Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-1994-10-22


22.10.1994. Direktno kanaliziranje s F.

 

P: Koga imamo sa nama?

O: Enduanda i Alorra.

P: Koji je značaj potresa koji se dogodio prije nekoliko mjeseci koji su nazvali superduboki potres koji se dogodio na dubini od 400 milja ( 720 km )?

O: Pomak lave uzrokovan postupnim grijanjem iznutra. Samo dio periodičnog ciklusa.

P: Neki drugi komentari na to?

O: Ne.

P: Željeli bi dobiti komentare na tupe zvukove koji se mogu čuti na obali Californije?

O: Proširenje baze.

P: Koje vrste baze?

O: To je prijenosni centar bića znanih kao Sivi.

P: I što je to podmuklo udaranje?

O: Oni ju šire.

P: To je izgradnja?

O: Da, osim što oni koriste zvučne valove da dezintegriraju kamenje u kori pod oceanom. Ta dezintegracija uzrokuje raspadanje atomske strukture dijelova koje dezintegriraju i potpuno nestaju, što ima veze sa zvukovima koje periodično čujete u tom specifičnom ritmu.

P: Još neki komentar?

O: Vlada SAD-a je djelomično svjesna toga što se radi tamo. Oni su sumnjičavi.

P: Koji je izvor znanja do kojeg je došao Edgar Cayce?

O: Pa, imao je unikatnu biokemijesku strukturu koja je dozvolila da se lako otvara i zatvara njegova svijest iz vanjskih izvora bez miješanja u njegov elektromagnetski tok. To je vrlo jedinstvena i neuobičajena situacija. Prva manifestacija toga je bila kad je zamolio za pomoć. Da nije zatražio pomoć iz viših izvora, moguće da njegova svijest i mogućnosti nebi nikada došli na vidjelo.

P: Koji je izvor znanja od Lame Singh-a?

O: Lama Singh je proučavao dugo i detaljno u metafizičkim krugovima kroz meditaciju i druga područja i zato je mogao "prolaz" ili kanal otvoriti dobrovoljno. To zahtjeva suradnju nosioca i tu nije bio tako lako za otvoriti ili zatvoriti kanal kao kod Cayce-a.

P: Glede nivoa pristupa, koji od njih je imao pristup većem području informacija?

O: Zapravo je Cayce pristupio nekako drugačijem izvoru, ali ukupni nivo intenzivnosti je bio veći kod Cayce-a.

P: Usporedbe radi, koliko je Kasiopejsko znanje u odnosu na ono kojima su pristupili Cayce i Lama Singh?

O: Pristupni nivo je puno veći i širi.

P: Kada i kako je planeta Zemlja stekla svoj Mjesec?

O: Uzrokovano je regularnim prolazom velike skupine kometa koja je uzrokovala gravitacijski prekid dozvolivši velikom bloku originalne Zemljine površine, koji je nekako bio manje čvrst u toj točki vremena/prostora, da se odlomi od glavnog tijela i prihvati točno i zaključa u orbitu oko glavnog tijela.

P: Kada se to dogodilo?

O: To se dogodilo otprilike prije 3 milijardi godina.

P: Može li spiritualno biće postati zarobljeno u fizičkoj materiji?

O: Moguće je, ali vrlo rijetko.

P: Da li su ljudska bića zarobljena u fizičkoj materiji?

O: Izborom.

P: Zašto su ona to odabrala?

O: Da bi iskusili fizičke osjećaje. Bila je to odluka grupne svijesti.

P: Tko je bio glavni u toj grupi?

O: Grupa.

P: Da li interakcija između duha/duše i tijela fizički proizvodi neki nus-proizvod koji je poželjan od drugih bića?

O: Pa, sve stvari imaju poželjne i nepoželjne posljedice, ali moraju biti spomenute ovdje, a to je da sve što postoji u svim realitetima univerzuma može iskusiti egzistenciju u jednom od samo dva načina. To bi bilo definirano kao dugi valni ciklus i kratki valni ciklus. Vratimo se na vaše prijašnje pitanje o tome zašto su ljudi "zarobljeni" u fizičkom postojanju, koje je naravno dobrovoljno izabrano, a to je zbog želje da se promijene iz doživljaja dugog valnog ciklusa od onoga kompletnog što bi vi nazvali eteričko ili duhovno postojanje, u kratki valni ciklus - što bi vi nazvali fizička egzistencija. Razlika je ta što dugi valni ciklus uključuje samo vrlo postupnu promjenu u evoluciji u cikličkom smislu. Dok kratki valni ciklus uključuje dualitet. I to je slučaj s dušama u fizičkim tijelima kao iskušenje u ovome zemaljskom nivou jer duša doživljava eterično stanje u pola ciklusa, i fizičko stanje u drugoj polovici ciklusa. Dok te polovice nisu mjerljive u vremenu kako ga vi mjerite, ukupno iskušenje je jednako za svaku polovicu. Potreba da se formira kratki valni ciklus je donijeta kroz stvaran prirodni način, kroz prirodne granice univerzuma kada je grupni um duša izabrao iskusiti fizikalnost kao suprotno kompletnoj eteričkoj egzistenciji.

P: Da li ta interakcija proizvodi nus-proizvod?

O: Proizvodi jednako nus-proizvode pozitivne i negativne prirode.

P: I koji su ti nus-proizvodi?

O: Koje prvo?

P: Pozitivne.

O: Pozitivni nus-proizvodi je porast u relativnoj energiji koji ubrzava proces učenja duše i svih njezinih jednodimenzionalnih i dvodimenzionalnih interaktivnih partnera. Drugim riječima, flora i fauna, minerali, itd. Sav rast iskustva i pokret prema zajedničkom susretu je u bržem porastu u ciklusu kroz ovaj kraći valni ciklus fizičkog/eteričkog transfera. Kao negativno po prirodi, to proizvodi mnogo negativnih doživljaja za te iste entitete koje drugačije nebi egzistirali jer biće na prvom i drugom prirodnom nivou, flora i fauna, bi obično iskusilo dugi dio ili dugi valni ciklus na fizičkom nivou kao suprotnost kratkom valnom ciklusu fizičkog i eteričkog, kao što to ono sad iskušava - jer se dešava njegova interakcija s ljudskom vrstom u tom kratkom valnom eteričkom/fizičkom ciklusu.

P: Komentar koji smo naveli jednom da izvjesna vanzemaljska bića otimaju ljude i prisiljavaju ih na okrutne i torturne smrti da bi dobili "maksimalni energetski protok". U vezi toga, što je taj maksimalni energetski protok koji se dešava za vrijeme polaganog, dugog, mučenja kod procesa umiranja?

O: Ekstremni strah i nemir izgrađuje energiju straha/nemira koja je negativne prirode, koja "napaja" bića o kojima ste pričali, tako da oni izvlače iz toga jednu vrstu energije koja ih održava kao jedan od njihovih oblika ishrane bazirane na njihovoj metaboličkoj strukturi.

P: Koja je njihova metabolička struktura?

O: To je vrlo kompleksno i vrlo teško opisati jer je na 4. nivou denziteta koji vi ne razumijete. Ali, dio njihovih razloga za egzistenciju na 4. nivou je njihova sposobnost da se prehrane i kroz eteričke metode i kroz fizičke metode. Zato, taj protok energije bi predstavljao eteričku metodu ishrane, dok drugi načini uključuju fizičku metodu.

P: Koji drugi načini?

O: Pa, pijenje krvi i krvnih nus-proizvoda bi bio primjer toga.

P: Da li oni to rade?

O: Da, ali način uzimanja je drugačiji od onoga na što vi mislite. To rade kroz pore.

P: Na koji način?

O: Kupanje i onda apsorpciju neophodnih produkata i tada odbacivanje ostatka.

P: Da li je Arthur Clarke kanalizirao "Childhood's End"? ( Kraj Djetinjstva )

O: Ne. Koristio je imaginaciju.

P: Da li je zaborav koji je povezan sa NLO-otmicama namjerno izazvan ili je posljedica umne (ne)sposobnosti da se odnosi sa događajem?

O: Jednaka je mješavina objeg.

P: Dio koji se odnosi na namjerno izazvanim, kako je to postignuto?

O: Upotrebom kosmičkim energetskim tokom da bi utjecao na funkciju pamćenja kroz kombinaciju spiritualne i kemijske interakcije.

P: Možete li biti malo više specifični?

O: Više specifični bi na drugi način bilo manje specifični, ali dobar način da pojasnimo bio bi: mijenjanje toka elektromagnetske energije u mozgu. Elektromagnetska energija, elektromagnetizam, je životna energija koja postoji unutar svega što evoluira kroz dugi valni ili kratki valni ciklus.

P: Vratimo se na bića koja apsorbiraju hranjive tvari kroz svoje pore, koja su oni vrsta bića?

O: Obje od onih koje ste opisali kao Lizzard bića i one koje opisujete kao Sivi. To je neophodno za njihovo preživljavanje u svakom slučaju. Čak iako Sivi nisu prirodni dijelovi kratkog valnog ciklusa, već više umjetne kreacije od strane Lizzard bića, ali svejedno oponašaju funkcije hranjenja.

P: Budući da su umjetno stvoreni od strane Lizzarda, da li to znači da nemaju duše?

O: To je točno.

P: Kako funkcioniraju? Da li su kao roboti?

O: Oni funkcioniraju s interakcijom s dušama Lizzard-a. Ta tehnologija je vrlo napredna s onom s kojom se vi služite, ali Sivi nisu samo napravljeni i dizajnirani umjetno, već također funkcioniraju kao mentalna i fizička projekcija Lizzard bića. Oni su kao četverodimenzionalne sonde.

P: Kao četverodimenzionalne sonde, koje su njihove mogućnosti?

O: Oni imaju sve mogućnosti kao i Lizzard-i, osim činjenice da je njihov fizički izgled potpuno drugačiji i oni nemaju svoje duše i njihova unutarnja biološka struktura je drugačija. Ali njihovo funkcioniranje je jednako i u skladu je sa ostajanjem kao projicirana bića, a također moraju apsorbirati hranjive tvari na isti način kao i što spiritualno i fizički čine Lizzardi. Razlog za negativnu energiju kao potrebno gorivo je taj što Lizzardi i Sivi žive na 4. nivou gustoće ( denziteta ), koja je najviši nivo na kojem netko može egzistirati služeći samo sebi, kao što ti entiteti čine. Pa zato oni moraju apsorbirati negativnu energiju jer je 4. nivo denziteta najveći primjer služenja prema sebi koji je negativna misaona forma. 4. nivo denziteta je napredak iz trećeg nivoa denziteta. Sa svakim napretkom prema gore u nivoima denziteta, egzistencija za svaki individualni svjesni entitet postaje sve lakša. Dakle, 4. nivo denziteta je manje težak za egzistenciju od onog u 3., 3. je manje težak od onog u 2., itd. To čini manji pritisak na duševnu energiju. Zato, bića koja egzistiraju na 4. nivou denziteta mogu izvlačiti negativnu duševnu energiju od bića koja žive na 3. nivou. Slično kao i bića na 3. nivou denziteta mogu izvlačiti iz bića na 2. nivou denziteta, iako taj tip izvlačenja energije nije potreban, svejedno se radi. To je zašto ljudi, koji borave na 3. nivou denziteta, često uzrokuju bol i patnju onima iz životinjskog carstva koji egzistiraju na 2. nivou denziteta, i izvlače negativnu duševnu energiju, kao bića koja primarno služe sebi, kao što i jeste, od onih na 2. nivou, i na 1. nivou, itd. Sada, kada napredujete na 4. nivo, kao što je to pred vama, morate odlučiti da li ćete napredovati kao služeći drugima, ili ćete ostati na nivou služenja sebi. To će biti izbor za koji će trebati nešto vremena za vas da se prilagodite. To je period napomenut kao "tisućugodišnji period". To je period koji, mjeren prema vašem kalendarskom sistemu, će odlučiti da li ćete napredovati prema opredjeljenju prema drugima ( OPD ) ili ćete ostati na nivou opredjeljenja prema sebi ( OPS ). I oni koji su opisani kao Lizzardi, odlučili su čvrsto da se "zaključaju" u OPS varijanti. I budući da su na najvišem nivou denziteta gdje je to moguće, moraju konstantno izvlačiti velike količine negativne energije od onih na 3. nivou, 2. nivou, itd., i zato rade ono što rade. To također objašnjava zašto njihova rasa umire, jer nisu u mogućnosti naučiti za sebe kako se prebaciti iz te specifične forme OPS u OPD. I budući da oni imaju tako veliki period vremena, kako ga vi mjerite, koji ostaje na tom nivou, de facto, postaju zauvijek ustaljeni u njemu, i šire se u njemu. To je zašto oni izumiru i očajno pokušavaju izvući toliko energije iz vas koliko je god moguće i da održe svoju rasu metabolički.

P: Pa, ako smo izvor hrane i roblje za njih, zašto nas jednostavno ne uzgajaju u torovima na njihovoj vlastitoj planeti?

O: Oni to i čine.

P: Pa, budući da nas je mnogo ovdje, zašto jednostavno ne dođu i preuzmu sve?

O: To je njihova namjera. To je njihova namjera izvjesno vrijeme. Oni su putovali naprijed i nazad kroz vrijeme kakvo vi znate, da bi namjestili stvari da mogu apsorbirati maksimalni iznos negativne energije iz ove planete iz prijenosa s 3. na 4. nivo koji će planeta iskusiti, nadajući se da vas mogu porobiti na 4. nivou i tako postići nekoliko ciljeva: 1. ostanak njihove rase kao vitalna, 2. povećanje njihovog broja, 3. povećanje njihove moći, 4. širenje njihove rase kroz realitet četvrtog denziteta. Radeći sve to, miješali su se u događaje koji su se dešavali, kako vi mjerite vašim kalendarskim sistemom, otprilike 74 tisuća godina. I oni su to činili naprijed i natrag u kompletno mirnom stanju vremensko-prostornog putovanja, za čitavo to vrijeme. Vrlo interesantno, iako, sve to će propasti.

P: Kako možete biti toliko sigurni da će to propasti?

O: Jer mi to vidimo. Mi smo sposobni vidjeti sve, a ne samo ono što želimo vidjeti. Njihov neuspjeh je u tome što oni vide samo ono što žele vidjeti. Drugim rječima, to je najviša manifestacija koja je moguća od onoga što bi vi mogli opisati kao željno razmišljanje. I, željno razmišljanje predstavljeno na 4. nivou denziteta, postaje realnost za taj denzitet. Vi znate kako vi željno razmišljate? Pa, to nije baš realitet za vas jer ste na 3. nivou, ali ako ste na 4. i radite istu stvar, to će biti vaša svijest realiteta. Zato oni ne mogu vidjeti ono što mi možemo, budući da smo mi OPD kao suprotnost od OPS, i budući da smo na 6. nivou, možemo vidjeti sve na točki u kojoj jest, kao što i jest, a ne kako bi mi željeli da to bude.

P: Zecariah Sitchin iznosi da je piramida izgrađena kao stalan obilježavajući sistem da bi se navodio solarni sistem, da li možete komentirati tu ideju?

O: To je netočno. Piramide su bile izgrađene kao energetski akumulatori i prijenosni uređaji. Njih su napravili sljedbenici od onih koje vi zovete Atlantiđani, koji su naravno, vaši starosjedioci u duhovnom smislu. One nisu bile izgrađene da budu oznaka za bilo što.

P: Da li su neki vanzemaljci, posebno Lizzardi, ikada živjeli među ljudima i bili obožavani s naše strane?

O: Oni nisu živjeli među ljudima, ali su imali direktnu interakciju s ljudskim bićima, u raznim točkama prošlosti. To je bilo u onim točkama kad su ljudska bića bila spremna, voljna i u mogućnosti prihvatiti božanstva koja su se pojavljivala direktno iz vanjskih izvora i tada su ih obožavali. Takve stvari se nesu dogodile u nedavnoj prošlosti. Ali, budite na oprezu, mogu se uskoro dogoditi.

P: Tko je je napravio Nesca linije u Južnoj Americi i koja je bila njihova svrha?

O: Oni koji su starosjedioci koji su tamo živjeli u izvjesno vrijeme i bili su duhovno jako napredni, pa su napravili te linije da bi pozvali ostale za koje su znali da su na lokaciji u vanjskom svemiru.

P: Da li su to bili simboli moći, u bilo kojem smislu?

O: Pa, neki ih mogu percipirati kao takve, ali oni su uglavnom pokušavali pozvati one koji su bili obožavani i koji su im se pokazali prije, izvana, uključujući ne samo Lizzarde, već i drugi putnici.

P: Tko je sagradio grad Angkor Wat?

O: Njega su napravili Lizzardi osobno. Sagrađen je otprilike prije 3108 godina.

P: Tko je napravio grad Mohenjo Daro?

O: On je također napravljen od strane Lizzarda direktno.

P: Da li su oni živjeli u tim gradovima?

O: Ne, kao što smo prije rekli, nisu tamo živjeli, oni su posjećivali ili okupirali na privremenoj bazi, ali nisu tamo živjeli.

P: Zašto su napravili te gradove?

O: Oni su ih sagradili za njih i njihove obožavatelje među ljudima.

P: U jednom prijašnjem čitanju, na pitanje s koje ste planete, vi ste rekli Corsoca. Tada smo pitali: "Možete li biti precizniji?", i odgovor je bio: 2 dilor ( prim.prev. ). Da li je to nekorektan speling ili što je to značilo?

O: Ono što vi smatrate kao Corsoca je stvarno nešto drugo nego što vi smatrate planetom u vašem razumijevanju, jer morate razumjeti da je ona na 6. nivou denziteta koji je kompletno izvan domašaja bilo kojeg vašeg osjetila osim onog šestog ( čula ), pa vi nemate neki koncept o bićima na tom nivou. Dakle, pojam "planet" jednostavno se ne može ovdje primjeniti. Ali, to je zaista, naš dom. Ali najbolje je da to ostavimo ovako, jer bi pokušaj objašnjavanja što je to ustvari, bio čak nemoguć i za zamisliti.

P: Dobro. Spomenuli ste u tom prijašnjem čitanju nešto o "Skandalu na Denverskom aerodromu". Nedavno sam to zapazila, da je to moguć napredak. Da li će se taj skandal razviti u puno goru situaciju, i ako da, koje će biti posljedice?

O: Da, to će biti tekući problem, u najmanju ruku.

P: Ima li kojih rituala koje možemo učiniti da bi napravili zaštitu za nekoga protiv prodora Lizzarda?

O: Rituali su samo-poražavajući.

P: Da li postoje kakva tehnološka sredstva koja bi nas zaštitila?

O: Jedina obrana koju trebate je znanje. Ono vas štiti od bilo koje moguće forme štete u vašoj egzistenciji. Što više imate znanja, što manje strahova, što manje boli, što manje stresa osjećate, što se manje mučite, to manje iskusite štete bilo koje vrste. Razmislite o ovome sada vrlo pažljivo jer je to jako bitno: Gdje je granica u konceptu riječi znanje? Budući da nema granice, koja je vrijednost te riječi? Beskonačna. Možete li pojmiti da kako vas jedan koncept s takvim značenjem može osloboditi od svih ograničenja? Koristite vaše šesto čulo da pojmite kako riječ, termin, odnosno značenje riječi znanje, može omogućiti sve što ćete ikada trebati. Ako pažljivo razmislite, brzo ćete uvidjeti da je to istina u svojoj najvećoj mjeri.

P: Da li to uključuje znanje naučeno iz knjiga?

O: To uključuje sva moguća značenja te riječi. Možete li zamisliti koliko značenje ima ta jedna riječ? ... Možete imati brza razjašnjenja, koja proizlaze iz znanja. Ako težite neprekidnom sakupljanju znanja, osiguravate si zaštitu od bilo kojeg negativnog događaja koji vam se može dogoditi. Znate li zbog čega? Što više posjedujete znanja, što ste svjesniji, to vam je bolja zaštita. Eventualno, ta svijest postaje toliko jaka i sveobuhvatna da i ne trebate izvoditi neke posebne rituale i radnje koje bi vas štitile. Zaštita jednostavno postaje prirodna, i dolazi sa sviješću.

P: Da li znanje ima sadržaj ili da li egzistira izvan njegovog posjedovanja ili prihvaćanja?

O: Znanje sadrži svu smisao. Ono je srž cjelokupne egzistencije.

P: Znači stjecanje znanja uključuje dodatni sadržaj nečijem biću?

O: Naravno. Ono uključuje dodatak svega što jedno biće poželi. I također, kad zadržavate traganje svijetla, kao što vi radite, istinsko razumijete da je svijetlo - znanje. Tj, znanje koje je srž svih egzistencija. I biti u srži cjelokupne egzistencije, omogućava zaštitu od bilo koje vrste negativnosti u egzistenciji. Svjetlo je sve i sve je svjetlo i znanje je sve. Ide vam jako dobro u stjecanju znanja. Sad sve što trebate je vjera i realizacija da je to znanje sve što vam treba.

P: Želim biti sigurna da izvor iz kojeg prikupljam znanje nije zavaravajući izvor.

O: Ako jednostavno imate vjeru, ni jedno znanje koje bi mogli steći, ne može biti lažno jer takvog nema. Bilo tko ili bilo što pokuša davati vam krivo znanje, krivu informaciju, neće uspjeti. Najviši materijalan dio na kojem počiva znanje, budući da je srž cjelokupne egzistencije, će vas zaštititi od apsorpcije ( upijanja ) krivih informacija koje nisu znanje. Ne trebate se bojati od apsorpcije krivih informacija kada jednostavno otvoreno tražite sticanje znanja. I znanje formira zaštitu - svu zaštitu koju ćete ikad trebati.

P: Ima jako puno ljudi koji su bili otvoreni, vjerovali i imali vjeru i poslije bili ubijeni.

O: Ne. To je jednostavno vaša percepcija. Ono gdje ne percipirate dobro je da ti ljudi nisu zaista stjecali znanje. Ti ljudi su zapeli negdje u nekoj točki njihovog puta napretka i podvrgli se skrivenim manifestacijama onoga što vi zovete opsesija. Opsesija nije znanje, opsesija je stagnacija. Dakle, kad netko postane opsjednut, u stvari zatvori tu apsorpciju znanja i rasta i napretka duhovnog razvitka koji dolazi s prikupljanjem pravog istinskog znanja. Kad netko postane opsesivan, pokvari si zaštitu, pa je otvoren prema problemima, tragedijama i svim vrstama teškoća. Zato netko to iskusi.

P: Dok smo na temi znanja i doživljavanja stvari koje mogu ili ne moraju biti ugodne, željela bi pitati za F., što on mora naučiti?

O: Kreće se u dobrom smjeru sada, iako nije potpuno svjesan te činjenice. Može izgledati da je trenutno pod stresom, i također ima veliki sadržaj urođenih informacija, što je jedan od razloga što možemo ovo raditi kroz njega jer je otvorio te kanale prije mnogo vremena. Interesantno, iako niste svjesni toga, na vašu vlastitu egzistenciju je uticao taj isti faktor.

P: Koji faktor?

O: Prirodni napredak doživljen od strane onoga kojeg znaš kao F.

P: U kojem smislu?

O: Upravljano je i ti upravljaš sa sobom u pravom smjeru zbog iterakcije s tom individuom čak iako toga niste kompletno svjesni, a činjenica je da se to dešava.

P: Što je uzrokovalo da F. provede toliko godina sa osobom kao što je N.E.?

O: To je bio dio procesa učenja i također, karma po prirodi.

P: I što je zaustavilo cijelu tu situaciju?

O: Bilo je vrijeme za kraj.

P: Za vrijeme prošle sesije, upitali smo nekoliko pitanja o Isusu od Nazaretha, znanom kao Krist. Postavili smo pitanje: "Da li je Isus poseban, razapet kao što govore, na bilo koji način?". Odgovor je bio: "Brzo veličano da bi zaustavio ratove i civilno oduševljenje; Zindar koncil." Željela bi znati značenje toga.

O: Brzo veličano se odnosi na iznenadno pojačanje nivoa svijesti kao što je vezano uz vaša prijašnja pitanja o znanju. Ponekad se to prikupljanje znanja može desiti kod operacije, a ponekad je to opisano kao iluminacija ( prosvjetljenje ). Isus je dobio to znanje imajući kompletnu vjeru u svoje sposobnosti da primi znanje od viših izvora. Ta vjera je uzrokovala jednaku balansirajuću interakciju s višim izvorima, što mu je omogućilo da primi superiorno znanje jednostavno imajući tu vjeru. Zapamtite da su izvori za dobivanje takvog znanja u vremenskoj/prostornoj eri Krista, bili puno ograničeniji nego što su danas. Tada je bilo nekoliko opcija otvorenih za prenošenje istinskog znanja, izuzev ukupne i kompletne vjere. I tom pojedinom je bila usađena svijest koja je totalno i kompletna vjera koja je uzrokovala dramatično i spektakularno stjecanje znanja; također i utječe dramatične i spektakularne napretke duše tijela. Zato, vjeru je osjećao, znanje je primio.

P: Koji je bio izvor znanja?

O: Izvor je bio 6. nivo denziteta koji je gdje mi bivamo i također smo umješani u to.

P: Što znači pojam "civilno oduševljenje"?

O: Civilno oduševljenje je kompletno balansiranje nečijih korisnih energija na nivo gdje se ne doživljava prijelaz pozitivne i negativne strane, koji je poželjan za meditaciju u masovnom obliku.

P: Što je bio Zindar Koncil?

O: Zindar Koncil je Koncil 6. denziteta koji spaja oba, fizički i eterički, realiteta i nadgleda dramatične razvojne točke u raznim civilizacijskim sektorima u nižim nivoima denziteta.

P: Željela bi razjasniti malo više život Krista u smislu kronologije događaja. Možete li nam reći o njegovom razumijevanju samoga sebe, njegovu interakciju sa višim izvorima, njegovim stanjem da bude Krist, i što je bio pravi razlog za interakciju i kako ju je postigao?

O: Njegova svijest o otme tko je bio i zašto je došao je dolazila kako je rasao. Mi smo ga učili kroz njegovu vjeru koju smo prije opisali. I vi bi trebali imati vjeru isto, jer ćete naći stvari koje će vam "doći" kao "učenja" češće nego čak i sada. Isusova svijest njegove misije i njegovih akcija koje su se odnosile na to, bila je dio prirodnog napretka njegovog rasta i razvoja. Informacije o njegovim "čudima" su bile jako korumpirane pisanjima koja su bila puštena nakon što se dogodio stvarni događaj. Većina tih pisanja su bila od strane entiteta koji su htjeli konfuziju i korumpiranje svog čovječanstva radi prethodno već navedenih razloga. Ideja je bila ta da ako je netko vidio Isusa da izvodi fizička čuda, tada vaše čitavo razumijevanje o životnim iskustvima ovdje na Zemlji i na ovom nivou, i njegovo značenje o svemu, biti također korumpirano i znanje će biti blokirano, što je i bio cilj onih koji su to radili. Isusov razlog i plan je bio da uči sve ljude znanju koje su oni tražili, ali nije imao snage da se izrazi na višem nivou vjere i da dobije znanje kao što je već dobio iz viših izvora. Ako su bili otvoreni i voljni da nauče, mogli su naučiti slušanjem. On je imao samo vrlo ograničen uspjeh u dijeljenju vjere drugima jer vjera dolazi samostalno iz samoga sebe i to je jedna od najtežih stvari za shvatiti i naučiti za bića sa vašeg nivoa.

P: Sad, diskutirali smo prije da je Isus vjerojatno bio proizvod genetski selektirane trudnoće, možete li to komentirati i zašto bi to bilo napravljeno?

O: Nije bilo genetske selekcije trudnoće. To je netočno.

P: Dobro, što je onda bilo?

O: Bilo je prirodno začeće.

P: Pa ono što sam mislila time, da li je odabrana osoba selektirana da bude biološki otac?

O: Pa, to je uvijek slučaj u svakom pojedinom rođenju koje se dogodi na vašem nivou denziteta.

P: Možete li komentirati ideju o tome što se podrazumijeva pod time da je Isus bio nelegitimno dijete?

O: Očigledno ako netko osjeća da bi ga to moglo zasjeniti ili baciti ljagu na njega u neku ruku ili na znanje koje je podijelio, tada niste tome posvetili pažnju. Zar niste čuli ono što smo rekli o opsesiji kao suprotno znanju? Oni koji iskreno, unutar sebe, u svim točkama razvoja, pokušaju tražiti veće znanje, neće biti blokirani bilo kojim idejama vezanim za nelegitimnost kako vi to shvaćate. Oni koji su opsesivni, a to je njihov izbor, rađe nego da pokušavaju tražiti istinsko znanje, bit će zaista blokirani u toj točki. Sve je na izboru te individue. Ako izaberete razvitak i stjecanje znanja onda niste nikad blokirani ili opsjednuti u bilo kojoj točki ili ikad o nečemu. Ali ako izaberete da ograničite svoje znanje ili postanete opsjednuti, onda se neprestano pronalazite blokirani i to će se manifestirati u svim vašim životnim iskustvima. To je dio individualnog duševnog napretka. Sve je bazirano na izboru. Zato, nije moguće za vas da se umješate s nečijom tuđom odlukom u sticanju znanja ili kako je to napravljeno ili nije. Nema potrebe pokušavati mijenjati nečiju percepciju jer to bi bilo miješanje u tuđu slobodnu volju. Ako netko izabere da bude opsjednut rađe nego prosvjetljen, to je njegov izbor!

P: Govorili smo o planeti Martek. To je drevno ljudsko ime za planetu Mars, ili je to vanzemaljsko ime?

O: Kombinacija objeg kao i mnoge stvari na različitim nivoima razvoja vaše povijesti.

P: Napravili smo napomenu da je planeta Zemlja, prije interakcije sa Martekom, imala omotač od vodene pare. Kako je ta vodena para lebdjela?

O: Omotač vodene pare je bio prirodan element određenog sastava vaše atmosfere u toj određenoj točki vremena/prostora.

P: Da li je sila gravitacije bila ista kao i danas?

O: Bila je nekako drugačija. Ali neshvatljivo za vas. Ta razlika je dio objašnjenja zašto je ta maglica vodene pare ostala lebdjeti.

P: Da li je to stanje bilo prije Noahovog potopa, izmjenjeno gravitacijsko stanje, kao i omotač vodene pare, bilo stanje koje vodi većem životnom dobu nego što je ono danas?

O: Ne samo te stvari, već svi ostali uvjeti koji su bili na planeti u toj određenoj točki vremena/prostora, su pogodovali za dulji životni vijek. I usput, Noah je simbolična poruka, a ne povijesni događaj.

P: Da li mislite povijesni događaj u vezi Noaha koji je bio u arci ili povijesnog događaja potopa?

O: Prvo, nije bilo Noah-a. Drugo, nije se desio stvarni potop, kako je prikazano u toj priči. Treće, čitava priča je simbolička poruka, a ne stvaran događaj.

P: Što se zapravo desilo i što nam govori ta simbolika?

O: To je vrlo široko prikazivanje. Ono jednostavno znači da je bio kataklizmički događaj koji je obuhvatio čitavu planetu u to vrijeme i one koji su to bili spremni iskusiti, kao dio njihovog duhovnog napretka bez napuštanja tijela - bili su upozoreni prije tog vremena. Ali ne pokušavajući manipulirati događajima, već jednostavno dozvoliti vjeri da im stekne znanje i prirodno postavi u poziciju da iskuse ono što su trebali iskusiti da prežive taj događaj.

P: U to vrijeme je Martek prošao blizu Zemlje i da li je imao vodenu površinu kojju je onda Zemlja "ukrala" ili posudila?

O: To je vrlo blizu tom slučaju. Mnogo je kompliciranije od toga, pa ćemo to zasad ostaviti i vratiti se tome kasnije.

P: Recite mi o Nefilima.

O: To je rasa bića na 3. nivou denziteta koja su došla sa stvarne planete sa druge točke u ovoj određenoj galaksiji koja je isto na 3. nivou denziteta; oni su uzeti, ili recimo kidnapirani, preprogramirani i istrenirani od strane Lizzarda da djeluju kao snage za vrijeme određene ere koju vi mjerite kao prošlost.

P: Koja era je to bila?

O: To je bila era... bilo je to prije otprilike 8 do 5 tisuća godina, ali bilo je također naznaka vezanih uz 12 do 14 tisuća godina i drugih. Sistem datiranja vremena nije naš i ne postoji za nas.

P: Koliko su godina ta bića egzistirala na Zemlji?

O: Otprilike 1500 do 1800 godina. Oni su izumrli jer se nisu mogli reproducirati prirodno u atmosferi Zemlje i eksperimentiranje s njima da se izmješaju s ljudskom populacijom nije uspjelo.

P: Kad je posljednji od njih umro?

O: Vjerojatno prije 6 - 7 tisuća godina. Ali također je i naznaka na točki od 12 - 14 tisuća godina.

P: Koje je ime planete s koje su došli?

O: Dorlaqua.

P: Gdje je locirana ta planeta?

O: Ta planeta je locirana u kompleksu Oriona.

P: Poslije "Noahovog potopa" otprilike koliko je ljudi preživjelo tu kataklizmu na čitavoj Zemlji?

O: Otprilike 19 miliona.

P: Zašto se populacija na Zemlji od toga nastavila smanjivati?

O: Zbog bolesti i nemogućnosti prilagodbe radi umjetnih manipulacija genetskih kvalifikacijskih skupina.

P: Kako je izgledao toranj Babilona?

O: Izgledao je vrlo slično kao i vaš Washingtonski spomenik. Čija je re-kreacija u toku replikacije duševne memorije.

P: Da li bi piramida u Egiptu još uvijek radila ako bi netko znao kako ju koristiti?

O: Ona još uvijek radi danas pa čak i ako se umjetno ne koristi. Ona je također sredstvo zaštite. Ako ste ušetali unutar granica velike piramide i tada napustili tijelo, vaše tijelo bi ostalo iste strukture neko vrijeme. Ta mogućnost je doprinijela očuvanju izvjesne strukture.

P: Kako je izgledalo originalno lice Sfinge?

O: Izgledalo je kao prikaz mačjeg i ljudskog lica.

P: U jednom dijelu prijašnjeg prijenosa, rečeno je da su Lizzard bića promjenila ljudsku rasu poslije borbe radi njihovih "hranidbenih" razloga. Možete li to pojasniti?

O: Nebi bilo moguće za ta bića da kompletno kontroliraju vašu egzistenciju. Da su mogli, vi nebi bili u mogućnosti činiti stvari koje je radila vaša rasa. Bilo je miješanje Lizzard-a u fizičku strukturu ljudskih bića radi svoje koristi. Zapamtite ono što smo vam rekli prije. Oni se miješaju u vremenskom ciklusu doživljenom u ovom nivou, izvjesno vrijeme kao što ga vi mjerite. Za vrijeme 74000 godina oni su se miješali unaprijed i unazad vremensku referencu da bi postavili okolnosti koje su im pogodovale u njihovu korist, u vremenu koje bi vi smatrali unaprijed, tj. budućnost. Oni su išli naprijed i natrag kroz vrijeme da bi to radili. Oni su zaustavljeni u vremenskom ciklusu kad to rade. Dakle, ono što oni opažaju je to da ekvivalent za vaš jedan sat može biti i dugačak 74000 godina.

P: Dakle, oni nisu bili ovdje 300000 godina?

O: Oni su originalno podesili okolnosti za njihovu korist prije 309000 godina, međutim, oni su se koristili određenim rasponom i periodom od 74000 godina da bi izmjenili stvari na sve razne načine što smo prije spomenuli.

P: Kad ste spomenuli kreatore vaše grupe kao super-drevni starosjedioci zvani Privremeni Putnici, što je značenje tog termina i tko su bila ta bića?

O: Privremeni Putnici nisu bića. Oni su ujedinjene misaone forme.

P: Zašto se nazivaju Privremenim Putnicima?

O: Jer putuju kroz sve forme realiteta. I oni izviru unaprijed iz Unificirane forme egzistencije.

P: Planeta koja je uništena između Jupitera i Marsa koju mi znamo kao asteroidni pojas, rekli ste da je uništena psihološkom energijom. Možete li pojasniti?

O: Stanovnici planete, od kojih su mnogi vaši duhovni starosjedioci, jednostavno su odlučili razviti se u OPS atmosferu koja je bila super-nabijena negativom, pa je to stvarno uzrokovalo uništenje njihovog matičnog planeta jer je intenzitet energije postao toliko velik da su se sami počeli urušavati i u stvari uništili atomsku strukturu planete, uzrokovajući da fizički eksplodira.

P: Da li su učinili nešto poput bacanja bombi?

O: Ne, ne. To je učinjeno pomoću psihičke energije. Bilo je i u privremenoj modi realiteta opasnost da se ista stvar desi i sa vašom planetom. Iako smo bili potpuno sigurni da neće jer vidimo sve realitete, prošle, sadašnje i buduće. Ali morate razumjeti također da čak u našoj određenoj točki perspektive, sve realnosti su neodređeni fluid. Tu su još uvijek mnogi izbori realiteta i mogućih budućnosti i mogućih prošlosti i mogućih sadašnjosti. Ali osjećamo potpuno sigurno da se ta određena sudbina nebi desila vašoj planeti, iako se to desilo na tada znanoj planeti Kantek.

P: U nekoliko navrata bilo je spomenuto da je Yasser Arafat bio duša 5. denziteta koja je bila potomak Isusa od Nazaretha. Što je bilo kod njega ono što je pokazalo te kvalitete ili tu genetiku?

O: Niste vidjeli? Zamislite kako bi bilo da ste Yasser Arafat. Pogledajte iz vaše percepcije. Što on sad radi?

P: Pa pro-židovski pogled nije mu omiljen.

O: Pa, ono što vi opisujete kao pro-nešto je opsesija. I, kao što znamo, opsesija blokira znanje koje blokira sposobnost zaštite od negativnih događaja. Nije dobra ideja. Ako pratite okolnosti, Yasser Arafat sad pokušava preokrenuti svijet pod svoja ramena radeći mir s Izraelcima koji su bili neprijatelji vrlo dugo vremena. I zato on je sada mirotvorac i djelitelj znanja.

P: U tom određenom konfliktu između Židova i Arapa, koja strana ima pravo?

O: Sve strane imaju jednako pravo. Samo u pojedincima pronalazimo negativnost ili pozitivnost.

P: U diskusiji u kojoj smo govorili o padu svemirskog broda u Roswell-u, napomenuto je da je taj pad uzrokovala ionizacija. Možete li malo pojasniti?

O: To jednostavno znači odbijanje onog što vi zovete radarske zrake, iona, koji egzistiraju u atmosferi jedno vrijeme, uzrokovajući elektromagnetske poremećaje koji se "umiješao" s gravitacijskim balansirajućim sistemom tog određenog broda.

P: Zašto su ioni bili prisutni tada, a ne u drugo vrijeme?

O: Ioni su nabijeni u to vrijeme bili radi aktivnosti oluje.

P: Rekli ste da je bilo tijela otkrivenih od strane vlade. Koliko se tijela otkrilo?

O: Tri mrtva i jedno još operativno.

P: Koliko je to jedno još živjelo?

O: Ostalo operativno još otprilike 3 i pol godine. Bilo je to robotsko biogenetsko biće, a ne duhovno fizičko biće.

P: Da li vlada zna da je bilo robotsko biće?

O: Ne.

P: Da li još uvijek misle da je bilo živo biće?

O: Vlada nije jedna individua. Neki su sada svjesni da su to bila biogenetska napravljena bića.

P: U jednoj drugoj sesiji rekli ste da bi mogli primati informacije od drugog bića svaki put, da bi dobili pravu informaciju. Zašto je tako?

O: To je da bi bili sigurni da je balans i ekvilibrijum postignut i također, da su informativni izvori svježi u interakciji između davatelja i primaoca.

P: Pa, to je sve za večeras. Hvala vam.

O: Laku noć.