Croatian English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish

Aida Šljivić - Knjiga čuda ili čudna knjigaDOC, 6 MB
 


Bila jednom jedna planeta zemlja…..

Nije bajka, iako ćete možda ponekad pomisliti da jeste….

Cilj ove knjige je da širu javnost upozna sa drugačijim interpretacijama naše stvarnosti, istorije I onoga što mi jesmo. Kažem drugačije, jer mislim da se uveliko razlikuje od ustaljenih shvatanja I nametnutih “istina”.

Čovjeku je data mogućnost da misli, I da osjeća. Možemo li misliti srcem, I zašto nam um nekada govori jedno, a srce nešto sasvim drugo? Nazovimo to intuicijom, predosjećajem, ili nekim drugim sličnim imenom, ali nije li baš to ono što nas je nekad spasilo u opasnim situacijama, nije li to onaj neki unutrašnji glas koji nas navodi na neki nelogičan čin koji se poslije pokaže kao najbolji mogući izbor?

Svi imamo tu sposobnost da srcem, unutrašnjim osjećajem osjetimo šta je istina, a šta laž, koji je pravi put za nas….
Upravo ta sposobnost da duboko u sebi prepoznamo istinu, ili da dozvolimo svom umu da se “otvori” I za druge mogućnosti je neophodna prilikom čitanja ove knjige, jer ona će vam zaista otvoriti neka druga vrata, navešće vas na preispitivanje dosadašnjih stavova, I biće vam vodič za daljnja istraživanja, ako budete osjećali potrebu da proširite svoje znanje.

Autor: Aida ŠljivićDownload:

http://www.piramidasunca.ba/images/2013/1103/knjiga_cuda.docDodatak 1. dijelu

Kako je zainteresovanost čitalaca za teme iz prvog dijela ove knjižice bila velika, u ovom dijelu je postavljen određen broj linkova koji vas vode na stranice na internetu na kojima možete dobiti dodatne podatke. Mnogi od ovih linkova su za stranice koje su napravljene na području bivše Jugoslavije, tj. stranice su na “našim” jezicima, da ih ne nabrajamo.Download:

http://www.piramidasunca.ba/images/2013/1103/knjiga_cuda_2.doc

Jedinstvenih posjetitelja:

mod_vvisit_counterDanas650
mod_vvisit_counterJučer590
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3542
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8250
mod_vvisit_counterUkupno od 01.08.2010.3859440

Online:

Trenutno aktivnih Gostiju: 65