Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1995-12-30


30.12.1995. Frank, Laura, SV ( Većinu ove trake je nemoguće dešifrirati radi konstantnih smetnji koje su uništile većinu riječi. Ovo je najbolja rekonstrukcija koju smo mogli napraviti )

 

P: Pozdrav.

O: Pozdrav.

P: Koga imamo sa nama?

O: Vira.

P: I odakle si?

O: Kasiopeja.

P: Imamo brojna pitanja koje želimo pokriti večeras. Prva stvar jest, u ranim periodima ovog kanalizirajućeg procesa govorili smo o tome što je i što bi trebali raditi. Rečeno nam je da prva stvar koju trebamo je da "postignemo čist kanal". Očito, trebalo je oko godinu dana da to postignemo. Pitala sam se poslije mnogih incidenata, nebi li bilo bolje da prestanemo imati goste na sesijama, i jednostavno raditi na privatan način i onda prenijeti informacije drugima. Da li bi to pomoglo da se održi čistoća kanala?

O: Djelomično.

P: Koji dio je točan?

O: Pogodna "treća ruka" za pločom je od pomoći.

P: Pa, pored nekoga tko bilježi, tko bi bio "pogodan" za pločom? Budući da su TR i JR odlučili početi drugo kanaliziranje sa A. i JR, i odseliti se u Tallahassee i početi s grupom tamo...?

O: Na vama je da otkrite.

P: Iduću stvar koju smo trebali napraviti je postići "forum". Gdje bi taj forum trebao biti?

O: To su sve pitanja za koje morate otkriti odgovore pomoću učenja, pa zato, daljnja diskusija o ovome nije od koristi.

P: Sad, iduća stvar bi bila u pravcu otvorena i tu bi bilo nečeg odličnog i prekrasnog tu, "iza ćoška", i koju bi tebala prepoznati odmah i što bi mi pomoglo da znam što učiniti. Da li se to već desilo i da li sam nešto propustila?

O: Čekaj i vidi.

P: U jednoj sesiji, pitala sam što je unutarnja motivacija unutar mene i vi ste odgovorili "biti vođa svojem uzroku". Pa moja motivacija tada i sada, kao što ju ja razumijem, je naći istinu i podijeliti je s onima koji ju traže, i napraviti to više na tih i privatan način.

O: Vođe dolaze u raznim "pakiranjima".

P: Nedavno sam pozvana da održim govor u ISCNI, Institutu za proučavanje kontakata s ne-ljudskom inteligencijom. Više sam znatiželjna na reakciju vođa te organizacije, Mike Lindemann-a. Da li je on bio šokiran nekim stvarima koje sam rekla?

O: Zbunjen bi bio točniji opis, ali svejedno, Lindemann i ostali bi najbolje služili "uzroku" da se oni odriješe bilo kojih krutosti koje mogu naći kod sebe "kad prijeđu na stvar", jer je to područje koje definitivno ne vodi manifestacijama krutosti na bilo koji način, oblik ili formu, bilo kako bilo!!!

P: Mislim da su postali malo kruti jer su pod pritiskom od društva znanstvenika i oni se osjećaju da nešto moraju dokazati. Ali, promatrajući elementi fenomena vanzemaljaca su otišli toliko daleko da pokušavanje dokazivanja bilo čega na znanstveni način, postaje sporno. Mi nemamo vremena za dvostruko-slijepe eksperimente. Nemamo vremena čekati FDA odobrenje! Na temelju energija koje okružuju temu, da li će Lindemann odgovoriti?

O: Učinite da on to napravi. Izdržite i izrazite iste misli kao što ste napravili i ovdje! Pomozite njemu i drugima da vide s čime imaju posla, s fenomenom koji se bolje proučava na način naglašen na otvorenom forumu za učenje, ne na "znanstvenoj" metodologiji proučavanja. U svim svojim formama, ne samo "fizički" plan koji se primarno vidi od strane nekih i u stvari, nego i kroz eterički nivo i metodologije kroz koje se mogu zaključiti mnogi odgovori i zaključci koji leže i u fizičkim i u eteričkim područjima. Reci Michael-u ovo od riječi do riječi: "Ti si nekad imao otvoreni um, Michael, što se desilo?" Jedan od njegovih nedavnih naviše frustrirajućih događaja u životu bio je direktno povezan s ovime!!! Vjeruj svojim instinktima, oni ti asistiraju kod matrice učenja. Laku noć.