodite k nečemu da kažem, pa možda bih mogla pomoći tako da pitam i dalje. Što je to stepenište, što je ta sudbina?

O: Otkrij.

P: Znala sam da će to bit odgovor! T: Zašto nebi pitali tko je još uključen u to? L: Ti pitaj, ja pokušavam... T: Pa, ako je Frank jedan, tko je još uključen?

O: Mi smo vam dali znakove, ali oni nisu neophodno isti za svakog pojedinca.

P: L: Pa znam da je to vrsta bizarne ideje, ali... T: Da pitam ovo. Sav ovaj posao koji ste napravili, svo to odgajanje, da li je Laura ključ čitavog projekta na kojem vi radite?

O: Preporučamo da izbjegnete vježbanje predrasuda, jer realizacija dolazi poslije činjenice.

P: ( Frank se žali radi toga što Laura ne drži ruku na planceti i odmara se kad je njen red ) L: Pa, boli me Frank, teško mi je ovdje sjediti. Cijeni činjenicu da me boli.

O: Cijeni činjenicu da su ti dani ključevi za prekidanje svih tih boli.

P: Kad kažete "prekid svih boli", to zvuči da i uključuje i malo više od boli u mojem ramenu! Mislim, zvuči više kao naznaka.

O: Da.

P: Prekid svih tih bolova...

O: Sve to ide iz ruke u ruku.

P: T: Jupiii! L: Pa, to je... to je strašno! T: Zašto? Što je strašno? To nebi trebalo biti strašno; to bi trebalo biti... trebalo bi biti... L: Pa, znate na što mislim! Moj jadni mali bezvrijedan svjesan um misli da je to strašno! Možda ostatak mene to voli. T: To bi trebalo biti zadovoljstvo da to znaš! Sve ide skupa! V: Pitam se da li je iz ruke-u-ruku doslovce... L: A-ha. I to je bila velika ključna riječ, cijeli dan... ruka-u-ruku, ( give me my hand - pomozi mi ), pomozi mi. V: Danas? L: Da, mi idemo ovamo i onamo, mi ćemo to napraviti ovo i ono. J: Ark? L: Da. J: Dakle, da li imaš ključ da zaustaviš svu tu bol? T: Sad, sve što moramo učiniti je to da nađemo kariku za ključeve! L: Ne, ne, ne! Moramo pronaći bravu! TR, bravu! Moramo naći tog lika! Mislim, pa što onda ako imamo ključeve? U što ćemo ih gurnuti? T: Da, zaista! Imamo ključeve! Za što ih koristimo? J: Gdje su vrata? I gdje oni idu... pa, možda ne... T: Moramo naći ta vrata. Pitat ćemo kamo idemo nakon što otvorimo ta vrata! J: Neeeee! Pitajmo prije!! T: Pazite na ponor iza vrata!

O: Možda bi trebala sama proplivati, ludice.

P: Počni plivati krugove! 100 svaki dan. L: Tko će plivati samnom? V: Ja ću! L: Dobro! Upadaš! A večeras? V: Dobro, osim svakog drugog utorka. T: Svakog drugog utorka ćeš morati plivati sma. V: Što ako imam sastanak? L: Bez sastanaka!

O: Tvoja disciplina bi mogla biti problem...

P: Imam li problema s disciplinom... V: Plivat ćeš! L: Tko će doći i pucati s bičem iznad mene da uđem u bazen? T: Budi oprezna, već su bili iznad kuće jednom! J: Budi oprezna s time što tražiš! V: Mislila sam šetati u bazenu, pomoći svojem kuku... L: Da, to pomaže, hodanje u bazenu je vrlo dobro. V: Da li će šetanje u bazenu pomoći mojem kuku da se oporavi tako da bude gdje je i bio? Ili plivanje?

O: Dobro.

P: L: Dakle, trebala bi sama plivati ludice... T: I onda smijati se mnogo... kad postaneš smješna. I šali se s time. L: Dobro momci... T: Plivaj stotinu krugova zato što ti to želiš, ne zato što moraš.

O: Ne možeš zamisliti olakšanje radi manje težinu koje će ti omogućiti.

P: L: Pa iste želje i vama, momci! Pa da pitam ovo. Da li će plivanje u krug to ubrzati?

O: Da.

P: Dobro onda, krenimo jer kažem vam da sam se izgladnjivala do smrti i nisam imala nikakvog učinka do prije tjedan-dva. V: Izgladnjivanje do smrti samo vodi do zdravstvenih problema i bolesti. L: Ima li još netko nekih pitanja? Jer sam sada apsolutno jadna. Dobro, recimo laku noć za večeras. Želite li nam još nešto saopćiti? U vašoj prošlosti za nas da bi se kretali prema budućnosti, prije nego što završimo za vačeras?

O: Morate biti pažljivi kod vaših pitanja. Laku noć.