Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Kasiopejske transkripte-2015-01-10


Datum sesije: 10. siječanj 2015.

Laura i Andromeda za pločom

Pierre, Perceval, PoB, Chu, Galatea, Oxajil, Data, Scottie, Kniall, Arky

P: (L) Danas je 10. siječanj 2015. Ima li nekoga?

O: Dobra večer! Koroloniaea od Kasiopeje.

P: (L) Pa, pretpostavljam da ako nam je ikad bilo potrebno nešto uvida, onda je to sada. No prije nego što pređemo na glavnu temu, možda bi trebali riješiti neka pitanja na brzinu, poput ove avionske nesreće. Da li želimo pitati o avionskoj nesreći?

(Perceval) Naravno.

(L) Hajde iznesi kratak pregled događaja da uđe u zapisnik, obzirom da preko 20 godina postavljamo pitanja i ponekad nitko ne zna o čemu pričamo. Dakle, ukratko ponovi.

(Perceval) Znači, let QZ8501 zrakoplovne kompanije Air Asia je nestao s radara 28. prosinca 2014. godine. Piloti se nisu oglasili. Nestao je i činilo se da se srušio, i da su svi poginuli. Onda su počeli pronalaziti dijelove aviona na dnu mora. Što se dogodilo s njime?

O: Slično afričkom letu. Rekli smo da će biti još toga.

P: (Pierre) Superoluja.

(L) Znači, što su rekli o tom drugom afričkom letu?

(Perceval) Vrtlog koji ga je usisao i onda bacio prema zemlji, i dogodio se i supermoćan udar munje...

O: Vrtlozi se mogu pojaviti bez udara munje.

P: (L) Dakle, isključivo iz znatiželje: davno prije ste rekli da se rat u 4. denzitetu nama manifestira u obliku vremenskih prilika. Pretpostavljam da se ne radi samo o vremenskim prilikama, nego također možda kometarno bombardiranje u trećem denzitetu može biti manifestacija rata u 4. denzitetu. Dakle moje pitanje je, da li se išta od toga radi svjesno... da li je išta od toga „usmjereno“?

O: Da, u nekim slučajevima. U drugim, isključivo „kolateralna šteta“.

P: (Perceval) Što se tiče leta Air Asia, da li se radilo o masivnom uzlaznom vjetru i onda silaznom vjetru, kao što neki tvrde?

O: Da.

P: (Perceval) I što uzrokuje takvu vrstu vrtloga?

O: Temperaturne varijacije u slojevima atmosfere pojačane varijacijama u razlici potencijalne energije naboja.

P: (Pierre) Moćno je, znači. Imaš električni faktor i mehanički ili termalni faktor koji ponekad djeluju zajedno.

(Chu) Znači, poput tornada.

(L) U redu, što nam je još bilo na pameti? Nešto konkretno?

(Perceval) Čitao sam danas članak...

O: Preispitujte sve!

P: (L) Preispitujte sve? Hoćete reći, kao, sve?

O: Da.

P: (Perceval) Dakle, bila je danas vijest kako je 1. siječnja: čini se, državni botaničari Britanije ili tkogod već, idu naokolo i provjeravaju broj kritosjemenjača, i obično ih ima 20 ili 30 kako cvjetaju početkom siječnja. Ne bi ih trebalo biti puno. Ali ove godine su ustanovili da ih je otprilike 300, dakle desetostruko povećanje cvjetanja u Velikoj Britaniji. Andromeda je pričala kako je Laura rekla da postoje nekakvi povijesni zapisi u kojima stoji da to prethodi...

(L) Oh da! U više navrata spominju to u povijesnim zapisima prije propasti Rimskog Carstva, za što su različiti znanstvenici utvrdili da je vezano za komete/asteroide. U više navrata spominju se biljke kako cvjetaju izvan sezone; čini se kako je to dio cijelog kataklizmičkog scenarija gdje se svašta nenormalno događa, i...

O: Puno toga je zbog promjena u kozmičkom okolišu. Nije sve što upravlja biljkama vezano za zemljine i dnevne cikluse.

P: (Pierre) Dakle ne radi se uvijek o temperaturi, vlažnosti...?

(L) Da, ne radi se uvijek samo o dužini dana i noći?

(Perceval) Upravo tako, ali na tome to temelje... Pojma nemaju. Nisu ni blizu u tom smislu, jer citirali su lika koji je to objašnjavao, i pričao je da, to je zbilja nevjerojatno, i spomenuo je tople zime. Rekao je, „Opet sada imamo toplu zimu“. I ja si mislim, samo malo, prije tri ili četiri zime cijela Velika Britanija je bila pokrivena ledom, manje-više!

O: Puno toga je određeno odnosom planeta prema Suncu i vezanim tokom električnog strujanja između njih, plus ostalih planeta u Sunčevom sustavom. Trenutno, sve to fluktuira.

P: (Andromeda) Postoji sada i ona ogromna koronalna rupa na Suncu, također.

(Perceval) Da.

(Pierre) I neuobičajene x-zrake...

(Galatea) U dokumentarcu Davida Attenborougha, pokazuje neke ribe koje plivaju niz struju i jednostavno plivaju u krug. Ne rade to zbog parenja ili bilo čega sličnog, poput hranjenja. Miš puže prema gore u zidu iza te slike!

(Perceval) Miš-pauk!

(Pierre) Miš koji kanalizira.

(Galatea) Znači, jednostavno plivaju u krug i apsolutno pojma nemaju zašto to rade. Dakle, zanimalo me je zašto ribe idu tamo kako bi plivale u krug?

O: Stvaraju energiju.

P: (Galatea) Oh, dakle stvaraju energiju. Zanimljivo. Dakle ribe su poput vještica.

(Chu) Da li želiš pitati o toj čudnoj pojavi koju si vidjela u bazenu?

(L) Oh, da. Koji je to bio dan? Da li je bila srijeda? Bilo je to isti dan kad se i taj napad na Charlie Hebdo dogodio, dakle bilo je to u srijedu. Znači, promatrala sam kroz prozor likove koji su...

(Galatea) Miš puže prema dolje.

(L) ... likove koji su čupali panj tamo u dvorištu. Primjetila sam kako su u bazenu valovi, i bili su veliki, usporeni, valovi gotovo veličine cijelog bazena. Voda se gibala gore-dolje, gore-dolje, gotovo okomito gore-dolje, poprilično jako. Bili su to VELIKI valovi kakve možeš vidjeti na velikoj, otvorenoj vodenoj površini prije oluje. Stajala sam tamo i gledala, i gledala, i čekala, jer obično ako se u bazenu događa tako nešto, smiri se nakon 5 ili 10 minuta. Gledala sam to najmanje 10 minuta ili tako nešto, i onda sam se vratila i ponovo to gledala i još je to trajalo nakon 30 minuta. Srce, sjećaš se?

(Ark) Da, da.

(L) Trajalo je dugo vremena, i nije prestajalo.

(Ark) Bilo je kao, znate, da je u rezonanciji s nečim frekvencije 60 Hz ili tako nešto slično.

(Perceval) Ali nije prskalo preko rubova?

(L) Bez prskanja, bez mreškanja. Bilo je gotovo kao da je na vrhu bila nafta kako bi bili savršeno glatki, ono što pomorci nazivaju „naftnim valovima“, mislim.

(Pierre) Radilo se o velikoj valnoj dužini, otprilike 3 ili 4 metra.

(L) Da, najmanje toliko. Čekali smo, i mislila sam si da se možda radi o potresu ili tako nečemu.

(Pierre) Nečemu u zemlji?

(L) Da, možete li nam reći što je to bilo?

O: Aktivacija unutrašnjih zemljinih energija kao odgovor na događaje na drugom mjestu. Napomenuli smo kako vaša planeta reagira na aktivnosti na površini. Često se to izražava kao toplina što rezultira potresima i/ili vulkanskim erupcijama. Ali također može prizvati drugačije vrste frekvencija. Postoji još jedan aspekt koji bi trebali uzeti u obzir: korištenje niskofrekventnih strojeva u sklopu tajnih projekata kojima je cilj kontrolirati ljudska emocionalna stanja. Takvi instrumenti mogu pobuditi još razornije reakcije planeta i pri tome Sunčevog sustava.

P: (L) Da li, dakle, sugerirate kako je to moglo biti... Dajte mi da pitam: da li je to onda posljedica korištenja jedne od tih niskofrekventnih sprava konstruiranih kako bi poremetile emocionalna stanja ljudi u Francuskoj u vrijeme te pucnjave u Charlie Hebdou?

O: Da.

P: (L) Kako bi ih se pripremilo za...

(Pierre) ... napad na Charlie Hebdo?

O: Da.

P: (L) Da li također sugerirate ili tvrdite kako korištenje niskofrekventnih strojeva samo po sebi može pobuditi negativne reakcije od strane planete?

O: Da.

P: (L) I onda ako pobudi negativne reakcije kod ljudskih bića, to pojačava negativnu reakciju od strane planeta?

O: Da.

P: (L) Da li to znači da Francuska na sebe navlači neku vrstu kataklizmičke katastrofe, koja je posljedica ove akcije i naknadnog ponašanja ljudi?

O: Da.

P: (Galatea) To je čudno. Probudila sam se jako raspoložena taj dan!

(L) Pa, davnih dana, prorekli ste jednom da će Francuska doživjeti nuklearni napad...

O: Da.

P: (L) Uh, da li je to sada, recimo, iznova mogućnost?

O: Da.

P: (Perceval) Da li to može biti prirodnog porijekla u obliku potresa koji uzorkuje neku vrstu problema u nuklearnoj elektrani?

O: Nije toliko vjerojatno kao što je navlačenje bijesa nebesa. Francuska je odabrala nimalo mudar pravac.

P: (Pierre) Dakle udari meteora...

(L) Ne mislim kako nužno misle na meteore. To može biti simbolički izraz. Da li konkretno mislite na meteore?

O: !? Možda

P: (Perceval) Hoću reći, u posljednoj sesiji pričali smo o tim bespilotnim letjelicama koji lete iznad elektrana u Francuskoj, i kako bi francuska vojska voljela znati tko to radi. Sugeriralo se kako se tu radi o Negativcima. (izvornik „Bad Guys“, op. p.)

(L) Da li je to bio dio ucjenjivanja Francuske kako bi surađivali upravo s tim Charlie Hebdo događajem koji se netom dogodio u srijedu?

O: Da.

P: (L) Pretpostavljam kako bi trebali prijeći na to obzirom da nas je to zanimalo. Da li je taj Charlie Hebdo događaj operacija pod lažnom zastavom?

O: Apsolutno! Sve karakteristike su jasno vidljive!

P: (Pierre) A motiv, da li je to zbog francuskog položaja po pitanju Rusije? Da li je to zbog francuskog položaja po pitanju Palestine...?

(L) Samo malo, samo malo, vrati se.

(Chu) Što je motiv?

(L) Da, to je relativno jednostavno pitanje. Što je motiv?

O: Uskladiti Francusku s izraelskim mandatom preživljavanja: Semiti moraju biti uništeni!

P: (L) Vi, u suštini, tvrdite kako Izraelci nisu Semiti, nego su to najvećim dijelom Arapi. Da li to tvrdite?

O: Da.

P: (Pierre) Znači, cilj je uništenje arapske populacije u Francuskoj kroz građanski rat?

(L) Rekla bi da je tako, jer ako imaš uništenje arapske populacije u Francuskoj, onda nema potpore [izvana] za arapske narode koji žive oko Izraela [i onda mogu biti lakše uništeni]. Izrael samo želi imati pravo na svu tu zemlju – Eretz Izrael, tako ju zovu.

O: Da.

P: (Pierre) Uništenje kroz građanski rat?

O: Istjerivanje, logori, slično tretmanu semitskih židova od strane nacista, uz potporu ili ignoriranje od strane ostatka svijeta.

P: (Pierre) To je upravo ono što je taj lik Eric Zemmour, lik koji je bio na svim francuskim televizijskim emisijama, najavljivao uživo. Najavljivao je kako arapsku populaciju treba deportirati jer uzrokuju kaos. To što je on rekao je izazvalo veliku kontroverzu. Zapravo, pripremao je francusku populaciju na ono što slijedi.

(Scottie) Mislim da znam što je poremećaj u Sili.

(L) Što?

(Scottie) Sjećaš se kada sam ti neki dan govorio da se nešto događa? Ovo mi se čini kao prilično veliki poremećaj u Sili, š'a ti misliš?

(L) Da!

(Scottie) Bilo je to otprilike dan, dva prije tog napada na Charlie Hebdo, kada sam to spomenuo.

(L) O da.

(Scottie) Ljudi su ovdje bili nervozni, nisu mogli spavati, imali su glavobolje, ružne snove i sve te skupa stvari. Nešto nije štimalo... I onda: BUM!

(Andromeda) Gade mi se.

(Pierre) Hoće li uspjeti?

O: Mogli bi postići određeni napredak u svojim planovima. No trebali bi uzeti u obzir cijenu: davnih dana smo spomenuli događaj velikog značaja u Izraelu.

P: (Pierre) Dakle, započeti će s primjenom ovog plana, i onda će u Izraelu zavladati takav kaos i uništenje da će vođe ili šefovi nestati, i...

(L) Ne, ti si... Hoću reći, samo razmislite o tome. Okej, pokrenu taj plan. Mislim da će u određenom trenutku, očigledno... Pa, mislim kako će dio vodstva unutar arapskog svijeta promijeniti mišljenje o svojoj potpori Izraelu i obaviti – kako to oni zovu? Pokret dekapitacije, gdje odsjeku glavu vođi opozicije. Da li je to otprilike tako? To je ono što mi je recimo bilo na pameti dok je odgovor pristizao.

O: Jako blizu, ali podrazumijevalo se da se tu ne radi samo o ljudskim aktivnostima.

P: (Perceval) Kada su davnih dana pričali o događaju velikog značaja, mislim da se to odnosilo na potres. Spomenula si nešto poput granice rasjeda ispod Izraela. Ali možda se to odnosi na ono što su maločas rekli, a to je da događaji na površini imaju utjecaja na planetu. Možda tamo postoji izravna veza...

(L) Pa se Izrael pretvara u vlastiti vrtlog.

(Perceval) Što više uništavaju, tim više prizivaju dan kada će planeta reagirati i uništiti Izrael. Trebao bi živjeti u harmoniji s planetom i svime na njoj. Ako si glavni negativac...

(L) I ako Francuska to podržava, vjerojatno će, u najmanju ruku, otrpjeti nešto kolateralne štete...

O: Da.

P: (Perceval) Znate da je nuklearna elektrana tu u blizini gdje mi živimo.

(L) Da, znam.

(Chu) I ljudi iz Toulousea su, prema današnjim vijestima, više od svih usklađeni s cijelim izraelskim pitanjem.

(Perceval) Dva brata iz Charlie Hebdo pucnjave, dva brata, da li su oni bili ti koji su pucali?

O: Ne. [Donja vrata drvene peći se otvore i padnu, praveći veliku buku] Oni su već bili „na ledu“.

P: (Perceval) Da li to znači da su već bili mrtvi?

O: Da.

P: (Perceval) Znači, hm...

(Chu) A treći lik, isto?

(Perceval) Znači, već su bili mrtvi. Da li su ih stavili u tu tiskaru u blizini Pariza? Da li su njihova tijela stavljena u tu zgradu?

O: Ovo je bila drama u više činova.

P: (L) Kada su navodno ubili braću i sredili ih, da li su ih prikazali?

(Chu) Nipošto. Nikoga nisu prikazali.

(L) Da li je netko vidio njihova lica?

(Chu) Ne.

(Pierre) Ne.

(Kniall) Ne.

(L) Da li uopće znamo da su bili mrtvi kada su ih navodno upucali i sredili?

(Perceval) Ne, nitko to ne zna. Ionako to nikad ne možeš znati.

(Pierre) Jedino što znaš o njima su njihova imena, i njihove fotografije.

(Perceval) Dajte mi da postavim pitanje: da li je itko bio u toj tiskari igrajući uloge te braće?

O: Da.

P: (Perceval) Znači, bili su tamo prisutni „glumci“ koji su igrali ulogu?

O: Da.

P: (Perceval) Da li su bili ubijeni?

O: Ne.

P: (Perceval) Da li su pobjegli, ili su uhapšeni? Da li su uhapšeni? Da li ih je netko uhapsio?

(Kniall) Nosili su uniforme pa su se uklopili.

(Pierre) Lažna pucnjava.

(Chu) Da li se radilo o RAID agentima?

(L) Što je RAID?

(Chu) Specijalni agenti koji su ubili Meraha. [RAID = Recherche Assistance Intervention Dissuasion, anti-teroristička jedinica francuske policije]

O: Blizu.

P: (L) E sad, trebamo tu nešto raščistiti. Imali smo trgovinu...

(Perceval) Dva brata su završila u tiskari sjeverno od Pariza. Dva brata koja su navodno pucali po Charlie Hebdou...

(L) Okej, bili su u tiskari.

(Perceval) Još jedan lik, koji je navodno bio povezan s njima, ušao je u košer trgovinu u Parizu i uzeo taoce. Istovremeno su, manje-više, izvršili prepad na obje lokacije i ubili svu trojicu.

(L) Okej, ali nitko nije vidio da su ikoga sredili, nitko nije vidio nikakva lica, znači da su jednostavno mogli imati tamo glumce koji su...?

(Chu) Pa, kod trgovine, vidi se jedan lik u istoj uniformi kao specijalne snage na koje se puca.

(L) Pretpostavljaš da se vidi kako ga upucaju.

(Perceval) Ne vidiš kako ga upucaju i kako pada na zemlju.

(Chu) Znači, što je sa trećim likom? Da li je prvoga dana ubio policajku?

O: Ne.

P: (Chu) Da li je bio u trgovini?

O: Ne.

P: (Perceval) Tko je bio lik koji je uzeo taoce u trgovini?

O: Agent!

P: (Chu) Da li je treći lik već bio mrtav tjedan dana, poput braće?

O: Nije tjedan dana.

P: (L) Rekla bi da su ih vjerojatno imali pod nadzorom i ubili odmah prije nego što će...

(Pierre) Trebali su im svježi.

(Perceval) I onda samo pokažu njihova tijela naknadno.

(Pierre) Znači ovaj lik koji je istrčao iz trgovine, njega nisu upucali.

(Perceval) Upravo tako. Zato su zamrznuli snimku. Pojma nemam da li su pucali ćorke, ali jedan od likova je sam hapsio.

(Pierre) Agent je bio unutra.

(Perceval) Znači, ubace unutra dimnu bombu, i onda lik koji je zapravo uzeo taoce, s maskom i stvarima izleti van, ima manje-više istu opremu kao i ostali, utopi se u gužvi, skine masku i opa! Ja sam drot! I nitko nema pojma.

(Chu) Pa, vidiš ga kako hoda pomalo kao u onoj sceni iz „O za osvetu“, gdje lik kaže, „Ne pucajte!“, i ne vidiš pucanj, ali on pada. Onda minutu kasnije vidiš tijelo kako izlazi i novinari govore kako policija odvozi tijelo.

(Pierre) Znači, taj lik koji je istrčao iz trgovine Hypercacher, da li su ga ubili?

O: Ne.

P: (Chu) Ali taoci su morali biti stvarni.

(Pierre) O da!

(L) Znaš na šta me je to podsjetilo? Sjećate se onog incidenta tamo na jugu u blizini Toulousea gdje su održavali onu pucačku vježbu, i trebali su koristiti ćorke, ali radilo se o pravim mecima?

(Pierre) Ne, u Carcassonneu.

(L) Da, to je to. Skoro kao da negdje okolo vježbaju te stvari. Treniraju za takve vrste operacija.

O: Da.

P: (Perceval) Kada kažete „agenti“, da li su ti ljudi dio francuske vojske ili obavještajne elite?

O: Iznad toga, povezani s Mossadom.

P: (Perceval) Znači, to je nešto poput izraelske ili Mossadove pete kolone unutar francuskih obavještajnih službi.

O: Da.

P: (Perceval) Znači, većina policajaca umiješanih u to...

(L) ... su nevini!

(Perceval) Da, većina policajaca misli da je to bilo stvarno!

O: Da.

P: (Kniall) A što je s onim drotom u Limogesu koji je počinio samoubojstvo?

(Perceval) Prije toga, možemo nešto raščistiti? Policajac vani na ulici, na snimci, on je zbilja upucan?

O: Da.

P: (L) Znači, oni zbilja ubijaju ljude. Ubijanje ljudi NIJE lažno!

O: Doista!

P: (Perceval) Taj lik u Limogesu, koji je bio treći najviši dužnosnik pravosudne policije u Limogesu, odmah nakon Charlie Hebdo afere radio je na slučaju iako je Limoges podosta udaljen, i čini se kako je počinio samoubojstvo. Je li?

(L) Znači, drugim riječima, da li je „samoubijen“?

O: Da.

P: (Pierre) Jer je namjeravao progovoriti?

(L) Jer nije želio sudjelovati u toj šaradi...

O: Da.

P: (Perceval) Prije nekoliko godina u istom odjelu u Limogesu, prethodnik ovog lika, on je isto počinio samoubojstvo, i upravo ovaj lik, koji je nedavno umro, ga je našao.

O: Da.

P: (Perceval) Lik koji je „počinio samoubojstvo“ prije nekoliko dana je bio taj koji je našao tijelo svog prethodnika iz istog odjela, koji je također navodno počinio samoubojstvo.

(Pierre) Da li je prethodnik zbilja počinio samoubojstvo?

O: Ne.

P: (Chu) Što se događa u Limogesu?

O: Toliko je korupcije na višim razinama da se normalni policajci moraju pomučiti kako bi ostali „u neznanju“.

P: (Perceval) Nema se gdje gledati kada nešto ne želiš vidjeti.

(L) I moraju ostati u neznanju kako bi ostali živi, ako ne žele biti dio toga.

O: Da.

P: (Kniall) To znači da su drotovi ovdje opasni.

(L) Pa, to se podrazumijeva.

(Pierre) Neki od njih.

(L) Da, neki od njih. Nekima je život U opasnosti. Kao bilo gdje.

(Pierre) Okruženi korupcijom.

(L) Nema sumnje kako su brojni drotovi na tom poslu jer je to dobar posao za imati, i žele služiti.

(Perceval) Znači, donekle se onda podrazumijeva da Hollande i Manuel Valls i ljudi na toj razini ne znaju ništa o tome. Nisu svjesni da je ovo napad pod lažnom zastavom. Misle da je to stvarno. Da li je to istina?

O: Samo djelomično. „Savjetnici“ oblikuju njihove reakcije.

P: (Pierre) Pa, to je jako loše. Koncentracijski logori, deportacije...

(Perceval) Mislim da neće doći do toga, ipak.

(Chu) Da li su svi ljudi koji su navodno ubijeni u Charlie Hebdo zgradi, da li su svi zbilja ubijeni?

O: Da.

P: (Perceval) Ubijaju prave ljude.

(Chu) Samo me zanimalo da li je onaj židov preživio.

O: Jedna od ključnih stavki Mossadove umiješanosti jest da židovi umiru.

P: (L) Znači, poprilično su ufurani u ubijanje svojih ljudi.

(Perceval) Apsolutno. Znači, recimo da su izostanak policije na ulicama i lakoća bijega nakon napada na Charlie Hebdo, to su omogućili ti ljudi koji su sve osmislili. Bili su u stanju zadržati policiju na distanci.

(L) Ako imaju nešto slično petoj koloni, mogu usmjeravati promet, da se tako izrazim.

(Pierre) Policija koja se ne javlja na telefonske pozive...

(L) Samo na ključne pozicije postaviš svoje ljude, i oni samo usmjeravaju promet. Još nešto?

(Ark) Ja imam pitanje. Da li bi sve to trebali objaviti?

(L) Objaviti ovu sesiju?

(Ark) Da.

O: Zašto ne?

P: (L) Ostali to već govore.

(Pierre) Da, već pričaju o građanskom ratu, demoniziraju židove zbog napada pod lažnom zastavom, spominju Mossad...

(Chu) Mogu pokušati i tužiti Kasiopejce ako žele.

(Kniall) Stvar je u tome što se o tome već pričalo.

(L) Kasiopejci zbilja nisu rekli ništa što već nije rekao netko drugi.

(Pierre) Pa, nadam se da će se nešto uskoro dogoditi, da se te stvari s deportacijama i slično uskoro ne dogode. To je ono što želim. To je užasno!

O: Pomoć stiže!

P: (Galatea) Da li si ih ikada pitala kada će stići? Kada?!

O: Čekajte i vidite!

P: [smijeh] (Galatea) Možemo li dobiti maleni vremenski okvir? Recimo, unutar manje od 10 godina?

O: Da.

P: (Pierre) Oh, izvrsno! Da, prije 2025. godine. Jupiiiiii! [smijeh]

(Chu) Pomoć, u obliku kometa? Ljudi?

(L) Imam osjećaj da se radi o kometama...

O: Blizu!

P: (L) Pa, ima dvije stvari o kojima se zapravo pričalo u prethodnim sesijama. Jedna od njih je bila kad smo pričali o vulkanskim erupcijama, i netko je napomenuo kako se pita što će se dogoditi ako se svi vulkani odjednom aktiviraju. Da li nam tako nešto slijedi?

O: Jako toplo!  [Ha-ha!]

P: (L) I također je rečeno kako programirani ljudi, koji su programirani da se aktiviraju i počnu pucati po primitku određenih signala, da će se oni svi aktivirati odjednom u nekom trenutku. Pretpostavljam da je ono što sada vidimo slično tome, i...

(Perceval) Je li moguće da isprogramirani ljudi, izmanipuliranog uma, kao ti o kojima govorite, da se oni mogu aktivirati putem neke prirodne frekvencije kada se to ne očekuje?

O: Doista! Neće li to biti interesantno?

P: (Pierre) Pucnjave posvuda?

(Perceval) Ne samo pucnjave, nego se ti ljudi drže u neposrednoj blizini svojih upravljača, ili ih njihovi upravljači nadziru. Oni ne znaju da su atentatori isprogramiranog uma. Moglo bi se dogoditi da jedan od njih odjednom počne ubijati predsjednike i ostale dužnosnike.

(Pierre) Kao Frankensteinovo čudovište koje ubije svog tvorca!

(Perceval) Da.

(L) To je pomalo kao u filmu Mančurijski kandidat. Samo što se otmu kontroli. A mogućnost da se otmu kontroli očigledno postoji. Pa, u redu onda. Pretpostavljam...

(Perceval) Mogu postaviti jedno pitanje o Rgvedi?

(L) Da.

(Perceval) Spominjanje letećih brodova, i letova na druge planete, da li si pitala o tome?

(L) Da, pitali smo o tome. Pričali su o nuklearnom ratu i svemu tome. Leteći strojevi i sve te skupa stvari.

(Perceval) Atlantida.

(L) Nešto od toga su mogli biti i opisi kometa.

O: Oboje.

P: (L) U redu onda. Osim ako nema nešto što bi trebali znati, ili nešto što smo trebali pitati a da nismo, smatrajte da smo pitali. Aaaa, svaki put to pokušam i nikad mi ne upali!

(Andromeda) Možda jednog dana!

O: Ide vam dobro. Pozdrav.

KRAJ SESIJE


(Scottie) Jeste gledali onu snimku te plavuše, Francuskinje, koja je manje-više govorila kako je došlo vrijeme da ljudi prestanu govoriti, „Nemojte pretjerivati sa svim tim skupa 'pazite se islamofobije' stvarima?“

(Chu) Da, rekla je da ljudi griješe kada pričaju da ne treba miješati radikalne muslimane s normalnim muslimanima jer sve lijepo stoji u Kuranu, i svi su oni isti. Jednostavno širi mržnju.

(Pierre) Ono što je Zemmour rekao jest da je Kuran ekstremistička ideologija...

(L) Takav je i Stari zavjet!!

(Andromeda) Da! Hoću reći, sve ovisi o individualnoj interpretaciji.

(Pierre) Većina muslimana je poput većine kršćana i židova: normalni, fini ljudi.

(Perceval) To je tako prljavo.

(Pierre) I što ćemo ako počnu deportirati ljude, odvoditi ih?

(Perceval) Pa, možda ne dođe do toga.

(Pierre) Ali rekli su „logori“...

(Kniall) Takav je plan, ali...

(L) Sutra će pokušati održati prokleti skup sličan skupovima u Nürnbergu! To je ludost.

(Pierre) To je više kao Kristalna noć. Zamisli kako je bilo 1933. godine biti Nijemac. Što napraviti?

(Perceval) Dosta dugo su pričali o ponovnom stvaranju uvjeta, drugom pokušaju, i da je nacistička Njemačka bila probni pokušaj. Ali, ne bi trebali pretpostaviti da će se ista stvar dogoditi. Uvjeti su danas pomalo drugačiji.

(L) Naučili su neke stvari, i imaju drugačiju tehnologiju.

(Perceval) Problem je u tome što sada imaš primjer. Prije nacističke Njemačke nije bilo ničega na što su se ljudi mogli pozvati i reći, „Nikad više!“ Ali sada postoji, tako da je teže iznova stvoriti nacističku Njemačku na napadan, izravan način. Znači, moraju to raditi više skrivećki i suptilnije, znate što hoću reći?

(L) Moraju portretirati muslimane kao nasilne teroriste, umjesto da ih se portretira kao one koji uništavaju gospodarstvo jer su pohlepni za lovom, kao što su nacisti prikazivali židove.

(Ark) Ali zaboravljate da je Francuska još uvijek članica Europske unije. Znači, ako počnu s nečim poput masovnih deportacija ili logora, onda naravno postoji Europski parlament, i oni će osuditi Francusku. Ništa slično se dosada nije dogodilo u ostalim europskim zemljama.

(Pierre) Možda će ih ostale zemlje slijediti, jer Njemačka počinje propagirati slične izjave...

(Perceval) Ali bio je, također, veliki skup koji se protivi tome.

(L) Imali su anti-anti-muslimanski skup!

(Perceval) Takva vrsta pogroma protiv muslimana se samo može dogoditi u uvjetima gdje se sve u potpunosti raspalo.

(Kniall) Ili ako postane široko rasprostranjeno u Europi. Te stvari se događaju u Nizozemskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji...

(Perceval) Jako se trude to isprovocirati, ali teško je to isprovocirati. Moraju pribjegavati korištenju, u suštini, desničarskih rasista. Moraju se njima služiti kako bi potaknuli antiarapske osjećaje. Hoću reći, pogledajte što moraju napraviti kako bi potakli takve osjećaju u općoj populaciji: moraju poubijati ljude! I to je tako upitno. Ne mogu čak ni naći 2 Arapa u Francuskoj koji će ići pucati po uredu flagrantno rasističkog časopisa! Moraju izvesti tajnu operaciju i to lažirati! I reakcija većine ljudi jest da su to samo dva luđaka. Teško je zapadnjake obraditi da kažu kako su svi muslimani zli.

(Ark) Ali također postoji još jedan razlog zašto mislim kako to neće ići onako kako ti to zamišljaš. U Njemačkoj, na primjer, ta masovna histerija je upalila jer su nacisti obećavali pomake u gospodarstvu. I TO je ono što je ljude potaklo slijediti glupost i zaboraviti na razmišljanje. Gospodarstvo im je bilo u takvom stanju da je bilo što bolje ako ponovo donosi red. E sada, u Francuskoj, u smislu gospodarstva može ići samo NAGORE.

(Perceval) Da, morali bi prvo uništiti ekonomije na razini Europe, i onda bi ljudi mogli biti skloniji tvrdolinijaškoj politici da „riješi problem“.

(Ark) Znači, po meni, to meni liči na, okej, Hollande tone, tone, gospodarstvo tone, tone, i moramo ljudima nečime skrenuti pažnju. To će funkcionirati, jedno vrijeme. Ali gospodarstvo se neće oporaviti, okej, tako da to neće funkcionirati.

(Perceval) I onda još tu postoji džoker u obliku prirodnih događaja...

- KRAJ –Preveo: Ivan Novak